ONVERANTWOORD!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op ONVERANTWOORD!

  1. karton zegt:

    Die Hanna Bruins Slot wauwelt maar wat voor zich heen, ze begrijpt zélf nog niet hij stom ze bezig is. Afvoeren naar een gesloten afd. van een GGZ-inrichting.

    Like

  2. Marc zegt:

    Dat wijf moet afgeschoten worden. Net zoals die Ollongren en Rutte: ze zijn een direct gevaar voor uw en mijn veiligheid. En die van de Russen en Oekraïners.

    Oorlogshitsers en landverraders hebben geen bestaansrecht!

    Geliked door 2 people

  3. boorzalf zegt:

    Achterlijk wijf, vooral doen weet je zeker dat Nederland vernietigd wordt.

    Like

  4. ahoevah zegt:

    Deze demissionaire regering is niet goed wijs. En steken steeds hun middel vinger op tegen de Tweede Kamer. Begrijp niet dat ze dit allemaal pikken.

    Geliked door 1 persoon

  5. nemo zegt:

    Als je door het www cruist, zul je geen enkele militaire expert vinden die Oekraïne een kans geeft onder de huidige omstandigheden. Maar het sleutelwoord is “huidige omstandigheden”, als deze worden verbeterd, ziet de prognose er anders uit. Daarom probeert men nu de technologie te optimaliseren en het aantal “adviseurs” uit NAVO-landen te verhogen. Frankrijk heeft naar verluidt al talloze vreemdelingenlegionairs gestuurd. Het Verenigd Koninkrijk heeft zijn adviseurs van tevoren formeel ontmanteld om er goed uit te zien voor de buitenwereld. (Onnodig, niemand gelooft het toch.) Het doel is om de oorlog gaande te houden tot de verkiezingen in de VS. Daarna kan de NAVO echt van start gaan als er tegen die tijd geen oplossing is die gunstig is voor Oekraïne, d.w.z. voor de NAVO. Maar zelfs in het ungunstige geval zien vooraanstaande militaire experts geen kans dat het Westen de oorlog wint. Maar Mark Rutte en Rob Bauer zien dat zeker anders. Hun “Wunderwaffe” is Hanke Bruins Slot, voormalig pelotonscommandant pantserhouwitsers bij het Korps Rijdende Artillerie, de eerste vrouwelijke minister van Buitenlandse Zaken die conflicten ter plekke kan oplossen.

    Like

  6. Republikein zegt:

    Domme lesbo, ga koken mens.

    Like

  7. Harry zegt:

    Putin zal wel denken : “ ach , overeen paar weken is die achterlijke zuignap wég “ .

    Wat een levensgevaarlijk stom wijf zeg , die pratende mummie !

    Met een kop als een weggooi fles !

    Geliked door 1 persoon

  8. Ravian zegt:

    Proberen Nederland in een oorlog te verwikkelen is volgens de Nederlandse wet gewoon strafbaar, en niet zo’n beetje ook niet.

    Die Bruins Slot had dus gewoon gearresteerd moeten worden, op beschuldiging van landverraad, net zoals van die oorlogshitsers als Rutte en Sjoerdsma voor haar.

    Dat dit niet gebeurt betekend gewoon dat ze het OM in hun zak hebben, en dat de Nederlandse rechtsstaat niet meer functioneert.

    Daarom stapelt dit demissionaire kabinet ook al een half jaar lang de ene wetsovertreding op de andere, omdat ze er van uitgaan er toch niet op afgerekend te worden.

    Het is dan ook van vitaal belang dat de aantredende regering de rechtsstaat hersteld, en duidelijk maakt dat niemand boven de wet staat.

    Er moeten straks gewoon koppen gaan rollen…

    Geliked door 1 persoon

  9. Julia zegt:

    Bruins Slot smerig wijf vindt het prima dat Nederland in een oorlog wordt gestort. Dit soort oorlogszuchtig tuig behoort niet binnen de politiek maar verdienen om uitgezonden te worden naar het front in hun tot heilig verklaarde oorlog de Oekraïne wat voor dit soort wijven blijkbaar zonder enig geweten het bloed vergieten koste wat het kost door moet gaan. Wat mij betreft komt dit soort oorlogsvoerdend tuig terug in een body bag waar ik geen traan om zal laten.

    Like

Plaats een reactie