SOLIDAIR!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op SOLIDAIR!

  1. Harry zegt:

    Gezien de bedankjes uit Gaza voor de steun van de links- en islamitisch gestoorde studenten op de Amerikaanse universiteiten , hebben ze in Gaza nog steeds niks geleerd .

    Of zouden ze allemaal op de universiteit gezeten hebben ?

    Geliked door 3 people

  2. Rini Stegeman zegt:

    Niet alleen op de Amerikaanse Universiteiten. De Gazanezen en Palestijnen worden ook naar Nederland gehaald.Als ze er al niet zijn. Hou mijn hart vast voor de eerste meidagen………..

    Geliked door 1 persoon

  3. Svalbard zegt:

    Nee, in Gaza hebben ze nog steeds niets geleerd, althans, niets dat nuttig is. Daarom moet Israël nu doorpakken en al die terroristen vernietigen. Want als de Hamas zou overleven, dan zitten we binnen enkele jaren opnieuw met dit probleem. Onderhandelen heeft geen zin, want Hamas wil een Palestijnse staat, niet naast Israël, maar in plaats van Israël. En waarom zou Israël moeten onderhandelen met een vijand, die onder geen enkele voorwaarde wil instemmen met het voortbestaan van Israël? De enige juiste keuze is daarom de totale vernietiging van Hamas en die andere terreurbendes.

    Sharon heeft in 2005 helaas een enorme fout gemaakt door de Gazastrook te ontruimen. In 2004 was ik op bezoek bij vrienden in Israël, en ik vertelde hen dat Gaza ontruimen een zeer slecht idee was. Ik zei dat het geen vrede zou brengen, maar juist het tegenovergestelde. Ook zei ik, dat de sporadische raketaanvallen uit Gaza dan dagelijkse realiteit zou worden. Helaas heb ik gelijk gekregen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie