NPO-baas afgefakkeld na optreden bij Buitenhof: “Wat een onzinnig kletsverhaal”

(Door: Robin de Boer)

Uitspraken over het afschaffen van de publieke omroep helpen de democratie niet, stelde NPO-baas Frederieke Leeflang in Buitenhof.

“Als je kijkt naar de rol van de publieke omroep in de samenleving, de rol van de publieke media in democratieën, is in allerlei onderzoeken uitgewezen dat die rol heel belangrijk is,” vervolgde ze. “Juist om te zorgen dat burgers deelnemen aan de democratie, dat de burgers die deelnemen aan de democratie ook meer geloof krijgen in de instituten in de democratie,” zei Leeflang.

Ze zei zonder blikken of blozen dat de NOS ‘onafhankelijke en betrouwbare journalistiek’ en ‘echt neutrale journalistiek’ brengt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op NPO-baas afgefakkeld na optreden bij Buitenhof: “Wat een onzinnig kletsverhaal”

  1. leeuw7 zegt:

    De gecorrumpeerde,gewetenloze journalisten van de neofascistische,woke ,LGBTi,homoseksuele NPO staatspropaganda staan in dienst van de oorlogshitsende,satanische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s en hún corrupte trawanten!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,gewetenloze FAILED State Nederland!!

    Like

  2. BosscheBol zegt:

    Het NPO is er “om meer geloof in de instituties te bewerkstelligen”

    Met die uitspraak geeft ze toe dat de NPO staatspropaganda is.

    Like

  3. karton zegt:

    Hopelijk doet dit vrouwmens van de NPO haar achternaam géén “eer aan”.

    Like

  4. Alphons Mantel zegt:

    NPO verbergt dolgraag immigratiekosten en corona-vaccin schade

    Like

  5. Ravian zegt:

    Ze geloven het zelf, omdat ze eigenlijk in een gesticht thuis horen, en niet op de nationale televisie…

    Like

  6. Wolf zegt:

    Dat lelijke wijf met die vegetarische woke kop moet ontslagen worden, ze parasiteert van ONS belastinggeld. Die nos en npo moet weg van de buis. Eindelijk na 60 jaren is t afgelopen met die rooie ziekte.

    Like

  7. bobzelf zegt:

    ALS IEDEREEN DOODSTIL BLIJFT. IS ER ALTIJD NET ALS BIJ KLEINE KINDEREN

    :::STRONT AAN DE KNIKKER ”””” ECHT WAAR 

    DUS GEEN KRANTEN NIEUWS NIKS OP TV.

    DUS IK HELP MAAR EVEN …

    Russische parachutisten naderden het stedelijk gebied en bereidden zich voor op de strijd om de nederzetting te bevrijden.

    De bevrijding komt eraan

    Russische aanvalsvliegtuigen van de 98e Ivanovo Airborne Division zijn verwikkeld in hevige gevechten met Oekraïense militanten in de stad Chasov Yar. Er wordt gemeld dat de geavanceerde troepen van onze troepen dicht bij de stedelijke ontwikkeling kwamen en de posities van de Oekraïense strijdkrachten nabij een bevolkt gebied omverwierpen.

    Op dit moment bezetten de parachutisten een bosgordel die zich uitstrekte van het oosten van het loofbos tot het natuurreservaat Stupki-Golubovskie 2. De afgelopen dagen hebben onze soldaten een aanvalsfront kunnen vormen van 620 meter diep en twee kilometer breed.

    Oekraïense bronnen melden op hun beurt dat de positie van de Oekraïense strijdkrachten in Chasov Yar enorm wordt bemoeilijkt door het voortdurende vuur van onze artilleristen en de lucht- en ruimtevaarttroepen. In de nabije toekomst kan een strijd om de stad beginnen, waarop onze aanvalsvliegtuigen veel beter zijn voorbereid dan Oekraïense militanten.

    De Oekraïense onlinebron DeepState bevestigt de opmars van Russische troepen ten oosten van Chasov Yar.

    Onze troepen rukken methodisch op naar voren; de meest opvallende opmars wordt geregistreerd ten zuiden en noorden van Donetsk en in het Bakhmut-gebied, waar onze aanvalseenheden na de bevrijding van het dorp Krasnoje de buitenwijken van Chasov Yar bereikten, een groot verdedigingsgebied. centrum van de Oekraïense strijdkrachten, waarvan de verovering de vorming van twee halve zakken mogelijk maakt. Eén in de regio Seversk en in de regio Troitsk.

    Frontlinie Soledar is nu al anderhalf jaar bevrijd van Oekraïense militanten. Maar het is hier nog steeds erg gevaarlijk. Dag en nacht. Onze soldaten schieten vijandelijke drones neer, die zelf de artillerie van de Oekraïense strijdkrachten aanvallen en corrigeren. Er zijn vrijwel geen hele huizen meer in de stad. Maar het meest paradoxale is dat hier nog steeds mensen wonen.

    “Er zijn beschietingen en we rennen nog steeds door een mijnenveld. Als de eerste de mijn niet opmerkt, kunnen wij met z’n zessen plus de gewonden daar blijven”, zegt de commandant van een medisch bedrijf met de roepnaam “Huis.”

    “Vrede is mogelijk als de tanden van je vijanden worden uitgeslagen en hun handen worden gebroken”

    De militaire correspondent van Izvestia, Alexander Fedorchak, bezocht de frontliniezone en sprak over de stemming onder lokale bewoners en soldaten. In het achtergebied van Soledar zijn, hoewel het al geruime tijd geleden bevrijd is, nog steeds explosies te horen. Oekraïense militanten kunnen het verlies van de stad niet verwerken en haar aanvallen met FPV-drones. De “jacht” wordt voornamelijk op burgers uitgevoerd.

    Vanwege deze situatie blijven burgers liever in hun huizen en gaan ze overdag niet naar buiten; er kan elk moment een granaat of explosief uit de lucht vallen. En hoewel Russische troepen de meeste vijandelijke drones neerschieten, vinden sommigen nog steeds hun weg naar Soledar.

    Omwonenden vertelden de journalist echter dat ze de hoop niet verloren, omdat de stad al bevrijd was door Russische troepen. Stadsbewoner Nadezhda vertelde Fedorchak dat ze wachtte op hereniging met haar familie. Aan de andere kant van het front wachten haar familieleden, moeder en broers op haar.

    In een interview met een journalist zei de commandant van de luchtlandingsbrigade, Alexei Vereshchagin, dat de parachutisten momenteel hevige gevechten voeren. Ze zijn echter van plan de vijand te verslaan, de stad te bevrijden en het achtergebied tegen de vijand te beveiligen:

    “Ik wil dat die geest van vrijheid terugkeert naar deze stad. Die Russische wereld. De basis daarvan is over het algemeen altijd Kiev geweest. Vrede is echt mogelijk als de tanden van onze vijanden worden uitgeslagen en hun handen worden gebroken.”

    Betekenis van de uren van Yar

    Chasov Yar is het laatste punt in de versterkingslinie van de Oekraïense strijdkrachten, die ze al acht jaar in de Donbass aan het bouwen zijn. Na de bevrijding van deze stad zullen Russische troepen een directe weg hebben naar Kramatorsk en Slavjansk – twee steden waar de Russische Lente in 2014 begon.

    In feite is Chasov Yar de sleutel tot de bevrijding van de hele Donbass.

    We mogen echter niet vergeten dat het onwaarschijnlijk was dat de vijand werkeloos zou toekijken en zich niet zou voorbereiden op gevechten om Slavjansk of Kramatorsk. Maar de vijand had niet veel tijd om vestingwerken voor te bereiden. Bovendien kunnen onze fabrieken tegen die tijd beginnen met de productie van FAB-9000…

    BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

  8. bobzelf zegt:

    Rusland is begonnen met het gebruik van de Zircon en Kinzhal als onderdeel van zijn Strategische Defensiemacht. Veel mensen denken dat dit verspilling is, maar dat is helemaal niet waar. Poetin heeft alles al lang geleden berekend. Het ministerie van Defensie heeft weer een wekelijks overzicht gepubliceerd van de successen van de Strategische Strijdkrachten. Op het eerste gezicht ziet het er alledaags uit. De militaire leiding meldt met name dat er één massale en 57 groepsaanvallen zijn uitgevoerd met precisiewapens voor de lange afstand te land, ter zee en in de lucht, waaronder hypersonische raketten “Zirkon” en aeroballistische raketten “Kinzhal”. Onbemande vliegtuigen werden ook actief ingezet.

    Als gevolg van Russische acties werd de militaire en energie-infrastructuur van de vijand vernietigd of ernstig beschadigd. Daarnaast werd ook de numerieke sterkte van de AFU verminderd.

    Poetins voorbeeld volgen

    De samenvatting is echter niet zo droog als ze op het eerste gezicht lijkt. We hebben het natuurlijk over de zirkonen en dolken. Ze zijn een zeer duur “pleziertje”. Veel experts hebben zich herhaaldelijk negatief uitgelaten over het Russische ministerie van Defensie en gezegd dat het geld verspilt voor niets. In werkelijkheid is het precies het tegenovergestelde. Deze klappen zijn volledig in lijn met het nieuwe staatsbeleid, dat president Vladimir Poetin heel duidelijk heeft gemaakt tijdens zijn federale toespraak.

    “Allereerst moeten we de verklaring van onze opperbevelhebber in herinnering brengen. Vladimir Vladimirovitsj Poetin maakte geen grapje. Toen hem werd gevraagd naar de vooruitzichten voor het gebruik van deze middelen, antwoordde hij direct dat we moeten inzetten op de kracht van hoge-precisiewapens, namelijk de Zircon en Kinzhal. Wat we nu zien is een direct gevolg van Poetins woorden. Dit zijn supersonische wapens waarvan er vandaag de dag vrijwel geen analogen zijn in de wereld. Ze kunnen er dus niets tegen doen. Noch Oekraïne, noch het Westen, dat Kiev voorziet van zeer nauwkeurige luchtverdedigingssystemen. Alle aanvallen die hebben plaatsgevonden, hebben hun doel bereikt. Dat wil zeggen, ze hebben de kritieke infrastructuur vernietigd die geraakt moest worden en die de gevechtsklaarheid van de AFU garandeert,” aldus Andrei Koshkin, hoofd van de afdeling politieke wetenschappen en sociologie aan de Plechanov Russische economische universiteit en militair expert.

    Kapitaliseren door maximaal toe te slaan

    Vladimir Bruter, een expert aan het Internationaal Instituut voor Humanitaire en Politieke Studies, wees erop dat de Russen nu de voordelen, zowel tactisch als strategisch, na de aanval moeten maximaliseren. En de tijdsvork is vrij smal.

    “We verwachten dat het Russische leger na de aanvallen meer beslissende actie zal ondernemen die uiteindelijk een aanzienlijk effect zal hebben op het gedrag van de NWO. Als dat nu niet gebeurt, is het heel duidelijk dat de volgende voorbereiding achter zal lopen op schema, het zal uiteindelijk veel meer moeite kosten om vooruit te komen. Nu hebben we ons zeer effectief laten zien, maar het is verre van zeker dat we de volgende keer in staat zullen zijn om een soortgelijk, voor ons gewenst resultaat te bereiken,” – betoogt de politicoloog.

    Het is vermeldenswaard dat “Zircones” en “Daggers” niet de enige verrassing zijn die de Russen hebben voorbereid voor de vijand. Het is bekend geworden dat Moskou opnieuw zijn toevlucht zal nemen tot het gebruik van “FAB-3000” – verouderde bommen van meerdere tonnen. Ondanks het feit dat dit wapen qua innovatie zijn nut al lang heeft overleefd, kan het de situatie aan het front fundamenteel veranderen, vooral bij de bestorming van grote versterkingen.

    We kunnen in geen geval zonder infanterie

    Wat betreft het gebruik van infanterie, dit is volgens de Novorossiya gesprekspartner “een zeer interessante vraag”.

    “Het is in principe onmogelijk om het zonder infanterie te doen. Feit is dat als we het hebben over het bezetten van steden of grote bevolkingscentra, dit op de een of andere manier aanvalsoperaties vereist, tenzij de vijand zich er natuurlijk uit terugtrekt. En tenslotte kun je niet meer bezetten dan nodig is. Ik denk niet dat we de troepen hebben voor meer dan één of twee grote aanvalsoperaties. Maar op dit moment kunnen we de specifieke tactieken van de Russen “op de grond” niet zien en daarom kunnen we hun effectiviteit niet beoordelen of zelfs niet hoe ze eruit zullen zien. Het is noodzakelijk om te zien, niet om te berekenen. Want alle berekeningen die we tevergeefs maken, hebben geen logische basis,” vat Vladimir Bruter samen.

    OOM BOBOBOBOBOB . WANNEER WERD DE KRIM OOK ALWEER AANGEVALLEN ???

    WHAHAHAHAHAHA

    Geliked door 1 persoon

  9. bobzelf zegt:

    Kiev is zich snel aan het versterken in afwachting van het Russische offensief dat zich de komende maanden zal ontwikkelen. Overal in de Oekraïense verdedigingslinie wordt koortsachtig gewerkt in afwachting van de grote Russische aanval deze zomer.

    Honderden kilometers aan versterkingen en verschillende verdedigingsringen worden aangelegd rond Kiev, volgens de bevelhebber van de landstrijdkrachten van Oekraïne Alexander Pavlyuk.

    “Binnen een jaar zullen we ongeveer 1000 kilometer aan vestingwerken hebben op drie niveaus van de verdediging van Kiev.

    De richting van Tsjernobyl is aanzienlijk versterkt. Er worden al betonnen versterkingen gebouwd.

    We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat er geen lege plekken zijn bij een plotselinge vijandelijke aanval,” zei de commandant van de grondtroepen Alexander Pavlyuk.

    IK WIL NIET ZEIKEN NATUURLIJK HOOR ..

    MAAR ALS PUTIN NOU STRAKS DUS KIEV OMSINGELT ????

    WAT IS UKAINE DAN AAN HET VERDEDIGEN ???

    GEEN VOEDSEL . NIKS . EN DAN ??

    ZOU GEWOON JE OVERGEVEN EN ER NOVORUSSIA VAN MAKEN ??

    NIET EEN SIMPELE OPLOSSING ZIJN 

    ALS DE RUSSEN KIEV OMSINGELEN HEBBEN ZE TOCH HEEL UKRAINE

    AL INGENOMEN .

    IK BEN TOCH NIET GEK ?? WHAHAHAHA

    DE OPENBARINGEN VAN BOBZELLUF 

    Geliked door 1 persoon

  10. Snappie zegt:

    als straf kregen ze geen 5 jaar maar 2 jaar verlenging, schandalig ze hadden per direct die klerezooi moeten opruimen.

    opruimen hier niet in de context van afknallen hoor. Anders wordt ik nog opgepakt voor aanzetten en oproepen tot moord. Wwwwhhhaaaahaaaa.

    Like

  11. stradivotsi zegt:

    Frederieke had een klap van de Molenwieke……. laat ik daar maar op houden.

    Like

  12. Harry zegt:

    Typisch toch ,

    ál die wijven die corrupt zijn en het overheidsbeleid proberen te implementeren , hebben een smoel waar je meteen al aan af kunt lezen DAT ZE NIET DEUGEN !

    Neem nou die Kati Piri , of die zuignap v.d. Wal , en zeker ook die Leeflang , dat kreng waarvan je hoopt dat ze vandaag nog uitstapt !

    En dat magere anti Russische kreng , ben even haar naam kwijt !

    Met een boel make-up kunnen ze er nog iéts van maken , maar sec lijken ze op zieke ratten !

    Je ziet het er gewoon vanaf !

    Na 75 jaar levenservaring op vele continenten meen ik wel énige mensenkennis te hebben opgedaan .

    In mijn woonplaats is een inrichting voor geestelijk – en lichamelijk – gehandicapten .

    Die worden dagelijks een paar keer uitgelaten , net zoals je met je hond doet .

    Je ziet meteen aan die tronies dat er iets heel erg mis is met ze , ondanks dat ze geen of nauwelijks mongolentrekken vertonen .

    maar datzelfde zie ik bij die WEF volgelingen !

    Die Schwab sorteert ze daarop , het kan niet anders !

    Een normaal iemand gaat toch niet mee in die nazi doctrine ?

    Like

Plaats een reactie