Schokkende cijfers: Bijna 11 miljoen Afrikanen naar Europa geëmigreerd

(Vertaling: E.J. Bron)

De massa emigratie uit het continent is ongebroken. Volgens het “Africa Migration Report” zijn er tot midden 2020 bijna 20 miljoen Afrikanen naar een land buiten Afrika geëmigreerd, meer dan de helft daarvan naar Europa. De migratiedruk op Europa neemt toe, oom omdat Afrika´s bevolking nog steeds sterk groeit, maar de grenzen blijven open.

Zoals “Infomigrants” onder verwijzing naar het geactualiseerde “African Migrant Report”, opgesteld door de Afrikaanse Unie en de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) van de VN, bericht, hebben met de stand 2020 bijna de helft van alle Afrikaanse migranten het continent verlaten. Terwijl 20,8 miljoen binnen het continent migreerden, verlieten 19,7 miljoen Afrikanen hun continent, dus er houden zich 10,8 miljoen personen met een Afrikaans paspoort in Europa op.

Per jaar half Frankrijk

In 2018 hielden zich volgens de Wereldhongerhulp nog 8,5 miljoen personen met een Afrikaans paspoort in Europa op, wat een toename van meer dan 27% in maar twee jaar betekent! Voorstanders van de vervangingsmigratie wrijven met het oog op deze cijfers in hun handen: voor hen zijn mensen slechts opvullende massa en in het geval van de Afrikanen zeer welkom om de gaten, die ontstaan door het krimpende aantal Europeanen, te vullen. Want de bevoorrading uit Afrika is op de lange termijn verzekerd: de bevolking van het reusachtige continent neemt jaarlijks met ongeveer 33,6 miljoen mensen toe, wat overeenkomt met de helft van de populatie van Frankrijk.

Een half miljard wil emigreren

Daarbij zijn de emigratiewensen van de Afrikanen duidelijk: volgens een onderzoek uit 2019 denken ongeveer 570 miljoen Afrikanen er over om hun landen van herkomst de rug toe te keren. Als dit niet legaal kan, dan illegaal: ”vluchtelingen” uit Afrika, die eigenlijk geen aanspraak hebben op bescherming in Europa, maar desondanks hier zijn, maken volgens “African Migrant Report” 9,6% van alle Afrikaans emigranten uit, dat zijn 864.000 personen. Vanwege de migratie verslaafde politiek van de open grenzen van de kant van de EU-elites is er een toename van deze al principieel illegale asieleisers te verwachten.

Onvoldoende grensbewaking

Sinds het begin van het jaar slaan observatiepunten aan de EU-buitengrenzen alarm: stijgende aantallen migranten langs de hele Middellandse Zee, maar vooral in het westen en oosten kondigen nieuwe immigratiegolven aan. In 2024 zou na een tijdelijke daling van de illegale grensoverschrijdingen weer een recordjaar kunnen worden. Eilanden zoals Cyprus, Kreta en de Canarische eilanden, die quasi voorposten te midden van de bevolkingsvervanging zijn, werden onlangs weer overspoeld – met meest migranten uit Afrika. Een einde van deze vervangingsmigratie kan alleen maar door een effectieve grensbewaking tussen Afrika en Europa ingeluid worden.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Schokkende cijfers: Bijna 11 miljoen Afrikanen naar Europa geëmigreerd

  1. bobzelf zegt:

    JA IK ZOU EFFE MET ’FRONTEX ” BELLEN 

    U WEET WEL DIE DOOR DUITSLAND BETAALDE GRATIS !!

    OPHALEN EN OVERZETTEN CLUB . 

    DIE DOEN AL JAREN SCHITTEREND WERK . 

    HOEZO GRENZEN BEWAKEN ????

    WAS DAT DE BEDOELING DAN ?? WHAHAHAHAHA 

    U NEEMT MIJ IN DE ZEIK .. 

    ECHT WAAR. ??

    GOH . HELEMAAL VERKEERD BEGREPEN !!!

    OOK DIT WAS EEN ONGELUKKIE HOOR. 

    BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

  2. Joannes den Hollander zegt:

    Burgeroorlogen zullen niet lang meer op zich laten wachten.

    Geliked door 3 people

  3. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Nog meer verkeersregelaars voor Nederstan laat die Hollandse boertjes maar flink wegenbelasting en andere kosten betalen .

    Ik las dat Ze zelfs graag tot hun 70e vrijwillig er voor willen werken na hun pensioen.

    https://nos.nl/artikel/2507874-na-je-67ste-doorwerken-wordt-steeds-normaler

    “De toename heeft ons verrast”, zegt Mario Bersem, econoom bij ABN Amro.

    Volgens hem is het doorgaans niet uit financiële noodzaak dat pensioengerechtigden ervoor kiezen om door te werken.

    “Mensen die graag willen en kunnen, gaan door met werken,

    Daaaaaaaaaaaaag Hoor .

    Geliked door 1 persoon

  4. Rini Stegeman zegt:

    en wij maar ONTWIKKELINGSGELD daar naar toe sturen. Ondankbare honden zijn het. en tevens is die bevolking daar ONTZETTEND LUI!

    Geliked door 1 persoon

  5. Julia zegt:

    Geen medelijden meer mee dit hoofdzakelijk linkse kutvolk hier de linkse deugkneuzen vinden het allemaal prima en doen er graag een stapje voor opzij en dragen met liefde mee aan de kosten wat dit tuig ons kost. Een mens moet zich gelukkig prijzen als zij de gelegenheid hebben om haar biezen te pakken en voor goed deze multi culi vergaarbak te verlaten uiteindelijk is er geen toekomst meer en vooral geen betaalbare woning voor de autochtone Nederlander waarom er nog aan bij dragen. Een land dat ten onder gaat aan wanbeleid, ondermaats onderwijs, afgebakende zorg en waar de Haagse maffia blijft graaien daarbij nog eens de algehele overheidscontrole nu gaan vele gemeenten zelfs overal camera’s plaatsen zogenoemd voor de verkeersveiligheid weer zo een leugen het gaat er om om zoveel mogelijk geld binnen te harken om al die geïmporteerde zieltjes die de gemeenten nu gedwongen moeten opvangen te bekostigen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1351105320/nederland-keurt-veel-meer-asielverzoeken-goed-dan-onze-buurlanden

    Geliked door 1 persoon

  6. ronjaspers zegt:

    Ik had ongeveer 10 of 15 jaar geleden al informatie gelezen,dat de nazi E.U. Ongeveer 50 miljoen afrikanen naar europa wilde halen.

    Like

Plaats een reactie