Tweet van Joost Niemöller

Geert Wilders is een gewaarschuwd man

Pim Fortuyn maakte zich zorgen over de aanhoudende bedreigingen die samen gingen met het demoniseringsproces tegen hem in de media en uit de mond van de gevestigde politici, die hem constant in de hoek van extreemrechts plaatsten en van hem zo een soort Hitler maakten, wat iedere extreemlinkse gek een moreel argument gaf om hem te doden. De lichte straf die zijn moordenaar Volkert van der Graaf vervolgens kreeg, bevestigde nog eens dat de rechterlijke macht er net zo over dacht: Fortuyn zou een ‘bedreiging van de democratie’ zijn en hem doden was weliswaar niet goed, maar ook weer niet heel erg.

En toen kregen we de rituele slachtpartij op Theo van Gogh. Waarna de gevestigde media en de politie nog harder dan ooit moslims begon te pamperen en de nieuwe mantra in de lucht bracht dat er van ‘gematigde moslims’ niets te vrezen was, integendeel, ze vormden een verrijking van onze moderne multiculturele samenleving in een wereld zonder grenzen. Zo gezien was er ook voor de moord op de ‘pestkop’ Van Gogh wel weer begrip op te brengen.

Geert Wilders, en ook Thierry Baudet, zijn nu gewaarschuwde mensen. Ze weten dat de demonisering door de media en door de zittende politici niet zonder gevaar is. Al twee keer eerder zagen we de concrete resultaten van dergelijke campagnes. Politieke moorden, die sinds de moorden op de gebroeders De Witt in 1672 in Nederland niet meer waren voorgekomen. Maar bij de media is niets geleerd. En de politici gaan gewoon door. Want, zonder het uiteraard hardop te zeggen, is geweld voor hen tegen politieke tegenstanders domweg ok. Rechtse politiek is in de linkse retoriek namelijk altijd een soort nazisme. Noem ze honderdduizend keer ‘racist’ en het blijft wel plakken. Een beproefde, bewust ingestoken tactiek, met dodelijk geweld als gevolg.

We willen graag denken dat het wel niet zo’n vaart zal lopen. Tot het weer eens wel zo’n vaart loopt. De vraag is natuurlijk wat een rechter zal doen met de aangifte van Wilders, nadat Timmermans aankondigde dat niets hem zal weerhouden om Wilders van de macht te houden in een toespraak voor het GroenLinks/PvdA-congres, dat maar één onderwerp had: de haat tegen Wilders. Ik denk dat we het antwoord wel kennen. De rechter zal het probleem niet zo zien. Toch is het goed dat er aangifte gedaan wordt. We moeten nooit denken dat het normaal is wat er gebeurt.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Joost Niemöller)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tweet van Joost Niemöller

  1. Kees zegt:

    Helemaal juist. Maar oh wee als je kritiek hebt op Timmermans, dan komt links in aktie!

    Like

  2. Hovawart zegt:

    De kogel kwam van links, de extreemlinksche Looney Brigade, met welbevinden van de “power behind the throne“en “A Horse with No Name

    Geliked door 1 persoon

  3. BosscheBol zegt:

    De rechter ZAL het niet zo zien. De media zullen er een beetje om lachen en het dan doodzwijgen. Links heeft bij de vorige verkiezingen flink verloren. Hun wraak zal verschrikkelijk zijn. Links is al zó lang aan de macht dat ze denken dat ze god zelf zijn. Links heeft altijd en eeuwig gelijk. Links heeft de rechter, de media, het onderwijs nog steeds aan zijn kant. Links kijkt niet op een moord. Links is compleet psychopaat.

    Geliked door 3 people

  4. Elst zegt:

    Een tweet waar gen speld tussen te krijgen is. Maar het Nederlandse volk vind het zo fijn om al slaapwandelend door het leven te gaan.

    Like

  5. arnoyuma zegt:

    Het huis van Baudet is meerdere malen beklad ,hij is twee x aangevallen en werden leden van het FvD in een boot met vuiligheid bekogelt , lijkt veel op hetgeen Fortuyn overkwam voor zijn dood ,alle linkse idioten haten hem en Geert Wilders wat opvalt is dat Geen Stijl ook geen enkele kans onbenut laat om het FvD aan te vallen ,”hoe links is Geen Stijl eigenlijk ? zij noemen de Covid gifprikken een levensreddend vaccin !!

    Geliked door 2 people

  6. Wim Vreeswijk zegt:

    Helemaal mee eens ,. Succes ermee Wim Vreeswijk, vreeswyk.wte@ziggo.nl

    Like

  7. rhgeggink zegt:

    Moslims levensgevaarlijk dus, gewoon kunnen cw. willen zien en begrijpen wat er gebeurt met die idioten.!

    Like

  8. Willem zegt:

    Volgens FT is islam de toekomst. Hoe stop je dat?

    Like

  9. Harry zegt:

    Ik zou verdomd graag willen weten wie de opdracht heeft gegeven om Pim Fortuyn te vermoorden !

    Waarom heeft men dat niet boven water gekregen , of nooit vermeld ?

    Ik weet zeker dat als je die smerige Volkert op de trekbank zou leggen en hem zo’n vijftien centimeter zou oprekken , dat we binnen vijf minuten het antwoord weten .

    Waardeloze bende , dat O.M. !

    Geliked door 1 persoon

  10. Harry zegt:

    Als die achterlijke Omtzigt deze formatie laat mislukken en in zee zou gaan met die rotsocialisten van de PvdA en criminele groen linksers , dan is ie het doodschieten niet waard !

    Alle andere oplossingen zijn welkom !

    Geliked door 1 persoon

  11. Ravian zegt:

    Links heeft gewoon geen probleem met geweld tegen eenieder die het niet met links eens is.

    Buiten de reeds genoemde nationale voorbeelden zag je het ook internationaal, met de verheerlijking van Mandela, wat feitelijkg ewoon een terrorist was met het bloed van duizenden onschuldige mensen aan zijn handen, aan de verheerllijking van Obama, de grootste oorlogsstoker ooit, en nu weer aan de verheerlijking van Hamas, en het goedpraten van de weerzinwekkende moordpartij op onschuldige burgers die deze terroristen club 7 oktober 2023 aangericht heeft.

    Als het “voor de goede linkse zaak” is dan heiligt het doel gewoon ALLE middelen voor deze psychopaten.

    Het ‘socialisme’ en haar aanhang moet gewoon geruimd worden, omdat het een direct en existentieel gevaar vormt voor alle fatsoenlijke mensen in de wereld.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie