VOL = VOL!!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Symphony)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VOL = VOL!!

  1. Marc zegt:

    Overvol!

    Geliked door 4 people

  2. Marc zegt:

    Wie timmert die leipe Van der Burg nu eindelijk eens op zijn bek?

    Geliked door 3 people

  3. Ravian zegt:

    Je zou natuurlijk ook gewoon de poort dicht kunnen maken…

    Geliked door 6 people

    • Jean zegt:

      We mogen zelfs spreken van “Overbevolking”.

      Like

    • Jean zegt:

      Ravian, er zijn veel te veel poorten en geen enkele is bewaakt…..

      Like

    • Bart zegt:

      DE BOUWES KUNNEN OOK ZEGGEN WAAR WIL JE DAT WE BOUWEN HUIS OP HUIS?

      ENWAAROM NIET LAND OPSPUITEN IN ZEEHET NEDERLANDSE ZEE TOT ONZE GRENSENOPSPUITEN VOOR MEER HUIZENIS DAT GEEN BETERE IDEE

      HET LIJK MIJ OOK VOOR DE TOEKOMSTVERDER OP ZEE LAND OP TE SPUITENWERK GENOEG VOOR WERKZOEKENDE HIER GEBRUIK OOK ELKE MAN DIE HIER IN NEDERLAND WIL WONENER AAN MEEWERKT. IK BEDOEL DE BUIENLANDERS NET ALS BEGIN TOEN ZE HIER BINNEN DROPENEN NU DENK IK ZELF DAT ER MEER BUITENLANDERS HIERZIJNDAN WIJ ECHTE NEDERLANDERS. HEB IK VAN JULLIE BEDENKTIJD NODIG ?

      Like

  4. Alice zegt:

    ’Ach, al krijg je dan geen huis, ze hebben zulke achterlijke wetten. Terugsturen mag niet. Men wordt op luxe cruiseschepen of in luxe hotels ondergebracht. Kost en inwoning, helemaal voor nop. Met elke week nog flink wat leefgeld op de koop toe. Het barst er van de lijpo’s die je sielug vinden’. Dus gewoon gaan. Je krijgt er alles voor elkaar. Gewoon stug gaan procederen. Lekker rekken. En als je dan ook nog eens minderjarig bent zit je in dat achterlijke land helemaal op rozen.
    Je kan je ook flink misdragen want die pliesieagenten zijn mietjes. Je wordt, nadat je flink de fout in bent gegaan, weer netjes door die dienders bij je onderkomen afgeleverd. Wat een service hè?!

    Geliked door 7 people

  5. rhgeggink zegt:

    Die uitvreters mogen blij zijn dat ik niet de baas ben van Nederland, dan gaat het heel anders worden. oa. grenzen potdicht en volop uitzetten ect.!

    Like

  6. Sinyo zegt:

    Nieuwjaarsrede Willem Drees 29 december 1949

    Gericht aan de ca 350.000 Landgenoten Overzee.

    En al diegenen aldaar, die Nederlanders zijn of zich Nederlanders voelen, ook al heeft hun wieg niet gestaan in de Laaglanden aan de Noordzee.

    Moge ik u verzekeren, dat wij ons met hen, ook in de toekomst, ten nauwste verbonden zullen voelen.

    Vrij vertaald: Blijf a.j.b. dáár, hier is het al vól vól vól

    In verdrietige herinneringen.

    Sinyo

    Ontvangt al vele jaren “Drees zijn centen (Ach Oh Wee)” minus 2% per annum wegens verblijf buiten de grenzen der Laaglanden (inmiddels ook laag gezonken.)

    Roverheid popelt om afscheid van mijn generatie.

    Die “Covid” kwam in dat opzicht haar goed uit. Opgeruimd staat netjes. Niet de kat maar centen in het bakkie.

    Geliked door 3 people

    • delamontagne zegt:

      Niet de enige hòòr, ik trek ook al van Drees een jaar of 20 en ook met flinke korting [ 2%] jaarlijks.
      Moet je maar niet zo stout wezen je buiten ’t Koninklijk te begeven.
      M’n ouders wilden begin jaren ’50 eigenlijk gelijk al weer weg uit ’t ONVRIJE ontvangst land.
      Het zou Australië worden [ ook de geregelde aanmatigingen om het OVERVOLLE land, toen 10 miljoen, te verlaten op radio-promo’s van regering.

      Like

  7. Hovawart zegt:

    Wat willen ze toch bereiken met huizen vol met enkel jongemannen?

    Het merendeel van de asieleisers wil geeneens familiehereniging, die willen enkel een proos leventje…..ver weg van de andere klaplopers.

    Like

  8. boorzalf zegt:

    20 jaar te laat deze folder. Het kwaad is al geschied. Heeft ook geen nut, want lezen kunnen ze niet of willen niet. En den haag gelooft het allemaal wel. En koning meelworm vind het allemaal prima.

    Geliked door 1 persoon

  9. ronjaspers zegt:

    Nederigland is niet vol,als de nederlanders gewoon hun woning afstaan aan de illegale islamitische veroveraars.Dan is het woningprobleem zo opgelost.Cynisme.

    Geliked door 2 people

  10. Toon zegt:

    We zitten zo vol als een teek op een tampon.

    Like

  11. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Gewoon die laffe Landverraderszooi uitschakelen, dat zijn de echte slopers van ons landje! Geert, met de vuist op tafel, NU!!

    Like

  12. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Godverdomme, al die rechtszaken, TBS, achter de tralies, therapeutenzooi etc. van TUIG kosten ook al miljarden! Vluchtelingenzooi 8 miljard. Grote kostenpost, Journalisten, advocaten oid. die 24/7 beveiligt worden. Het is 1 grote puinzooi geworden en Geert Wilders kan dit ook niet meer oplossen. Hij heeft ook niet voldoende “personeel” om de boel nog te redden. Als Geert omvalt is het ook einde PVV. Het wordt per dag erger!

    Like

  13. addievanburen zegt:

    Het probleem in dit land is dat we in dit land geringeloord worden lieden die zélf al jaren van de bedeling leven, en niet inzien dat onze sociale voorzieningen opgebouwd zijn door mensen die hiervoor gewerkt hebben. En met werken bedoel ik dus werk, het vervaardigen van een product/het verlenen van een dienst, en het verkopen hiervan; lees, het genereren van geld. Een gesubsidieerd baantje valt hier dus niet onder! De bedoeling van onze bestuurders is gewoon wereldheerschappij. Verdeel en heers! Een land, Een Leider! Buitenlanders?, geef ze gewoon een Nederlands/Europees/Wereldburger-paspoort; probleem opgelost! Onze bevochten verworvenheden echter ook! Nu heb ik gelukkig de grootste tijd van mijn ondermaanse taakstraf er al opzitten, maar ik hou mijn hart vast, zeker voor mijn kinderen en kleinkinderen. Vluchten kan niet meer. En Hans Janmaat was een ziener; Vol=Vol, niet Vol=Met een beetje creatief proppen en prakken kunnen die andere 7 miljard mensen er ook nog wel bij. Politiek Correct= De dood in de pot! De dieren uit het Buitenste Buitenbos zijn hier al lang de baas, en niet alleen in “De Fabeltjeskrant”!

    Like

Plaats een reactie