Raisa Blommestijn voorspelt: media gaan zonnige dagen aangrijpen voor nieuwe angstcampagne

(Door: Mark Jongeneel)

Na weken van regen en grauw weer breekt de zon eindelijk door in Nederland. Maar in plaats van te genieten van het goede weer, kunnen we de klok erop gelijkzetten dat de mainstream media dit gaan aangrijpen om een nieuw hoofdstuk aan hun eindeloze klimaathysterie toe te voegen. Raisa Blommestijn (foto) merkt terecht op dat de zogenaamde kwaliteitsjournalisten zich nu al verkneukelen om ons te waarschuwen voor uitdroging, watertekorten, en ‘global boiling’. Het is te absurd voor woorden.

Het lijkt erop dat elke zonnestraal tegenwoordig wordt omgezet in een apocalyptisch scenario door de klimaatalarmisten. Waar normale mensen blij zijn met zonnig weer, zien de doemdenkers in de media dit als een kans om angst te zaaien over de zogenaamde onmiddellijke dreiging van klimaatverandering. Dit alles natuurlijk ondersteund door een arsenaal aan overdreven termen en ongefundeerde voorspellingen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Raisa Blommestijn voorspelt: media gaan zonnige dagen aangrijpen voor nieuwe angstcampagne

  1. rhgeggink zegt:

    Lekker weer het mooiste wat er is zowat. En weer op de motorfiets. ( benzine 😂) 🌞

    Geliked door 1 persoon

  2. Julia zegt:

    Het is de massa zelf dat zich angst laten inboezemen. Een kwestie van geestelijk sterk zijn en er vooral niet aan toegeven dan is het met de angstporno snel over.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie