Geen interesse in liberaal gewroet: Moskou verklaart FDP-stichting tot “ongewenste organisatie”

(Vertaling: E.J. Bron)

Rusland sluit de gelederen en verzet zich tegen buitenlandse inmenging. Het Russische ministerie van Justitie heeft nu de aan de FDP gelieerde Friedrich-Naumann-Stiftung tot “ongewenste organisatie” verklaard. In feite komt dat neer op een arbeidsverbod in Rusland.

De stichting zelf laat verluiden dat de stap zou laten zien “dat het Kremlin de wereldwijde, vastberaden inzet voor burger- en mensenrechten bedreigt.” Men zou zich daardoor echter niet van de wijs laten brengen.

De Russische regering had de activiteiten van de Duitse stichtingen, die gelieerd zijn aan de SPD, de CDU, de Groenen en de FDP, al kort na het uitbreken van de oorlog in de Oekraïne verboden en de registratie van hun kantoren in Moskou ingetrokken. Sindsdien werden de aan de Groenen gelieerde Heinrich-Böll-Stiftung evenals de aan de SPD gelieerde Friedrich-Ebert-Stiftung bovendien tot ongewenste organisaties verklaard. De stichtingen ondersteunen in de regel in veel andere landen NGO´s en – zoals in het geval van Rusland – mensen van de oppositie. De Russische regering wil van dit gewroet af.

Volgens een Russische wet uit 2015 moeten de “ongewenste organisaties” stoppen met hun activiteit in Rusland. Op dit moment staan er in het desbetreffende register van het Russische ministerie van Justitie bijna 160 organisaties uit Duitsland, de VS en andere landen. De FDP-stichting bevindt zich daarbij in twijfelachtig gezelschap – bijna bovenaan op de Russische lijst staan (op de 2e en 3e plaats) de Open-Society-Stichtingen van de grote speculant George Soros, die bekendstaan om hun aanhoudende gewroet in veel landen van het voormalige Oostblok en daarom ook uit Hongarije verbannen werden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Geen interesse in liberaal gewroet: Moskou verklaart FDP-stichting tot “ongewenste organisatie”

  1. bobzelf zegt:

    in goed ROTTERDAMS ..

    ”OPTIEFEN EN ALLE JEZUS SNEL GRAAG

    EN VERDER ???

    GOOOD MORNING . ZIJN DE SNEEUWPOPPEN IN DE TUIN AL KLAAR ??

    BOBOBOBOBOBOBOBOB

    Geliked door 1 persoon

  2. Alphons Mantel zegt:

    de hele EU is ongewenst

    Geliked door 1 persoon

  3. Peter zegt:

    Interessant………gisteren op YT op het kanaal van Mark Felton nog een interessante docu gezien over de connectie van (Werner) Naumann en de FDP. Hoe die FDP knakkers eigenlijk vazallen waren van old-school NAZI’s. Dat FDP verleden was volledig nieuw voor mij. En nu dan het bericht dat de Ruski’s die FDP de deur wijzen.

    Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Peter.Die nazi/rotschild en bilderberger klauSS schwab sprak regelmatig over de 4e industrieele revolutie.Wat hij eigenlijk bedoelde is het 4e nazi rijk.

      Like

  4. 007lucia zegt:

    Hadden ze al veel eerder moeten doen zij worden toch ook op allerlei oneigenlijke manieren gedwarsboomd

    Like

  5. Elst zegt:

    Dit is de enige en juiste manier om dat links liberale geteisum te elimineren. Rusland weet hoe je onrust in de tent kunt voorkomen.

    Like

  6. Ravian zegt:

    Er is hier momenteel een hoop gekrakeel, op links, over “Russische inmenging”, maar het is een feit dat het linkse Westen zich al decennialang wereldwijd inmengt in de binnenlandse politiek van landen waarvan het bestuur hen niet aanstaat.

    En dat gaat veel verder dan het toedienen van wat “smeergeld” zo hier en daar, waar de Russen momenteel van beschuldigt worden, dit gaat over het opzetten en financieren van hele organisaties, van hele “vijfde colonnes”, die landen van binnenuit destabiliseren, en daar zelfs het gebruik van geweld niet bij schuwen.

    Dit is feitelijk slechts één stap verwijdert van openlijke oorlogsvoering…

    Geliked door 1 persoon

  7. ronjaspers zegt:

    Toen ik het artikel begon te lezen wist ik al meteen dat die bilderberger george soros achter die extreem linkse NGO,s zat.Hij organiseerd en financierd vele extreem linkse NGO,s die in veel westerse landen actief zijn.Is ook logisch eigenlijk,de NWO agenda is gebaseerd op het communisme.De natte droom van de extreem linkse landverraders.

    Like

Plaats een reactie