ZIELIGE VLUCHTELINGEN…?

Zielige asielzoekers bij hotel Van der Valk – 2024.

(Door: “Driek”)

Eigenaren van hotels verdienen zeer goed met het verhuren van hun hotels aan het COA. Het Van der Valk-hotel bij Schiphol wil niet veel kwijt over de opvang van asielzoekers. Doch het moge duidelijk zijn dat het opvangen van asielzoekers een zeer lucratieve bron van inkomsten is voor hoteleigenaren.

Een woordvoerder van het COA vertelt dat asielzoekers en statushouders zeer sober in hotels worden opgevangen. Want, zegt de woordvoerder: ze mogen absoluut geen gebruik maken van onze zwembaden, sauna’s en bars. De buitenstaander denkt wellicht dat ze in luxe leven, doch het gaat alleen om het hoognodige, dus slapen, eten en drinken.

In het Van der Valk-hotel bij Schiphol is dat niet anders, de enige plek waar asielzoekers en de hotelgasten zich mengen, is in de fitnessruimte. We moeten ons wel een dag van tevoren melden, zegt een asielzoeker. Een hotelmedewerker zegt: onze gewone gasten kunnen er terecht wanneer ze maar willen. Om 22.00 uur loopt de medewerker de fitnessruimte in en vraagt de asielzoekers te willen vertrekken. Ze mogen na 22.00 uur hier niet meer aanwezig zijn.

De gewone hotelbezoekers in het hotel weten meestal niet eens dat er ook honderden vluchtelingen worden opgevangen. Een hotelgast vertelt dat de mensen aan de andere kant niet in luxe leven. Terwijl de gewone gasten hooguit enkele nachten in het hotel slapen en daarna doorgaan met hun dagelijks leven, verblijven de asielzoekers en statushouders maandenlang en soms meer dan een jaar in het hotel.

De opvang in hotels zal nog wel even nodig blijven, zo is de verwachting. Er zijn weinig huizen beschikbaar voor statushouders. Normaal gesproken is het de bedoeling dat ze binnen veertien weken een woning krijgen toegewezen, zegt de woordvoerder van het COA. Maar door de woningcrisis kan het tegenwoordig meer dan negen maanden duren.

Ook duren de procedures bij de IND door de grote instroom langer, waardoor asielzoekers langer in de opvang zitten. Zoals ook het geval is bij Abu Sayer, die nog steeds op zijn verblijfsvergunning wacht om zijn gezin over te laten komen. Maar ik heb geen keus, zegt de vluchtende kleedjesklopper. Maar waarom moet de Abu Sayer voorrang krijgen boven een Nederlander die al ruim tien jaar op een wachtlijst staat? Hij laat zijn gezin achter in een oorlogsgebied, doch zelf geeft hij er de voorkeur aan om te vluchten naar het veilige Nederland.

Ik verdenk Abu er van dat hij uit is op een makkelijk leventje en zijn hand wil ophouden. Abu is gewoon een asielprofiteur. Hij doet er beter aan zijn koffertje te pakken en de thuisreis te aanvaarden.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op ZIELIGE VLUCHTELINGEN…?

  1. bobzelf zegt:

    DIT KUT VOLK GAAT U REDDEN ??? 

    WHAHAHAHAHAHAH 

    OOM BOBZELLUF

    Geliked door 4 people

  2. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Het is gewoon business voor bepaalde Clubs PvdA/GL i.s.m. VVD en Clubleden die flink uit de StaatSruif kunnen jatten .

    https://www.geenstijl.nl/5173980/Peter-Siebelt

    De tyfuszooi is toch voor het Plebs die er mee opgescheept mag zitten en vrolijk weer 6 juni Europese verkiezingen in volle overtuiging op en voor meer Omvolking stemmen .

    Daaaaaaaaaaaaag Hoor

    Like

  3. delamontagne zegt:

    Is het geen grote schande dit “Soort”jongelui……………vluchtelingen te noemen.
    Het is een belediging voor ECHTE vluchtelingen………..

    Geliked door 2 people

  4. stradivotsi zegt:

    enóf dat een lucratieve deal is voor die hotels. Als er poen verdient kan worden, lullen we er verder niet over…..De Nederlander werkt zelf aan zijn ondergang mee.

    Geliked door 1 persoon

  5. Hovawart zegt:

    De verveling en chronische ontevredenheid onder de werklozen doet hen alras neigen naar de criminaliteit, en de domme Europeanen kunnen niets anders dan dit met lede ogen aanzien………en ondergaan.

    Like

  6. 007lucia zegt:

    Denk dat 90% van de vluchtelingen uit is op profijt

    Geliked door 1 persoon

  7. rhgeggink zegt:

    Als Abu aangesterkt is word het tijd om naar huis te lopen of desnoods te fietsen, aju en de groeten thuis..!

    Like

  8. Ton Ruygrok zegt:

    Weet je Driek .., die Abu, Ali of Mo zijn niet het (directe) probleem…
    Maar de rutte gelieerde meuk ( is een wijd begrip )dat is de oorzaak die moeten weg….voorgoed onder de grond…
    Maar dan nog.., ik vrees dat ons nl en het overige westen al zover mentaal en geestelijk verkankerd en daar mee fysiek kapot is door deze meuk dat het telaat is ..
    We gaan met een sneltrein vaart af op destructie en chaos..
    Ik was vanmorgen in een kerkdienst tegast waar o.a. Greta Turnberg in 1 ademtocht werd genoemd met JC…
    Nou dan weet je wel dat het geen 5 voor 12 meer is maar heel ver in een diep donkere nacht!!
    Ton Ruygrok,Monster.

    Geliked door 2 people

  9. karton zegt:

    Al eerder gezegd : “v.d. Valk hotels hebben voor ons afgedaan !”

    Geliked door 3 people

  10. Yvonne zegt:

    zo zielig ze mogen niet in het zwembad, sauna en de bar, wat een discriminatie, laat ze lekker het zwembad de sauna en de bar slopen, ik gun het van der Valk van harte

    Geliked door 2 people

  11. Julia zegt:

    Waar vinden de zielepoten zo een uitkeringsparadijs als Nederland alles gratis en vooral onderdak want die zielige vluchtelingen mogen niet op de straat slapen. Het is een schande maar ja het grote deel van de deugkneuzen binnen onze bevolking vinden het prima.

    Like

  12. ronjaspers zegt:

    Waarom blijven de mensen er keer op keer intrappen,de ene keer zijn het vluchtelingen.Dan weer asielzoekers,dan weer migranten,het zijn bijna allemaal soldaten van allah.De landen waar ze vandaan komen daar is geen oorlog,het zijn illegalen.De soldaten van allah worden sinds 2015 met miljoenen tegelijk europa binnengehaald.Voor een oorlog (jihad) tegen de europeese bevolking.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie