VIDEO Dr. Phil: De poppenspelers achter de pro-Palestijnse protesten op de campussen

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t W.C.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Dr. Phil: De poppenspelers achter de pro-Palestijnse protesten op de campussen

  1. bobzelf zegt:

    HET HEEFT EVEN GEDUURD…

    DE WERELD IS ER UIT …..

    WIJ NIET ‘ ”DE EU LOVERS ””DE DOMBOOS ”’ DE LINKSE KLOOTVIOLEN .. HET IQ. 11.7 VOLK “HET CHIMPANSEE IQ …… EN DE JEZUS REDT WEER NIET GRAFZERKEN

    Deze week liet voor degenen die bereid zijn de werkelijkheid objectief waar te nemen, twee soorten wereldorde zien. Het bemoedigende nieuws is dat de een de overhand zal krijgen op de ander en daardoor een betere wereld voor de mensheid zal voortbrengen, een wereld van waardigheid en ontwikkeling voor het algemeen welzijn.

    Het was een gedenkwaardige gebeurtenis deze week toen de Russische president Vladimir Poetin China bezocht, waar hij hartelijk werd begroet door de Chinese tegenhanger Xi Jinping. Beide leiders bevestigden hun vriendschap en hun visie op een multipolaire wereld gebaseerd op partnerschap en wederzijds voordeel. Poetin en Xi ondertekenden talloze overeenkomsten over een breed scala aan handels- en ontwikkelingsprojecten op het gebied van energie, technologie, techniek, bouw, landbouw, infrastructuur en militaire defensie.

    Het bezoek was Poetins tweede bezoek aan China sinds oktober vorig jaar. Het was zijn eerste buitenlandse reis sinds hij eerder deze maand werd ingehuldigd als president voor een vijfde termijn. Beide leiders hebben een traditie opgebouwd van het bezoeken van elkaars landen als eerste internationale stop bij hun respectievelijke inauguraties. Toen hij in 2023 voor de derde keer president van China begon, maakte Xi van Rusland zijn eerste internationale bestemming. In de afgelopen twintig jaar hebben beide mannen elkaar minstens veertig keer als leiders ontmoet.

    De persoonlijke warmte getuigt van oprechte vriendschap en ook van een nauw gedeelde politieke visie op de wereld. Poetin en Xi hebben vurig gepleit voor een multipolaire wereld gebaseerd op respect, gelijkheid en samenwerking.

    Tijdens zijn ontvangst in Peking deze week tijdens een tweedaags bezoek prezen Poetin en Xi de groeiende alliantie van hun naties als een fundamentele factor in het handhaven van de stabiliteit en vrede in de wereld.

    Poetin verklaarde: “Wij werken solidair aan de vorming van een rechtvaardiger en democratischer multipolaire wereldorde die moet steunen op de centrale rol van de Verenigde Naties en haar Veiligheidsraad, het internationaal recht en de culturele en culturele diversiteit, een gecontroleerd evenwicht tussen de belangen van iedereen. deelnemers van de wereldgemeenschap.”

    Van zijn kant merkte Xi op dat de banden tussen Rusland en China “een model hebben geschapen van wederzijds respect, openhartigheid, harmonie en wederzijds voordeel”, en hij benadrukte hun toewijding aan “eerlijkheid en rechtvaardigheid”.

    Beide mannen onderstreepten dat hun bondgenootschap en visie niet bedoeld waren om iemand te bedreigen. Ze riepen op tot diplomatie en een redelijke dialoog bij het beslechten van internationale conflicten, ook in Oekraïne en het Midden-Oosten.

    President Xi noemde geen specifieke naties, maar het was duidelijk dat hij verwees naar de Verenigde Staten toen hij de ‘Koude Oorlogsmentaliteit…unilateralisme, hegemonisme, blokconfrontatie en machtspolitiek’ aan de kaak stelde als bedreigingen voor de vrede en de internationale veiligheid.

    Daarentegen kunnen we, van twee wereldstaatslieden die het progressieve humanisme vertegenwoordigen, ons wenden tot het andere soort wereld dat deze week te zien is, de wereld waar Xi op zinspeelde met zijn aanklacht tegen de Koude Oorlog-mentaliteit.

    De tweede visie is anachronistisch, verachtelijk en falend. Het is de wereldorde die sinds de Tweede Wereldoorlog domineerde op basis van de westerse hegemonie, of eufemistischer, de ‘op regels gebaseerde orde’ genoemd. De leidende hegemon zijn de Verenigde Staten, waarvan de westerse bondgenoten vazallen zijn die hun orde van privileges en uitbuiting van anderen dienen in een neokoloniaal paradigma.

    Tegenwoordig is deze door het Westen gedicteerde orde een hypergemilitariseerde wanorde waarbij illegale oorlogen en clandestiene conflicten worden aangewakkerd om de hegemonische heerschappij en het parasitisme te versterken. Net als in vroegere tijden wordt de meerderheid behandeld als slaven die hulde moeten brengen aan hun opperheren, anders worden ze over de kling gejaagd. Tegenwoordig komt het systeem van eerbetoon tot uiting in handelsuitbuiting, oneerlijke ruilvoorwaarden en financiële predatie door misbruik van fiatgeld, de Amerikaanse dollar. Er is geen sprake van partnerschap of mutualisme in een dergelijke ‘orde’, omdat het hele systeem gebaseerd is op privileges en uitbuiting, ondersteund door fascistische noties van superioriteit en exceptionisme.

    De Amerikaanse president Joe Biden en vrijwel alle westerse politieke leiders hebben de wereld niets anders te bieden dan oorlog, conflict, armoede en ontbering. Deze week blijven Biden en westerse vazallen de genocide in Gaza door het criminele Israëlische regime bewapenen en steunen; zij blijven de oorlog en de vernietiging in Oekraïne aanwakkeren en wijzen elk oprecht streven naar vreedzame diplomatie af.

    Slechts enkele dagen voordat Poetin in Peking aankwam, maakte de Chinese president Xi een officiële Europese reis waar hij de Franse Emmanuel Macron ontmoette, gevolgd door de Hongaarse Viktor Orban. Tijdens het Europese bezoek van Xi kondigde Biden een reeks anti-Chinese economische maatregelen aan, waaronder nieuwe tarieven op 18 miljard dollar aan Chinese export. Dat komt bovenop de tarieven die al zijn opgelegd aan 300 miljard dollar aan export en die Biden van de regering-Trump handhaaft. Het lijdt geen twijfel dat Washington de gelegenheid heeft aangegrepen om de spanningen met China op te voeren terwijl Xi in Europa was. Dit is de Amerikaanse truc om verdeeldheid en vijandschap naar boven te halen als een manier om de (afnemende) mondiale macht te versterken.

    Op een frivool niveau zagen we deze week Antony Blinken, de zogenaamde Amerikaanse topdiplomaat, een bezoek brengen aan Kiev en beloofden meer wapens en miljarden dollars te leveren aan een hopeloos corrupt neo-nazi-regime. Nadat hij pizza had gegeten in een restaurant dat berucht was vanwege het tentoonstellen van nazi-regalia, ging Blinken later naar een bar waar hij gitaar tokkelde met een plaatselijke rockband. Het gespeelde nummer was Rockin’ in the Free World van Neil Young. Dit terwijl tot 500.000 Oekraïense soldaten zijn omgekomen in de door de VS geïnstigeerde proxy-oorlog tegen Rusland. Het is ook huiveringwekkend dat Blinken zich niet eens leek te realiseren dat Youngs keiharde nummer een sardonische minachting is voor de Amerikaanse imperiale arrogantie.

    Elders in Peking genoten de twee leiders, nadat Poetin en Xi oprechte diepgaande bijeenkomsten hadden gehouden over het nastreven van wereldvrede en welvaart, van een diner en woonden ze ’s avonds een prachtig concert van orkestmuziek bij ter ere van het eeuwenlange culturele erfgoed van hun land.

    De twee naast elkaar geplaatste gebeurtenissen spreken boekdelen over de menselijke kwaliteit, gevoeligheid, intellect en het bewustzijn van de diepgaande verplichting van de geschiedenis om de menselijke conditie te verbeteren.

    Het empirische resultaat is dat de door het Westen gedomineerde mondiale wanorde achterhaald en in verval is. Het door de VS geleide imperium van neokoloniale kapitalistische predatie en agressie sterft met de dag. Er ontstaat een nieuwe wereldorde, gebaseerd op gelijkheid en echt democratisch respect. Die nieuwe wereld is al aanwezig en wordt geïllustreerd in de vorm van de vriendschap tussen Rusland en China.

    Er zijn goede, zij het betreurenswaardige redenen waarom Amerikaanse imperialisten als Henry Kissinger en Zbigniew Brzezinski altijd bang waren dat de historische aansluiting tussen Rusland en China een voorbode was van een ramp… een ramp, dat wil zeggen, voor het Amerikaanse imperialisme.

    Gelukkig is er voor de rest van de wereld hoop op een betere wereld van vrede en welvaart. De Russische Poetin en de Chinese Xi zijn voorbodes van die betere toekomst.

    De gecombineerde militaire en economische kracht van Rusland en China, samen met de politieke wijsheid van hun leiders, staan ​​garant voor een betere wereld, ondanks het enorme gevaar dat voortkomt uit de snode Neros van het decadente westerse imperium.

    p.s. ALS U UITGEHUILD BENT ….

    U LEEST DE NAAM HIER VAN .THE ASSHOLE DER ASSHOLES

    Zbigniew Brzezinski

    DIT STUK POOLS VUIL , DEZE ASBAK HEFT DUS GEZORGD VOOR MILJOENEN EN MILJOENEN DODEN .EN KEEK STOICIJNS VOOR ZICH UIT

    ALS EEN GOD .DIE VAN JULLIE DUS ZULKE MENSEN H3EFT GESCHAPEN

    EN DN DOET OF ZIJN NEUS BLOED

    MOETEN JULLIE JE OOK EENS NA LATEN KIJKEN SVALBARD AND FRIENDS

    VAN DE HIJ KOMT NIET HIJ KOMT NOOIT. EN HIJ REDT WEER NIET BENDE

    EN BEREIDDE TIENTALLE OORLOGEN VOOR …….

    ALS ZE DEZE MAN AANBIEDEN BIJ DE DUIVEL IN DE HEL

    LAAT ZELFS DIE HEM NIET BINNEN ……

    DIE MOEST ER VAN KOTSEN TOEN HIJ AANKLOPTE BENEDEN

    GEGROET PLAGIAAT BOBBIE UIT SOCHIE

    Like

  2. leeuw7 zegt:

    De oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland moet zich schamen over het onrecht (over Israël )sprekende ICJ nog één dag langer te tolereren op Nederlands grondgebied!!

    HET IS HOOGVERRAAD NAAR ISRAËL EN DE JOODSE BEVOLKING!!

    Bekijk hier de uitzending van de burgemeester van Sderot

    Uitzending 24 mei • Alon Davidi: “Op beveiligingscamera’s zag ik Hamas-terroristen de inwoners van mijn stad vermoorden”

    Hoe is het om burgemeester te zijn van een stad die keihard werd getroffen door terreur, en om nog elke dag te worden geconfronteerd met de oorlog in Gaza? Kunnen de inwoners van Sderot zich ooit nog veilig voelen in hun eigen stad?

    Alon Davidi is al tien jaar burgemeester van Sderot. De stad werd zwaar getroffen tijdens de Hamas-aanval van 7 oktober op Israël. Het lokale politiebureau werd met de grond gelijk gemaakt, honderden mensen defecten en tientallen stierven die dag.

    Het is voor mij verbijsterend dat het tuig dat zich student noemt hier in Nederland de gelegenheid krijgt van het incompetente,zeer onbetrouwbare Openbaar Ministerie om universiteiten te terroriseren en hun mening door de strot van het slappe universiteiten bestuur te drukken!!

    Waarschijnlijk hebben de hooggeplaatste ambtenaren van het zeer incompetente ministerie van Justitie het te druk met het demoniseren en terroriseren van een enkele erkende klokkenluider!!

    Hoe is het überhaupt mogelijk dat het links-islamitische Woke,LGBTi,homoseksuele tuig de mogelijkheid krijgt om Joodse mensen te bedreigen vanwege de massamoord gepleegd op 7 oktober 2023 door de goddeloze islamitische barbaren van Hamas??

    Waarom is de huidige Gaza gezant,de terroristenvereerster Sigrid Kaag nog steeds niet gearresteerd wegens haar indirecte financiële medeplichtigheid aan terrorisme??(Support aan de onbetrouwbare UNWRA!!)

    Het Nederlandse openbaar bestuur is werkelijk verrot tot in de haarvaten van onze samenleving!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Like

  3. leeuw7 zegt:

    “Ik zal zegenen wie u zegenen”

    Het is één van de bekendste Bijbelteksten als het over Israël gaat: wie jou (Abraham en zijn nageslacht) zegent zal Ik zegenen en wie jou vervloekt zal Ik vervloeken. 

    Ik ga ervan uit dat Israël regelmatig voorkomt in de gebeden van veel christenen. Heb je vanochtend zelf Israël nog gezegend? Mooi! Dan zal God jou zegenen. Heeft iemand de laatste tijd Israël nog vervloekt? Nee? Mooi, dan word je in ieder geval niet vervloekt.

    Het Nederlandse openbaar bestuur zou eens meer rekening moeten houden met de LEVENDE GOD van Israël (De Schepper van hemel en aarde!!)

    Bij deze roep ik ook het goddeloze bestuur van de FAIlED State Nederland zich te bekeren!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,Woke,LGBTi,homoseksuele WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Like

  4. leeuw7 zegt:

    IDF ‘bekijkt’ berichten over massaslachtoffers tijdens de nachtelijke aanval op Rafah

    Het Israëlische leger verklaarde dat de ‘op inlichtingen gebaseerde aanval’ gericht was tegen twee hoge Hamas-functionarissen in het gebied dat was aangewezen voor het UNRWA-tentenkamp.

    Israël heeft maar één optie,en dat is Hamas verslaan tot de laatste islamitische Hamas barbaar zich heeft overgegeven!!

    https://www.i24news.tv/en/news/israel-at-war/artc-idf-reviews-reports-of-mass-casualties-in-overnight-rafah-strike

    Wie zwijgt stemt toe !!

    Like

Plaats een reactie