Pijnlijk intern onderzoek D66: partij ’betweterig’, ’te woke’ en nieuw leiderschap Kaag teleurstellend

(Door: Mike Muller)

DEN HAAG – D66 krijgt er met de spreekwoordelijke gesel van langs in een pijnlijk intern onderzoek. Daarin concluderen de directeur van het wetenschappelijk bureau en de politiek adviseur van D66-leider Rob Jetten dat kiezers ronduit teleurgesteld zijn geraakt door het ’nieuwe leiderschap’ dat door voormalig D66-voorvrouw Sigrid Kaag is gepredikt, de ’betweterige toon’ van de partij en de ’uitsluitende’ taal van D66’ers in de woke-discussie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Pijnlijk intern onderzoek D66: partij ’betweterig’, ’te woke’ en nieuw leiderschap Kaag teleurstellend

  1. bobzelf zegt:

    EVEN OVER ONZE NEDERLANDSE OPEN GRENZEN 

    EN IEMAND UIT DE POOLSE REGERING 

    DIE WEL. GOED BIJ ZIJN HOOFD IS 

    GEWELDIG 

    https://www.facebook.com/reel/1321886298697019

    KIJK EFFE WHAHAHAH GENIAAL  

    BOBZELLUF

    Geliked door 4 people

  2. karton zegt:

    Ja ja , die Qut Quag heeft een geheel nieuw leiderschap geïntroduceerd : “grote bek opzetten en als je wordt uitgelachen vanwege al je leugens …… heel snel wegwezen”. Jetje voelt zich nu de alleenheerser, dat hij maar snel mag vertrekken naar héél ver weg !

    Geliked door 2 people

  3. Julia zegt:

    D66 wat een vreselijke linkse bende. Voor mij kan het onderzoek niet pijnlijk genoeg zijn zodat die algehele linkse woke partij eindigt op 0 zetels en wij er voor goed vanaf zijn. Pijnlijk is dat ze met hun idioterie het hele land naar de gallemiezen hebben geholpen en a.u.b. die nitwit Jetten het meest gevaarlijk wezen hoe kan zo een idioot afgestudeerd in bestuurskunde nota bene (demissionair) minister zijn van Klimaat en Energie? Minister Rob Jetten van Klimaat en Energie noemt het nieuwe pakket aan klimaatmaatregelen, wat 28 miljard euro gaat kosten, “ambitieus”. We zien nu al de mislukking van de zogenoemde energietransitie.

    Geliked door 1 persoon

  4. ronjaspers zegt:

    Die kaag is een marionetpop van de bilderberg groep,kontenbonker jetten is een marionetpop van de rockefellers (nepjoden) deepstate.

    Like

  5. karton zegt:

    Waarom kan er geen precisie-bom op de auto van Qut Quag gemikt worden als ze kris-kras door Gaze wordt gereden ? Voor de Israëlisch lijkt me dat niet erg moeilijk.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie