Peiling! Jongeren zijn KLAAR met Willem-Alexander en Maxiempje

(Door: Benjamin Huizen)

Waarom zou iemand nog verbaasd zijn? Het is weer zover: de jongere generatie heeft massaal genoeg van koning Willem-Alexander, onze zogenaamde ‘betrokken’ vorst. Volgens de laatste cijfers van de NOS Koningsdag-enquête heeft slechts een armzalige 41% van de jongeren nog een greintje tevredenheid over hoe onze bierkoning zijn rol vervult. Omlaag van 51% vorig jaar—wat een duikvlucht!

Is het een wonder? Nee, natuurlijk niet. Deze man, die het lef had om op vakantie te gaan terwijl het hele land opgesloten zat tijdens de lockdown, is een wandelend symbool van onverschilligheid. Terwijl gewone Nederlanders thuis zaten vastgeketend, ging onze ‘majesteit’ lekker zonnebaden in Griekenland. Hoe kan iemand die zichzelf koning noemt zo ver af staan van zijn volk?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Peiling! Jongeren zijn KLAAR met Willem-Alexander en Maxiempje

  1. skippy zegt:

    …in het dorp waar ik woon hingen tien jaar geleden overla Nederlandse vlaggen….de laaste jaren omgekeerd. Gisteren op koningsdag heb ik er twee zien hangen, de vlagen houders waren overal leeg….als je echt wil weten hoe Nederland denkt over het koningshuis en de afgelopen regeringen, hou dan een referendum. De ene hand was hier de andere en zonder de collaboratie van de een bestaat het andere niet. Een referendum met een bindend oordeel….al is het maar voor de geschiedenis boekjes.

    Voor mij is het helder, enkel hen die weigeren realiteit en regeringsbeleid samen te zien en er een conclusite aan te verbinden hangen nog een vlag uit….willend doof, blind en stom.

    Als we in de avond van 15 mei horen dat we nogmaals naar de stembus moeten gaan is het goed, als er toch een regering word gevormd tussen de andere partijen met uitsluiting van de PVV is het denk ik de vooravond van de burgeroorlog….iets anders kan het niet meer worden, dit land en dit volk zijn op, de leugenaars, verraders en zakkenvullende terroristen zijn we stront en stront beu.

    15 mei, een hele belangrijke dag voor ons volk en ons land.

    Geliked door 2 people

  2. nemo zegt:

    Willi Amsberg kon toch terugkeren naar het land van papa en opa. “Back to the roots”, zogezegd. Het was hem vaak genoeg toegezongen: van Duitse bloed. Dus vooruit maar. Er zijn daar genoeg brouwerijen die nog vrachtwagenchauffeurs zoeken.

    Geliked door 1 persoon

  3. koosv8 zegt:

    Vergeet niet dat Frans Timmermans in principe ook niet voor het koningshuis is. Dus de keuze van de jeugd, kunnen ook de wegplakkers zijn van Extinsion.

    Niet bepaald volk waar ik het mee eens zou kunnen worden.

    Geliked door 1 persoon

  4. boorzalf zegt:

    Ben helemaal klaar met die wormen eter, die geen ene klote doet voor Nederland. Wel de popie jopie uithangen tijdens 27 april.

    Geliked door 2 people

    • JUlia zegt:

      Welk verstandig mens niet. WA is afgevallen zeker door het eten van meelworm burgers. Hou toch op over die uitvreters en dat potstuk uit Argentinië waar de oranje meute voor in rijen staan van o, o wat ziet dat potstuk er weer fantastisch uit het is om je ziek te lachen. Staan de gekken met een vlaggetje uren voor op de been om een glimp op te vangen van de Argentijnse golddigger de WEF hoer van niet al te beste komaf. Dan die zogenoemde journalisten over het koningshuis het om werkelijk kotsmisselijk van te worden. In ieder geval blijken de jongeren meer gezond verstand te hebben dan al die volwassen idioten die in de rij staan. De jongeren gaat het echt niet om het feit dat WA jarig is maar pakken de gelegenheid om een feestje te vieren maar gelukkig niet ten ere van.

      Geliked door 3 people

  5. Harry zegt:

    Zouden ze al onderweg zijn om moslim te worden ?

    Ze hebben tenslotte al méér grote stommiteiten begaan !

    Hij met die ongeschoren rooie rotbaard .

    En zij als halve lorrenkop .

    We gaan het vólgen !

    Like

  6. BigLJohn zegt:

    Koning pils heeft zijn roeping gemist. Hij had een brouwerij moeten beginnen met Alexander bier. Dan was hij niemand tot last geweest. Overigens; Alex naait Maxima en de linkse politiek naait de minima.

    Like

  7. karton zegt:

    @ BigLJohn op 29-4-2024 om 18.00 u.

    “Alex naait Maxima”, zeg je, zou dat wáár zijn ? Ik verwacht eerder dat zij hém naait; maar wat mij de laatste jaren wel opvalt is ’t feit, dat die oudste meid, Analia, steeds bij die Willempie om de nek hangt, ik persoonlijk vind dat een “niet passend beeld” van gajes dat zich “koninklijk” noemt.

    Het zal toch zeker niet zo zijn dat Willempie die Analia ……. ?

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie