Criminaliteit van buitenlanders in Duitsland explodeert: Waar blijven de massademonstraties tegen links?

(Door: Philipp Gut – Vertaling: E.J. Bron)

De cijfers zijn afgrijselijk: de criminaliteit van buitenlanders in Duitsland stijgt in één jaar met 18%. In 2023 waren er 2,2 miljoen verdachten. Duidelijk meer dan 900.000 daarvan waren buitenlanders, meer dan 40% dus. Het aandeel buitenlanders op de bevolking bedraagt echter “maar” 15%.

Buitenlanders zijn dus veel crimineler dan Duitsers. En als je diegenen meerekent die genaturaliseerd zijn of twee paspoorten hebben, ziet het beeld er nog erger uit.

De feiten zijn dus glashelder. De criminaliteit in Duitsland is grotendeels geïmporteerd.

En wat doet de politiek? Wat doet het Duitse publiek? Vinden er nu massademonstraties “tegen links” plaats? Tegen de “stoplicht”-regering? Tegen het falen van de – men moet echter zeggen: gekozen – arrogante politieke elite in Berlijn en in de deelstaten?

Niets van dat alles.

Dat is des te opvallender, aangezien er in Duitsland onlangs nog massademonstraties “tegen rechts” plaatsvonden. Concreet: tegen personen en partijen, die – zoals de oppositionele Alternative für Deutschland (AfD) – het buitenlander-probleem serieus nemen en willen oplossen.

Aan de fatale, want algemene, aan het linkse oog compleet blinde “welkomstcultuur” van de eeuwige ex-bondskanselier Angela Merkel (CDU) is tot op de dag van vandaag niets veranderd.

Duitsland, de verlate natie, schaft zichzelf langzaam maar zeker af.

Bron:
weltwoche.ch
Door: Philipp Gut

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Criminaliteit van buitenlanders in Duitsland explodeert: Waar blijven de massademonstraties tegen links?

  1. Ravian zegt:

    Het Duitse volk is gedurende de afgelopen eeuw gewoon kapot gemaakt, heeft de zwarte piet toegespeeld gekregen die feitelijk bij de Britten en, vooral, de Fransen thuis hoorde.

    Nu gaan ze dan ten onder, en slepen daarbij heel West Europa mee, waarbij die laatsten enkel oogsten wat zij zelf gezaaid hebben.

    De boemerang is lang onderweg geweest, maar keert nu toch weer gewoon terug bij degenen die deze geworpen hebben…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie