DE EU, HET NIEUWE TOTALITAIRE REGIME!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Totalitaire regimes, zoals Nazi-Duitsland en Stalins Sovjet-Unie, waren de zwarte bladzijden in deze eeuw! Guess what! We zijn met onze “onderwerping” aan de EU in dezelfde situatie beland! Hieronder de aanwijzingen dat dit (ongekozen) dictatoriale regime in het geheim al een tijd bezig is om zijn ‘valkuilen’ te graven!

Geen mensenrechten, geen vrijheid van meningsuiting en… een bezetting van ons land door (deze keer) islamieten! Ik ben er n.a.v. de laatste berichten van overtuigd dat de EU(SSR) een megalomane DICTATORIALE organisatie is die zich boven de wet stelt en een bedreiging is voor onze fundamentele rechten!

Het ondemocratische karakter van de EU-dictatuur manifesteert zich ook in de scheiding der drie machten (wetgevende, rechterlijke en uitvoerende), die met voeten wordt getreden en waar de besluitvorming uit pure willekeur bestaat ten gunste van de machthebbers!
Een van de vele voorbeelden is dat de EU “intolerante” burgers wil controleren, bijvoorbeeld tot een verbod van alle kritiek op de EU, de islam of het openbaren van corruptie, geweld en alle criminele handelingen van bovengenoemde groepen!

Volgens een bericht van het “Gatestone Institute” vormt dit een “unieke bedreiging van het fundamentele recht op vrijheid van meningsuiting” en kan het er uiteindelijk toe leiden dat het recht op vrije meningsuiting in Europa enorm beperkt wordt, omdat bijvoorbeeld “kritische stemmen tegenover de islam en het islamitische recht, de sharia, verboden kunnen worden. Naar dit doel hebben islamitische activistengroepen al meer dan twintig jaar toegewerkt.”

In het ontwerp wordt vastgelegd: “Leden van bedreigde of benadeelde groepen genieten bovenop de algemene bescherming, waartoe de regering tegenover iedere persoon binnen de staat verplicht is, nog speciale bescherming.”

Screenshot_4

Men wil een “speciale bestuurseenheid” in elk van de 28 EU-lidstaten, die de invoering en de handhaving van het statuut moet bewaken. Ze moet worden aangesloten bij het ministerie van Justitie in het desbetreffende land en ook straffen mogen opleggen. Bovendien dient er in ieder land een “Nationale commissie ter bewaking van de tolerantie” gecreëerd te worden om de “tolerantie te bevorderen”.

“Religieuze groepen en scholen, aanhangers van een bepaalde religie of alleen maar ouders, die bepaalde morele waarden aan hun kinderen willen doorgeven, worden algemeen verdacht van intolerantie”, waarschuwt de organisatie “European Dignity Watch”, die de handhaving van het burgerrecht kritisch volgt.

Zie: “De EU wil de burgers controleren

Van de honderd EU-burgers weten minstens 99 niet dat de EU al maanden een eigen geheime dienst heeft. In augustus 2008 spraken de ministers van Binnenlandse Zaken van Duitsland, België, Frankrijk, Zweden, Slovenië, Spanje, de Tsjechische Republiek en Hongarije zich tenslotte uit voor de oprichting van een Europese geheime dienst.

De geheime dienst van de EU is een ondemocratische instelling zoals je ze vaak in dictaturen of Derde Wereldlanden aantreft. Want er is noch sprake van transparantie in de structuren noch van enige controle of democratische legitimering.

Beangstigend is dat het hierbij niet alleen gaat om terrorisme, georganiseerde misdaad etc., maar om spionage van de “gewone” burgers!

Zie: “De EU wil een eigen spionnenleger

Zie: “De EU krijgt een eigen geheime dienst

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

19 reacties op DE EU, HET NIEUWE TOTALITAIRE REGIME!

  1. Theresa Geissler zegt:

    “Nationale Commissie ter bewaking van de tolerantie.”
    Ook al klinkt vooral dat “Bewaking van de tolerantie” gewoonweg ridicuul, je bent tóch nog geneigd om te zeggen: Nou, vooruit: Laat dan meteen maar eens zien of die “bewaking” óók voor de inmiddels zo beruchte moslim-neigingen geldt..
    Wat dan op de eerste plaats bijvoorbeeld zou moeten opgaan voor de preken in de moskeeën: Consequente controle op wat daar gepreekt wordt en of het geen ‘haatpreken’ richting westen worden. Desnoods een tolk inschakelen….. Tja, je bewaakt de tolerantie of je bewaakt ‘m niet.
    En als ze juist dàt zouden nalaten, valt meteen het hele tolerantie-principe door de mand.
    Gemakkelijk genoeg, zou ik zeggen.
    Iets kan op papier nóg zo ‘redelijk’ gebracht worden, we kunnen nog altijd zelf aantonen of het ook redelijk ís.
    Gewoon mondig blijven en alert, niet meteen doodsbenauwd in onze schulp kruipen! Want dan hèbben ze ons inderdaad!

    Like

  2. Tom Hendrix. zegt:

    Het instellen van de EU/EUSSR, was al een groot smerig VERRAAD, gepleegd op de Top van Maastricht in 1992! En wie waren de architecten van dat smerig GEDROCHT: Helmuth Kohl, de toenmalige Duitse Bondskanselier, en de vampier Mitterand, de toenmalige Franse president! En wie waarschuwde voor dit communistisch GEDROCHT, Gorbatsjov, de oud president van de toenmalige Sowjet-Unie! Die zei letterlijk: ” Wij zijn gestopt met het faliekant verkeerde COMMUNISME, en jullie, VOEREN HET IN”, door aan de slag te gaan met de EU!

    Like

  3. G.Deckzeijl zegt:

    Brekend nieuws: ongeschikt als docent. Oprotten met die vent.
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/22045282/__Piet-dreiger_staat_voor_de_klas__.html

    Like

  4. Peter Klaasing zegt:

    Dit word nou hoogtijd om rutte en samsom uitleg te vragen, waarom zij bezig zijn met het verkwanzelen van ons land aan deze gansters van brussel. Mischien een goeie vraag voor de PVV en de SP aan al die goedige volks vertegenwoordigers die in het pluche zitten, maar door ons betaald worden en daarvoor een hoop strond uitkramen.

    Like

  5. De EUSSR zijn/is de nieuwe Nazi’s! En dankzij landverrader Balkenende en cs. zijn we mooi in de aap gelogeerd.
    Het is precies zoals Tom Hendrix het al zegt! De EU is simpelweg het nieuwe nazistisch Communisme.
    EURONAZI/EUZI whatever! Zonder een kogel te hebben afgevuurd worden wij en onze bezittingen geconfisqueerd door deze dictators van de bovenste plank en ‘ons’ huidig en de vorige kabinetten hebben de ondergang van Nederland zoals we dat kennen in gang gezet.
    De komende nieuwe reguleringen en wetten welke ongrondwettelijk en ondemocratisch zullen worden opgelegd zullen tot op de letter nauwkeurig worden uitgevoerd door deze slaven. Alles ten gunste voor diezelfde dictators!
    Ze hebben echt wel door dat de bevolking het zo langzamerhand niet langer meer slikt en er dus daarom wetten komen die EURONAZI/pislam-kritiek strafbaar zullen maken.
    Dood aan de EU! Het wordt de hoogste tijd dat Brussel/Straatsburg gaan branden, eerder willen ze het blijkbaar niet geloven!

    Bah! Bah! Bah!

    Like

  6. Peter Klaasing zegt:

    Wat ik bedoel is, als ik pechtold hoor kakelen, dan zakt mijn broek af. Wat een stuk onbenul en dat zit in de kamer met een reuze inkomen om alleenmaar een hoop onzin uit te kramen. Wat een minkukel. Hoogste tijd dat de kamerleden hier over aangesproken worden.

    Like

  7. Onze toekomst: Lees vanaf het hoofdstuk: “Officiële bekendmaking: EUSSR is een feit”
    http://oncyclopedia.net/wiki/EUSSR/Geschiedenis

    Like

  8. Martha N zegt:

    Ja Realpredictor, jij schrijft het, ik doelde erop in mijn bericht van de EU Nazilaars.
    Wij worden gecontroleerd en dit zal nog erger worden.
    Het zal niet lukken met de woorden: Strijdbaar blijven en dat we niet stil te krijgen zijn.
    Het is geen kwestie van bang maken van anderen, maar van waarschuwen wat er kan gaan gebeuren!

    Met deze wet erdoor, is het RECHT verkregen om mensen die politiek niet correct zijn in de ogen van de EU, aan te pakken. En dat recht is heel uitgebreid ben ik bang voor.

    Wij pakken niets aan, zij pakken ons aan… wij hebben geen recht meer…

    Het gaat gelijk als met die Russische meidengroep, die zitten wel in de bak en eentje is er al verdwenen…

    Er moet NU gehandeld worden, volgend jaar met de verkiezingen voor de EU is het te laat.
    De wet komt er NU door…!
    Wat te doen behalve schrijven..?
    Wie heeft er een goed idee..?

    Like

  9. luckybee zegt:

    Als wij niets hiertegen doen, dan zal onder de leiding van de Marxisten de EU een dictatuur gaan worden. Ook van het proletariaat zal het een dictatuur zijn dat betekent weg met de vrijheid.

    Like

  10. Jean zegt:

    Europeanen weet dat het grootste gevaar én de grootste bedreiging voor de Europeanen komt van die kotsmisselijke ziekelijke EU misdaadorganisatie, één bende zwaar dementerende en overal buiten geflikkerde nietsnutten.

    Like

  11. Trucker zegt:

    “Nationale commissie ter bewaking van de tolerantie” Is die bullshit opgericht om de islamiet te leren tollerant te zijn in zijn GASTLAND (retorische vraag).
    Opdoeken nog voor het gestart is en in navolging beginnen met islamieten die een vergrijp gepleegd hebben (spuwen naar een Nederlander is al voldoende ze doen dat toch allemaal) uit het land flikkeren.
    Daarbij wordt het recept van de door mij sterk gewaardeerde mijnheer Poetin, ondanks dat hij een communist is, want wie tegen de islam(iet) is is OKE, the best gebruikt de hele hap (familiegedoe uiteraard tot in de verste graad) BUIETN FLIKKEREN naar hun land van herkomst.
    Dat ze zichzelf Vlaming of Nederlander heeten zal mij worst wezen want er gebeurd een nationaliteitsproef en ze falen daar allemaal in, dat is een zekerheid (er bestaan nog wetmatigheden in het leven), hint het gaat over eten en dierenliefde.
    To hell with the islamietencrap en…o ja on topic to hell with fucking eurabia.

    Like

  12. M. Devrindt zegt:

    Als ik me goed herinner stond destijds in de ontwerpgrondwet voor Europa iets in de trant van dat het strafbaar zou zijn uitlatingen te doen die het goede imago van Europa schade zouden doen.
    In andere woorden, weg vrijheid van meningsuiting.
    Dat was voor mij destijds dé reden om tegen die grondwet te stemmen.

    Like

Plaats een reactie