Operatie Barbarossa II . . . !?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Operatie Barbarossa II . . . !?

  1. Jackholland zegt:

    Ik word niet goed als ik bedenk hoeveel amerikaanse canadese engelse soldaten er in 40/45 eigenlijk gestorven zijn om ons oa nederlanders onze vrijheid terug te geven. Wij moeten ons kapot schamen want na 25 jaar zijn we begonnen om die door anderen met levens betaalde vrijheid weer weg te geven aan u leest het goed :moHAMmedanen een achterlijk barbaars volk met compleet andere normen en waarden en levensidealen. Ipv schaamte en spijt te betuigen aan een stelletje negerts die psychisch zo beschadigd zijn omdat 6 generaties geleden hun voorouders slaaf geweest waren. Die geestelijke beschadiging was zo enorm dat ze 6 generaties verder nog steeds te lui zijn om te werken. We moeten spijt en schaamte betuigen aan familie van de soldaten die hun levens gegeven hebben voor onze vrijheid die we gewoon weer hebben weggegeven. Staan we daar straks weer op 4 mei schijnheilig te doen. Die soldaten draaien zich om in hun graf. Wat zijn wij voor een angstig schijterig volk ? Eerst dapper meehelpen joden aan te geven , 25 jaar later onze gekregen vrijheid weer weggeven aan kamelenbeffers. met hun eisen .waar is onze trots en eigenwaarde? Dan ook weer toegeven aan negerts die de voc veroordelen . DieZelfde negerts mogen de voc dankbaar zijn anders woonden ze nog in hutjes in afrika. Nu zat er een jaar geleden een medenegert sylvana voor 150000 euri s in de tweede kamer. Kortom ik schaam mezelf kapot dat ik nederlander ben.

    Like

  2. nemo zegt:

    Als een gekwalificeerde deepstate persorganisatie, met name Politico, de boze Elon Musk al citeert, die vervolgens iets zegt wat je zelf niet wilt/mag zeggen, dan zou dat op de een of andere manier waar kunnen zijn. “the longer the war goes on, the more territory Russia will gain until they hit the Dnipro, which is tough to overcome.” (Hoe langer de oorlog duurt, hoe meer gebied Rusland zal winnen totdat ze de Dnipro raken, wat moeilijk te overwinnen is)

    https://www.politico.eu/article/ukraine-great-risk-front-line-collapse-war-russia/

    Like

  3. Niek zegt:

    Ze worden met de dag gekker, het Russofobie neemt gevaarlijke vormen aan. Er is nu zelfs een wethouder in Hilversum opgestapt omdat zij op een informatie avond is geweest voor een verificatie reis naar Rusland waarschijnlijk bij Marie-Therese Verhaar. En dan is het nog geeneens oorlog en het zelfde bij Ab Gietelink die kapot wordt gemaakt op Dumpert wat je de reageerders eigenlijk niet eens kwalijk kunt nemen doordat zij totaal verkeerd geïnformeerd zijn door de MSM. Het is de overheid met de media die deze ellende veroorzaken want waarschijnlijk doen politici ook geen onderzoek en nemen het aan als zijnde waar dat de oorlog 2 jaar geleden is begonnen. Als je daar begint heb je natuurlijk geen idee van de voorgeschiedenis en de aanloop van deze burgeroorlog die bewust is gemaakt door Europa met Amerika, uitgelokt. Deze Westerse blokken hebben hier bewust op aangestuurd en zorgvuldig nieuwe leiders neergezet zoals Zelenski die als militaire muppet fungeerd en ook wel wat geld mag gebruiken voor zijn privé doeleindes als hij maar doet wat er gezegd wordt. Kom daar eens mee aan bij de gemiddelde westerling, dan sta je 5-0 achter. Blijkbaar moet het oorlog worden want een betere verklaring heb ik niet maar als je de poster zo bekijkt lijkt het Nazi Duitsland op steroïden.

    Like

  4. olieklippie zegt:

    Alle jongeren moeten gewoon die oproepbrief van die oorlogszuchtige verrotte roversbende weer terugsturen met de mededeling dat, men alle oekries maar naar hun landje moeten sturen om te vechten en met medeneming van alle Eu poltici die deze oorlog willen/hebben veroorzaakt, met Pinokkio Prutte en SSjoerdsma voorop!!!

    En OOK omdat dat corrupte oekrieland GEEN lid is en ook NOOIT moet worden, het is/zijn de vele doden bij een oorlog, niet waar!!!

    En vechten voor een land met zulks soort idoten als timmerfranz, Prutte en co. die ONS land volprompen met terroristen uit Afrika/Arabië?

    NOOIT !!

    NEXIT !!!

    Like

  5. leeuw7 zegt:

    De demissionaire ,oorlogshitsende,gewelddadige,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia psychopaat Mark Rutte en z’n eveneens onbetrouwbare trawanten hebben weinig geleerd van de geschiedenis !!

    Like

  6. bobzelf zegt:

    NICHT WIEDER ??

    EN NU KRIJGEN ’ONZE ECHTE BEVRIJDERS ’

    DESTIJDS MET EEN 25 MILJOEN DODEN 

    DE SCHULD ????????????????????????????????????

    NOU DACHT IK DUS ALS … GETUIGE TER PLEKKE ”””

    DAT UKRAINE MET DE USA NA DE MAIDAN COUP

    DE DONBASS EN LUHANKS 8 X 365 DAGEN HEEFT BESCHOTEN

    p.s. ( ondertussen 10 jaar nu )

    “”HE DOLF JIJ WEET NOGAL VEEL VAN JE NAZI ..SS .. BANDERA VRIENDEN

    LEG JIJ HET EVEN UIT VOOR DE REAGEERDERS HIER !!

    DUS WIE HEEFT ER 31.000 BURGERs DOODGESCHOTEN

    51.000 GEWONDEN

    42 MENSEN LEVEND VERBRAND IN ODESSA

    omdat ze met vlaggen stonden te protesteren !!!!!!!!!!!!!!

    EN WHO DID IT ? DOLFJE !!! 

    MIJN OOM VLADIMIR ??

    I REST MY CASE 

    IK GAAT EEFE OP HET STRAND ZITTEN 

    IN DIT NAZI PAKHUIS WJHAHJAHAHA

    OOM ADOLF 

    Like

  7. olieklippie zegt:

    PS:

    in plaats van onze jeugd slachtoffer te maken door die (misschien) naar Prutte ZIJN oorlog te sturen?

    kunnen wij beter de vele hoog gedecoreerde officieren/politici, ook die b.d. ophitsers, olv van Prins Pils naar hun geliefde Oekrieland sturen.

    Like

  8. 007lucia zegt:

    Ja, eerst geruchten over invoeren van een oorlogseconomie
    …lees u zult op nog minder recht(en) hebben
    want uw grondrechten worden altijd het eerste gesnoeid.
    De bevolking komt dan min of meer
    onder een soort van staat van beleg…geen kaas of ham maar..
    Taddah….daar zijn dan de 15 minuten steden /gevangenissen
    in sustainable’s new-speak ..heet dat BUURTZAAM
    Gevangenissen kun je in newspeak ook zien als
    Coöperatieve arbeidsvormen van mensen met bewegingsrestricties
    (voorheen wasknijpers o.i.d. maken in de bajes voor een beter bordje vreten).
    De wet verplaatsing bevolking….
    een afgestofte wet om gebieden te evacueren in tijden van nood
    in de zin van een ramp of door oorlog..is veranderd in een You will have nothing and be happy, waarbij de overheid je huis in beslag kan en mag nemen, incl inhoud en je kunt zelf op transport gezet worden …maar waar naar toe???
    Een buurtzaam opvang- centrum… een Neu-Buchenwald???
    En krijg je ooit je huis terug of wordt het een staats gesponsorde euthanazi-behandeling…. de z is met opzet.
    Zie dit artikel; Wel een kanttekening, ik heb de wet die dit euthanaseren behandeld, door gebrek aan tijd niet kunnen inzien/bekijken .. dus ik weet niet 100% zeker of dit onderstaande verhaal als uitermate bedenkelijk of als die-hard crimineel beschouwd moet worden;

    https://www.frontnieuws.com/wef-geinfiltreerde-nederlandse-regering-begint-met-het-euthanaseren-van-mensen-met-autisme-handicaps-en-alcoholisme/

    Like

Plaats een reactie