Stijging van 40%: Steeds meer mensen in Duitsland hebben een “migratieachtergrond”

(Vertaling: E.J. Bron)

Tussen 2013 en 2022 is het aandeel mensen met een “migratieachtergrond” aan de totale Duitse bevolking met 40% gestegen – het aandeel mensen zonder zo´n achtergrond is daarentegen met 6% gedaald. Maar de daadwerkelijke omvang van deze bevolkingsvervanging is nog veel ernstiger.

In het begin van dit jaar publiceerde het “Statista Research Department” cijfers over het aandeel van mensen met en zonder migratieachtergrond op de totale bevolking in Duitsland tussen 2013 en 2022. Deze werpen een schrikbarend licht op de voortschrijdende bevolkingsvervanging: zo is het aandeel mensen met een migratieachtergrond in de afgelopen negen jaar met 40% gestegen – van 15,9 miljoen naar 22,1 miljoen.

Een plus van 2,4 miljoen migranten

Het aandeel mensen zonder migratieachtergrond is daarentegen met 6,1% gedaald – van 63,1 miljoen naar 59,3 miljoen. Terwijl dus het aandeel van immigranten tussen 2013 en 2022 met 6,2 miljoen mensen gegroeid is, is het aandeel van diegenen zonder migratieachtergrond met 3,8 miljoen gedaald. Dat levert in totaal minstens een plus van 2,4 miljoen migranten in Duitsland op – binnen slechts negen jaar. Maar deze cijfers weerspiegelen nog lang niet de volledige omvang van de voortschrijdende bevolkingsvervanging.

Derde en vierde generatie weggelaten

Dat ligt enerzijds aan de gebruikte definitie van de “migratieachtergrond”: daar is sprake van wanneer de persoon zelf of minstens één ouderdeel niet het Duitse staatsburgerschap door geboorte bezit. Dat is weliswaar in vergelijking met de definitie van het Duitse Bureau voor de Statistiek (buitenlandse geboorteplaats van de ouders) een behoorlijk vergaande definitie, telt echter desondanks niet mee dat er al een derde en vierde generatie migranten in Duitsland is, die niet meer geregistreerd wordt – en er desondanks ver van verwijderd is om als geassimileerd te kunnen gelden.

Minderheid in het eigen land

Maar een andere reden is gelegen in de leeftijdsstructuur van de desbetreffende aandelen. Mensen met een migratieachtergrond zijn in vergelijking met de autochtone bevolking wezenlijk jonger en hebben bovendien een hoger geboortecijfer. Combineert men deze omstandigheid met de nog steeds hoge immigratiecijfers, dan zal het aandeel in de komende twee decennia dus nogmaals drastisch ten gunste van de immigranten en buitenlanders verschuiven. De Duitsers dreigen definitief een minderheid in het eigen land te worden.

Drastische prognoses

Wanneer dat precies het geval zal zijn, laat de demografische kaart van van de Europarlementariër Bernhard Zimniok (AfD) zien. Deze voorspelt dat het aandeel immigranten op de totale bevolking in het scenario “verder zoals tot nu toe” tot het jaar 2050 naar 48% stijgt. Wanneer echter de verstrekkende plannen van de “stoplicht”-regering worden omgezet, dan zou dit aandeel in 2050 al 61,2% bedragen. De 50%-grens zou in dit scenario in het jaar 2039 overschreden worden. Als er een immigratiestop plaatsvindt (“stilstand”), bedraagt het aandeel in de komende jaren tussen de 33% en de 39%. In het scenario “remigratie” kan het aandeel tot het jaar 2050 daarentegen naar ongeveer 24% verminderd worden – waarmee men zich licht onder het huidige niveau zou bevinden.

Deze cijfers laten zien: remigratie is dringend geboden!

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Stijging van 40%: Steeds meer mensen in Duitsland hebben een “migratieachtergrond”

  1. karton zegt:

    Deze duistere figuren op de foto, staan reeds voor de poort v.d. hel; dat ze daar maar lang mogen branden !

    Like

  2. Julia zegt:

    Wat te denken van onze multi culti vergaarbak het voormalig Nederland? Een autochtone Nederlander moet men vooral in vele wijken in de grote steden nog met een zoeklamp zoeken. Binnenkort met de door onze strot geduwde dwangwet in heel voormalig Nederland.

    Like

  3. Tukker24 zegt:

    Deze omvolking is ook in Nederland allang bezig.

    Like

Plaats een reactie