Links faciliteert nieuw fascisme

(Door: Bart Jan Spruyt)

Wat iedereen zou moeten doen: een uitspraak van Gerard Reve, waarin hij tegen een nieuw fascisme waarschuwt, uitprinten en boven zijn bureau hangen. Want dat nieuwe fascisme danst door de straten.

Dus we krijgen een debat over de Russische beïnvloeding van Nederlandse politici, pogingen van Russische zijde om mensen te verleiden om tegen betaling pro-Russische en anti-Oekraïense propaganda te verspreiden. Vooral Thierry Baudet zit in de verdachte hoek. Toen Jesse Klaver (GroenLinks) hem van de week in een Kamerdebat vroeg om jaarverslagen van de Stichting Forum voor Democratie openbaar te maken, leidde dat de woordenwisseling waarbij Baudet zou hebben bedreigd met een ‘klap op zijn bek’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Links faciliteert nieuw fascisme

  1. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Gebrek aan hersenfunctie geeft gebrek aan Infrastructuur 

    Elk helder denkend mens maakt voordat hij/zij iets wil gaan uitvoeren een van tevoren doordacht plan en zorgt dat (cryptische omschrijving) ‘het fundament met de bebouwing erop!’ staat voordat men er gaat wonen. Op een enkele uitzondering na gaat namelijk NIEMAND alvast wonen op de plek waar nog gebouwd moet worden. Tenminste, helder denkende mensen niet!

    Hoe anders gaat dat bij Links georiënteerde mensen! Links georiënteerde mensen denken vooraf namelijk NOOIT na maar ‘werken’ “gevoelsmatig” (‘lichtend’ voorbeeld mijn burger’moeder’!). Links georiënteerde mensen laten zich elke dag weer door anderen ‘inspireren/opjutten/hersenspoelen en laten daarna zogenaamd ‘hun hart spreken’. Deze mensen denken NERGENS over na en DOEN GEWOON MAAR WAT onder het motto: We beginnen gewoon en dan zien we wel weer verder. Zij hebben werkelijk geen idee van een goed georganiseerde planning of vooruitziend inzicht en dat ziet u met namen terug bij infantiele partijen als Groen-Links, PvdA, D66, VOLT èn derhalve in linkse gemeentes. Deze uitermate NAÏEVE mensen stellen deug-doelen (voor ú) op basis van zogenaamde humanitaire beweegredenen en/of klimaat-leugens en geloven werkelijk ÀLLES wat specifiek daarvoor betaalde(!) VN, WHO en WEF-geïnitieerde afgezanten/‘experts’ hen vertellen. Eén goed voorbeeld daarvan was Adje Kuiken natuurlijk: te DOM om te poepen – zoals een vriend van mij dit zegt – maar op basis van leugens en wereldwijd aangestuurd angst-‘beleid’, gerenommeerde artsen hun BIG-registratie willen laten afpakken als zij andere (bewezen WERKENDE!) middelen ter beschikking stelden dan de euforie-mRNA-prikjes waarvan de MEGA(!) prikschade nu ‘Long-COVID’ wordt genoemd… 

    Het ergste daarin is dat zij WÈL-intelligente-mensen dusdanig manipuleren en/of onder druk zetten dat die klaarblijkelijk bereid zijn te doen wat de DOMSTE minkukels hen vertellen wat zij moeten doen! Waarvan acte bij de NCTV, AIVD, MIVD, LIEC en het RIEC. Maar ach, als u nu eenmaal ( goedbetaald ! dat wel ) uw geweten volledig kunt uitschakelen of eenvoudigweg géén geweten heeft… waarvan Rutte en de Jonge de meest spraakmakende voorbeelden zijn! Maar ook Marc van Ranst en Maarten Keulemans feilloos in het rijtje passen.

    En helaas geldt ditzelfde ook voor artsen, wetenschappers, hoogleraren, het ‘recht’systeem waar vrouwe Justitia haar blinddoek heeft afgeworpen en met partij-gerelateerde oogkleppen bezield voert waarbij de weegschaal vooraf al is ingesteld om naar ‘de juiste kant’ door te slaan, of gerenommeerde ingenieurs bij gemeentes bijvoorbeeld. Die zijn NIET dom maar gaan, al dan niet gedwongen/bang voor hun baan, gewoon mee in de gekte van de hedendaagse open psychiatrische inrichting waarbij de zwaarste patiënten de artsen en verplegers zijn geworden, en gezonde mensen de patiënt. The Joker zou er nog jaloers op zijn!  

    In 2020 was de ‘uitbraak’ van het corona-virus waarvan echter geen enkele stam te achterhalen was. Hoe kan dat??? Was deze corona-‘variant’ dan zomaar uit de lucht komen vallen…? Of uit een lab…!? Feit is dat er zelfs MINDER doden zijn geregistreerd dan tijdens een stevige griep maar griep in 2020/21 eveneens was uitgestorven door corona… De EERSTE variant echter, en ik weet dit van een viroloog persoonlijk, is altijd de zwaarste en dodelijkste. Elke variant DAARNA komt in afgezwakte vorm terug, tenzij er in een Gain Of Function (GOF) ‘onderzoek op gedaan is en het virus in een laboratorium opzettelijk is aangepast. Uiteraard zogenaamd om te onderzoeken wat het doet als er dit of dat aan toe wordt gevoegd… Tevens is het immuunsysteem van de mens daar dan al op natuurlijke wijze op ingesteld en derhalve de rest van uw leven, binnen een half uur(!) reactief-beschermend, werkzaam. Zo’n variant treft dan hooguit de allerzwaksten en oudsten nog. Wat overigens een geheel NATUURLIJK proces is! De zwaksten in de samenleving op een natuurlijke manier opruimen. Maar DÀT was ineens niet meer ‘natuurlijk’… Dàt moest voorkomen worden en dáárvoor werd de WHO/Gates-doos van Pandora wagenwijd opengezet!

    Als u het derhalve èrgens in het tijdsbestek zou verwachten was het 2020 maar in 2020 werd geen ènkele vorm van ‘Long-COVID’ geconstateerd… Vreemd genoeg kwam ‘Long-COVID’ pas ergens in 2021 in beeld ná de zogenaamde tweede – en derhalve veel minder gevaarlijke – ‘golf’ (juni 2021). De eerste mRNA ‘vaccinaties’ tegen deze Delta-‘variant’ werden echter al gegeven op 8 januari 2021… En vervolgens was er NIET ná 2020 (wat logisch was geweest!) in 2021 een ondersterfte (omdat de zwaksten dan al overleden zouden zijn) maar juist een aanhoudende oversterfte te zien! Tot op de dag van vandaag sterven er VEERTIG mensen per dag(!) aan het ‘mysterieuze’ even-plotseling-als-onverwacht-syndroom… Waarbij vastgesteld moet worden dat in het begin van de vaccinaties (2021!) er heel veel mensen zijn gestorven ‘aan COVID’ die wèl één of twee prikken hadden laten zetten, maar door de ‘incubatietijd’/zogenaamde werkzaamheid van de ‘vaccinaties’ als NIET-gevaccineerd werden aangemerkt! …Want u was pas twee weken ná de tweede vaccinatie ‘gevaccineerd’…

    Allemaal ‘COVID-doden’ NÁ de prik… in een periode waarbij ONDERSTERFTE verwacht mocht worden en waarbij die mensen als NIET gevaccineerd werden geregistreerd…

    Prikschade niet gemeld

    Heel veel mensen die ik spreek (en hun huisartsen als zij eerlijk zijn óók!) weten eigenlijk wel dat zij prikschade hebben: Herseninfarct NÁ het prikken, hartklachten NÁ het prikken, weken lang ongesteld NÁ het prikken, kanker die ineens terugkomt NÁ het prikken, nieuw fenomeen: TURBO-kanker NÁ het prikken, de meest vreemde ontstekingen overal in het lichaam NÁ het prikken, oorsuizen NÁ het prikken… Allemaal ontstaan NÁ het prikken maar er nooit melding van gedaan of er ook maar enig verband mee gelegd! ZÈLFS hun huisartsen niet! Laat staan dat zij het dan via die huisartsen bij Lareb gemeld zouden hebben…! Zij blijven ervan wegkijken. Het is werkelijk te misdadig voor woorden hoe dit tot op de dag van vandaag nog altijd door de politiek en de mainstream media verzwegen wordt! Volgens Kuipers zouden we zíjn non-transparantie voor wat betreft de openbaringen voortkomend uit WOB en WOO verzoeken “toch niet begrijpen”… Nou, ‘meneer’ Kuipers, wij begrijpen de chaos die losbreekt als dit bekend wordt HÉÉL erg goed! En uw plotselinge vlucht naar het buitenland overigens óók! 

    Kijk: DIE artsen zou men hun BIG-registratie af moeten nemen! 

    Heckrunderen bijvoeren verboden

    Heckrunderen in de oostwaartse plassen mogen ondanks de erbarmelijker omstandigheden NIET bijgevoerd worden omdat het om een stukje – door de mens GECREËERD en derhalve KUNSTMATIG ! – ‘oer’natuur zou gaan… Wat hoor ik die nog nèt niet door een windmolen – in natuurgebieden notabene ! – uit de lucht gemepte vogel nu schreeuwen…? KOEKOEK! 

    Kun je veeartsen die dit staatsbosbeheer-‘beleid’ voor veel geld blijven hanteren óók hun registratie afpakken? Of zitten die toevallig ook in het veearts gerelateerde RIVM-circuit?

    En exact zo gaat het met de zelf in stand gehouden zogenaamde vluchtelingen-‘crisis’. Er is geen fundament gelegd, er is geen basis. Er zijn geen huizen, er is geen wateraansluiting, er is geen elektriciteit aansluiting, er is helemaal NIETS(!) voor bedacht of in gereedheid gebracht maar TÒCH blijft men – “we doen gewoon wat ze zeggen wat we moeten doen” door de VN en derhalve de EU en het WEF VERPLICHT gesteld ! – duizenden Midden-oosterse en Afrikaanse – voornamelijk ONOPGELEIDE ! – Moslim-MANNEN/migranten van militaire leeftijd (zeer dikwijls met door eeuwenlange haat en wraak gevoede Al Qaida, IS of Boko Haram achtergrond) binnenhalen… En deze mogen WÈL bijgevoerd worden! Wat zeg ik? Die worden hier als prinsjes en prinsesjes behandeld en krijgen overal voorrang op ten aanzien van hun verplichte sponsoren/de hardwerkende Nederlander die het lekker mag bekijken onder het motto “eigen volk, bekijk het maar”. Want één wereldbevolking onder één wereldregering… dus iedereen armlastig.

    WÀT moeten wij hier met al die mensen waar geen plaats en infrastructuur voor is? Maar vooral: MET WELK DOEL? WÀT moeten al die mensen HIER? Er zijn geen huizen, geen banen, ze spreken de taal niet, ze passen zich niet aan aan ÒNZE normen en waarden, andersom eisen zij dat wèl, ze begrijpen niet eens hoe een toilet werkt(!), er is geen elektriciteit en er is klaarblijkelijk ineens ook nog eens een water-tekort… maar ze blijven – nogmaals: door de VN en derhalve de EU en het WEF VERPLICHT gesteld ! – maar met die mensen slepen! 

    Het is IN-humaan! Het is de meest walgelijke vorm van mensenhandel! Het is totaal ondoordacht! Maar vooral: het is misdadig! 

    Maar dat is hoe Links georiënteerde mensen ‘werken’. Zij denken vooraf NERGENS over na en DOEN MAAR WAT! Aangestuurd vanuit hun dagelijkse angst- en propaganda-hersenspoeling op tv, waaruit vervolgens ‘hun’ zogenaamde humane, oorlogs-retoriek en klimaat-leugens ingegeven ‘gevoel’ wordt bepaald en dan nog denken dat ze deugen ook…! 

    Geliked door 2 people

  2. Ravian zegt:

    Wat hier natuurlijk mist is het niet vermelden van de zeer reële inmenging in de Nederlandse politiek door buitenlandse spelers als het WEF, de EU, de VS, maar ook privé personen als George Soros en Bil Gates bijvoorbeeld, om er maar eens een paar te noemen.

    Zolang de Nederlandse politiek in bed kruipt met allerhande buitenlandse linkse organisaties en personen is er geen wolkje aan de lucht, maar als een Nederlandse politicus ook maar een verjaardagskaart krijgt van Putin, wat gewoon een buitenlands staatshoofd is, dan is Leiden in last.

    Het hypocriete met twee maten meten door links klotst weer eens stevig over de plinten heen, en de vraag is waarom de schrijver van dit artikel dit onwelriekende feit geheel onbenoemd laat…

    Geliked door 1 persoon

  3. koddebeier zegt:

    Nederland is ziek en verrot !!

    Like

Plaats een reactie