Wat betreft Baerbock nog steeds te weinig migranten in het land – Uitnodiging in het Arabisch op internet

(Vertaling: E.J. Bron)

Zijn er nog steeds te weinig migranten in Duitsland? Als het aan de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock (Groenen), en haar ministerie ligt wel! Dan helpt men graag een handje en maakt tegelijk reclame in het Arabisch hoe gemakkelijk men het Duitse paspoort kan verkrijgen.

In een actuele posting op X/Twitter, geplaatst door het Duitse informatiecentrum voor de Arabische wereld van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken, staat:

Een dubbele nationaliteit of meerdere nationaliteiten zijn in principe voor iedereen mogelijk geworden.”

Daarmee wordt geaccentueerd dat het gemakkelijker geworden is om een dubbele nationaliteit te verkrijgen. Dat vormt een uitnodiging aan de islamitische wereld om praktisch ongehinderd naar Duitsland te immigreren.

Meer dan een miljoen mensen hebben de blijde boodschap op X/Twitter gezien. En dat is exact hetgeen bepaalde kringen met nadruk bevorderen. Of hier genoeg plaats is voor de nieuwelingen interesseert de bevorderaars van de immigratie niet en ook niet hoe men klaarkomt met de problemen die de massa-immigratie tot nu toe al tot gevolg heeft. “More of the same” luidt het devies.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Wat betreft Baerbock nog steeds te weinig migranten in het land – Uitnodiging in het Arabisch op internet

  1. BosscheBol zegt:

    De communisten halen steeds meer mohammedanen binnen. Mochten over een paar jaar de blanken in opstand komen (je weet maar nooit) dan geven ze hun mohammedaanse stoottroepen wapens en sturen ze op ons af.

    Daarom wordt er ook bij elke mohammedaanse moord of verkrachting op de ministeries de champagne open getrokken en geproost.

    Geliked door 2 people

  2. Marc zegt:

    In de geschiedenis noemen ze zoiets een casus belli: reden tot oorlog!

    Geliked door 1 persoon

  3. Niek zegt:

    Dat is niet heel vreemd als je naar de cijfertjes kijkt, de mensen die echt wat kunnen maken en verstand van zaken hebben gaan binnenkort met pensioen. Er is niemand die echt nog wat kan en dat willen ze aanvullen en denken dat laagopgeleide zoiets zal zijn, eenvoudig werk met je handen, klussen, dat zal toch niet moeilijk zijn? Dat daar jaren aan opleiding wordt besteed en je niet zomaar in de hoogspanningskast je brood trommel opbergt omdat je geen verstand van zaken hebt? Nee joh dat zal lekker lukken zonder rekenen en schrijven? De hele teringzooi gaat down the drain, door het putje zonder dat ze het doorhebben, Europa staat op instorten en de Euro ook, maar we blijven volhouden?

    Geliked door 2 people

  4. Tukker24 zegt:

    Tijd voor nieuwe verkiezingen in ons buurland. Ik mag hopen dat de Afd als grootste partij wordt verkozen. Tijd voor een nieuwe koers die m.i. niet alleen voor Duitsland van belang is maar voor heel Europa.

    Like

  5. scherpschutter1943 zegt:

    Niek, laatst was erbij mij een ziggomonteur, die bleek geen vakman te zijn maar een afgerichte turk, die alleen wist hoe hij een kastje op de muur moest plaatsen en 2 schroeven aan draaien. Verder moest ik de klantenservice maar bellen. Hij verontschuldigde zich voor het feit dat ze met tweeën kwamen want dat was een leerling van hem. Die leerling bleek een andere turk die niet keek wat zijn” leermeester”aan het doen was was maar de hele tijd op zijn telefoon in het turks met iemand in gesprek was. En dat op zaalsterkte. Mooi zootje. Een kennmis van mij heeft later de storing opgeheven.

    Like

Plaats een reactie