Mona Keijzer waarschuwt voor niet-duidelijke definitie in WHO-pandemieverdrag

(Door: “NieuwRechts”)

BBB-prominent Mona Keijzer (foto) heeft haar zorgen geuit over de onduidelijke definitie van een pandemische noodsituatie in het nieuwe pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Keijzer stelt dat het problematisch is dat de tekst van het verdrag binnenkort wordt goedgekeurd terwijl deze essentiële definitie nog niet duidelijk is.

Keijzer legt uit dat de definitie van een pandemische noodsituatie cruciaal is omdat de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, op basis daarvan maatregelen kan aanbevelen of zelfs afdwingen. “Het is van belang om te weten wat precies een pandemische noodsituatie inhoudt, omdat dat de eerste sleutel is waarmee Tedros maatregelen mag adviseren,” aldus Keijzer.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Mona Keijzer waarschuwt voor niet-duidelijke definitie in WHO-pandemieverdrag

  1. Ravian zegt:

    Het betreft hier gewoon de installatie van een medische dictatuur, door een UN die overheerst wordt door salonsocialistische globalisten en islamieten.

    En dit kan heel gemakkelijk misbruikt worden om een totalitaire dictatuur mee te installeren, en zal dus ook misbruikt worden om een totalitaire dictatuur mee te installeren, omdat alles wat er achter zit, zowel de salonsocialistische globalisten als de islamieten, antidemocratisch is.

    Dit verdrag mag er dus gewoon nooit komen, omdat het een grote stap richting onze ondergang vertegenwoordigt.

    Geliked door 1 persoon

  2. ronjaspers zegt:

    Als dat “pandemie verdrag” van de satanisten van de WHO er doorgedrukt wordt,dan gaat het licht uit voor de wereldbevolking.Dan kunnen ze ons thuis opsluiten (lockdown) tot in de eeuwigheid.

    Geliked door 1 persoon

  3. Julia zegt:

    Hoever is Mona Keizer nog te vertrouwen? https://www.rtl.nl/nieuws/politiek/artikel/5256570/mona-keijzer-verlaat-landelijke-politiek-na-ontslag-als?redirect=rtlnieuws Zag zij wederom het licht om een baan binnen de politiek te scoren. Net als Halsema https://www.ad.nl/home/femke-halsema-ik-bemoei-me-niet-meer-met-politiek~a10a3260/ Als die wijven geld ruiken staan ze weer paraat maar we zien o.a. in Amsterdam wat er van terecht is gekomen. Kortom zo de wind waait waait de pet en stappen we gewoon van onze principes af.

    Like

Plaats een reactie