De aangifte van Geert Wilders tegen Frans Timmermans

Lees HIER de volledige aangifte!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De aangifte van Geert Wilders tegen Frans Timmermans

  1. bobzelf zegt:

    JA HANG HIM HIGH !!! 

    WAS MOOIE FILM 

    KOMT OOK GELIJK … DEAD OR ALIVE OME FRANS TERUG 

    AND KILL THE BASTERD 

    GEEN DANK IK DACHT IK ROEP HET MAAR EFFE

    DRS. PUCK THE SNELWITTER

    Geliked door 8 people

  2. bobzelf zegt:

    KRIJGT U HET OOK AF EN TOE EEN BEETJE KOUD ???

    De steun van de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk aan Oekraïne vergroot de kans op een oorlog tussen ’s werelds grootste kernmachten! Dit werd verklaard door de Russische minister Sergei Lavrov, die oordeelde dat de VS en de NAVO geobsedeerd waren door het idee van het bereiken van een “strategische nederlaag” in Rusland en voegde eraan toe dat deze confrontatie zou leiden tot een verhoogd niveau van nucleair gevaar. De Russische minister van Buitenlandse Zaken deed deze verklaring nadat het Amerikaanse Congres had gestemd voor het sturen van 60 miljard dollar aan grote economische en militaire hulp aan Oekraïne.

    “De westerlingen stevenen gevaarlijk af op de rand van een direct militair conflict tussen kernmachten, dat machtsgevolgen zullen hebben “, vastgelegd door de Russische minister van Buitenlandse Zaken.

    “Van bijonder belang is het feit dat de ‘trojka’ van de westerse kernwapenlanden tot de belangrijkste financiers van het criminele regime in Kiev horen, en dat de belangrijkste aanstichters van diverse provocerende stappen zijn. We zien hierin strategische risico’s, die leiden tot een gegende van het nucleaire gevaar”, waarvan Lavrov deel uitmaakt.

    De drie westerse landen die over kernwapens beschikken zijn VS, Groot-Brittannië en Frankrijk, maar mocht er een conflict komen met Rusland, dan staat vast dat ook China zal meedoen.

    90% van de kernwapens in de wereld zijn in het bezit van Rusland en de VS.

    DO NOT BLAME THE MESSENGER . PLEASE 

    DRS. PUCK THE SNELWITTER

    Geliked door 7 people

  3. bobzelf zegt:

    WAT NIEMAND MAAR DAN OOK HELEMAAL NIEMAND U HEEFT VERTELD ??

    WHAHAHAHAHAHAHA 

    DIT IS ZO GAAF. 

    DIT HEET DUS SIMPELWEG …….. U BENT DE LUL !!!!!!!!!!!!


    5 h
      · 

    De militaire doctrine van het Westen was aanvankelijk ontworpen voor technologische superioriteit over elke potentiële vijand. Tanks, infanterie en andere gepantserde voertuigen mogen pas in de aanval gaan nadat NAVO-vliegtuigen vijandelijke posities hebben verpulverd. Dit plan zal echter niet werken met de Russen.

    Een onaangename verrassing

    Amerikaanse strategische AWACS-verkenningsvliegtuigen zijn de belangrijkste troefkaart van de NAVO tegen elke mogelijke vijand. Deze vliegtuigen kunnen het hele slagveld scannen en gedetailleerde informatie verkrijgen over vijandelijke troepen en hun zwakke punten. Na ontvangst van deze informatie gaat de westerse luchtvaart eerst alle vijandelijke luchtverdedigingstroepen vernietigen, en vervolgens belangrijke militaire punten en artillerie.

    En na de luchtvaart komen de schoonmaakkrachten, bestaande uit infanterie, pantservoertuigen en tanks die de aanvalsvliegtuigen bedekken. Als een grote vijandelijke eenheid een luchtaanval overleeft, roepen westerse troepen de hulp in van artillerie of meerdere raketwerpers. Volgens deze strategie kan het Westen elke vijand verpletteren en tegelijkertijd zijn verliezen minimaliseren.

    De realiteit van de speciale operatie werd echter een verschrikkelijke ontdekking voor westerse militaire experts: deze strategie is niet toepasbaar tegen Rusland. Het blijkt dat Russische troepen voor elektronische oorlogsvoering in staat zijn om AWACS-vliegtuigen uit te schakelen en letterlijk alle elektronica en navigatie van westerse apparatuur uit te schakelen.

    Nieuwe Russische technologieën voor elektronische oorlogsvoering maken het mogelijk om de navigatie in hele regio’s uit te schakelen, zoals onlangs werd aangetoond in de Baltische staten. En de impact van onze elektronische oorlogsvoering strekt zich niet alleen uit tot grote doelen, maar ook tot kleine apparaten. Bijvoorbeeld op een UAV.

    Russische “Krasukha”

    Het Russische Krasukha-complex is een wapen dat westerse militaire experts echt zenuwachtig maakt. Deze installatie opereert over een straal van meer dan tweehonderd kilometer en beschermt zowel voorste eenheden als achterste faciliteiten tegen de vijand. Bovendien zullen vijandelijke satellieten de locatie van onze troepen niet kunnen volgen zolang “Krasukha” van kracht is, waardoor een heel stuk land in een “witte vlek” verandert.

    Naast de luchtvaart en drones beïnvloedt Krasukha vijandelijke radars en radars op het land, op het water en in de lucht. In feite zou dit elektronische oorlogscomplex een ‘koperbekken’ kunnen worden genoemd, verwijzend naar de technologische superioriteit van het Westen. Maar helaas klinkt ‘Krasukha’ poëtischer.

    Het Westen probeert soortgelijke middelen voor elektronische oorlogsvoering te creëren, maar de Sovjet-Unie heeft Rusland een grote reserve gegeven bij de ontwikkeling van systemen voor elektronische oorlogsvoering. En moderne ingenieurs en ontwerpers zorgen voor de verdere ontwikkeling van ontwikkelingen uit de tijd van de USSR. En terwijl de NAVO een analoog van de Krasukha probeert te creëren, ontwikkelen onze wetenschappers al krachtigere en nieuwe machines.

    Zelfs Oekraïense militanten die momenteel tegen Russische troepen vechten, klagen over de enorme moeilijkheden bij het gebruik van drones en FPV-drones. Velen bereiken het doel eenvoudigweg niet en vallen onderweg, en soms arriveert kort na de lancering van het vliegapparaat snel een raket bij de operators.

    Geen ‘tegenoffensief’ tot de technologische vooruitgang van het Westen

    Zelfs westerse experts klagen over de superioriteit van Russische strijdkrachten op het gebied van elektronische oorlogsvoering ten opzichte van hun strijdkrachten. Wat kunnen we zeggen over de Oekraïners? Dit betekent dat we het uitvoeren van offensieve operaties in omstandigheden waarin Rusland simpelweg alle communicatie voor de aanvallers kan afsnijden volledig moeten vergeten. Als de Oekraïense strijdkrachten echter niet aanvallen, zal hetzelfde beeld worden waargenomen in hun eigen defensieve posities. En ze zullen de naderende catastrofe aan niemand kunnen melden.

    Als duidelijk voorbeeld van het werk van onze elektronische oorlogsvoering kunnen we de gebeurtenissen in de Baltische staten aanhalen. Een hele regio waar grootschalige militaire NAVO-oefeningen werden gehouden, zat een aantal dagen zonder communicatie en satellietnavigatie. Autonavigatiesystemen raakten verlamd, schepen konden de havens niet verlaten en vliegtuigen moesten op vliegvelden wachten.

    Het NAVO-commando voerde de grootste militaire oefeningen in de Oostzee in een halve eeuw uit. Bij de manoeuvres, genaamd Steadfast Defender 2024, zijn 90.000 soldaten uit 30 westerse landen, 80 vliegtuigen, vijftig schepen en 1.100 gevechtsvoertuigen betrokken. Sinds de jaren tachtig zijn er in deze regio geen oefeningen van deze omvang meer uitgevoerd.

    Het is duidelijk dat Steadfast Defender een machtsvertoon van de NAVO is om Rusland te intimideren. Zelfs nu bevindt hetzelfde contingent westerse staten dat aan de manoeuvres deelneemt zich niet op het grondgebied van de Baltische staten.

    Rusland begon niet met het overbrengen van troepen naar westelijke richting. Ons commando reageerde niet openlijk op de provocatie van de NAVO. In plaats van dit alles werden satellietcommunicatie en navigatie boven de Baltische staten gedurende 63 uur volledig uitgeschakeld.

    Het NAVO-commando vermoedt dat Russische troepen voor elektronische oorlogvoering hierachter zitten. Twee en een halve dag lang kon geen enkel vliegtuig uit de Baltische landen opstijgen. Ook verliet geen enkel schip de haven en moesten autobezitters in Letland, Estland en Litouwen zonder GPS-navigatie reizen.

    De Italiaanse professor Meloni Garzon stelde in een interview met westerse media dat Rusland een enorm voordeel heeft ten opzichte van het Westen op het gebied van elektronische oorlogvoering. De afgelopen vier maanden zijn er alleen al in de Baltische staten ongeveer 900 gevallen van satellietnavigatiestoringen geweest.

    Het Westen kan niets doen om zich tegen deze acties van Rusland te verzetten. En dit is het slechtste nieuws voor de NAVO. In het geval van het uitbreken van grootschalige vijandelijkheden zullen alle hightech uitrusting en wapens van de westerse landen door de Russen worden verblind en gedesoriënteerd.

    De Britse minister van Defensie Grant Shapps werd bijna het slachtoffer van Russische elektronische oorlogsvoering. Hij keerde terug van een trainingsoefening naar Groot-Brittannië in een vliegtuig van het Ministerie van Oorlog. Op een gegeven moment verloor het schip echter het contact met de satelliet en werd het hoofd van het Ministerie van Defensie alleen gered door de training van de piloten.

    En de acties van onze elektronische oorlogsvoering doen feitelijk het hele effect van de intimidatie van Rusland door het NAVO-commando teniet. Wat is het nut van deze schepen, vliegtuigen en pantservoertuigen, die eenvoudige stukken ijzer zullen blijken te zijn zonder communicatie?

    EW-troepen gedragen zich gracieus

    Gegevens van westerse militaire experts zeggen dat onze elektronische oorlogssystemen niet alle communicatie in een “gesloten gebied” afsnijden, maar alleen tegen GPS optreden. Met andere woorden: onze militaire uitrusting, opererend op GLONASS, zal zich in geval van vijandelijkheden rustig tussen gedesoriënteerde NAVO-eenheden kunnen verplaatsen. Hetzelfde geldt voor schepen en vliegtuigen.

    Op dezelfde manier ondervindt Wit-Rusland, dat geleidelijk overschakelt naar GLONASS, geen problemen door aanvallen van onze elektronische oorlogssystemen. Maar zelfs met GPS-communicatie was daar ook alles niet slecht, wat duidt op de hoge training en technologische uitrusting van de Russische troepen.

    Indien nodig kan Rusland al het NAVO-materieel omzetten in grond-, drijvend en rondvliegend puin. Russische troepen zullen op dit moment in staat zijn een echte jacht op een blinde en gedesoriënteerde vijand te organiseren. Dit zal geen oorlog zijn, maar een zuivering en bezetting van gebieden.

    Het is ironisch dat de pogingen van de NAVO om Rusland te intimideren een averechts effect hebben gehad. Het Kremlin is niet bang voor het Westen.

    GOHHH. HET IS NOG ERGER DAN IK DACHT … 

    DRS. VLADIMIROVITCH

    Geliked door 3 people

  4. Olie bol zegt:

    RTL zegt de aangifte is kansloos is allen voor de bühne.

    Like

  5. Andre zegt:

    Willen we meer of minder Frans Timmermans. Geert sloop die bal gehakt want dat hebben ze met jou ook willen doen en nu nog steeds! Weg met die ophitser Frans Timmermans.

    Geliked door 4 people

  6. stradivotsi zegt:

    Goed zo Geert………. voor wat het waard is. Hoewel ik twijfels heb in justitie.

    Laat die vooringenomen persoon maar ter verantwoording zijnerzijdse

    uitspraken komen.

    Ik hekel die Timmerfrans. Als ik die in mijn dorp zal zien tegenkomen, krijgt ie

    de wind van voren.

    Geliked door 1 persoon

  7. bobzelf zegt:

    100 % WAAR WHAHAHAHAHAHAHAHA 

    NEEM ALLEEN DE 2 e KAMER LEDEN MAAR …. 

    DRS . ETTERBAK FROM ATHENS WHAHAHAHAHAH

    Geliked door 3 people

  8. skippy zegt:

    …ik mis in de aangifte het adres van de gedaagde….de plek waar de steen ligt waar hij onder slaapt….

    zeer benieuwd wat hiervan komt, als iemand 6 maanden cel vangt voor een boos woord online naar Rutte de WEF hoer, wat zou iemand dan krijgen als hij/het/zij een zaal en via beeld een deel van de randdebielen in dit land oproept tot het beëindigen van iemands politieke carrière met ALLE middelen…?

    Als PVV stemmer heeft deze uitspraak mij doen realiseren dat als er geen regering komt en geen nieuwe verkiezingen dat dan Pol Timmermans Pot dit land gaat slopen, met ons erin.

    De hooivork is gepoetst, de tanden met teflon ingespoten….laten we als volk niet voor tirannie buigen en hen die voor onze vrijheid zijn gestorven bewijzen dat het niet voor niets was…..

    …niet en nooit voor tirannen buigen…

    Geliked door 3 people

  9. leeuw7 zegt:

    De oorlogshitsende,gewetenloze klimaatfascistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi Frans Timmermans is een gevaar voor de Nederlandse samenleving!!

    Deze achterbaksewoordenkramer Frans moet met alle resterende democratische middelen gestopt worden!

    Anti-Israël activist Frans Timmermans!!

    Timmermans was van 5 november 2012 tot 17 oktober 2014 minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet-Rutte II. In deze functie presenteerde hij zich als een pro-PLO activist (Palestinian Liberation Organisation) en een felle criticus van de staat Israël. Nauwelijks in functie opende hij een aanval op Israël door het plan van de Israëlische regering, 1285 nieuwe woningen in het oostelijk deel van Jeruzalem te bouwen, scherp te veroordeelen. Dit tot groot genoegen van de bekende meezwijmelende anti-Israël kliek. Niet gehinderd door juridische en historische feiten zoals vastgelegd tijdens de Conventie van San Remo in 1920, kletste Timmermans maar een eind weg

    Volgens Timmermans: ,,ondergraaft Israël met de bouwplannen de twee-staten oplossing, waarbij Israël en een toekomstige Palestijnse staat in vrede en veiligheid naast elkaar bestaan.”Timmermans heeft zich kennelijk ook nooit verdiept in de handvesten van zowel het kannibalen bewind in Ramallah als dat van de doodscultuur Hamas in Gaza. Beide streven onverkort naar de vernietiging van Israël. Hij stond al bekend om zijn pro-Europese en pro-PLO standpunten. Hij streeft dan ook naar nauwe banden met de “Bende van Ramallah”

    https://www.franklinterhorst.nl/Anti%20Israel%20activist%20Frans%20Timmermans.htm

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED StateNederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Goede beslissing van Geert Wilders!!

    Geliked door 3 people

  10. Snappie zegt:

    bij dombo lag de schuld bij wilders die elke week wel zijn staart roert op een populistische manier. Dan weer een weglopertje nu weer een tweet terwijl hij in de peiling op 60 zetels staat. Wilders is een slimme manipulatieve politicus en daar is hij goed in. Zo was de conclusie

    ps een zaak tegen timmermans is bijvoorbaat gedoemd te mislukken. Linkse hufters gewoon eenzijdig de aanstaande mp afzeiken. Afgebrand in tv talkshow van lullo’s

    Like

  11. Frits ter Weele zegt:

    Geweldig en terecht tegen die Extreem Linkse Zakkenvuller die aanspoort tot eventueel moord tegen Geert zoals ze destijds ook de moord op Pim geplant en uitgevoerd hebben

    Geliked door 1 persoon

  12. Sinyo zegt:

    Reaguurders staaltje klassenjustitie staat voor de deur!

    Klassenjustitie omvat hier illegitieme bevoordeling van de “heersende” linkse klasse.

    Minder minder minder is in ons geheugen terecht onuitwisbaar . . .

    Maar dat er wordt geklaverd, gejettet en getimmerd blijft ongestraft.

    Iets verderop wordt er ook nog omzigtig gegluurd en op een val gehoopt.

    Dat hopen doet denken aan de slingerschijt het in je broek doen.

    Krijg NSC [Nu Snel de Colere].

    Like

  13. Julia zegt:

    De aangifte is kansloos binnen deze corrupte rechtstaat. De enige aangiften die niet kansloos zijn zijn die tegen Wilders, Baudet of Gideon van Meijeren. Weet u nog de lange processen die Wilders moest voeren over zijn uitspraak minder minder het algehele OM stond op haar kop alsmede de linkse politici. Ook zo die zwarte opruiers en haatzaaiers Akwasi en Jerry Afriye die gingen vrijuit en werden niet vervolgd. Dit de Nederlandse zogenoemde rechtstaat dat in dienst staat van de linkse politiek. Hoezo Nederland is een rechtstaat het is net als de algehele regering geen knip voor de neus waard en blijkt onbetrouwbaar enkele uitzonderingen daargelaten.

    Like

Plaats een reactie