Tijdlijn. Koffie verkeerd bij de As Sounnah-moskee

(Door: Bart Nijman)

Bij de As Soennah-moskee in Den Haag werd de ramadan afgesloten met een massaal straatgebed. Vele honderden moslims bogen het voorhoofd naar de straatstenen van de publieke ruimte terwijl de politie gratis koffie uitdeelde. Maar die moskee heeft een hondsberoerde historie.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tijdlijn. Koffie verkeerd bij de As Sounnah-moskee

  1. Joannes den Hollander zegt:

    Als ik die agenten onderdanig koffie zie aanbieden aan die haatbaarden dan komt de stoom uit mijn oren. Als het aan mij lag, ontslag op staande voet wegens heulen met de vijand.

    Geliked door 8 people

    • Ton Ruygrok zegt:

      Joh. …Erger je er niet aan..
      Maar idd het ziet er dom uit…
      En deze Haagse moskee in het bijzonder heeft ook nog een extremistisch niveautje..
      Ja pappen, nat houden.. en pamperen.
      Maar tzt is het ” ongelovig ” bloed ipv koffie …
      Daar hoeven we geen glazenbol voor te raadplegen.
      Ton.

      Geliked door 1 persoon

    • scherpschutter1943 zegt:

      moslims zijn de baas in nederland omdat zij altijd dreigen met geweld en geweld plegen tegen andersdenkenden. In den haag doen ze net of ze nog iets te vertellen hebben maar de macht zit in brussel met als knecht in nederland, de belastingdienst met de regering en de kamerleden als loopjongens. Stoppen met die haagse bluf, ze slaan nog geen deuk in een pakje boter.

      Geliked door 1 persoon

    • Bas Kievit zegt:

      Ze zijn als de dood zo bang.

      Like

  2. koddebeier zegt:

    Niet alleen de moskee heeft een hondsberoerde historie, maar de politie ook.

    Geliked door 2 people

  3. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Een keer de politie gebeld omdat wij 6 stuks Ter ApelTUIG rondom hadden. Na een uur; wij rijden hier rond en hebben de jongelui niet aangetroffen. De mensen in Ter Apel zeggen ook dat bellen met de politie het TRAUMA nog groter maakt! Sindsdien hebben wij dan ook geen medelijden meer met agenten.

    Geliked door 1 persoon

  4. Willem zegt:

    Hoe kan je zo naief/bang/slaafs zijn????, het leunt tegen verraad aan.

    Geliked door 1 persoon

  5. mooinique zegt:

    Compleet zot dit! Te weinig politie voor aangiftes etc. maar voor dit kan het. Schaam je kapot als politie! Dit helpt echt niet om respect te krijgen. 🖕🖕🏼🖕🏽🖕🏾🖕🏿

    Geliked door 1 persoon

  6. Sinyo zegt:

    De Politie geeft geen bon
    Maar wel koffie in de kom
    De Politie
    De Politie
    Nu ook weer voor de Islam buigen

    Wijsje: Jan Huygen in de ton met een hoepeltje erom

    Geliked door 1 persoon

  7. Meine zegt:

    Inderdaad, waarom heulen met die gewelddadige religie ?

    Geliked door 1 persoon

  8. dutchess43 zegt:

    Precies Johannes, ze hadden daar alleen moeten zijn om fout parkeerders op de bon te slingeren !!!!!

    Geliked door 1 persoon

  9. karton zegt:

    Een volgende stap in de omvorming naar een 3de Wereldlandje zal zijn : bij een volgende blokkade van een snelweg door ‘t gajes van E.Rebellion zal door de politie aan de blokkeerders worden uitgedeeld : koffie, op verzoek ook cappuccino, warme soep met keuzemogelijkheid: kippensoep/tomatensoep/aspergesoep/ warme, waterdichte jacks, kroketten + frietjes en nog nader te bepalen voedsel. 

    Nederland is één grote, open inrichting geworden.

    Geliked door 1 persoon

  10. delamontagne zegt:

    Ik keek nog eens naar de foto met de DHIMMIE-NL’se Politie die koffie uitdeelt ! ! !Het zal wel dom overkomen maar ik kan gewoon niet geloven dat dit waar is.Dus nu ook nog eens ’t filmpje erbij bekeken en dan dat afschuwelijke arabierische gezang aangehoord, Totaal ON-Nederlands.

    Dat een land zich zo verlaagd door de nabije-toekomstige-heersers nu al zo SLAAFS te bedienen, de Dhimmitude “Optima-Forma”, helemaal zoals die muslims het willen zien. Weet die Politie nu werkelijk helemaal niets van de giflam af, hebben ze wel eens de moeite genomen om ook maar iets over de islammige-geschiedenis te weten te komen.Toen ik jong was, 50- 60’er jaren, had je ’t z.g.n. “Processie-verbod”. In de Zuidelijke Provincies, toen nog vrijwel allemaal geheel R.K, net zoals Familie van m’n moederszijde ook was, wel toegestaan.In de Provincies boven de Moerdijk gold ’t “Processie-verbod” [ om de Andersdenkenden geen irritatie te bezorgen ].Nu zie ik hier een videootje met die muslimkerels in witte jurken, kleedjes op straat, jankerig gejammer, ik bedoel gezang.TOTAAL ON-NEDERLANDS. ( heeft de nederige Police de straat ook eerst met hogedrukspuiten gereinigd zodat de vrômelige muslims hun kleedjes niet op al te onreine Kaffir-grond hoeven uit-te-spreiden. )

    Geliked door 2 people

  11. Ravian zegt:

    NSB’ers eerste klas…

    Geliked door 2 people

  12. Jules Vismale zegt:

    Dit hele moslim-circus waarbij wij eigenlijk onze eigen vijand scheppen in Nederland doet me denken aan een strip over Willie Wortel uit 1962. In deze strip zag Willie hoe een stel filmmakers buiten Duckstad een enorme mechanische reus van wel 6 verdiepingen hoog hadden gemaakt die zij Boris noemde.

    Boris moest hierin fungeren als een buitenstaander van Mars en huizen vernielen op de filmset. Helaas vernielde de robot onbedoeld het besturingsmechanisme en ging Boris de stad in om nog meer huizen te gaan vernielen!

    Helaas ondernamen de autoriteiten van Duckstad daar nauwelijks iets tegen totdat Lampje, het mini-robotje van Willie Wortel, als een soort David de gigantische Goliath, in de vorm van Boris, uitschakelde door zijn besturing kapot te smijten. Hiervoor werden zowel Willie als Lampje met een medaille beloond omdat zij Duckstad hadden gered..

    Dit verhaal symboliseert dat de filmmakers degenen zijn die hun eigen vijand binnen lijken te halen in de vorm van de reus Boris en als deze op hol slaat doen de bestuurders van Duckstad (net zoals die slapjanussen van politieagenten bij de moskee) daar niets tegen! Uiteindelijk is het Lampje (die de anti-islamitische politici vertegenwoordigd) die de reus dan tot staan brengt.

    Geliked door 1 persoon

  13. Edwin Vissers zegt:

    Atoombom besteld

    Like

  14. HenryN zegt:

    Die man met dat rare kostuum en koffiekan in de hand: Ik vraag mij af zal hij thuis ook zo enthousiast koffie in schenken???

    Like

Plaats een reactie