HYPOCRISIE

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op HYPOCRISIE

  1. Blaffertje zegt:

    Zo zal het wel gaan.

    Ze vinden het prachtig als anderen worden afgeslacht, maar owee als ze erachter komen wat het uiteindelijke doel is en zij, ondanks hun liefde voor Hamas en de Palestijnen ineens ook een koppie kleiner worden gemaakt door de aanhangers van het geloof van de liefde en vrede als dat ineens ‘dar al Islam’, het huis van de onderwerping blijkt te zijn.

    Ik zie hun reacties al voor me. “Och lieve moslim, ik stond tijdens de demonstraties aan jou zijde, heb mijn eigen volk verloochend en nu wil je mij doden omdat ik niet overga naar jou geloof een mijn vrijheden wil inleveren?”

    Dan kan ik alleen maar zeggen, “Eigen schuld. Had je maar moeten luisteren dom gutmensch, je was gewaarschuwd”.

    Geliked door 1 persoon

  2. Marc zegt:

    Zo is het maar net.

    Ik blijf erbij: Jordanië heeft genoeg ruimte voor Arabische Palestijnen. Heb nog even Wiki erop nageslagen: de oppervlakte van

    Jordanië 89.328

    Nederland 35.141 (zonder alle wateren)

    Israël 22.072

    Westbank 5.860

    Gaza 365

    Dus het huidige Israël is ongeveer driekwart van het Nederlandse oppervlak. Een ‘tweestatenoplossing’ is dus militair niet houdbaar. Mede gezien het virulente anti-Joodse sentiment bij de gemiddelde moslim is het daarom volledig af te raden die ‘oplossing’ na te streven. Het betekent eveneens dat pleiten voor een aparte Palestijnse staat naast Jordanië de facto antisemitisch is, alle rationalisaties ten spijt.

    Geliked door 3 people

  3. jantjeuitnl zegt:

    De ploflims en hun linkse 5e colonne, zijn doodstil over Nagorno-Karabag, terwijl de mensen daar geen terroristen zijn en alleen maar aanslagen plegen.

    Nagorno-Garabag was 2000 jaar Christelijk.

    Nu wordt / is alle cultuur, op geheel islamitische wijze, uitgewist. Kerken opgeblazen enz.

    Israel is veel te aardig voor de Gazanen..

    Geliked door 2 people

  4. leeuw7 zegt:

    Het oorlogskabinet komt bijeen terwijl de VS Israël onder druk zetten om niet op Iran te reageren | LIVE-UPDATES

    Israel Defense Forces reageert op de lancering van meer dan 300 drones en raketten door Iran, waarvan de meeste werden onderschept voordat ze Israëlisch grondgebied binnenkwamen

    Iran lanceerde meer dan 300 drones en een reeks raketten, waarvan de meeste werden onderschept voordat ze Israëlisch grondgebied bereikten door de Israëlische strijdkrachten (IDF) en geallieerde troepen in de regio. De Amerikaanse president Joe Biden heeft Jeruzalem naar verluidt laten weten dat Washington niet zou deelnemen aan enige offensieve operaties tegen Teheran.

    Om op de hoogte te blijven van de volledige oorlogsgebeurtenissen van zaterdag

    https://www.i24news.tv/en/news/israel-at-war/artc-idf-says-99-percent-of-iranian-attack-intercepted-live-updates

    Natuurlijk moet Israël de goddeloze islamitische barbaarse moordenaarsbende tot de laatste man of vrouw elimineren er zit niets anders op!!

    Het islamitische bloedvergieten zal niet uit zichzelf stoppen!!

    De prijs die het Joodse volk en Israël al heeft betaald voor het islamitische geweld is al hoog genoeg!!Het is geen optie om de gewelddadige goddeloze islam vrijuit te laten gaan!!

    De krokodillentranen van de wereld lossen de problemen van Israël niet op!!

    Israël moet zich niet de les laten lezen door de WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia psychopaten als Joe Biden of Mark Rutte en z’n gewetenloze trawanten !!

    Geliked door 1 persoon

  5. leeuw7 zegt:

    Niet onderhandelen met deze goddeloze islamitische barbaren!!

    Geliked door 1 persoon

  6. leeuw7 zegt:

    Tot de “vernieuwde” PA-regering behoort Muhammad Mustafa Najam, die tot minister van Religieuze Zaken is benoemd. Najam riep eerder op tot terroristische aanslagen in een preek die werd uitgezonden op de officiële tv-zender van de PA. Hij vervolgde en presenteerde de Joden als “bedriegers, trotsen en verraders” en voegde eraan toe dat “Allah hen in apen en varkens heeft veranderd”. Op de foto: Najam werd op 31 maart 2024 in Ramallah beëdigd als PA-minister. (Foto: Jaafar Ashtiyeh/AFP via Getty Images

    Met deze goddeloze islamitische psychopaten kun je en mag je niet onderhandelen!!

    Een goddeloze ,islamitische ,terroristische Palestijnse terreurstaat is een project van en voor gestoorde idioten!!

    Er is niets nieuws in Ramallah!!

    Als onderdeel van het Amerikaanse plan dat tot doel heeft de Palestijnse Autoriteit ‘nieuw leven in te blazen’, heeft de PA onlangs de oprichting aangekondigd van een nieuwe regering in Ramallah onder leiding van Muhammad Mustafa. Hoewel Washington niet heeft gedefinieerd wat de heropleving van de Palestijnse Autoriteit betekent, kan zij Aangenomen mag worden dat de term verwijst naar de noodzaak om economische en administratieve hervormingen door te voeren die de groei van het nieuwe leiderschap, verbetering van de levensomstandigheden van de Palestijnen en voorbereiding op vrede met Israël mogelijk zullen maken.

    Maar in werkelijkheid lijkt het erop dat de nieuwe Palestijnse regering ook niet gekwalificeerd is (of niet van plan is) om op te treden om deze belangrijke doelen te bereiken. In bijna alle praktische zin is de nieuwe regering dezelfde als haar voorgangers, vooral als het gaat om haar onvermogen om de corruptie te bestrijden en haar succes bij het aanzetten tot terrorisme.

    Islam en vrede is een sprookje!!(contradictie!!)

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Geliked door 1 persoon

  7. leeuw7 zegt:

    De God van Israël,DE SCHEPPER van hemel en aarde heeft andere plannen met ZIJN EIGEN grondgebied ,Israël!!

    Like

    • bobzelf zegt:

      NOU MAKKER 

      ALS ER 1 GOD BESTAAT 

      DIE ZIJN VOLK AL EEUWEN IN DE STEEK HEEFT GELATEN 

      IS HET DE JOUWE WEL . WHAHAHAHA 

      WAT HEEFT DIE RARE DOORGESNOVEN ETTERBAK 

      NOU EIGENLIJK VOOR ””ZIJN ISRAEL ”” GEDAAN DAN ??

      IK ZOU ZEGGEN MAAK EEN MOOIE LIJST 

      NET ALS SS. NAZI DOLF EN PLAATS DIE EENS VRIEND 

      DAN GAAN WE JE 2 JAAR LANG UITLACHEN 

      HUGGIE BOBOBOBOBZELLUF

      Like

  8. mooinique zegt:

    Om eerluck te zijn het boeit mij totaal niet!

    Like

Plaats een reactie