RECHTSE, OFTEWEL POLITIEK INCORRECTE BLOGS!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Gaan de rechtse Bloggers nu eindelijk toch een belangrijker rol in het medialandschap spelen, nu de linkse ‘politiek correcte’ kranten door de mand zijn gevallen ? De Rechtse blogger is een ontwikkeling met slechts één missie: “Onthulling van en verzet tegen het linkse hypocriete establishment.”

Politiek Incorrect Blog (PiB) schrijft: “Een politieke incorrecte blog is een Blog van rechtse signatuur die zich met gestrekte benen verzet tegen linkse haat zaaiende ideologieën die mutliculti criticasters in de bekende hoek duwen en tegelijkertijd blind en zonder gene de islamofascisten omarmen in Nederland.”

En natuurlijk worden de linkse media en internet overspoeld met artikelen en proclamaties van criticasters, die de rechtse bloggers demoniseren (omdat ze hun ‘kip met de gouden eieren’ in gevaar zien komen)!

Frans Smeets schreef o.a.: “Het bonte gezelschap [van rechtse bloggers] draaft door in zijn antigedrag, gooit alles op een hoop en de bad guys zijn altijd duidelijk. De mensen achter deze blogs weigeren over hun eigen schaduw heen te kijken. Ze eisen een totale bewegings- en gedachtenvrijheid voor zichzelf en van ieder individu, maar willen vervolgens een begrenzer inbouwen voor mensen uit islamitische landen, waarbij ze het liefst nog de fysieke dwang van de door hun bestreden overheid willen toepassen om hun eigen tuintjes vreemdelingenvrij te houden. En als deze vreemddenkers al in ons land zijn, eisen ze aangepast denken. Rechtse gedachtepolitie bestaat ook.”

Screenshot_22

De Volkskrant:

Wie ‘zij’ zijn? De webloggers. Die subversieve ‘rechtse’ webloggers. ‘Naargeestige kinderen van Theo van Gogh’. De tendentieuze en nodeloos kwetsende generatie. Rechtse schreeuwers. Systeemhaters. Polariseerders, shockloggers, maatschappij ondermijners en extreemrechtse populistische xenofoben, altijd beslist anoniem, laf en doorgaans bewegend in hordes, dus staatsgevaarlijk.
‘Links’ staat dan voor alles wat genuanceerd, belezen, altruïstisch maar paternalistisch is en ‘rechts’ voor hard, grof, onfatsoenlijk, individualistisch en tendentieus. Links zijn de oude media, rechts zijn de weblogs.

De weblogs bereiken hun publiek met een eigen taal. Maar dat is internet. Noem het verruwing of verhuftering, elke tijd en elk medium heeft zijn eigen omgangsvormen. De oude media hadden hun eigen moraal, een strikte moraal waar niet van af viel te wijken, tenzij men voor hypocriet en onbetrouwbaar door wilde gaan, de nieuwe media lijken soms een hartgrondige moraalloosheid te hebben.
De heftige toon. Het verongelijkte en ongelikte. Wat-kan-mij-het-schelen. Ik-zeg-wat-ik-denk. Dat ongeveer is de populaire en populistische toon van de tweede generatie weblogs.

De criticasters worden hierin gesteund door de grootste graaimachine, de “EU“. Het Europees Parlement discussieert op dit moment over een verontrustend voorstel, dat regeringen ertoe verplicht om burgers, die als “intolerant” worden beschouwd, te controleren. Dit kan bijvoorbeeld tot een verbod van alle kritiek op de islam of het feminisme leiden.

https://ejbron.wordpress.com/2013/10/30/eu-wil-intolerante-burgers-controleren/

Eén positief puntje van deze criticasters (doodeenvoudig omdat dit niet ontkend kan worden) is:

Rechtse bloggers zijn transparant, eerlijk, ondubbelzinnig en zelden hypocriet. De waarden van een nieuwe tijd..”

Ook kunnen de criticasters niet ontkennen dat de doorsnee mensen, die decennialang zijn geïndoctrineerd door media die totaal waren los gezongen van de samenleving, op deze wijze eindelijk een beeld zien van de wereld in de media dat aansluit op de realiteit!

Screenshot_21

Mijn conclusieDeze linkse criticaster-artikelen geven duidelijk de symptomen weer van het linkse “Loser Syndrome”!

Ondanks het achterwege blijven van een winstmodel zijn de rechtse weblogs “the next best thing”. De webloggers van nu zijn de ervaren verslaggevers en mediumuitgevers van straks!

Want: Al is de linkse leugen nog zo snel, WIJ rechtse bloggers achterhalen de waarheid wel!

Bronnen:
http://www.denieuwereporter.nl/2006/07/waarom-bloggers-rechts-zijn/
http://politiekincorrectblog.blogspot.nl/
http://www.thepostonline.nl/column/volkskrant-essay-de-digitale-revolutie/#more-1661

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op RECHTSE, OFTEWEL POLITIEK INCORRECTE BLOGS!

  1. Republikein zegt:

    Linksen zijn vaak erg intelligent! Wat? Niet dan? Oh, dat wist ik nog niet!

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Ze zijn het misschien nog wel, maar ze gebruiken die intelligentie totaal verkeerd, Republikein.
      Tot óns verdriet, want WIJ zitten met de brokken!

      Like

    • Theodoor zegt:

      Ik heb een andere ervaring met linksen dan dat ze intelligent zijn. Ze zijn volgzaam, het zijn geïndoctrineerden die geestelijk en blind hun grote leiders volgen, die een voorkeur hebben om alleen hun eigen informatie bronnen te gebruiken. Het is genieten voor ze om programma’s te bekijken als P en W, de wereld dra…….., Nieuwsuur en NOS journaal.
      Ze worden warm van binnen, zie wel ik heb gelijk, en voelen zich thuis met hun favorieten in de huiskamer en ze delen de meningen.
      Maar kritisch denken, ho maar, dat hebben ze verleerd.
      Zonder kritisch denken en zonder een scholing met daarin de ware geschiedenis is een land ten dode opgeschreven.
      Het is maar wat je je kinderen gunt.

      Like

    • koddebeier zegt:

      Nee, Nee, de linksen doen alsof ze intelligent zijn en de goedgelovige trappen erin !!

      Like

  2. bobzelf zegt:

    goed gesproken !!
    WANT SLAPEN ??
    doen wij ’s nachts !!!
    en U kunt proberen ons knollen voor citroenen te verkopen !!!
    maar dat gaat u niet lukken ,
    WANT :
    DE WAARHEID !!!, HEEFT NIETS TE DOEN MET DE MENING VAN DE MEERDERHEID !!

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Toch zie je hier weer hetzelfde: Dat de linksen niet kunnen ontkennen, dat ons soort bloggers wèl transparant, eerlijk, ondubbelzinnig en zelden hypocriet is! Dat is maar één stapje verwijderd van de conclusie, dat wij gelijk hebben.
    Zoals de hele Tweede Kamer bijna altijd moet toegeven, dat Wilders uiteindelijk gelijk heeft, in ieder geval, dat ze niet om hem heen kunnen!
    Let op: We kunnen nog wel eens de aloude spreuk gaan aanpassen: Al is de leugen nog zo snel, de rechtse blogger achterhaalt haar wel!

    Like

  4. Tom Hendrix. zegt:

    Natuurlijk dienen WIJ GEDEMONISEERD te WORDEN. De RODEN en andere LINKSEN, beschouwen zich als de zgn. GOEDEN terwijl zij ons afschilderen als het KWAAD. Umwertung aller werte! Ze proberen ons eronder te krijgen, maar WIJ laten ons de mond NIET SNOEREN!!

    Like

  5. Harry zegt:

    Lees ik : ” weigeren over hun schaduw heen te kijken ” ?
    Wij ? Oh ja ?
    Mooi niet ! Als we achterom kijken zien we de vroegere landverraders , de NSB-ers .
    Dat kunnen we makkelijk zien , want een schaduw heeft geen volume , hij is nog dunner dan de uitgestrooide as van die gecremeerde smeerlappen .
    We zien het vaak haarscherp . We strijden voor het behoud van ons land en onze waarden en we hebben geen enkele behoefte dit door een zootje gedegenereerde communisten te laten verzieken .

    Als we vóóruit kijken , zien we dezelfde landverraders die zich bij gebrek aan hitler , ( nee geen hoofdletter ) aan de islam vastklampen . Wéér geen schaduw in de weg !
    De lafaards die ons van van alles beschuldigen , die ons allerlei kwalen en psychische aandoeningen toegedichten , doen dit triest genoeg alleen maar om hun eigen ongelijk te maskeren .
    Vaak weten ze het eigenlijk wel maar vanwege het gutmensch-dom doe je dan maar dom .
    Alles voor het grote “gut “.
    Eigenlijk hebben ze nog geluk , die rooie smeerlappen . Links is altijd veel en veel gevaarlijker , qua moord en doodslag . Heeft er ook maar één pvda-er geprotesteerd tegen de mogelijk vervroegde vrijlating van volkert van der graaf ? ( Nee , weer geen hoofdletters , zelfde soort tuig ) .
    Ik heb het gemist .

    Het ergste dat rechts hier flikt zijn forse bewoordingen . Mag het alsjeblieft ?
    En daar hebben we legitieme redenen voor .
    Want hoe “gut” ben je als je een moordzuchtige barbaarse onhandelbare onbeheersbare groep religieuze idioten hier binnenloodst ten eigen bate ?
    We kunnen duizenden schaduwen opstapelen en nóg kunnen wij er overheen kijken .
    Dit in tegenstelling tot de rode grauwsluier van de socialisten , al struikelen ze ergens over , nog zijn ze niet in staat een gevaar te onderkennen .
    Over 35 jaar zullen sommigen schoorvoetend toegeven ” dat ze sommige problemen misschien iets onderschat hadden “.
    Tegen die tijd hebben we hier al een soort Syrie achter de rug , maar van uit de verkeerde kant van het gras bezien zullen de meesten van ons daar weinig troost uit putten .
    En dat allemaal tot meerdere eer en glorie van de socialisten ?
    Waar halen ze het recht vandaan ?
    Links tuig is het , niks anders .

    Ik ga me tot het uiterste verzetten !

    Like

  6. Trucker zegt:

    Ik ben een doemdenker, zoals er nu reeds websites op een lijst komen te staan en vervolgens “uit de ether verdwijnen” zal het ook zo gebeuren met de rechtse (en zeker islamofobe) blog’s, deomdenken nee natuurlijk niet maar realist.
    Een “overheid”, die pretentie meet het eurabia directoriaat zichzelf toe die functioneert volgens het principe : wij zetten door wat wij nodig achten en kritiek vlakken we uit zal niet blijven toestaan dat er groepen zijn waar ze geen vat op hebben en die een gevaar betekenen voor hun dictatoriale plannen.
    Hun bedoeling is duidelijk, nu gaan ze wetten invoeren (we zijn nog niet zover maar het is een kwestie van tijd) die iedere vorm van kritiek op hun plannen (zelfs op hun louter functioneren als instelling) om van oud Europa eurabia te maken door middel van massale import van acterlijke middeleeuwse barbaren uit noord afrika en verder (dus de FUCKING islamiet voor wie het plaatje niet vol krijgt).
    Ze hebben met de hulp van zo ongeveer alle fucking islamofiele regeringsleiders een aurabia grondwet door de strot van u en mij geduwd, ze hadden daarvoor een tweede poging nodig omdat referenda tegen hun waanzinnige plannen waren en dat past niet in het straatje van de dictator : verzet dat wordt gebroken, nu nog met woorden en wetten maar in de toekomstige tijd met geweld, gevangenis en misschien nog erger want de islamiet is hun werktuig.

    Like

  7. Critici van ‘politieke correctheid’ (o.a. de rechtse bloggers) wijzen op het gevaar dat bepaalde onderwerpen moeilijk bespreekbaar, of zelfs taboe worden wanneer politiek correcte standpunten de norm zijn. Vaak schieten, volgens deze critici, de voorstanders van politieke correctheid te ver door en worden problemen die bijvoorbeeld ontstaan omdat mensen en culturen wel degelijk verschillend zijn!

    Like

  8. Deze arrogante Nitwits zeggen: “‘Links’ staat dan voor alles wat genuanceerd, belezen, altruïstisch maar paternalistisch is en ‘rechts’ voor hard, grof, onfatsoenlijk, individualistisch en tendentieus. Links zijn de oude media, rechts zijn de weblogs “.

    MIJN opmerking (met dezelfde ‘extreme adjectieven’ geschreven): ”Aldus een uitspraak van een groep ‘zichzelf overschattende’ incompetente Nitwits, die met hun eigendunk denken dat zij als gutmensch ook nog heiliger zijn dan de paus!”

    Like

  9. Republikein zegt:

    Zo is het, Trucker, democratie is een leugen.
    http://www.geennieuws.com/2013/11/eu-zo-eindigt-democratie/

    Like

  10. Republikein zegt:

    Vrienden, onze vijand slaapt niet, let op uw zaak!

    Like

  11. G.Deckzeijl zegt:

    We moeten af van het containerbegrip “rechts”. Rechts is alleen verkeerstechnisch van belang.
    Beter is te spreken van realistisch nationalisme.

    Like

  12. Jan zegt:

    Je opponent uitschelden en bekladden is de reactie van socialisten als zij ongelijk hebben. Recentelijk duidelijk te zien bij Pechtold die Wilders en aanhang voor nazi’s uitmaakte. Timmermans die Israël een ‘doorn in de flank van de wereld’ noemt omdat T.’s socialistische wereldvisie een utopie is en waardoor maar 1 oplossing is voor T.: liegen en de leugen herhalen.
    Pas als socislisten het mes in de keel voelen willen zij een enkeling dan wel eens wakker worden, maar dan is het te laat, zoals in Feyenoord waar de Turken de macht overnamen. Potje janken achteraf, maar ook haat en hekel tegen de door socialisten verafgode allochtoon, aka, nieuwe Nederlander (die niets te maken heeft met de autochtoon, maar hem slechts gebruikt):

    Feijenoord onderzoekt ‘Turkse coup’
    Eind 2009 werd het voor veel Feijenoorders zichtbaar: de grote invloed van de Turkse bevolking. Bij een PvdA-vergadering waar de kandidatenlijst voor de verkiezingen van 2010 werd samengesteld kwamen tientallen nieuwe Turkse partijleden opdagen. Die schudden de lijst flink op: vooral Turkse PvdA-kandidaten kwamen hoog op de lijst, vrouwen en autochtonen kelderden of kwamen op onverkiesbare plaatsen. De verontwaardiging over deze ‘Turkse coup’ was groot.
    Eind 2009 werd het voor veel Feijenoorders zichtbaar: de grote invloed van de Turkse bevolking. http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3401416/2013/02/28/Feijenoord-onderzoekt-Turkse-coup.dhtml

    Slachtoffer van hun eigen lachwekkende ideologie.

    Like

  13. luckybee zegt:

    Niet vergeten dat het einddoel van de Marxisme is , de diktatuur van het Proletariaat, net zo verwerpelijk als de dictatuur van de Islam.Het betekent onvrijheid voor ons allemaal.Behalve de Nomen Clatura.

    Like

  14. Republikein, linksen zijn intelligent als het gaat om hun eigen zakken te vullen! Niet voor niets wordt het (onkundig) volk belazerd met allerlei zogenaamde “uitvindingen” zoals bijv. het MILIEU! Kijk maar wie hiervan profiteert!
    – groene stroom – energiebedrijven
    – elektrische auto’s – autoindustrie
    – afvalscheiding – gemeenten
    – biologisch voedsel – voedingsindustrie
    – gezondheidsproducten en medicijnen – farmaceutische industrie
    en uiteraard de overheden, milieu- en maatschappelijke organisaties
    etc.etc

    Like

  15. Ze hebben hier ook een eigen benaming aan gegeven: Hun handelingen met een doelstelling “eigenbelang” noemen ze heel slinks “onbaatzuchtigheid”! Welke idioot trapt daar nu in?

    Like

  16. Ik moet erkennen dat ze daar succes in hebben, want iedereen gaat hierin (gewild of ongewild) in mee. Niemand heeft o.a. geprotesteerd tegen de grootste hoax ter wereld: “de opwaming van de aarde”, terwijl er tig geheime rapporten zijn uitgelekt die dit tegenspreken!Lees dit maar: http://eunmask.wordpress.com/2013/04/03/opwarming-van-de-aarde-is-een-hoax-om-ons-alweer-miljarden-uit-de-zak-te-kloppen/

    Like

  17. Maloch zegt:

    Een verontrustend voorstel?

    ‘Dit kan bijvoorbeeld tot een verbod van alle kritiek op de islam leiden’
    Dit kan ook erg positief zijn want je hoeft maar aan te tonen d.m.v. de woorden van mooh en de ahadith (+ het gedrag van de moslims in de wereld) dat die doodscultus intolerant is t.o.v. alles waar wij voor staan.

    De vraag blijft dan wel hoe zij omgaan met een complete ideologie en aanhangers i.p.v (rechtse) individuen die zij nu op de korrel hebben.

    Like

  18. G.Deckzeijl zegt:

    We moeten af van het containerbegrip “rechts”. Rechts is alleen verkeerstechnisch van belang.
    Beter is te spreken van realistisch nationalisme.

    Like

  19. Pingback: WAAROM IS RECHTS ONFATSOENLIJK? | eunmask

Plaats een reactie