Chasov Yar: Het grote Russische offensief om het laatste Oekraïense bolwerk in de Donbass te veroveren, is begonnen

(Door: “Dissident”)

Het laatste bolwerk van het Oekraïense leger in de regio Donetsk, Chasov Yar, wordt belegerd door Russische troepen, die vandaag wat hun laatste offensief lijkt te zijn hebben gelanceerd om dit Oekraïense bolwerk volledig te veroveren, meldt Pronews.

Volgens Oekraïense bronnen lanceerden de Russische strijdkrachten vandaag een artilleriebarrage terwijl honderden gepantserde voertuigen (tanks en TOMA’s) oprukken naar de stad. Russische parachutisten voeren ook aanvallen uit op Oekraïense posities in de stad, die de Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft omschreven als een “onneembare vesting”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Chasov Yar: Het grote Russische offensief om het laatste Oekraïense bolwerk in de Donbass te veroveren, is begonnen

  1. leeuw7 zegt:

    Het moet onze oorlog zijn de oorlogshitsende,demissionaire,pathologische beroepsleugenaar ,de corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi Mark Rutte en z’n zeer onbetrouwbare entourage minimaal levenslang achter de tralies te krijgen wegens de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid !!

    De bewust uitgelokte,verschrikkelijke Oekraïne oorlog is volslagen overbodig!!

    Mattheüs 5:9 Zalig zijn de vredestichters, want zij zullen Gods kinderen genoemd worden.

    Wie zwijgt stemt toe met de ,gewetenloze,oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Like

  2. Elst zegt:

    Rusland veel sterkte en vooral veel militaire wijsheid.

    Like

  3. Ravian zegt:

    De Oekie’s zijn als sinds hun nederlaag bij Avdeevka niet meer in staat hun posities in die sector te behouden.

    En ze zijn ook niet in staat om terrein voor tijd te ruilen zonder daarbij zware verliezen te lijden.

    Dat houd dan realistisch bezien in dat je terug moet trekken op een linie die wel te verdedigen valt, zoals de Dnjepr bijvoorbeeld, maar dat is politiek dan weer niet verteerbaar.

    En dus bloed het Oekie leger langzaam verder dood…

    Like

  4. de barbaar zegt:

    het laatste zogenaamde redmiddeltje voor de globalisten is om verwarde europeanen naar oekrinaziland te sturen om iwan in de pan te hakken…

    Tja, als je weet dat diezelfde iwan de bbq al op temperatuur heeft staan en elke europese dwaas die daar naar toe gaat ff gaat grillen.

    De kikkerbillenbrigade van macronie de lijkenneukert is de eerste groep die geroosterd gaat worden….pakweg in een week tijd……

    Like

  5. Groene Leeuw zegt:

    De Russen zijn zeer goed bezig. In strategisch en politiek opzicht. Ze sparen met hun behoedzame aanpak niet alleen levens maar putten ook het Westen uit……

    Like

Plaats een reactie