Groene logica . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; ferdinand meeus)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Groene logica . . .

  1. bobzelf zegt:

    IK BEGRIJP DAT HET U NOG NIET OPGEVALLEN WAS ??

    WHAHAHAHAHA

    OOM DE OPEN GRENZEN

    Geliked door 1 persoon

  2. stradivotsi zegt:

    De “groenen zijn te groen om zelf te willen doen”

    viel mij zomaar even binnen…………..

    Like

  3. Snappie zegt:

    De groene marsmannetjes hier op aard zijn extremisten en bedenken terroristische aanslagen op de natuur onze omgeving de levende habitat voor mens flora en fauna. Overal verstoren zij het milieu met zonneweiden en wentelwieken die als torens van Babel het landschap verstieren. Ter land in de zee en in de lucht zijn deze groene bastards aan het vervuilen. Om maar te zwijgen van de vreselijke vervuilende hout verbrandingsovens. Houtkap is ontbossing en dat is fataal voor het leven op aarde.

    kortom de groenen zijn de eco terroristen en een ieder die hen financiert is medeplichtig aan de aanslagen op het milieu, de vernietiging van de natuur en de dood van vele vogels , vleermuizen broedgebieden van weidevogels en vele vis soorten in de zee. Het milieu wordt vervuilt door de pfas uitstoot van de windmolens en de turbines lekken sf6 gas dat 20.000 keer schadelijker is dan co2.

    follow de money en doek al die groene ellendelingen op ,achter slot en grendel. Stuur de groene rijdende rechter er maar op af. Dan komt het wel goed.

    Like

  4. Alphons Mantel zegt:

    windmolens zijn massamoordenaars van insecten en vogels en hebben geen effect op het klimaat; dit kost ons miljarden EUROs

    Like

  5. ronjaspers zegt:

    Het extreem linkse tuig zijn staatsgevaarlijke landverraders,hier wat feiten over extreem links: Het zijn nazi,s (socialisten) racisten (antiblank) facisten (antifa) en veel nederlanders zien het niet,of willen het niet zien.

    Like

Plaats een reactie