KLIMAATALARM!

De top van de Gotthardpas is bedolven onder de sneeuw.

Lees HIER meer!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; ferdinand meeus)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op KLIMAATALARM!

  1. karton zegt:

    Stuur onmiddellijk onze klimaat-prinses Jetje ter plaatse teneinde dit probleem op te lossen.

    Geliked door 3 people

  2. Elst zegt:

    toch leuk als je in mei sneeuw kunt maken. Skieen in de zomer, wie wilt dat niet.

    Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    Maak uw borst maar nat, want de aankomende zomer wordt hels en heet. Althans, als we alle weergekkies weer moeten geloven. Vandaag melden verschillende media dat we een wisselvallige en warme zomer tegemoet gaan. De temperaturen worden extremer en we kunnen ons opmaken voor hevige regen- en onweersbuien. Zin in! Er wordt gesuggereerd dat we een warmere zomer krijgen dan normaal, iets wat we onderhand ieder jaar horen, maar soit. Normaliter is het gemiddeld in de zomermaanden overdag 23 graden, maar volgens de – altijd zo accurate – weermodellen krijgen we dit jaar een wisselvallige zomer met hogere temperaturen en geregeld stevige regen en onweersbuien; het standaard weer dat we al jaren kennen in Nederland. Weeronline benadrukt wel nog even dat de betrouwbaarheid van deze constatering beperkt is aangezien ze naar eigen zeggen slechts 60% accuraat de maand- en seizoensverwachtingen kunnen voorspellen. Het zou niet onwaarschijnlijk zijn dat dat hele percentage nog een stuk lager ligt. Ze kunnen het weer van gisteren nog niet voorspellen vandaag code geel voor het hele land ondertussen zit ik in de tuin genietend van een wijntje en een hapje namelijk in de zon. Dus vandaag was het voor mij een welkome code Oranje. En maar angstporno zaaien de klimaathysterie is totaal doorgeslagen. Ik wens u alvast een hele mooie zomer pak de biezen of de fiets en trek er maar heerlijk op uit dat is mijn voorspelling.

    Geliked door 1 persoon

  4. Steven zegt:

    Dit komt UITERAARD vanavond in ALLE journaals!!

    Geliked door 2 people

  5. Svalbard zegt:

    Het klimaat trekt zich niets van ons aan, maar wel van het gedrag van de zon. Hoe actiever, dus hoe meer energie die uitstraalt, hoe meer de temperatuur zou moeten stijgen. Maar een sluitend antwoord hebben de wetenschappers niet. Actief is de zon zeker, twee weken geleden, de nacht van vrijdag op zaterdag, bereikte een zeer krachtige plasmawolk van de zon de aarde. Het gevolg was prachtig Noorderlicht, dat in Nederland duidelijk te zien was, en waarvan ik met mijn smartphone meer dan 20 foto’s van heb kunnen maken. Het Noorderlicht was zelfs tot in Noord-Italië zichtbaar, terwijl je dit normaal pas diep in Scandinavië kan zien als het donker is.

    Vroeger werd voorspeld, dat de Noordpool vanaf 2015 in de zomer geheel ijsvrij zou zijn, maar daar is niets van uitgekomen. Afgelopen winter is het in Scandinavië extreem koud geweest, het koudst sinds 25 jaar. Het openbaar vervoer met elektrische bussen in Oslo viel uit, want zelfs opladen lukte niet meer met de extreme koude.

    Dus laat die klimaatpaniek maar achterwege!

    Like

  6. ronjaspers zegt:

    De wereldbevolking is het “klimaatprobleem” en moet teruggedrongen (uitgemoord) worden.Wordt toch eens wakker mensen.

    Like

Plaats een reactie