EU wil “intolerante burgers” controleren

Screenshot_14

Het Europees Parlement discussieert op dit moment over een verontrustend voorstel, dat regeringen ertoe verplicht om burgers, die als “intolerant” worden beschouwd, te controleren. Dit kan bijvoorbeeld tot een verbod van alle kritiek op de islam of het feminisme leiden.

Het ontwerp voor een “Europees raamwerkstatuut ter bevordering van tolerantie” (“European Framework National Statute for the Promotion of Tolerance”) dat uitgewerkt werd door de NGO “European Council on Tolerance and Reconciliation” (ECTR), werd vorige maand overhandigd aan de Commissie voor Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken (LIBE) van het Europees Parlement en moet nu vermoedelijk voorbereid worden om aangenomen te worden.

Screenshot_13Volgens een bericht van het Gatestone Institute  vormt dit statuut een “unieke bedreiging van het fundamentele recht op vrijheid van meningsuiting” en kan het er uiteindelijk toe leiden dat het recht op vrije meningsuiting in Europa enorm beperkt wordt, omdat bijvoorbeeld “kritische stemmen tegenover de islam en het islamitische recht, de sharia, verboden kunnen worden. Naar dit doel hebben islamitische activistengroepen al meer dan twintig jaar toegewerkt.”

In paragraaf 4 van het document staat: “Er bestaat geen reden om tolerant tegenover intolerante mensen te zijn. Dit is vooral dan belangrijk wanneer het recht op vrije meningsuiting in het geding is.” De uitroeiing van de intolerantie heeft met andere woorden voorrang voor het recht op vrije meningsuiting van miljoenen Europese burgers.

“Religieuze groepen en scholen, aanhangers van een bepaalde religie of alleen maar ouders, die bepaalde morele waarden aan hun kinderen willen doorgeven, worden algemeen verdacht van intolerantie”, waarschuwt de organisatie “European Dignity Watch”, die de handhaving van het burgerrecht kritisch volgt.

In het ontwerp wordt vastgelegd: “Leden van bedreigde of benadeelde groepen genieten bovenop de algemene bescherming, waartoe de regering tegenover iedere persoon binnen de staat verplicht is, nog speciale bescherming.”

Screenshot_18

Hier steekt in principe de eis achter dat het recht op vrije meningsuiting van de burgers van Europa beperkt moet worden, opdat de “speciale” rechten van minderheden niet door “intolerante” opmerkingen worden geschaad. Dit is inclusief het “door het slijk halen” van zulke groepen – deze definitie zou satire praktisch onmogelijk maken en verbieden.

Het raamwerkstatuut verlangt de opbouw van een “speciale bestuurseenheid” in elk van de 28 EU-lidstaten, die de invoering en de handhaving van het statuut moet bewaken. Ze moet worden aangesloten bij het ministerie van justitie in het desbetreffende land en ook straffen mogen opleggen. Bovendien dient er in ieder land een “Nationale commissie ter bewaking van de tolerantie” gecreëerd te worden om de “tolerantie te bevorderen”.

Screenshot_17

“Het gevaar dreigt dat de principes van de verdragsvrijheid en van de vrijheid je leven volgens je eigen morele ideeën vorm te kunnen geven, door een nieuw begrip van ´gelijkheid´ verdrongen worden.” Dit zal de vrijheid en het zelfbeschikkingsrecht van alle Europeanen ondermijnen en het privéleven van de burgers onderwerpen aan juridische onzekerheid en controle van bureaucraten”, becommentarieert “European Dignity Watch”. “Het gaat hier per slot van rekening om de controle van het sociaal gedrag van de burgers door de regering. Deze tendensen doen steeds sterker herinneren aan lang gelden totalitaire ideeën en vormen een unieke aanval op de burgerrechten.”

Het ontwerp verlangt ook de “heropvoeding” van personen die als intolerant geclassificeerd worden. “Jongeren, die delicten gepleegd hebben en veroordeeld werden… zijn verplicht om zich te onderwerpen aan een rehabilitatieprogramma, via welk aan hen een cultuur van de tolerantie aangeleerd moet worden”, staat er in het ontwerp.

Screenshot_15

Scholen moeten er vanaf de basisschool door regeringen toe verplicht worden “de leerlingen tijdens de lessen aan te moedigen verscheidenheid en veelzijdigheid te accepteren en een klimaat van tolerantie tegenover de kwaliteiten en culturen van anderen te bevorderen.”

Dit ontwerp vormt niet alleen een alarmerende bedreiging van het recht op vrije meningsuiting, maar komt gezien de bezwaren van vooraanstaande Europese machten over de controle van burgers en leidende politici door de NSA nogal behoorlijk ironisch over.

Gezien de Europese geschiedenis in dit verband is het erg waarschijnlijk dat de EU dit statuut zal aannemen. Al in 2001 verklaarde de EU het recht te hebben tegen haar critici op te treden, nadat het Europees Gerechtshof geoordeeld had dat de EU het recht zou hebben “een einde te maken aan politieke kritiek van de Europese instellingen en hun leidende vertegenwoordigers.”

Screenshot_20

Bron:
http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/paul-joseph-watson/europaeische-union-will-intolerante-buerger-ueberwachen.html
Auteur: Paul Joseph Watson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

112 reacties op EU wil “intolerante burgers” controleren

 1. Nou EJ, dan kunnen WIJ wel inpakken! 😦

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik ga door tot ze me van m´n bed lichten!!!! VUILE LINKSE, ISLAMOFIELE RATTEN!!!!

   Like

   • wouteenhoorn zegt:

    Zo mag ik het horen. Mensen volg dit voorbeeld.Geweldig

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    Beste Bert, ik sta volledig achter jouw reactie van: 19.24. uur. Het is van een onbeschaamdheid, dat het niet te geloven is. Hieruit blijkt dus, dat de EUSSR, een RODE INTOLERANTE DICTATUUR is, in wezen een VIERDE RIJK, met de FÜHRER Von ROMPUY/GOLLUM aan het hoofd. Val dood en sterf BRUSSELSE PLOERTEN. Vreedzaam en democratisch komen we van het EUSSR SCHOREM NIET AF!!

    Like

   • Mr Talkie zegt:

    Ik ben het voor nog meer als 100% met u eens….
    Heb er maar 1 antwoord op weg met die hele EU club…

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Linkse ISLAMOFIELE ratten, nog wel !

    Zozo…

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Iets mis mee?

    Like

   • Theodoor zegt:

    Passende naam.
    Ik kan ook zo geen andere naam bedenken, het wordt nog erger dan vroeger bij de sovjets.

    Like

   • Edwin Lauxen zegt:

    man, wat ’n boudel, As’t nait gait zoas’t mot, mot’t mor zoas’t gait, de griesel gait mie over de grauwe ;-))

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Geliek hest! ´t Is nait te best!!

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Ik schijn me te herinneren dat ik de term linkse ratten niet mocht gebruiken een tijdje geleden. Tenzij het wel toegelaten is als je tussen de twee woorden ook nog eens het bijvoeglijk naamwoord “islamofiele” gebruikt. Dat ik dat toen schijnbaar nog niet doorhad…Je houdt het niet voor mogelijk. Blijkbaar zit er dus toch een soort systeem in.

    Vandaar.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik zie nergens in de blogregels staan dat je die term niet mag gebruiken. Integendeel!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat zou ook al het geval geweest zijn als er zoiets van het soort als de ‘Resolutie-Anciaux ‘ doorgekomen zou zijn. Het gevaar ligt, naar het schijnt, constant op de loer.
   Maar eerst maar eens zien óf er wat door komt en wàt er door komt.
   Stel bijvoorbeeld, dat de hele zaak zichzelf opblaast….(Zie mijn comment hieronder.)

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Uit welke inrichting is die EU kliek ontsnapt ??
  Wanneer komt de kogel van rechts ??

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  En wanneer wordt de islam ‘tolerant’?!!

  @ heer Bron
  Ik ben het helemaal met uw hoofdletters eens!

  BAH, wat een wereld vol kromme dwaasheid!
  Niemand kan gelukkig zijn in een wereld waarin je elke dag voor je eigen cultuur en vrijheid moet vechten…

  Like

 4. Jade zegt:

  “Er bestaat geen reden om tolerant tegenover intolerante mensen te zijn.”
  Eindelijk een reden om alle moslims uit Europa te verwijderen…

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jade 19:40

   Ik denk dat ze de moslims bedoelen met diegenen die ‘bijzondere bescherming’ nodig hebben! Ze zullen in Brussel nooit tolereren dat de moslims uit Europa worden verdreven. WIJ zijn de boosdoeners en ZIJ krijgen straks bescherming. De discriminatiemachine draait nu al op volle toeren!
   Als het werkelijk zover komt dat we niets meer te zeggen hebben of het heeft gevolgen, dan moeten we geen mogelijkheid voorbij laten gaan om de moslims aan te geven wegens discriminatie. Op dit moment worden we al uitgescholden en vernederd door die islamvolgers, maar als ze weten dat ze extra beschermd worden gaat het hek helemaal van de dam!

   Het wordt dán tijd voor een sterk leger, die uitsluitend aan de kant van de burgers staat!!

   Like

   • Theodoor zegt:

    Zelf beschermingseenheden oprichten lijkt zo wat nog overblijft.
    Ja islam en bloed, veel bloed gaat altijd samen.
    Waar blijven de christelijke politieke partijen en de kerken? of willen die ook weer terug in de tijd?

    Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja. En geldt dat ‘verbieden van de intolerantie dan in dezelfde mate voor moslims?
  Dan zou er misschíen nog eens over te praten zijn. Misschíen hoor……
  Want als dat het geval zou zijn, zou dat betekenen: Geen westers geklede vrouwen meer uitschelden, geen no-go areas, geen geblèr van Islam wiil dominate the world bij demonstraties, geen…… Ach, Quatsch! Dat hele voorstel is te griezelig om over te praten; dit kàn gewoon niet!
  Er zijn maar twee dingen die moeten gebeuren: Weg uit deze fuik EUSSR èn die hele bende baardapen er uit! Uiteraard in die volgorde.
  Overigens,Het zijn nogal plannen voor een organisatie waarvan nog maar enige dagen geleden gezegd werd, dat ze financieel op haar laatste benen loopt!
  Laten we allereerst maar eens de 15de November afwachten; zo direct lost het probleem zich vanzelf op…..

  Like

  • Joost Visser zegt:

   We hebben al geschud. De miljoenen zijn door Nederland al overgemaakt, dus valse hoop.

   Like

  • fleckie zegt:

   DE “brutaalste-rooftocht-aller-tijden”!!!betreffende HET OPSLORPEN! door GROTE banken van”KLEINERE BANKEN,met verlies door KLEINE. SPAARDERS soms? Dan leze. men toch maar eens “De. Brutaalste. Rooftocht Aller tijden”. (Wie zou dat kunnen bewerkstelligen,? En Wie kan Dat in gang zetten?

   Like

 6. Trucker zegt:

  Het resultaat zal zijn dat ze blog’s zoals deze en in de US BNA (volksvijand nr1 van de fucking islamiet) gaan neutraliseren, hun wetgeving zal zo sluitend zijn dat het zonder enig probleem zal gebeuren.
  Trouwens alle overheden in eurabia vragen niet liever, gisteren nog gelezen dat die ROTSCHOFT cameron uit groot britgane FUCKING H***L (ik schrijf geen poco language) bankieren wil toestaan, leefde de (bijna) beste president ooit van de USA nog Ronald (Ronnie) Reagan hij schopte die KLOOTZAK zo hard in zijn ballen dat hij enkel zou kunnen gered wordebn door amputatie van die overbodige apenootjes in zijn broek.
  Het www is voor de overheid een potentieel gevaar de informatie die erop verschijnt is niet onderhevig aan kritiek of censuur en soms is het live streaming van gebeurtenissen…och och voor een overheid een nachtmerrie en nu zijn er in Vlaanderen al websites die tegengehouden worden (lees gecensureerd) welke wordt niet meegedeeld.
  Ik vraag me af hoe ze het gaan oplossen na de voor hun zeker nefaste verkiezingsresultaten, nu kunnen ze nog de eurabia kritische partijen één minuutje gunnen als spreektijd, wat gaan ze doen na die tsunami (hoop toch dat de DOMME kiezer eens slim zal zijn) van anti eurabia resultaten, ik denk bv aan het meisje Marien die echt de wind in de zeieln heeft.
  Hoop toch voor ik de pijp uitga die ROTSCHOFTEN aka eurabiadictators te zien vallen als een baksteen als de euro en eurabia uit elkaar valt.

  Like

 7. Jan zegt:

  Denkend aan de EU ben een moordenaar in het diepst van mijn gedachten
  (vrij naar Kloos en Marsman)

  Like

 8. Republikein zegt:

  Machteloze woede bekruipt mij.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Republikein: 20.23. uur. Zo zit dat ook bij mij Henk. Wat hoop ik dat het GEDROCHT EUSSR, deze HOER VAN BABYLON gesloopt wordt, en afgebroken tot de laatste steen!
   Intolerant tegen deze intolerante EUSSR!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Republikein om 20:23

   Mij ook, en ik voel me steeds meer als een inwoner van een voormalig oostblok-land.
   De verhalen van bange mensen daar, die ik destijds heb gehoord, worden steeds begrijpelijker.

   Like

 9. Republikein zegt:

  Minkukels zijn het stuk voor stuk. Teeven heeft gezegd dat dat meeste Syrische vluchtelingen(lees goudzoekers) hier mogen blijven, mits ze niet in een ander land al asiel hebben aangevraagd. Nou breek mijn klomp, hoeveel Sinterklaasen is dit apenland rijk?

  Like

 10. heleen zegt:

  Het ontwerp verlangt ook de “heropvoeding” van personen die als intolerant geclassificeerd worden.

  Heropvoeden van de moslims: Mooi!!

  Like

 11. Monalisa zegt:

  dat heet de mens mond dood maken!

  Like

 12. Rudi zegt:

  Kun je het je al voorstellen? Een bende moslims omsingelt een vrouw, een Jood of iemand met een kruisje rond zijn nek en zegt: “Kom, kom, niet intolerant zijn. Wij zijn een bedreigde en benadeelde groep.”

  Like

 13. Republikein zegt:

  Moeten wij straks ondergronds? Als het moet, dan moet het!

  Like

 14. Trucker zegt:

  heleen 30 oktober 2013 om 20:56

  “…Het ontwerp verlangt ook de “heropvoeding”…”

  Dat is heel sinister want is een term uit het handboek van de communisten.
  stalin en mao wisten er alles van en blijkbaaar zijn de eurabia despoten dit boek aan het herlezen (de passages die ze in hun blinde ambitie overgeslaan hebben).
  Vraag me af hoe ze zonder geweld mensen kunnen overtuigen tegen hun zin iets aan te nemen, ik denk dan aan mezelf.
  TO HELL WITH THIS CRAP, tja Engels bekt beter in zo’n geval.
  Heropvoeden…te zien dat de Nationaal Socialisten gevoed worden door linkse multikulle islamofiel driften totaal van de pot gerukt, levensgevaarlijke knettergekke stuurlui aan het roer van het euro circus, zie (helaas soms is het zo) die voluntarist mr ikea (ja dat weten de Nederlandse reageerders waarschijnlijk niet maar verhofstad heeft indertijd in het regeerakkoord laten zetten dat er gent en ikea zou komen- was een voorwaarde bij de regerinsvorming… nu dat ik toch bezig ben die niksnut de gught zit nu in het eurabia directoriaat als commisaris weet ik veel) is TWEEMAAL (jawel) verdacht van voorkennis (handel met aandelen) maar “geen bewijs gevonden”, en zo zijn er nog van die PLOERTEN die zetelen in regeringen.
  Oke oke terug on topic: hun doel is TOTALE controle en niet enkel wat er gezegd/geschreven wordt maar ook foute ideeën en opinies willen ze verbieden, zal mogelijk worden want er zijn immer verraders te vinden en aangezien eurabia op communistische leest wordt geschoeid is het net als in de tijd van honnecker en mao iedereen die iedereen in de gaten houd en kinderen die hun ouders verraden of omgekeerd
  Sombere tijden in het vooruitzcht en in combinatie met de fucking islamiet…zou heer Bron moeten vragen om het videootje die ik maanden terug heb geplaatst (de toekomst van europa” nog eens te draaien want nu ziet het er ook niet rooskleurig uit (understatement).

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Hi beste Trucker je hebt jezelf al antwoord gegeven namelijk het doel van de Eussr is om de totale controle over alles wat zich binnen de EU grenzen zich bevind. Je haalde het voorbeeld van Honnecker voormalige DDR aan, welnu hier in Nederland is het al zover alles over de burgers is bekend, elke punt of komma die wordt geschreven wordt opgeslagen. Medische dossiers, enfin alles wordt bewaart tot dat de tijd is gekomen dat men de intoleranten moeten worden heropgevoed of gewoon geëlimineerd. Niets nieuws onder de zon alleen het dringt niet door onder de bevolking, wanneer wel? als het te laat is. Ook wordt er ingegaan op de intolerantie tegen het feminisme, wat voornamelijk verantwoordelijk is voor de opvoeding en scholing van kinderen, daar wordt het zaadje geplant door het feminisme. En Trucker jij weet net zoals andere reguurders hier dat het feminisme in de islamitische landen geen voet aan de grond weet te krijgen, ook een van de redenen hier in Nederland is dat feminisme hun best niet doen om de oppressie van de onderdanige sado-machistische moslim vrouwen tegen te gaan. Alle puzzelstukjes vallen de laatste tijd precies op hun plek. Deze redenering geeft uitsluitend mijn gedachte gang weer.

   M.v.g.

   Like

   • Trucker zegt:

    Goed te weten dat ik niet altijd met mijn gedachten een buitenbeentje bent, het gaat van kwaad naar erger en wie stopt het…niemand want de DOMME kiezer ligt als de kklassieke coach potato voor de beeldbuis en neemt ales wat daar voorbijkomt voor waar aan.
    Waar staan wij op deze en vergelijkbare blogs : Nergens.
    Het is wij (rechts islamofoob nuchter denkend) tegen de rest en dat is een massa die reeds totaal verloren is, want kritish wordt je niet van de ene seconde op de andere, dat is een leerproces en als het vandaag niet aanvangt is het te laat (voor velen reeds).

    Like

 15. Yvonne zegt:

  Dus wij worden verondersteld onderdanig te zijn aan de moslims,die daarin worden ge-en ondersteund door Brussel!En door onze regering die bij elk kruisje tekent!Van mij mogen ze een voor een omvallen;ik minacht ze diep!

  Like

  • Tiny zegt:

   Omvallen? Doodvallen zul je bedoelen, bij bosjes en allemaal tegelijk. Ruimt lekker op en scheelt ook weer een slok op een borrel betreffende de overbevolking.

   Allemaal extra cartridges inslaan om verzetskrantjes te printen te printen als internet de nek omdraaien,

   Like

 16. patricia. zegt:

  En dan willen ze je nog heropvoeden als je een moslim haat.net of ik ze dan opeens lief gaat vinden.wat een mongolen,ik blijf zeggen wat ik wil en het domste wat Nederland ooit heeft gedaan is dit gore volk binnenhalen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ patricia. om 22:36

   Binnen niet al te lange tijd krijgen we gedwongen een chip in onze hersenen die ons tot islamofiele en eurofiele robotten maakt.
   Ook krijgen we dan allemaal dezelfde kleding, net zoals die blauwe apenpakjes destijd in China.
   Dan lopen we met z’n allen de hele dag breed te grijnzen -want o, o, o, wat is dat communisme heerlijk en verfrissend en dat moeten we naar buiten toe uitdragen!- omdat de chip die onze hersenen aanstuurt, dat zo wil.
   De geschiedenis herhaalt zich, maar dan met de nieuwste tecnische snufjes.

   Ik moet vaak aan deze films denken; die associeer ik met de angstige tijd waarin we nu leven:
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Logan's_Run_(film)
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Soylent_Green

   Like

 17. Rick zegt:

  OK…maar het mes snijdt aan twee kanten:
  “Er bestaat geen reden om tolerant tegenover intolerante mensen te zijn.”
  Dit houdt dus omgekeerd evenredig in; dat wij de booslims niet verder hoeven te tolereren!!
  What goes around…comes around 🙂

  Like

  • Tistochwat zegt:

   U ziet dat verkeerd, heer Rick. 😉
   Moslims worden beschouwd als ‘heilig’ en dienen te allen tijde door onze landverraders beschermd te worden. Voor hen gelden nu eenmaal andere -zeer prettige- regels.
   Waarom de eigen bevolking zo smerig wordt gediscrimineerd, is mij een raadsel.
   Wat drijft de ‘elite’ toch? Stemvee winnen?
   Maar wat als de islam de rooie ‘Gutmensch’ niet meer nodig heeft en zichzelf (politiek) kan bedruipen?

   Like

   • Rick zegt:

    Dan is “bijltjesdag” dus dáádwerkelijk aangebroken.
    Oók voor die naïeve en opportunistische Gutmensch.
    Helaas zijn deze laatsten momenteel nog teveel verblind door hun eigen “geweldige” bezig zijn en realiseren zich niet dat óók zij het slachtoffer zullen worden van de bloeddorstige ideologie die islam heet!!

    Like

 18. Q zegt:

  De heer die dit filmpje gemaakt heeft en die ook aan het eind in beeld komt heet Vladimir Bukovsky.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Boekovski

  Er is een ingekorte versie van, Nederlands ondertiteld :

  Lange versie van zijn videotoespraak vind je <
  hier>

  Filmpje is van oktober 2006.

  Like

 19. Q zegt:

  Er gaat iets mis.

  Like

 20. Q zegt:

  Er gaat weer iets mis 😉

  Het wemelt van de versneden en ingekorte versies, sorry voor alle uploads. Dit is de volledige : 8 minuten 51 seconden
  .http://www.youtube.com/watch?v=FOeEZaTjAjw

  In mijn eerste post staat een “v” achter http als u die weghaalt werkt de link..
  Sorry voor de puinhoop post.

  Like

 21. Rudi zegt:

  Gelezen op Vlaamse Vrienden van Israël: Belgisch minister van Cultuur verdedigt antisemitisme op Facebookpagina Franstalige televisie RTBF
  Ik ben benieuwd wat de dames en heren in Brussel hiervan vinden.
  http://brabosh.com/2013/10/30/pqpct-ses/#more-108528

  Van Franstalige Joodse kennissen weet ik dat ze liever naar het Vlaamse journaal kijken dan naar het Franstalige. Als je bedenkt dat er op de Vlaamse nieuwsredactie sujetten rondlopen als Rudi Vranckx, Phara de Aguirre en Catleen Cools, kun je nagaan hoe het zit met de vooringenomenheid jegens Israël op de RTBF.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Zou het iets en goed zijn om een Joodse Partij, “Israland”, op te richten in Nederland die aansluiting zoekt bij Israël waar ook seculiere lid van kunnen worden.
   Wellicht de enige manier om te overleven en om te leven in een VRIJE en DEMOCRATISCHE omgeving.

   Like

 22. hanka zegt:

  Wil de EU behalve heel veel gewone burgers ook Wilders en de andere europese varianten de mond snoeren? misschien maken ze wel deals met politicy om hen de mond te snoeren. we zullen zien wie de langste adem heeft. in turkije sluiten ze iedereen gewoon op die het niet met de staat eens is. en rusland gebruiken ze polonium tegen lastige journalisten……leven we toch in een wereld geregeerd door angst.

  Like

 23. Avidia zegt:

  Republikein zegt:
  30 oktober 2013 om 21:36
  Moeten wij straks ondergronds? Als het moet, dan moet het!

  Dat wilde ik net voorstellen, dan gaan we gewoon ondergronds, wat ik al eerder schreef, ik gehoorzaam toch niet op wat de EU ons opdraagt, juist niet!!!! Tegendraads is nodig, allemaal tegendraads leven. We zullen ze krijgen doe omhooggevallen niksnutten.

  Like

 24. Sim. Pel zegt:

  Even een vraagje naar aanleidng van de “geen tolerantie jegens intolerante mensen” en “ongehoorzame burgers” . Zoals al werd geopperd , ” Houdt dit dan ook in dat de Islamieten op dezelfde wijze worden behandeld en eventueel naar HEROPVOEDINGSKAMPEN worden gestuurd ? Houdt dit dan ook in dat men actie kan en mag ondernemen TEGEN de INTOLERANTE ISLAMIETEN ? ( En ja, dan maar in het “ondergrondse verzet” indien nodig.) Houdt dit verder dan ook in dat men actie kan , mag en moet ondernemen TEGEN intolerante en ongehoorzame POLITICI ? Als ik dit allemaal zo lees, spreekt deze EU verordening-in-de-maak zichzelf toch tegen op ’n aantal punten. En inderdaad , het lijkt verdacht veel op de voormalige USSR , waar iedereen bang was om kritiek te leveren. ( ‘k Zie ’t nog zover kome dat men de burgers VERPLICHT om een soort van ‘gedachten chips’ te implanteren , behalve dan bij de Islamieten want dat is gegarandeerd TEGEN hun geloof, om op deze wijze ook nog eens de gedachtengang van de INTOLERANTE burger te kunnen beinvloeden…(bijv. bij ’n foute gedachte , klein stroomstootje ) ? In dit soort gevallen begin ik me toch af te vragen , waarom men na het einde van de 2e wereld oorlog , al die oorlogsmisdadigers probeerde op te sporen en voor het gerecht te brengen als men NU hetzelfde wil toepassen . Wat is het veschil dan,…buiten dat het NOG niet erdoor is ?

  Like

 25. Sim. Pel zegt:

  Aanvulling op mijn vorige reactie . De HAMVRAAG hier is : “Wie is er intolerant ? De EU burgers of de Moslim gemeenschap in de EU ? Wie wenst zich NIET aan te passen aan de EU geldende “huidige nationale en EU wet en regelgeving ? ” De Islaieten toch. Als de EU burgers intolerant waren , hadden we deze mensen enkele decennia geleden niet eens welkom geheten in de EU lidstaten. ( Hier ziet men dus HEEL duidelijk de GESPLETEN TONG van het SATANSGEDROCHT ‘ISLAM’. ) Op slinkse wijze de GELDENDE wetgeving manipuleren en verdraaien , opdat de EU burgers hun rechten en vrijheden worden beperkt en/of afgenomen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Sim. Pel 6:00

   Wij zullen net zolang op de ‘leiders’ van de EU moeten inhakken en hen wijzen op de regels die ze zelf hebben bedacht, totdat ze beseffen dat ze met hun nieuwe wetten juist op grote schaal discrimineren, ten gunste van de moslims! MOSLIMS kennen het woord ‘tolerantie’ niet, maar wij gaan dit wel van hen eisen!
   Ik ben wel bang dat de in Nederland geboren moslims vinden dat Nederland ook hun land is, en dat wij niks meer te zeggen hebben dan zij.
   Wij, als autochtonen, moeten op onze strepen blijven staan, en alle misstanden bij de EU aankaarten, net zolang totdat ze kotsmisselijk van ons zijn en deze regels ongedaan maken.
   Dat zal een lange en vervelende weg worden…!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Helemaal gelijk Cathja, wij zouden inderdaad op onze volksvertegenwoordigers er van moeten overtuigen om wat te doen. Maar het is een illusie dat wij nog wat kunnen ondernemen dit plan is al lang geleden in gang gezet het berust op een nazi-doctrine van één groot federaal, dictatoriaal Europa. Kijk met de ondertekening van het EMS-akkoord werd ook al een stuk soevereiniteit weg gegeven aan Brussel waar het kwaad zetelt. Ondergronds gaan hoe moet ik mij dat voorstellen een stencil-machine op de kop tikken en stencils uitdelen, dit was een methode die in 40 – 45 werd toegepast. Het feit is en een ieder is er met zijn neus op de feiten gedrukt en het is nog actueel de afluister praktijken, zo het internet is al onder volledige controle even als Face Book, Twitter enfin alles is onder controle tot aan het bedrag op de spaarrekening is tot 2 decimalen achter de komma bekend.

    M.v.g.

    http://forum.viva.nl/forum/Actueel/Professor_Smalhout_Europese_Unie_bedacht_door_Nazis/list_messages/167782/1
    http://frontierworld.nl/column-smalhout-in-de-telegraaf.html/
    http://www.argusoog.org/de-nazi-roots-van-de-eu-in-brussel/

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Helemaal gelijk Cathja!
    Wij zouden inderdaad op onze volksvertegenwoordigers er van moeten overtuigen om wat te doen. Maar het is een illusie dat wij nog wat kunnen ondernemen dit plan is al lang geleden in gang gezet het berust op een nazi-doctrine van één groot federaal, dictatoriaal Europa. Kijk met de ondertekening van het EMS-akkoord werd ook al een stuk soevereiniteit weg gegeven aan Brussel waar het kwaad zetelt. Ondergronds gaan hoe moet ik mij dat voorstellen een stencil-machine op de kop tikken en stencils uitdelen, dit was een methode die in 40 – 45 werd toegepast. Het feit is en een ieder is er met zijn neus op de feiten gedrukt en het is nog actueel de afluister praktijken, zo het internet is al onder volledige controle even als Face Book, Twitter enfin alles is onder controle tot aan het bedrag op de spaarrekening is tot 2 decimalen achter de komma bekend.

    M.v.g.

    Like

 26. Hugo Michael zegt:

  En voor wie en welke groepen zal de classificatie ‘intolerant’ vooral gehanteerd gaan worden?

  Like

 27. koddebeier zegt:

  Wie bevrijd ons van het fascistische EU juk ???

  Like

 28. Ton Walthaus zegt:

  Daarom dus http://www.artikel50.nl
  Om aan de EUSSR een eind te maken.
  In ieder geval voor Nederland.
  En als er één schaap over de dam is……..

  Like

 29. Jan zegt:

  Kosovo: A Gunrunners’ Paradise
  A shotgun costs 400 Euros, which is also the price for hunting rifles. Prices for Kalashnikovs depend on the country where they were produced. A Kalashnikov made in Serbia costs from 350 to 400 Euros, compared to 300 Euros for one made in Albania.
  http://www.nairaland.com/530679/kosovo-gunrunners-paradise

  €300 heb ik nog wel in een oude sok.

  Like

  • Trucker zegt:

   Jongen, kennen ze niet krijg je niks behalve dat ze je (heel hard) aftuigen en je centen die je (als je echt stom bent) bijhebt zijn de hunne.
   Ik heb jarenlang op Yoegoslavie gereden (sovjet tijden).
   Kan daar nog gedetailleerder op ingaan om te staven wat ik nu schrijf maar dat dioe ik niet want het www blijft het www.
   Neem akte dat als je nieamand kent hetnooit lukt.
   In deze context hebben ze mij indertijd van ElsevierNL gesmeten.

   Like

 30. Jan zegt:

  En dan te bedenken dat het linkse volk de Middeleeuwer primitief vond, maar hij kwam wel voor zijn land op wat van de sluipmoordenaars van de Brusselse Doema niet kan worden gezegd.

  Like

 31. Trucker zegt:

  Nog een “leuke” in de context wel passend.
  Met het “racisme” gezeik begint het de spuigaten uit te lopen, heb dit vandaag op het www gelezen…straks mag ik zelfs niet meer zeggen zwarte maar zal het zijn “donker gepigmenteerde medemens”.
  Afrokapsel is in de Vrije Westerse Wereld niet gewoonlijk punt aan de lijn.
  Voelen ze zich “geslachtofferd” en gesterkt door de linkse geitenwollensokken islamofiele multikulle lobby dat ze dan GEZAMELIJK naar de rimboe of de och zo leuke islamietenstaten verkassen.
  OPGERUIMD STAAT NETJES met jullie oeverloos racisme gedram.
  Zou wel eens de dag willen meemaken dat men mij zal verbieden een zwarte neger of roetmop te heten, de Italiaan een spaghettivreter, de Mexicaan een tacovreter of de islam een ACHTERLIJKE cultuur.
  Go to hell met dat gedaas we leven in een maatschappij waar homo’s trouwen én kinderen kunnen adopteren, waar jeugd op 16 jarige leeftijd al alle standjes kennen, waar je op het www naast heel mooie onderwerpen zien of lezen de goorste smeerlapperij ziet en laat dat laaste vaak, zo niet altijd islamieten gerelateerd zijn.
  Niet dat ik met dit huidige maatschappelijke beeld tevreden ben…och nee, ik ben een conservatieve rechtse (oude) zak en ben daar dan ook trots op, het aanhalen van deze normen en waarden ontberende samenleving is louter om te duiden dat dat afrokapsel KNETTERGEKKE idiote vrouwmens het voorrecht heeft in een maatschappij te leven waar ze alle kansen krijgt en ipv te ZEIKEN over haar gekwetste egootje maar eens moet denken aan de echte gediscrimineerden : de ECHTE Vlamingen (ik schrijf geen POCO language), de Vlaamse ouders met een gehandicapt kind of familielid (waarvoor de subsidies al opgesoupeerd zijn), de Vlaamse alleenstaande moeders met kinderen ten laste die GODVERDOMME geen geld hebben om eens biestuk te kunnen kopen waar er VELE TIENTALLEN MILJOENEN euro’s naar het asielTOERISME en de islamieten gaat, daar is de sky de limiet en is de subsidiekraan NOOIT dicht het geld blijft stromen, dat dat roetmopafrokapsel vrouwmens daar eens het racisme van ziet en aanklaagt maar dat is niet winstgevend daar kan ze geen geld voor cashen.
  Ze zouden haar moeten oppakken,parachute omgorden en droppen boven afrika.
  Wie het met deze laaste opmerking niet eens is steekt zijn vinger op.

  VDAB-lesgeefster beschuldigd van racisme

  De Zuid-Afrikaanse Thandi Moyo (46) uit Hasselt stapt naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Volgens haar maakt een VDAB- lesgeefster in Genk zich schuldig aan racistische uitspraken. Zo zei ze onder meer: “Jouw afrokapsel doet Belgen denken aan carnaval.”

  Maar volgens de VDAB wil men de cursisten zo voorbereiden op de harde arbeidsrealiteit. Moyo nam de lessen op met haar gsm om die thuis te kunnen beluisteren. De lesgeefster schakelde de politie in wegens schending van de privacy.

  MaW / Het Belang van Limburg / foto SM

  Like

 32. john zegt:

  Op 25/5/2014 kan u voor deze tolerante mensen stemmen.

  Like

 33. Trucker zegt:

  Ik lees in vele comments nog dat de geachte reageerder/ster een beetje lijd aan het wishfull thinking syndroom (is normaal enkel voorbehouden aan links multikul islamofiel geitenwollensokken).
  De islamiet is het beschermde specimin dus alles wat ze bekokstoven in het eurabia hoofdkwartier brussellabad is in functie van het kalifaat eurabia met de despoten die zich door moslimbroeders laten instrueren.
  Zie van rompuy herman, de aan prozac verslingerde KNETTERGEKKE (hij laat zich graag “president” heten) geldsmijtende NATIEverrader die met zijn grijpgrage pollen in de eurabia kas zat om MILJOENEN euro’s in de handen van (communiste merkel’s heimelijke aanbidder) moslimbroeder morsi te stoppen om te leren hoe men de Vrije Westerse Wereld van binnenuit uitholt en omkneed tot een dictatuur, wie is beter geschikt als een moslimbroeder om de fijne kneepjes uit de doeken te doen, al qeada komt uit hun organisatie en het fundamentalisme is hun met de moedemelk ingegeven.
  Foei jongen en meisjes dat jullie hopen op beterschap, wij Vrije Westerlingen worden een opgejaagde soort (waarbij dit exclusieve “voorrecht” enkel voor islamofoben én Rechtsen geld).

  Like

 34. luckybee zegt:

  Ik acht de islam te gevaarlijk voor onze bestaan, om zijn gang te laten gaan; ik zal het blijven criticeren met of zonder Wilders.

  Like

 35. oogenhand zegt:

  Ze willen tevéél. Als ze alleen “islamofobie” zouden aanpakken, en niet anti-feminisme en homofobie, dan zou het katholieke European Dignity Watch aanmerkelijk minder dwars liggen.

  Albanezen en Tsjetsjenen dragen vaak een baard om te bewijzen dat zij moslims zijn. Turken en Marokkanen hoeven geen baard te dragen om een moskee binnen te lopen zonder lastige vragen. Van waar dit verschil? Zijn niet alle moslims even “historisch benadeeld”?

  Like

 36. Anneke zegt:

  De geschiedherhaling van een dikke zeventig-jaar gelee…..Zou haast zeggen: Heil Hitler-EU…maar NEE daar meen ‘k NIETS van. Jammer dat zoveel burgers (het grote gros) zich hebben laten hypnotiseren gedurende de afgelpn decennia. Triest dat men in de die NEP DEMOCRATIE bleef geloven en dat men het politieke beleid als een soort van heilige god ging zien. Blind en verdoofd door de weelde die ons werd ‘aangeboden’, via tig leningen en veel te ruim genomen hypotheken. En nu is de politieke cirkel BIJNA rond, gaan er burgers ontwaken uit hun hypnose en worden de EU-ROVERS bang dat hùn doel WEER NIET bereikt wordt. Het is al ‘tig’ keer MISLUKT, na helaas veel letterlijke bloedvergieten!!! “Onze Vader steekt er iedere keer weer een hard -, maar duidelijk stokje voor. Uiteindelijk ligt ons lot in Zijn Hand, niet in de grijpgrage handen van de politiek -, financieel -, economische duvels. Amen”. Blijf zeggen de situatie van het westen is heel goed te vergelijken met de situatie in het Nabije Oosten…Israel is en blijft onze BROEDER!!! Nu nog de verzoening tussen deze twee broeders; beide nazaten van aartsvader Jakob.

  Like

  • Anneke zegt:

   Toevoeging: Tig keer mislukt….de eens zo schijnbare glorieuze Babylonische staten proberen op het (letterlijke) laatste nippertje te HERLEVEN. Kijk nu naar Turkije, Erdogan die meent de sultan van het her-opgestane Ottamaanse-Rijk te zijn èn Iran wil maar al te graag dat het oude oosterse Babylonië onder hun gezag weer herleeft, dan moeten ze toch vrede sluiten met Irak….en samen de stad Babel opbouwen. Lukt niet en zal NOOIT lukken!!! Het beleid van YHWH zal OVERLEVEN!!! Al wil men/ kan men dit maar heel moeilijk aannemen/geloven. Hoe komt dàt nou toch??? Door de politieke beleidvoering van de duvelse engelen. De werldburgers moesten koste wat het koste onder diepe HYPNOSE worden gebracht. Waarheid en Realiteit waren/zijn een VLOEK voor de duvelse politici en geldverslaafde economische satannekes.

   Like

 37. Jean zegt:

  Dat EU gedrocht volgepropt met misdadigers, verraders, zakkenvullers, lafaards MOET zo snel mogelijk gesloopt worden en dat tot en met de laatste rotte hersencel.
  Als ik nog maar een glimp zie van zo een EU misdadiger, verrader, zakkenvuller, lafaard dan kookt mijn bloed al.
  Ik zal niet voor 100% tegen die misdaadorganisatie stemmen maar voor 1.000% tegen.

  Like

 38. Thomasson zegt:

  De ontwikkelingen laten duidelijk zien dat het toekomstbeeld, geschetst door Andrew Roberts in zijn boek ‘The Aachen Memorandum’ (vertaald ook in het Nederlands), niet uit de lucht komt. De EU is vol op bezig zich tot een Europese dictatuur te vormen. De EP-stinkers (zgn. onze vertegenwoordigers) beschouwen zichzelf als de ‘Opper Sovjet’. Zij duwen de boel in de richting van hun verloren model: de voormalige Sovjet Unie. Het is niet vreemd. Groot deel van hen zijn oude Culturele Marxisten, oude Maoïsten, gehersengespoelde idioten uit de “68-Generatie” en de hebberige ‘individualisten’ uit de latere “Milton Friedman generatie’: voor wie ‘menselijkheid’ een vies woord is en scrupules is een eigenschap die niet in hun individuele wereldbeeld past. Wij lieten ons door mooie woorden misleiden. Onze leiders, tegen het eind van de 20ste eeuw hadden ons een utopische prachtbeeld geschetst. Bewust of onbewust is een monster gekweekt in Brussel en Straatsburg; die ons op den duur ons kapot zal maken.

  Like

 39. baksteen zegt:

  @Cathja
  Het probleem is dat de Moslims de term tolerantie wel kennen en het ook gebruiken, alleen, net als zo veel andere woorden, er een andere definitie aan geven zonder dat er bij te vermelden.
  Een tolerante maatschappij die in vrede met elkaar leeft houdt voor hen in dat uiteindelijk de joden en christenen als dhimmy, dus zonder enige rechten en met veel beperkingen en met betaling van extra belastingen in hun kalifaat mogen verblijven. Daarom wordt er ook door griezels als Tariq Ramadan telkens gesteld dat de islamitische samenleving vredelievend en “tolerant” is.

  Ik wordt van deze wet echt bang omdat uit de laatste 15 jaar blijkt dat dat wat door de EU wordt opgestart in de praktijk, veel erger uitpakt. Je hoeft maar het boek “het verval” van Gerstenfeld te lezen en je weet wat onze overheid gaat doen. Als je niet behoort tot een religieuze groepering krijg je het nog moeilijker omdat je in dat geval tot de grote meerderheid behoort en zowel je eigen overheid als de moslims tegen je hebt. Brussel zal door gaan met het elimineren van het christelijk gedachtegoed. De islamisering gaat door en de niet gelovigen zullen langzaam maar zeker gedwongen worden om moslim te worden.

  Als je in het verzet wil, sluit je aan bij de kerk en probeer die van binnen uit te veranderen, het zal nog een hele klus worden de linkse ratten er uit te krijgen.

  Dat filmpje met Thatcher gaat het archief in!

  Like

 40. Wachteres zegt:

  Dankzij het ‘klootjesvolk’, dat maar blijft stemmen op het smerige tuig dat ons land en onze cultuur en dus ook onze vrijheid naar de VERDOMMENIS helpt, worden onze kinderen straks kloontjes van de EUSSR opvattingen

  Mochten zij een andere mening zijn toegedaan dan worden ze naar een ‘opvoedingsgesticht’ verwezen, om daar met de juiste marxistische/nazistische/islamitische opvattingen geïndoctrineerd te worden.

  De beschrijvingen van nieuwe maatschappijen in 1984, Animal Farm en Brave New World zijn onschuldig vergeleken bij wat hier gebeurt.

  Was het maar waar dat het ‘domme volk’ alleen het slachtoffer zal worden van dit demonisch beleid. Ik zou me niet druk maken, maar helaas, onze kinderen en kleinkinderen zullen noodgedwongen er ook deel van uitmaken.

  VLUCHTEN KAN NIET MEER ……

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Helemaal mee eens Wachteres, niets aan toe te voegen behalve dat vele burgers er in zijn getuind door de peilingen van de rode ‘raspoetin’ Maurice de Hond en bang geworden strategische stemmers.

   Like

 41. peterselie1 zegt:

  Veel voormalige kopstukken uit de Tweede Wereldoorlog (en veroordeelden in het na-oorlogse oorlogstribunaal in Neurenberg) waren betrokken bij de opbouw van de EU. De meest beruchte was Walter Hallstein (1901-1982), een oud nazi-jurist die furore maakte in Nazi Duitsland met zijn ideeën over een verenigd Europa onder Duits-nazi bewind. Hij werd na de oorlog de eerste president van de EU-Commissie en hij beschouwde zichzelf daarbij als de premier van Europa. De EU is de ideale staatsvorm voor een oude nazistische gedachte: “Ein Volk, ein Reich, ein Führer.” Een wens gedreven door enkele machtige industrieën die onder meer beide Wereldoorlogen faciliteerden en financierden.

  Like

 42. Jean zegt:

  Voor mij mogen die EU misdadigers stikken in hun eigen braaksel, liefst nog vandaag en zeker die schijnheilige Drievuldigheid. Die monsters beseffen blijkbaar niet wat ze de eigen bevolking aandoen omdat ze nog dommer zijn dan het achterste van een varken.
  Verstand is het laatste wat er gezocht moet worden onder die EU misdadigers, profitariaat en wanbeleid is er in kwadraat aanwezig.
  Gelukkig komt het gezegde steeds uit nl. Loontje komt om zijn Boontje. Velen van die EU misdadigers zullen nog Brussel te voet uitvluchten als het jachtseizoen geopend wordt.
  Bah wat moet ik toch walgen van die ploerten.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Jean: 14.05. uur. Alleen walgen beste Jean, ik loop al te braken bij het woord eu. Zover is het al gekomen! Bah!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Jean 14:05

   Het achterste van een varken is een Universiteit vergeleken met die stomkoppen in Brussel! Altijd als ik die kop van Van Rompuy zie, is mijn dag verpest! Vreselijk, wat een tronie, wat een heerschap!
   En poets ook de anderen niet uit. Van hetzelfde laken een pak!

   Bah! Bah! Bah!

   Like

  • baksteen zegt:

   Stikken in hun eigen braaksel, dat zie ik levendig voor me, ga ik een wijntje op pakken!

   Like

 43. oogenhand zegt:

  “Er bestaat geen reden om tolerant tegenover intolerante mensen te zijn. Dit is vooral dan belangrijk wanneer het recht op vrije meningsuiting in het geding is.”

  Zozo, waarom niet? Hetzelfde Christendom dat leert dat alle mensen gelijk zijn (de basis van het “historisch benadeelde minderheden” verhaal) leert óók dat je de andere wang moet toekeren, dus wèl tolerant moet zijn tegen de intoleranten. Waarom neemt de EU de Bergrede op het ene punt wèl serieus, en op het andere níét? De Hel is immers eeuwig.

  Like

 44. Trucker zegt:

  @ pPeterselie1 31 oktober 2013 om 12:49

  “…Ondergronds gaan hoe moet ik mij dat voorstellen…”

  Je bent me voor in deze, ik heb gisteren of vandaag weet het niet juist meer, moet eens men eigen comments teruglezen, nog gepend dat er dromers op deze blog vertoeven.
  Allemaal leuk en aardig maar daar koop je niks voor, het digitale tijdperk met de ongeremde vooruitgang inzake technologie doet iedereen die met (contra)spionage zijn boterham verdiend, en het maakt niet uit privé of overheid, smullen.
  De tijd van georganiseerd “verzet” is over, wie denkt nog iets op poten te zetten dat dan nog werkt zonder iets of iemand “wakker” te maken is is hopeloos naief of goedgelovig.
  Het is 2013, voor velen is het nog steeds de goede oude tijd en gaan ze in achterkamertjes hun plannen smeden…jaja

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Helemaal mee eens beste Trucker met jouw toegevoegde realistische kijk op dit soort dingen, lees altijd met plezier jouw comments. Men zou verder moeten kijken dan het eigen gelijk, bekijk het grote plaatje en men zal kunnen constateren dat de puzzelstukjes de laatste tijd wel erg snel op hun plaats vallen. Er wordt al snel gezegd dat je een alu-hoedje drager bent, nou goed dan af en toe wordt het ‘complot’ denken bewaarheid, maar die vreugde is meestal van korte duur.

   Prettige dag verder Trucker

   Like

 45. Oeter Selie zegt:

  Bewaken? Wat bedoelen ze daarmee? Krijgen we allemaal een bewaker, wordt onze telefoon afgeluisterd, zijn er stiekem microfoons geplaatst in huis?
  En dan als we iets onbehoorlijks hebben gezegd over de islamieten of de EU worden we dan net als in Rusland destijds in een “psychiatrische” = martelhuis of verbannen naar de Goelach? Niets is meer te gek.
  In mijn wakkere krant van Nederland heb ik er niets over gelezen, die zijn dus al aangepast.
  Is dit alles misschien een aanloopje tot het verbod op partijen die niet met de meute meeheulen? Het begint er aardig op te lijken. Het wordt inderdaad tijd om de rijen te sluiten. Wat kunnen we als kleine stemloze burger doen??

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Bewaken! Oeter Selie het is een fluitje van één cent om de inhoud van bijvoorbeeld dit blog te lezen. Voor de WW II werd je al voor minder in een interneringskamp gezet incluis je familie. Dat werd uitgelegd als ongewenste politieke uitingen, democratie bestaat alleen in de hoofden der naïeve gutmenschen.

   Like

 46. Wilders-fan zegt:

  Wacht maar, hier stijgt Wilder ten top, ik stel voor alle partijen te kraken, zodat de PVV alle bevoegdheden krijgt en niemand meer nodig heeft om mee te regeren. Uit de Euro, weg met dit gaajes !

  Like

 47. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Zijn Atheisten een historisch benadeelde minderheid?

  Like

 48. Pingback: SOCIAAL NETWERK HYVES MET 3 MILJOEN LEDEN STOPT! ZIT HIER MEER ACHTER? | eunmask

 49. Pingback: RECHTSE, OFTEWEL POLITIEK INCORRECTE BLOGS! | E.J. Bron

 50. Pingback: RECHTSE, OFTEWEL POLITIEK INCORRECTE BLOGS! | eunmask

 51. Pingback: DE NAZI-LAARS VAN DE EU | E.J. Bron

 52. Avidia zegt:

  Nog maar eens: Wij hebben massaal tegen de EU gestemd, dus we zijn hen niets verplicht, we MOETEN helemaal NIETS! Algehele ongehoorzaamheid moeten we laten zien. In de EU zitten allemaal ongekozen mensen en zoals Nigel Ferrage al eens luid en duidelijk door de microfoon zei: Wie zijn jullie, wij hebben nog nooit van jullie gehoord, wie denken jullie dat je zijn????? Dus, negeren en gewoon doorleven, en laat ze ons maar controleren op onze kritiek, die nieuwe wet zit er aan te komen, ik zou zeggen: nog meer kritiek uitoefenen, nog meer ongehoorzaamheid!!! Gewoon zeggen wat je te zeggen hebt, dat zal ze leren.

  Like

 53. Pingback: Is het einde van de democratie nabij? | Niek1953

 54. Pingback: DE EU, HET NIEUWE TOTALITAIRE REGIME! | eunmask

 55. Pingback: DE EU, HET NIEUWE TOTALITAIRE REGIME! | E.J. Bron

 56. Pingback: Immigratie & bevolkingsgroei EU vervolg mail aan de Nederlandse Europarlementariërs | Niek1953

 57. Pingback: INTOLERANTIE | eunmask

 58. Pingback: Natuurlijk, Geert Wilders is veroordeeld! | Niek1953

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s