De bittere waarheid over “multiculti”

Heinz Buschkowsky (SPD), de burgemeester van het Berlijnse probleemdistrict Neukölln, (41% migranten) heeft een boek geschreven, dat aanleiding zal zijn tot veel discussies.

Het gaat me hier meer om een alledaagse machteloosheid in een wereld, waarin men door de supermarkt gaat, spullen in de kar gooit, langs de kassa marcheert zonder te betalen en de caissière duidelijk maakt wat er met haar gebeurt als ze de politie waarschuwt.

Daar, waar men met vijf man naast elkaar op de stoep loopt en waar iedereen aan de kant moet. Daar, waar voor het rode stoplicht iedereen strak voor zich uitkijkt om niet door straatvechters uit de wagen naast hem aangesproken en gevraagd te worden: “Heb je een probleem? Dat kunnen we direct even oplossen!”

Daar, waar aan kleine kinderen door grotere jongeren geld wordt gevraagd om erlangs te mogen om het klimrek te mogen gebruiken. Waar aan jonge vrouwen gevraagd wordt of ze willen neuken. Waar men cola over het hoofd van de buschauffeur giet als hij om een kaartje vraagt. Van dit alles word je helemaal niet vrolijk. Bij het lezen ervan al niet.

Zolang we aan een politiek van het alles begrijpen en het alles vergeven doen, en dat de mensen opmerken dat we helemaal niet van plan zijn om de situatie te veranderen, omdat deze verwaarlozing van de zeden tot de culturele identiteit en tot de internationale openheid behoren, zolang zullen we voor een echt succesvolle integratiepolitiek maar weinig medestrijders vinden.

Meestal zijn het de ouderen, die onder dit territoriumgedrag te lijden hebben, of hele jonge, aan wie men laat zien wie het voor het zeggen heeft.

Dit constante niet in acht nemen van omgangsvormen zoals hoffelijkheid of rekening houden met, de meest simpele regels hoe men zich in het openbaar tegenover anderen gedraagt. Dat is het dat ervoor zorgt dat de mensen zich afvragen: Waar ben ik hier eigenlijk? Is dit nog mijn stad, mijn vaderland?

Daarom komen velen op een gegeven moment tot de conclusie: Ik mag deze mensen niet. Zij willen niet met me leven, dan wil ik dat ook niet met hen.

Het zijn ook geen excessen van het moment, maar het gaat er voor de dominerende figuren steeds opnieuw om heel duidelijk te demonstreren dat de Duitsers helemaal niets over hen te zeggen hebben en dat ze schijt hebben aan de regels. Helemaal zonder succes zijn ze daarmee niet.

In de Sonnenallee in Neukölln wordt bijvoorbeeld vaak met drie auto´s naast elkaar geparkeerd. De eerste auto staat op de stoep, de tweede op de goede plaats en de derde op de rechter rijstrook. Wanneer u als chauffeur pech hebt, dan stopt er iemand voor u op de linker weghelft om luidkeels te praten met diegenen die op het terras voor het café zitten en thee of koffie drinken. Maak nu niet de fout om te toeteren of uit te stappen, u zou in een heel onaangename situatie kunnen terechtkomen.

Een probleem, dat u eventueel hebt, zou onmiddellijk “opgelost” kunnen worden, of als u als Duitser denkt hier de baas te kunnen spelen, zou men u dat onmiddellijk even goed inpeperen. De politiepatrouille vergaat het niet beter.

De politieagenten letten erop om zo mogelijk niet binnen handbereik van een persoon te komen. Want je zou zomaar je pet of andere dingen kwijt kunnen zijn. Dan begint er een luid gekrakeel waar heit eigenlijk over gaat en dat niemand zou weten van wie de auto´s zouden zijn en dat de politieagenten zouden moeten doorrijden en niet storen.

Dat gebeurt allemaal meestal op een agressieve manier. Als de situatie escaleert dan moeten de agenten versterking oproepen. En dan komt het tot een echte inzet. Onder omstandigheden ook met gebruikmaking van lichamelijk geweld.

Dan kan het achteraf wel eens gebeuren, dat er door de chef aan de politieagenten wordt gevraagd of ze nog nooit gehoord hebben van het principe van de evenredigheid tussen doel en middel. Of het hen niet duidelijk was geweest dat ze op verzet moesten rekenen? Of ze niet weten hoe zulke inzetten door de rechtbank beoordeeld worden?

Deze rechtszittingen eindigden meestal met vrijspraak voor de verkeerszondaren, waarbij de politie blij mocht zijn niet zelf veroordeeld te worden. Een groot aantal rechters is gewoon niet bereid om de politie bij hun opdracht, verkeerscontrole, te ondersteunen respectievelijk geldend recht toe te passen.

Welke agressie de agenten zich tijdens hun werkzaamheden moeten laten welgevallen en hoe de agenten in zulke geval het recht überhaupt moeten doordrukken, interesseert deze, ver van de praktijk staande, “goedmenschenrechters” weinig.

De al tientallen jaren in Neukölln werkzame hoofdinspecteur Gaertner zei onlangs tegen me dat hij zich gedurende zijn totale diensttijd niet kon herinneren aan een tasjesroof of een overval door immigrantenjongeren op een vrouw met een hoofddoek gewerkt te hebben.

Het vijandbeeld zijn de gehate Duitsers, zij zijn het doel van hun agressie en zij hebben niets tegenover de flashmob te plaatsen: via sms verschijnen er binnen enkele minuten veel mensen, die onmiddellijk een dreigende houding aannemen. Duitsers gelden als gemakkelijke slachtoffers.

Hiermee kan iedereen in het dagelijks leven in aanraking komen. Het kan u overkomen, dat u bij een simpele botsing voor een onaangename verrassing komt te staan. Namelijk wanneer de tegenpartij qua uiterlijk duidelijk herkenbaar is als immigrant.

In dit geval zullen u en de tegenpartij bliksemsnel omringd worden door meerdere “getuigen”, die alles precies gezien hebben. Niet diegene achter u is op u gebotst, maar u bent achteruit gereden en bent tegen hem op gebotst.

In geval van twijfel is het zaak om de etnische broer of zuster te helpen. Wat waar is of niet, is bij “ongelovigen” niet belangrijk. Dat zijn van die kleine ervaringen, die de mensen hier intussen zo “vrolijk” maken.

Wij voeden onze kinderen op tot geweldloosheid. Wij keuren geweld af en brengen dat onze kinderen bij. Anderen brengen hun jongens bij om sterk, dapper en strijdlustig te zijn. De uitgangspositie is gewoon ongelijk.

Bron:

http://www.bild.de/politik/inland/integration/buergermeister-neukoelln-heinz-buschkowsky-26224140.bild.html

Auteur: Heinz Buschkowsky

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Criminaliteit, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Racisme. Bookmark de permalink .

52 reacties op De bittere waarheid over “multiculti”

  1. G.Deckzeijl zegt:

    Alle moslamstralen de wereld uit, te beginnen in de EU.
    http://www.telegraaf.nl/buitenland/13062525/___Grootste_Franse_dreiging___.html

    Like

  2. Anneke zegt:

    De multi-tutti-fruti is niet om te ‘eten/- pruimen’. Enorm bitter en te duister van ‘kleur’. “Wat een enorm succes had moeten worden is een immense tuttifruti-flop geworden!!!” Hetgeen ons faillissement kan worden, als dat het nog net niet is !!! “En we stevenen vrolijk af op jaar 2013, met niet al te goede -, vrolijke vooruitzichten….”

    Like

  3. Anneke zegt:

    Bij aanvang van 2013 is de mondiale AFGROND alweer enigzins DICHTER náár ons toe ‘gekropen’. “Helllllluuuuuuuppppppp; we storten de dodelijke diepte in…gezellig met z’n ALLEN.” Triest dat de politici zo gehersenspoeld zijn door het KWAAD….èn zo met hen vele toch enigzins infantiele burgers. Het beleid, gevoerd de afgelopen eeuw, is uiteindelijk voor velen een (letterlijk) dodelijk gevaar. Dus een enorm deprimerend onderwerp…géén wonder dat zelfmoord in de loop der tijden zo is toegenomen. “Velen weten zich letterlijk géén raad meer….”.

    Like

  4. Joop Klepzeiker zegt:

    Lees mijn zeer bescheiden bijdrage hier, misschien wordt er dan iets duidelijk

    Massa-immigratie is genocide (+ video)

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Goed stuk Hr. Bron. Maar laten we maar niet denken dat het in Nederland anders is. Vorige week hebben moslim klootzakjes in Den Haag een lampionnenoptocht van kleine kinderen verziekt. Dadelijk met Sinterklaas intochten, gaat dit “tuig van de richel”, gegarandeerd weer stennis en heibel schoppen, vanwege het kruis op de mijter van Sint Nicolaas. Hier in mijn woonwijk, vergallen 20 MOCRO RIFAPEN het woonplezier van meer dan 100 mensen. Maar volgens LINKS en de GUTMENSCHEN is er NIETS aan de HAND hoor. Stomme kiezers op 12 september zorgen er zo voor, dat deze ONAANGEPASTEN nog steeds BINNENSTROMEN! En de KOTS EU met heks MALMSTROM doet ook een duit in het zakje hoor. Heel EUROPA moet van deze VUILE POLITIEKE VERRADERS buigen voor het MOSLIMTUIG!

    Like

  6. Joop Klepzeiker zegt:

    @TH

    En dat geheel volgens plan,.

    Like

  7. Wachteres zegt:

    Volgens Diederik Samson zijn we een multiculti samenleving. Daar is niets aan te doen en dus moeten we die accepteren.

    Toen die samenleving aanving konden we er niets aan doen, want naar onze mening werd niet gevraagd. en nu moeten we die samenleving nog steeds accepteren, want ook nu wordt ons niet gevraagd wat wij ervan vinden.En als we onze mond open doen om vragen te stellen of een kritische opmerking te maken dan worden we subiet voor racist of fascist uitgemaakt.

    Het is wel hard werken aan de muliticul, volgens Samson. Waar bestaat dat harde werken voor jou dan uit, Diederik??? Ongetwijfeld woon je in een witte buurt en gaan je kinderen naar een zo blank mogelijke school.

    Maar waarschijnlijk bestaat jouw ‘harde werken’ uit ‘Wilders bashen’ en er in toestemmen dat hij gemold wordt en zijn aanhangers over de grens worden gezet. Omdat wij het niet eens zijn met de ‘mooie samenleving die we met elkaar aan het bouwen zijn’.

    Zou je je tijd eens nuttig willen besteden en je verdiepen in de ellende die jullie multicul oplevert voor heel veel mensen in grote steden? En zou je daar eens iets constructiefs aan willen doen???? Dat is pas hard werken! En misschien kun je ondertussen, door eens goed na te denken er achter komen dat de islam en onze moderne cultuur ONVERENIGBAAR zijn.

    STOP MET HET LEVEN IN JULLIE DOOR LINKS GECREËERDE SPROOKJESWERELD!

    Die werkt namelijk niet. En ondertussen worden wij wel gedwongen om daar deel van uit te maken.

    Laten we hopen dat flapdrol Timmermans, ook PVDA, NOOIT EN TE NIMMER onze minister van buitenlandse zaken, of van welke zaken dan ook maar wordt, want dan is de ellende niet meer te overzien.

    Ondertussen lijkt het me logisch dat wij GEEN TOLERANTIE hoeven te hebben voor INTOLERANTEN.

    KOM EENS VOOR JULLIE EIGEN VOLK OP, LAPZWANZEN.

    Liberaal/links; Multicul aanhangers in heel Europa, het wordt tijd dat jullie wakker worden uit deze nachtmerrie.

    Like

  8. benny zegt:

    blanke westerlingen en aziaten zijn geliefkoosde doelwitten van islamitische en afrikaanse migranten,onze regerende elites hebben ons opgezadeld met een minderwaardigheidscomplex en een eeuwig schuldgevoel voor wat er zich in het verleden afgespeeld heeft zoals bvb de kruistochten waar niemand van deze generatie ook maar enige schuld treft.
    wij moeten zelfs het intolerante tolereren vanwege linkse waanbeelden die op gestapo-achtige wijze door ons strot geramd worden door de zelfverklaarde politiek correcten.
    tijd om het roer om te gooien en onze waardigheid te herwinnen en ons continent te herveroveren en als dit met geweld moet dan zij het maar zo!

    Like

  9. Joop Klepzeiker zegt:

    @ Benny

    Dat is juist koren op de molen.

    Like

  10. Joop Klepzeiker zegt:

    Probeer eens het mechanisme achter deze zaken te vinden .

    Motief
    Methode
    uitkomst

    Like

  11. Wachteres zegt:

    Prima, Benny. Opdat onze cultuur- en landverraders nooit kunnen zeggen:

    “Wir haben es nicht gewusst”.

    Like

  12. benny zegt:

    er kleeft al onverantwoord veel bloed van eigen volk aan de handen van onze leiders van de laatste 40 jaar,ik hoop dat deze ooit ter verantwoording geroepen worden en berecht worden en prompt de geschiedenisboeken ingaan bij figuren als hitler,stalin,franco,mussolini,……..waar ze thuis horen.

    Like

  13. Lucky9 zegt:

    Eindelijk eens een SPD-er die zijn ogen gebruikt. De situatie in heel wat Europese steden zeer vergelijkbaar met dat stukje Berlijn. Dezelfde stramienen zie je al in veel kleinere Vlaamse gemeenten opduiken: Lokeren en Mechelen om er slechts 2 te noemen.
    Het meest schandalige is het ontkennen of bagatelliseren van deze realiteit door de plaatselijke politieke nomenclatuur en hun apparatsjiks.
    Volgende zondag mogen we hier met z’n allen voor die gemeenten naar de stembus.
    Hopelijk komt er een kentering op gang

    Like

  14. Joop Klepzeiker zegt:

    Ik wordt soms best een beetje moe van blaaskaken die dit soort kretologie hanteren

    ; tijd om het roer om te gooien en onze waardigheid te herwinnen en ons continent te herveroveren en als dit met geweld moet dan zij het maar zo!

    VUL DAT GERIT VAN DIJK NU EENS PRAGMATISCH IN !

    Een volkomen onmogelijkheid en als je het probeer is het koren op de molen, er is al rekening mee gehouden , al heel lang geleden !

    Oke Benny komt het huis uit met met wat gelijkgezinden een stuk of honderd ( ben optimistisch ) met de dunschiller en ze gooien even alle bestuurslagen in de westerse wereld omver , nee weet je wat ze gaan naar het malie veld , niet de theezakjes vergeten met de plastic bekertjes en roersstaafjes hoor.

    Misschien wil soros je wel sponsoren, die ligt in een deuk, alles geheel in de lijn der verwachtingen.

    Lezen jullie nu nooit wat van de revolutionairen, best wel handig hoor kan je best wat van leren, bijvoorbeeld hoe je tegenstelling moet creëren en die je dan handig kan manipuleren.

    Of je moet GELOVEN in een brede volks opstand waarbij het overgrote gedeelte van de Europese bevolking het werk neerlegt en optrekt naar de regeringshofsteden en brussel, maar ja geloven kan ik niet, want er is voetbal en paul de leeuw op de tv met een biertje erbij hebben we het toch goed !

    Domme nutteloze uitspraken op een open forum op het internet !

    Like

  15. Wachteres zegt:

    http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2012/10/de-pvv-moet-aan-banden

    Ook Fransje Timmermans werkt hard aan een multiculti samenleving.

    En natuurlijk moeten degenen die vraagtekens zetten uit de maatschappij gemanoeuvreerd worden.

    Franske, ik kan je nu wel vertellen; je natte droom werkt niet en zal ook niet gaan werken.

    Zie dat maar gauw onder ogen, des te beter voor ons, onze kinderen en kleinkinderen.

    Misschien is het nog niet te laat.

    Like

  16. Joop Klepzeiker zegt:

    @ Lucky9

    Ja het feest van de democratie, we mogen nieuwe zetbazen kiezen.

    Like

  17. Joop Klepzeiker zegt:

    @ Wachteres

    Yep ,doe je ogen open en zie dat het wel werkt alleen iets ander dan jij denkt !

    Like

  18. benny zegt:

    @joop klepzeiker:”Of je moet GELOVEN in een brede volks opstand waarbij het overgrote gedeelte van de Europese bevolking het werk neerlegt”,daar geloof ik inderdaad in,niet vandaag of morgen maar het zal ooit zo ver komen en ikzelf kijk er al naar uit.
    ik ben niet multicultureel aangelegd en door het steeds verder uitzaaien van de multiculturele waanzin word mijn en gelijkgezinde personen hun bewegingsruimte steeds kleiner en kleiner,niet vergeten,iemand die in het nauw gedreven word kan rare sprongen maken.
    trouwens ons belastingsgeld is evenveel waard als van personen die wel multicultureel aangelegd zijn dus hebben we toch ook nog recht op ons plaatsje in de maatschappij waar we ons goed kunnen voelen?het is al erg genoeg dat we verplicht worden om de linkse grillen te bekostigen die we niet gewild of gevraagd hebben,nogal nazi-achtige toestanden als je het mij vraagt,zeker de wijze waarop niet multiculturele mensen gelabeld worden door de politiek correcte elite,de laatsten die zoiets deden waren de nazi’s met de joden,remember?

    Like

  19. Henk.V zegt:

    Wie dit verhaal goed tot zich laat doordringen ,weet dat de tijd van praten in dit geval totaal voorbij is.
    Ik mag hopen dat de aankondiging vanuit Duitsland ,dat men daar een Duitse tak van de Defence League had opgericht onder de naam GDL (German Defence League) niet op bluf berust, want deze beweging zegt openlijk bezig te zijn met de vorming van groepen die zich tot taak hebben gesteld de rechtstaat en de verdediging ervan met alle middelen ter hand te nemen. Voormalige leden van de Duitse Bundeswehr en van de voormalige Oost Duitse NVA (Nationale Volks Armee) zouden grote interesse hebben getoond.

    Dat is allemaal natuurlijk politiek zeer incorrect, want het vasthouden aan een pacifistische vorm van verzoeningspolitiek tot elke prijs blijkt immers geweldig goede vruchten af te werpen, zoals het verhaal van Buschkowsky weer eens laat zien.
    Ik wil die man mijn compliment maken, omdat hij als SPD-er moed toont en waarheidszin. dat hij nog bij een verkeerde partij zit wil ik hem nog vergeven, zolang hij mij de verzekering wil geven dat hij die zieke club achter zich wil laten.
    Voor hem is zeker plaats bij ”die Freiheit” (http://diefreiheit.org/home/), of bij de German Defence League:-)

    Om nog even op het gruwelijke verhaal van deze burgemeester terug te komen: dat staat is schril contrast tot een bewering van een van de grootste mafketels uit de hedendaagse vaderlandse politiek, de intellectueel Frans Timmermans van de PvdA.
    Deze toegewijde dienaar van het multiculturalisme en van een almachtig verenigde EU stelt in een artikel dat DE PVV minder bewegingsruimte moet krijgen en bovendien stelt hij Duitsland als voorbeeld van hoe men de dingen beter aanpakken kan en moet!

    http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2012/10/de-pvv-moet-aan-banden

    Het bestaan van zo’n blindganger als Franske T. laat zien wat er in de evolutie der schepping mis kan gaan.
    Hier zien wij een wezen dat op een mens lijkt , en wel eentje aan die het aan opleidingen niet heeft ontbroken, maar gelijktijdig wekt hij de indruk dat zijn ogen echt iets heel anders zien dan de onze en wij mogen toch beslist wel van onszelf zeggen dat we aardig bij de les zijn..
    Franske ziet slechts zonnige taferelen. Waar hij ook kijkt heerst vrede en harmonie.! Overal in Europa!Overal waar Islam en onze westerse wereld elkander zo waarlijk lief hebben.
    Deze man heeft geen gewoon vervoersmiddel meer nodig. Hij woont in ander soort vehikel: een roze wolk, van waaruit hij -aan de aarde ontstegen- de.wereld beziet.
    EEN goede raad voor deze mogelijk toekomstige minister van Buitenlandse Zaken: land eens met je roze wolk bij je partijgenoot Buschkowky in Neukölln en hou voor één keertje eens je onbenullig gepraat voor je! Leer eens zien, luisteren en voelen. Ga daar eens een paar manden wonen, daar in Neuköln , want, zoals de SPDer Buschkowsky zegt: Neuköln is overal !!
    Ja, Heinz, dat weten we en daarom gaan we links net zo lang te lijf totdat die het veld gaan ruimen.

    De linkse leugen MOET namelijk zwijgen en aan het dictaat van links moet definitief een einde gemaakt worden Links maakt onze wereld namelijk DOODZIEK.
    Het was voor mij een vreselijke schok om dat als als oorspronkelijke links stemmer te moeten ontdekken! Tientallen jaren heb ik verknoeid. En nu haal ik met interest de schade in.
    Vanuit de linkse leugens kun je met geen mogelijkheid ooit een vreedzame samenleving zien ontstaan. Links bedient zich nooit van hele waarheden.

    LEFT CAN NEVER BE RIGHT.

    Reken maar niet dat jullie ons tot zwijgen brengen. Wij laten ons door jullie niet overschreeuwen.

    Like

  20. Joop Klepzeiker zegt:

    @ Benny

    Ga naar deze link en zoek mijn bijdrage daar in op , ga in die links een een paar uur spitten en je ontdekt een geheel nieuwe wereld.

    Massa-immigratie is genocide (+ video)

    Je zal er achter komen dat je een jaartje of 30 achter loopt op de feiten, die we nu is steeds sneller temp zien ontwikkelen.

    Disclaimer :

    Ik geef alleen informatie , het lezen ervan en de gevolgen van een intellectueel denkproces daarna is geheel ter verantwoording van de lezer van deze informatie, ik verwerp dan ook elke verantwoording voor de gevolgen daarvan.

    Like

  21. Joop Klepzeiker zegt:

    @ HV

    Nee Henk, het is een ideologie die door idioten gevolgd wordt en door de nuttige idioten uitgevoerd wordt, zeg maar de nieuwe spiritualiteit.

    Het geheel is vele malen groter dan de deeltjes waar jij het over hebt.

    Like

  22. benny zegt:

    @joop klepzeiker:ik loop geen 30 jaar op de feiten na,wat ik zeg is actueler dan ooit.
    ik zie de problemen wel al dertig jaar escalleren maar daar kunnen we wel nog iets aan doen en zelfs nog veel aan doen als de wil er maar is.
    ik heb vlug eens een link bekeken want heb nu niet zo veel tijd en vermoed dat je richting jordan maxwell en david icke uitgaat die ik trouwens ook volg maar dit is een totaal andere discussie.ik zal straks de links eens grondig bekijken.

    Like

  23. Joop Klepzeiker zegt:

    BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, david icke, moet ik niets van hebben.

    Dat doe je wel, je verward de uitkomst en gevolgen van die feiten met de feiten zelf, de feiten van een heel lange sociale engineering

    Like

  24. benny zegt:

    @joop klepzeikerd:ik snap het al dat indien we de clash aangaan met de islam er een secret society zal profiteren van deze clash,wat stel je dan voor,niks doen en de islamitische terreur die een feit is gewoon ondergaan om deze elite(s) hun voldoening niet te geven?
    het is een strijd op meerdere fronten om tot een betere wereld te komen zowel tegen freemasons,skull&bones,illuminatie,nwo,vn(verenigde nazi’s),de eussr en de islam maar dit is geen onbegonnen werk,het vraagt juist grondige voorberijding,wil en moed.waar een wil is is een weg!

    Like

  25. benny zegt:

    @joop klepzeikerd:de wereld heeft nood aan een revolutie van het gezond verstand en moreel bewustzijn.de tijd van verantwoordelijkheid te ontlopen door holle begrippen als politieke correctheid,racisme,fascisme en andere poco propaganda moet maar eens voorbij zijn.

    Like

  26. Joop Klepzeiker zegt:

    @joop klepzeikerd:de wereld heeft nood aan een revolutie van het gezond verstand en moreel bewustzijn.de tijd van verantwoordelijkheid te ontlopen door holle begrippen als politieke correctheid,racisme,fascisme en andere poco propaganda moet maar eens voorbij zijn.

    Holle bewering zonder praktische pragmatisch invulling, kretologie !

    Nog steeds niets gelezen dus, mm, frankfurther school !

    Like

  27. Tom Hendrix zegt:

    @ Henk V 16.39. uur, ik ben het geheel met U eens. Het moet verdomme eens afgelopen zijn met het “wegkijken”, van de LINKSE KERK en de GOEDMENSEN. Tijd van praten is inderdaad ook zoals @ Benny aangeeft voorbij. En als we het over geweld toepassen hebben, was het nondedju niet de RODE HOOFDCOMMISSARIS van MOSLIMAMSTERDAM die opriep om ” WILDERS te MOLLEN en zijn KIEZERS te DEPORTEREN”. Ik ben het net als U Henk en meerdere reageerders, meer dan zat, dat de gore linkse schoften ons voor alles en nog wat uitmaken, en dat wij dat dan maar MOETEN SLIKKEN. Voor mij komt de TOEPASSING van WEERSTAND steeds DICHTERBIJ. BASTA!

    Like

  28. Joop Klepzeiker zegt:

    Als jullie 200.000.000 mensen op de been krijgen alleen al in europa zie ik een kans, waarschuw mij als het zover is.

    Like

  29. Tom Hendrix zegt:

    @Benny 16.00. uur, Benny ik heb het filmpje gezien. Het is nog erger als ik al dacht, en alles met medeweten van onze zgn. correcte politici. Walgelijk in een woord, goor tuig van de richel, en helaas in mijn wijk in mijn geboortestad, hebben we ook te lijden onder deze zgn. verrijking. (KOTS)

    Like

  30. Wachteres zegt:

    http://www.amsterdampost.nl/ster-islam-critici-zijn-%E2%80%98intolerant%E2%80%99/

    We zijn nog lang niet van links af. SIRE wordt er zelfs bij betrokken om hun gram te halen.

    Like

  31. Joop Klepzeiker zegt:

    @Wachteres

    Dacht je dan dat er al een kentering aan de gang was ?

    Like

  32. Tom Hendrix zegt:

    @Wachteres 18.28. uur, ik heb het gelezen, je verwacht het toch niet hé? Maar ja, de LINKSE INFILTRATIE 40 jaar LANG werpt zo zijn vruchten af, buiten dat is het meer dan schandalig dat VOOR de MUZELMAN PROMOTIE ons BELASTINGGELD wordt gebruikt. Wat een gore vieze vuile teringbende!

    Like

  33. benny zegt:

    @Joop Klepzeiker:ik ben het beginnen lezen maar kwam vlug tot de conclusie dat het een hoop info naast de kwestie is,de problematiek van de islamisering van de wereld is een feit,dat u reeds de handdoek in de ring gooit is uw goed recht alsook het geloven dat oneindig dialogeren en ongelimiteerde toegevingen enige zoden aan de dijk zouden brengen.ik ben dit punt al lang voorbij en zie de bittere realiteit onder ogen.terwijl we nu discuteren blijft alles gewoon verder op zijn beloop in een negatieve spiraal welke dringend dient te doorbroken en omgedraaid te worden wat ook zal gebeuren op een bepaald moment.nothing last forever!

    Like

  34. Joop Klepzeiker zegt:

    Dat is het op zeker Tom, maar het zal nog veel erger worden, die teringbende dus.

    Like

  35. Tom Hendrix zegt:

    @Joop Klepzeiker 18.58. uur, Joop, maar wat kunnen we anders, als in ieder geval onze stem te verheffen, en in het uiterste geval ons zelf te verdedigen. In principe ben ik niet voor GEWELD, maar wat moeten we als we AANGEVALLEN worden, door volgers van een ideologie-islam- die ons eronder willen krijgen.

    Like

  36. Wachteres zegt:

    Het reclamefilmpje voor ‘tolerantie’ de nieuwe SIRE campagne:

    “Daar knapt heel Nederland van op”: .

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/13029707/__Nieuwe_campagne_SIRE__.html

    Like

  37. Joop Klepzeiker zegt:

    @ benny

    Kijk en daar hebben we dus de kern van de problematiek te pakken, je kwam vlug tot de conclusie dat het naast de kwestie was, nu dat IS HET JUIST NIET.

    Je heb dus ongeveer een paar dagen leeswerk en een paar dagen denken verwerkt in een paar uur.

    En dan een conclusie kunnen trekken, ik voel mij heel dom, ik heb daar heel wat langer voor nodig ,

    Wat schoort er toch aan het logisch denken, ik de handdoek in de ring gooien, in tegendeel, want dan zou ik hier niet meer posten, maar ik weiger mij aan volkomen onlogische en niet haalbare zaken te verbinden.

    Nu geef ik toe dat het informatie verschaffen in de verwachting dat men een wat dieper en breder inzicht in de materie krijgt gezien uw reactie ook geen zoden aan de dijk zet.

    vind het motief dan de methode en zo komt men tot een begrip, alles is opgeschreven even de puntjes verbinden, maar helaas weer een teleurstelling ook dat blijkt niet te werken.

    Het ligt allemaal helemaal voor je en nog zie je het niet, dan kan ik je niet verder helpen.

    Like

  38. Tom Hendrix zegt:

    De eurofascist timmermans, ja die van de partij van de arabieren, aapt zijn baas, de opperkapo SCHULZ van de fascistische EU na. Dit fransje timmermans wil de pvv verbieden, o ja, omdat deze partij de problemen benoemd. Dat kan de partij van de achterlijken beter, zij sturen flop cohen, om kopjes thee te drinken met het rifapentuig. Wat een land is dit toch geworden.

    Like

  39. louis-portugal zegt:

    Buschkowsky, idd. een SPD-er.
    Ik denka
    Ik denk dat de partij vind dat hij verkeerd gelandt is.
    Men wil niet naar hem luisteren net als Thilo Sarazzin.
    Ik meen mij te herinneren dat er in Gouda een Pvda raadslid was die klaagde over overlast van marokkaantjes in Gouda op een Pvda-congres.
    Hij werd weggehoond en hem werd een gebrek aan tolorantie verweten.
    Links kan toch niet hun stemvee afbreken

    Overigens erg veel interessante reacties,

    Like

  40. Joop Klepzeiker zegt:

    @ Tom

    Je verdedigen, of op de knieën.

    Mijn betoog schijnt niet duidelijk te zijn , pff, hoe kan ik het op een open blog duidelijker maken.

    Ga in de wachtkamer zitten wachten totdat er heel veel meer patiënten met het zelfde probleem om hetzelfde medicijn beginnen te schreeuwen.

    Maar dat gebeurd alleen als er heel veel patiënten inzicht krijgen in hun probleem en/of door de zintuiglijke waarnemingen niet anders meer kunnen.
    De islaam is het probleem niet, daar is best een medicijn voor, het probleem is dat we de werkelijke ziekte niet goed herkennen, we trekken nog steeds de verkeerde diagnose.

    Om de werkelijke ziekte te herkennen gaf ik een aantal links met een schat aan info en meer links.
    ( heel veel lees werk , dagen, weken , maanden !)

    Dan ontdekt je de ziekte en het verloop van die ziekte, dan is het medicijn snel gevonden, maar het medicijn zal pas toegepast kunnen worden als er heel veel bewuste patiënten zijn omgevormd tot heelmeesters

    Wrijven helpt niet en zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

    Het wachten is dus op honderden miljoenen heelmeesters, en zolang die er niet zijn blijf ik in de wachtkamer maar zitten wachten.

    Begrijp je nu wat ik bedoel met de houdbaarheid van de uitkomst van het proces.?

    De wachtkamers moet overvol zitten met patiënten die niet vroegtijdig zijn overleden door slechte medicijnen en waardeloze heelmeesters.

    Helaas ik zie vooralsnog geen stamcel therapie voor deze ziekte, alleen wat puistensnijders, roeptoeters en blaaskaken.

    Geduld broeder, bezit uw ziel in lijdzaamheid maar hoed u voor de valse hond..

    Op naar de nieuwe wereld die we met zijn allen aan het maken zijn, tenminste dat beweren ze !

    .

    Like

  41. benny zegt:

    @joop klepzeiker:ik heb mijn conclusies reeds getrokken uit ervaringen en vaststellingen en daar vertrouw ik op en daar heb ik geen dagen leeswerk en denkwerk voor nodig.
    men heeft begrip genoeg getoond en het heeft ons nergens gebracht,zie frankrijk,meer dan 700! no-go-zones(zones waar de europese wet niet van kracht is en waar europeanen op arrogante wijze buiten gekeken worden,lastig gevallen worden of erger) dit los je niet meer op met een straathoekwerker of sociale assistent maar wel door een militaire interventie,het is drastisch en niet gewenst maar noodzakelijk.zelfs twee linkse,jawel u leest het goed linkse burgemeesters hebben al om de inzet van het leger gevraagd maar hollande wou NOG niet maar zal op zeker punt wel noodgedwongen zijn.en deze problemen ziet men over gans europa en zelfs daarbuiten.
    een europese militaire alliantie tegen de islamisering is niet onlogisch en niet onhaalbaar,het zou getuigen van de juiste normen en waarden te hanteren en fierheid op wie en wat we als europeanen zijn,onze cultuur,gebruiken,tradities en vrije meningsuiting verdedigen ipv ze op te offeren om de religie van de vrede niet tegen de borst te stoten,wat lafheid ten top is.

    Like

  42. benny zegt:

    @@joop klepzeiker:ik heb respect voor uw overtuiging en honger naar info maar ik denk dat je het nodeloos ingewikkeld maakt.
    “De islaam is het probleem niet, daar is best een medicijn voor”,breng het dan zo vlug mogelijk op de markt aub want een groot deel van de bevolking die reeds uit zijn multi-culti-coma ontwaakt is schreeuwt erom!

    Like

  43. Joop Klepzeiker zegt:

    @ benny

    Oke, maar ik doe dus niet met je mee, je bent een puistensnijder en geen heelmeester,

    Like

  44. Joop Klepzeiker zegt:

    @ benny

    LEZEN, en lezen en lezen en proberen te begrijpen.

    Joop Klepzeiker zegt:
    11 oktober 2012 om 20:11

    Like

  45. Lucky9 zegt:

    In feite kan ik de kern van Joop Klepzeiker zijn conclusie onmogelijk tegenspreken. De tijd van “praten” is voorbij. Onze tegenstrevers hebben hun kansen definitief verspeeld. Een dialoog verder voeren eens er “takiyya” waargenomen is, heeft geen enkele zin. Met leugens kan men geen dialoog voeren.

    Zachte heelmeesters maken niet alleen stinkende wonden maar lijdzaamheid is de voorbode van genocide en zelfmoord.

    Het debat moet ondergronds gaan om de daadkracht vorm te geven, en daarbij moeten mollen en verraders opgespoord en doelbewust uitgesloten worden uit het verzet.

    In het begin kleinschalig en gefragmenteerd, maar bezield door de kracht van de vrijheid en het intellect zullen wij ooit zegevieren op de duisternis en de islamofiele slaven- en slavinnenverkrachters, want dat zijn ze.
    Allemaal: daadwerkelijk wat moslims betreft, en intentioneel wat islamofiele verraders betreft.

    Want koester koester geen illusies, dat zijn zij in overweldigende mate: slavendrijvers- en misbruikers in gedachten of reeds binnenskamers in realiteit.

    De strijd zal dus genadeloos, moeilijk en hard zijn, of U dat nu leuk vindt of niet. Koop wapens, al was het maar voor het gevoel een uiterst rendabele investering te hebben gedaan!

    Like

  46. G.Deckzeijl zegt:

    Was toch al geen hoogvlieger. Zal blij zijn als hij verdwenen zal zijn. Zoeken ze nog ergens een burgemeester?
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/13064605/__Nieuwe_regels_gezinsmigratie_niet_uitgevoerd__.html

    Like

  47. Jan zegt:

    Berliner Schultoiletten werden zum Fall für Entwicklungshilfe

    Eine Dritte-Welt-Organisation befragte Berliner Kinder und erfuhr: 75 Prozent der Schüler meiden möglichst den Gang zur Toilette.
    http://www.tagesspiegel.de/berlin/sanierungsbedarf-bei-schulklos-berliner-schultoiletten-werden-zum-fall-fuer-entwicklungshilfe/7402698.html

    Iedereen gelijk op het niveau van een derde wereldland, ook Europa

    Like

  48. Jan zegt:

    Volk met een IQ van ca 1 gaat Duitsland opstuwen in de vaart der volkeren:

    Zuwanderer sollen deutsches MINT-Problem lösen
    In Deutschland fehlen 120.000 sogenannte MINT-Fachkräfte – also Mathematiker, Informatiker, Naturwissenschaftler und Techniker. Nun fordert die Wirtschaft eine neue Willkommenskultur.
    http://www.welt.de/wirtschaft/article111347128/Zuwanderer-sollen-deutsches-MINT-Problem-loesen.html

    Feit is dat met import van achterlijk volk dat eventueel nog iets kan de lonen enorm kan verlagen

    Das Märchen vom Fachkräftemangel

    Like

  49. B. L zegt:

    Comment verwijderd

    Like

Plaats een reactie