Wereldverbeteraars . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Persia)
(www.ejbronwordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wereldverbeteraars . . .

  1. Snappie zegt:

    hier een link naar God in vlees en bloed ,helaas zit ie op de preekstoel ipv de biechtstoel. Hugo de huichelaar de valse profeet.

    hypocrisie ten top.

    https://www.nieuwsbzk.nl/toespraken/2698494.aspx?t=Preek-van-de-Leek-Hugo-de-Jonge

    Like

  2. ronjaspers zegt:

    Die klimaathoax is een onderdeel van de NWO depopulatie agenda 21 en 2030.Het heeft niets met het klimaat te maken,maar alles met een genocide op 90% van de wereldbevolking.En macht en controle over de resterende 10% van wereldbevolking,oftewel de slaven.

    Geliked door 1 persoon

  3. nikrophorus zegt:

    Een plaatje zegt soms meer dan 1000 woorden: https://tinyurl.com/yn9n7euh

    Hierop is het totale wereldverbruik van primaire energie afgebeeld. Grijs = kolen, blauw = olie en paars = gas. Dat heel smalle strookje daarboven vertegenwoordigt de “duurzame” energiebronnen, waaronder wind- en zonne-energie. Om deze te kunnen lokaliseren is gebruik van een sterke loep aan te raden.

    Hieruit blijkt zonneklaar dat het idee dat we het wereldklimaat kunnen “redden” door de fossiele brandstoffen eventjes te vervangen door “duurzame” bronnen als zon en wind een fata morgana is. Al die miljarden die daaraan worden uitgegeven zijn volkomen verspild geld, dat beter besteed zou kunnen worden.

    Like

  4. Ravian zegt:

    CO2 is goed voor het milieu, en ‘fossiele’ brandstoffen worden gewoon continue door de aarde aan gemaakt, in grotere hoeveelheden dan dat wij mensen ooit op kunnen stoken.

    Vervolgens neemt het gemiddelde CO2 niveau in de aardse atmosfeer al miljoenen jaren af, en bevind dat niveau zich momenteel vlak boven de drempelwaarde waaronder het aardse plantenleven afsterft.

    We bevinden ons dus feitelijk in een strijd met al sinds het ontstaan van de aarde werkzame natuurlijke processen die de aarde langzaam maar zeker onleefbaar aan het maken zijn voor het huidige ecosysteem, waar de mens onderdeel van uitmaakt, en voor zijn voortbestaan afhankelijk van is

    Realistisch bezien zijn er dus enkel maar redenen om meer meer meer ‘fossiele’ brandstoffen te gaan verstoken, en niet minder.

    Geld en middelen verspillen aan het verminderen van de CO2 uitstoot is dus gewoon contraproductief, en de waanzin heel erg ver voorbij.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie