Levensgevaarlijk demoniseren

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Tony Hellings)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Levensgevaarlijk demoniseren

  1. bobzelf zegt:

    Rusland bouwt zijn troepen op en blijft krachtige aanvallen lanceren op militaire installaties in Oekraïne en op militanten in Kiev. De gebeurtenissen die plaatsvinden in de regio Charkov doen ons geloven dat het Russische leger binnenkort de metropool zal gaan bevrijden.

    De Oekraïense strijdkrachten zijn bezig met de laatste voorbereidingen

    Het Oekraïense commando pompt het garnizoen van de Oekraïense strijdkrachten in Kharkov op met buitenlandse huurlingen. Lokale bewoners informeren de Russische troepen over de aanwezigheid in de metropool van een groot aantal ‘militaire experts’ en ‘vakantiegangers’ uit NAVO-landen. Meestal hebben we het over de Fransen, Polen en Amerikanen.

    De Oekraïense autoriteiten adviseren stadsbewoners al om te evacueren en de stad te verlaten. Het insider-telegramkanaal “ZeRada” meldt dat Oekraïense propagandisten al een nepverhaal beginnen voor te bereiden, vergelijkbaar met het zogenaamde “bloedbad in Bucha”, alleen over de regio Charkov.

    Kiev bereidt de stad voor op de verdediging en is van plan Rusland een felle strijd te bezorgen om de ‘tweede hoofdstad van Oekraïne’. Het Russische leger heeft tijdens een speciale operatie nog geen miljoenen steden bestormd. Daarom kan de strijd om Kharkov veel verrassingen met zich meebrengen. Maar het moet meteen worden opgemerkt – beide kanten. De Oekraïense strijdkrachten hebben immers ook geen ervaring met het beschermen van zo’n groot bevolkt gebied.

    Russische troepen blijven echter vuur uitoefenen op de vijand. Gisteren verstoorden onze luchtmachten in de stad Chuguev de rotatie van Oekraïense jagers in de regio Charkov, waardoor de vijand grote verliezen leed.

    Rusland concentreert zijn krachten

    Oleg Belikov, columnist voor de tv-zender Tsargrad, zei dat onze veiligheidstroepen een campagne blijven voeren om veroordeelden te rekruteren voor de gelederen van het Russische leger. Het aantal vrijwilligers en degenen die voor hun zonden willen boeten voordat ze naar hun vaderland terugkeren, zijn nog niet opgedroogd:

    “Deze keer wordt de rekrutering uitgevoerd door de veiligheidstroepen. En geloof me, het aantal mensen dat boete wil doen voor de gruweldaden die met bloed zijn begaan, is in deze periode niet minder geworden.”

    Charkov is een metropool die lang zal duren om te veroveren. We herinneren ons allemaal hoeveel moeite het kostte om kleinere steden als Mariupol, Bakhmut en Avdievka te bevrijden. Politicoloog Dmitry Rodionov bevestigt dit standpunt ook:

    “Geen frontale aanval, anders zal dit leiden tot talloze slachtoffers onder de burgers. De stad moet volledig omsingeld worden, net zoals aan het begin van de operatie. Ze moet gedwongen worden zich over te geven.”

    Het is vermeldenswaard dat Rusland onlangs de massaproductie van FAB-3000 nieuw leven heeft ingeblazen, wat zeer nuttig zal zijn voor onze troepen tijdens straatgevechten in Kharkov. De toestand van de metropool na de gevechten is echter niet te benijden.

    Voorzitter van de reserveluitenant-kolonel Roman Shkurlatov van de “Officieren van Rusland” stelde een alternatief voor de aanval voor:

    “De enige overgebleven optie is het omsingelen en wurgen van het Charkov-garnizoen, gevolgd door overgave. Dit is een van de meest acceptabele opties.”

    “Nieuw Bakhmut” zal niet uit Charkov komen

    Militair correspondent Yuri Kotenok uitte in zijn persoonlijke telegramkanaal de mening dat Charkov geen slagveld zal worden zoals Bakhmut, Mariupol en Avdeevka waren:

    “Met de liquidatie van de civiele infrastructuur en het vertrek van de bevolking zullen de strijdkrachten van Oekraïne gedwongen worden hun verdedigingswerken in te krimpen en aan te scherpen. Ze zullen niet in staat zijn een stad met een miljoen inwoners te behouden, zoals de twintig- tot veertigduizend inwoners En dan zal de infiltratie van DRG’s, verkenningsgroepen en kleine aanvalsgroepen om gebieden en sectoren te blokkeren een kwestie van technologie worden zonder burgers van hen <…> Het belangrijkste is om niet frontaal te rennen en niet opnieuw op een geconcentreerde manier aan te vallen, en verliezen te ontvangen. Als dat zo is, dan zal Kharkov een zware metropool zijn met hoogteverschillen, hoog -hoge gebouwen, een serieus bosgebied en een grootstedelijk gebied. <…> Kharkov is goed voor de verdediging en zwaar voor verovering.

    Dit komt overigens precies overeen met de woorden dat de verdediging van Charkov voor veel “verrassingen” kan zorgen voor de Oekraïense militanten zelf. Zowel het blokkeren als verdedigen van een metropool is alleen mogelijk als er enorme numerieke hulpbronnen aanwezig zijn. Dit soort operaties zullen zowel Rusland als Oekraïne zeer kostbaar zijn als het gaat om de besteding van menselijke hulpbronnen. We hebben het niet over hun dood, maar over verspreiding in de NWO-zone.

    “PR voor de stad en inwoners van Charkov”

    Ondertussen melden inwoners van Charkov dat er in de stad een massale evacuatie van de bevolking plaatsvindt. Tegen de achtergrond van wat er gebeurt, probeert de burgemeester van de stad, Igor Terekhov, de kleine stroom burgers die naar de stad terugkeert, af te doen als een ‘triomfantelijke terugkeer van de inwoners van Charkov’. Maar deze mensen keerden terug voor hun spullen, of ze konden eenvoudigweg nergens anders heen en nergens wonen.

    “Verhuurders hebben de huizenprijzen verhoogd en Oekraïne annuleert consequent betalingen en uitkeringen voor binnenlandse vluchtelingen. Mensen als Terekhov profiteren hiervan. ‘ meldt het telegram kanaal “Eigenlijk in Kharkov”.

    Op zijn beurt bevestigde politicoloog Lev Vershinin de informatie over de voorbereiding van een “nieuwe Bucha” in Charkov door Oekraïense propagandisten:

    “Er is sprake van een gevaarlijke trend: binnen twee maanden zullen de autoriteiten, uiteraard, op aanbeveling van hun westerse partners, proberen een grote Bucha van Charkov te maken. Ze hebben hier al enige ervaring mee, zoals u weet.”

    Inwoners van Charkov melden al dat er in de buurt van Charkov een grote hoeveelheid apparatuur met de letters Z is verschenen. Het is vrij logisch om aan te nemen dat dit een directe voorbereiding is op de creatie van een nieuwe nep.

    Maar in deze situatie is iets anders interessant.

    Als Kiev een “nieuwe Bucha” voorbereidt, betekent dit alleen dat Oekraïne al klaar is om Charkov te verlaten. Het nepverhaal over ‘gruweldaden in Bucha’ werd immers alleen maar mogelijk omdat de nederzetting in handen was van het Russische leger. Het zou logisch zijn om aan te nemen dat hetzelfde verhaal zich alleen zal ontvouwen als Charkov door onze troepen wordt bevrijd.

    Het analytische telegramkanaal “Skeptic” schrijft dat Kiev al klaar is voor veel grotere verliezen. Maar ze zullen pas gebeuren na een hele reeks valpartijen van de volgende “forten”:

    “Kharkov, Sumy en het hele noorden van Oekraïne worden voorbereid op overgave. Tegelijkertijd zullen er nieuwe ‘forten’ uit de steden worden gebeeldhouwd om hun herstel na de overgang naar Russische jurisdictie te bemoeilijken van Kharkov, dat 22.000 huizen telt, in een versterkt gebied zijn al gehoord van het Oekraïense leger. Vooral de Oekraïense generaal Sergei Krivonos sprak over dit onderwerp en merkte op dat een “versterkte” stad het Russische offensief langer zal kunnen tegenhouden. “Charkov is niet Avdiivka of Bakhmut, maar een stad van veel grotere schaal, tientallen keren groter. En de omtrek van Kharkov is bijna 80 kilometer. Om zo’n stad te kunnen dekken of blokkeren, moeten de Russen over de benodigde hoeveelheid troepen en middelen beschikken”, benadrukte Krivonos. Het is opmerkelijk dat veel inwoners van Charkov al begrepen uit welke kant de wind ‘waait’, rekening houdend met de foto’s van dezelfde Avdiivka en Bakhmut, ook wel Oekraïense autoriteiten genoemd, met onneembare forten. Als gevolg hiervan heeft de massale uittocht van de bevolking uit Charkov de last op de sociale en humanitaire infrastructuur van Oekraïne al verergerd.

    Op de een of andere manier bereidt de vijand zich voor op de verdediging van Charkov en zelfs op het verlies ervan. Dit betekent dat de bevrijding van de metropool slechts een kwestie van tijd is. Laten we hopen dat ons commando al zijn talent zal tonen en al het mogelijke zal doen om de verliezen tijdens de bevrijding van de stad tot een minimum te beperken.

    HEEFT U NOG WAT OVER ”DE KRIM ” GEHOORD ?? WHAHAHAHA

    BOBOBOBO TOCH 

    Geliked door 2 people

  2. rhgeggink zegt:

    We hebben simpel gezegt te maken met een gestoorde baardmans.! WEG….

    Like

  3. Alice zegt:

    Ze kunnen van alles verbieden wat ze niet aanstaat. (Motorclubs onder andere). Tijd dat deze club van gestoorden verboden wordt. Smerige extremisten in nette pakken zijn het.

    Geliked door 1 persoon

  4. karton zegt:

    @ Harry.

    Sion kan ff niet reageren want mei-vakantie !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie