VIDEO: Screams Before Silence

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t W.C.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Screams Before Silence

  1. ronjaspers zegt:

    Gruwelijk en verschrikkelijk wat er op 7 oktober 2023 heeft plaatsgevonden in israel met de joden.En wat doen de moslims “gewoon” ontkennen wat er gebeurd is,terwijl er genoeg bewijs is.Die islamitische terroristen hebben zelf filmopnamen gemaakt van hun barbaarse terroristische praktijken.

    Geliked door 1 persoon

    • R Thomasson zegt:

      @ronjaspers. Een van de bekendste Moffen liedjes uit de Tweede Wereldoorlog is “Es Zittern die morschen knochen” https://www.youtube.com/watch?v=eHHQoICTxG8 De moslims zijn van mening dat ook zijn kunnen verder marcheren; al valt de wereld in scherven. Vandaag hoort hen de drek waar ze vandaan komen, en morgen de hele wereld. Zij leven in een andere realiteit …Hun primitieve realiteitsbesef is van zwakbegaafden en niet bij die van de moderne mens. Nu janken en jammeren ze dat de Israeliers hebben, zonder enkele reden, alles kapot gebombardeerd. Ze begrijpen niet hoe iemand die niet bij de Übermenschen van Allah hoort, durft hun hard terug te pakken.

      Geliked door 1 persoon

  2. Blaffertje zegt:

    Heb de film gezien.

    De verhalen zijn verschrikkelijk. Alles wat ze in handen kregen staken ze in vrouwen of schoten in hun vagina, sneden borsten af terwijl vrouwen nog leefden enz.enz.

    Nu word ik elke oorlog gruwelijk gemarteld, maar dit is bij de beesten af.

    Dit zou verplicht aan die pallielovers getoond moeten worden, maar of het die zieke geesten nog op andere gedachten brengt betwijfel ik.

    Geliked door 2 people

    • Ravian zegt:

      “Dit zou verplicht aan die pallielovers getoond moeten worden, maar of het die zieke geesten nog op andere gedachten brengt betwijfel ik.”

      Velen weten het al, en het interesseert ze gewoon niet, omdat het in hun van de antisemitisch propaganda overlopende linkse koppen allemaal ‘gerechtvaardigd’ is.

      Voor die lui gaat gewoon niets te ver, zolang het maar voor een in hun ogen ‘goede zaak’ is, zoals in dit geval de ‘bevrijding’ van al die zielige door de ‘beestachtige’ joden onderdrukte en geterroriseerde ‘Palestijnen’.

      Ze leven gewoon in een bij elkaar gelogen alternatieve realiteit, en ze ontberen elke vorm van empathie, en daar voelen ze zich lekker bij.

      Het enige dat die linkse klootzakken kan ‘genezen’ is een nekschot…

      Geliked door 1 persoon

    • R Thomasson zegt:

      Kan jij voorstellen dat West Europese landen worden gedwongen deze beest mensen op te vangen, en ze te verzorgen; al zijn ze levensgevaarlijk? Dat noemt men DE RECHTEN VAN DE MENS …ALSOF ZE MENSEN ZIJN! Voor onze politieke leiders zijn zij mensen. De autochtone belastingbetalende bevolking wordt beschouwd als afval, en wordt als afval behandeld.

      Geliked door 3 people

  3. hubert zegt:

    Deze video laat maar weer eens de

    onmenselijke wreedheden zien die beesten van hamas

    die arme meisjes en vrouwen hebben aangedaan.

    Dit is toch meer als voldoende bewijs om mensen te

    overtuigen dat deze wreedheden werkelijk zijn gebeurt.

    Die nu nog niet gelooft dat er beest achtige wreedheden zijn

    gebeurt op 07-10-2023 moet zelf een beest zijn.

    En deze beesten leven ook onder ons en zijn door ons

    verwelkomt en ik hoop voor iedereen dat wij op tijd

    doorhebben dat wij moeten stoppen met asielzoekers

    te ontvangen want tevens ontvangen wij beesten.

    En deze beesten zullen ons hetzelfde laten ondergaan

    wat die arme vrouwen in Israël hebben moeten doorstaan.

    En deze beesten zijn moslim en die verachten en haten

    Joodse mensen en ons Westerlingen en ongelovigen

    evenzeer, daarom stop met asiel geven aan volk met een

    moslim achtergrond, stop hiermee want er komt steeds meer

    haat ieder land binnen.

    Er zullen ook goede moslims zijn, weinigen.

    Deze haat, deze wreedheden jegens andere gelovigen of

    niet gelovigen zit in hun bloed, dit staat in de koran en wat

    in de koran staat zit in hun bloed.

    Geliked door 1 persoon

    • R Thomasson zegt:

      @Hubert. Het is niet enkel de Hamas en de Islamitische Jihad. Als wij paar jaar terug gaan naar de tijd van het kalifaat, zien wij precies hetzelfde gedrag. Dat ziet in hun genen. Dat is precies wat de Koran ze voorschrijft. Men kan een hyena niet verbieden kadavers te eten. Dus, men kan moslims niet verbieden geen mensen te slachten, kinderen en vrouwen te verkrachten en geen kannibalistische praktijken uit te voeren.

      Geliked door 1 persoon

  4. Henk der Niederländer zegt:

    Ik was al verschillende getuigenissen tegen gekomen op Rumble, die verschikkelijk waren om aan te horen.

    Zoals sommigen zich misschien nog herinneren ben Ik een jaar of 10 geleden een week of 3 heb moeten stoppen wegens de getuigenissen uit Iran tijdens de demonstraties tegen Ahmadinejad en het even niet meer kon trekken.

    Daarom ben Ik snel even over deze reportage heen gegaan en zal hem ook niet in zijn geheel bekijken.

    Je zou me een watje kunnen noemen so it, maar soms kunnen dingen wel eens te veel worden.

    Geliked door 1 persoon

  5. Henk der Niederländer zegt:

    Soros, Rockefeller en Dark Money financieren anti-Israëlische chaos op universiteitscampussen.

    Je zou het niet geloven maar steeds dezelfde financiers die achter de chaos zitten en financieren.

    https://rumble.com/v4sfnen-soros-rockefeller-and-dark-money-funding-anti-israel-mayhem-on-college-camp.html

    Geliked door 1 persoon

    • R Thomasson zegt:

      “Je zou het niet geloven maar steeds dezelfde financiers die achter de chaos zitten en financieren.” Zoek ze allemaal bij de Waffen WEF WEF, Bilderberg en NWO. Zij zijn net als de Chtonische monsters van Dante Allighieri. Zij leven in de diepe modder aan de rand van de hel. Enkel hun ogen zijn zichtbaar. Daar handelen ze hun rottige en misdadige zaken. Zodra ze onraad ruiken, duiken ze direct onder de modder.

      Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Als het aan Rutte, het klapvee in Brussel ligt dan kunnen we inderdaad binnenkort schreeuwen. Ongelooflijk de oorlogshitsende Westerse idioten zullen de ondergang van heel Europa in sneltrein bewerkstelligen. Von er Leyen, Rutte Macron, CdA en de rest van die idioten blijven de Russen provoceren maar de gevolgen zullen desastreus zijn. https://www.frontnieuws.com/door-de-staat-gecontroleerde-russische-tv-als-navo-troepen-oekraine-binnenvallen-zullen-sarmat-yars-en-avangard-kernwapens-navo-besluitvormingscentra-treffen/ Nee het kapot bezuinigen van defensie en vooral ons land nimmer heeft voldaan aan de NAVO normen en op onze defensie hebben bezuinigd hobbelen zoals gewoonlijk als blinde paarden achter de kar aan. Die idioten hebben niet de benodigde manschappen en moeten nu de wapenindustrie op volle toeren laten draaien. De Rus lacht ze toch finaal uit. Nogmaals van de Rus valt niet meer te winnen en de Rus heeft nimmer een oorlog verloren. Even geschiedenis lezen. Het trieste is dat miljoenen burgers de dupe hiervan zijn en het oorlogstuig evenals het koningshuis het zinkende schip in sneltreinvaart zullen verlaten dan mogen we zeker ook nog luisteren naar Willem hier spreekt Radio Oranje vanuit Argentinië. Daar was zijn overgrootmoeder Wilhelmina al het voorbeeld van tijdens WOII,

    Geliked door 3 people

  7. boorzalf zegt:

    Kan de video niet zien, wegens een blokkade van YouTube van mijn account.

    Like

  8. R Thomasson zegt:

    Men moet deze video niet uitsluitend beschouwen als een informatie over gruweldaden die gebeuren in een andere werelddeel. Het is meer dan dat. Het is een serieuze waarschuwing voor de bevolking van de EU. De moordenaars, kinderen- vouwenverkrachters, koppensnellers en KANISBALEN ZIJN AL HIER! Zij komen als “stakkers uit islamitische landen en Afrika” en chillen op de kosten van hun toekomstige ‘ongelovige’ slachtoffers. WIJ GEVEN ZE TE VRETEN en bieden hen zakgeld en onderdak. Echter, zij lachen ons uit. Zij kunnen niet wachten totdat ze weer met machetes, slagersmessen, hakbijlen en AK47 onze straten kunnen struinen, en de ‘Dhimmie hosten ‘- en hun kinderen – in de pan hakken.

    Geliked door 1 persoon

  9. R Thomasson zegt:

    Correctie kannisbalen = kannibalen

    Like

Plaats een reactie