Meer migranten, minder Europeanen: We zouden minder kinderen moeten krijgen

Men wrijft zich verbaasd in de ogen: Al jarenlang wordt de angst in de bevolking voor de demografische verandering aangewakkerd, omdat wij Europeanen zogenaamd uitsterven. En nu zouden we als Europeanen minder kinderen moeten krijgen en meer plaats creëren voor migranten.

Professor Sir Ian Wilmut is een van de bekendste reproductiegeneeskundigen ter wereld. Hij was diegenen die het schaap Dolly kloonde. Hij is nu de voorbereidende denker voor de planning van bevolkingstoename. En hij roept ons Europeanen ertoe op om geenszins meer dan twee kinderen te verwekken. De wereld zou met meer dan 7 miljard mensen overbevolkt zijn. En dan zijn alle bronnen in de toekomst nodig voor de nieuwe mensen in andere landen.

Als lid van de oudere generatie en hele normale belastingbetaler blijf je je op dit moment sowieso verbazen. De Duitsers werden er al eerder toe opgeroepen om Turks te leren. Thomas von Stosch, psychologisch gedragstherapeut in de dagkliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie en psychotherapie in de kliniek am Weissenhof, wordt in de “Heilbronner Stimme” met informatie geciteerd die verbazingwekkend is. De krant vraagt: “Worden wij Duitsers ertoe opgeroepen om plaats te maken en parallelsamenlevingen te accepteren?” En de vakman antwoordt o.a.: “Misschien moeten we ermee beginnen om Turks te leren. Volksverhuizing verlangt veel van iedereen. Daarbij gaat het om een gelijkberechtigd naast elkaar. Om andere mensen als gelijkwaardig te accepteren, hen in hun waarde te laten en hen dezelfde rechten toe te staan, dat is een echte uitdaging. Bijvoorbeeld, dat een muezzin net zo mag roepen als de kerkklokken ´s morgens vroeg luiden.”

De ontwikkeling ziet er in de realiteit echter anders uit: In het katholieke Spanje bijvoorbeeld zouden christelijke klerken nu een boete moeten gaan betalen, omdat het luiden van de kerkklokken medeburgers “beledigt”. In Frankrijk zetten migranten etnische Europeanen een mes op de keel en dwingen hen “Allahu Akbar” te roepen. En uit Nederland komt het interessante nieuws, dat 38,7% van de jonge mannelijke verdachten bij misdrijven in migranten wijken Marokkaan is. Maar dat is slechts een deel van de schokkende waarheid: Vooral jonge Oriëntaalse vrouwelijke migranten worden steeds crimineler. In de Nederlandse stad Amersfoort zijn intussen meer jonge Marokkaanse vrouwen/meisjes in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar crimineel dan jonge mannelijke Nederlanders in dezelfde leeftijdsgroep (bij deze is dat slechts 13%) – de ontwikkeling is verwoestend. En wel overal in de westerse wereld. Een ander voorbeeld: In de kankerkliniek Charleston Hollings Cancer Center in de Amerikaanse staat South Carolina heeft men zojuist vanwege de migranten de Kerstman verbannen – dit jaar is er geen kerstfeest meer voor de tumorpatiënten.

Wat kunnen we uit zulke informatie concluderen? We moeten per se meer plaats maken voor migranten uit cultuurverre landen en nog minder kinderen verwekken. Dan lukt de nachtmerrie immigratie nog sneller.

Bron:

http://tinyurl.com/7sowzmt

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, political correctness. Bookmark de permalink .

26 reacties op Meer migranten, minder Europeanen: We zouden minder kinderen moeten krijgen

 1. Ze zijn echt van de pot gerukt,Was gisteren nog in amsterdam thee huis vol en kijk eens hoe veel er in de bij stand zitten.Wat zijn dat voor mensen daar in brussel.Niet te geloven.Knetter gek.

  Like

 2. ejbron zegt:

  Klopt Marijke! Steeds minder mensen werken voor steeds meer mensen. En diegenen, die nog werken, worden tot op het bot uitgeperst door de staat!

  Like

 3. 1ethan zegt:

  En ondertussen is men in de EU bezig de massa immigratie uit Marokko en Tunesië en later ook uit Egypte en Libië in een hogere versnelling te zetten. http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/3041205/2011/11/18/Malmstrom-EU-heeft-meer-migranten-nodig.dhtml

  Ik moet me nu zo enorm beheersen om hier geen strafbare zaken te typen!

  Like

 4. Serdar zegt:

  ik als turk ben er aan het overnadenken om te emigreren naar turkije,de reden hiervoor is ik wil mij niet meer verandwoorden voor die noord afrikanen,dit ga raar klinken maar de islam is hier meer aanwezig dan in turkije en ik bedoel niet met het uitzicht van moskieen ofzo maar de mentaliteit

  b.v. in turkije is het normaal dat je niet met hoofdoek naar school gaat (is verboden sins 1938) hier maken ze er ruzie erover waarom laat vlaanderen dit allemaal toe…binnenkort zal de klokt heleemaal niet meer mogelijk zijn om de klok terug te draaien

  Like

 5. Ja Serdar,ik heb zelf in Adana,izmir en Ankara gewoont en ik was gisteren in Amsterdam en wat ik daar zag heb ik nog nooit in Turkije gezien en ben me dan ook echt rot geschrokken daar in Amsterdam oost en west.maar ik geloof dat het meestal marokanen zijn.

  Like

 6. Columnist zegt:

  Serdar is een goede vent. Daarom moeten we Turkse Nationalisten helpen.

  Turks leren is een heel goed idee. Turks zou verplicht moeten worden op de middelbare scholen in Nederland.

  Like

  • Serdar zegt:

   coumnist bedankt voor het compliment,maar is het niet beter om Turkstalige beter nederlands te leren?Turks is een prachtige taal maar je hebt er niks aan in de benelux

   Like

 7. Nee Sedar mijn man werkte in incerlik en toen zijn we van adana naar izmir ook voor het leger en toen naar balgat in ankara en zefs in adana wat het boeren gedeelte is zag je daar niet wat je hier Amsterdam west ziet.Ik weet niet of je het weet Sedar maar incerlik is een grote amerikaanse basis.Heel groot met winkels en scholen,maar ik zelf woonde in de stad want dat vond ik leuk.

  Like

 8. Ja Sedar daar om heb ik moeite met mensen die in een ander land gaan wonen en de taal niet willen leren.Ik zat in een amrikaanse wereld doktors winkels ect,Maar heb toch de taal geleert.Niet perfeckt Ik werkte niet,wij spreken engels thuis,maar ik woonde in de stad en moest wel.Al hoe wel er veel turken daar ook duits spreken,maar het was toch wel fijn dat ik naar de markt alleen kon en de winkels en me zelf verstaan baar maken.En er is een verschil of je op vacantie bent of je woont er.groet

  Like

 9. sophie zegt:

  @ Serdar
  Ik krijg juist het idee dat ze in Turkije onder Erdogan ook een beetje de klok aan het terugdraaien zijn. Hoe zie jij dat?

  Like

 10. Serdar zegt:

  @ sophie

  wel ja en nee,ik had liever ook niet erdogan aan de macht gezien maar sins hij aan de macht is groeit de economie van turkije razend snel (2de snelst na china) turkije is de enigste van europa zonder kleer scheuren door de crisis van 2008 gekomen,spanje ga zelfs het volledige bankensysteem van turkije kopieren

  alle bezittingen (kerken,juwelen,gronden enz..) van de griekse orthodoxe mensen zijn terug gegeven wat alle voordiene seculaire regeringen nooit gedaan hebben.

  maar inderdaad het was hem bijna gelukt om het hoofdoekverbod te opheffen op opebare gebouwen,alle seculaire bewakers (top mensen)van het leger hebben ontslag genomen en vervangen door mensen van erdogan (islamitische mensen)

  dusja ik zie hem nog steets weggaan,enja het rare is hij komt op de voorpagine van het amerikaanse magine Time deze week als populairste moslim leider…

  Like

 11. Serdar zegt:

  amai,mijn commentaar zit vol spel fouten beter keer alles nalezen in de toekomst 🙂
  enja columnist dat kunnen ze hier in belgie misschien van leren om minder overheid te hebben,dan hadden we misschien een regering

  Like

 12. sophie zegt:

  @ serdar
  Ok, dankje. Oh ja België. Nou in België moeten ze nog eerst een regering vormen. Kan even duren 😉

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Columnist: je bent nog GEKKER dan het paard van christus en dat was een ezel, met je voorstel dat we Turks zouden moeten leren. Ben je soms privésecretaris van Henk Bleker of zo? Verder kan het niet zo zijn dat autochtone Europeanen niet meer dan twee kinderen zouden mogen hebben, de oplossing ligt in het feit dat die allahschreeuwers een beetje MINDER zouden moeten neuken. Minder neuken, minder spreuken, snap je wel? En dan de kinderbijslag helemaal afschaffen hè, voor iedereen die nageslacht op de wereld zet. Want waarom ben ik als bewust kinderloze via m’n belastingbiljet/inkomsten nota bene verantwoordelijk voor degenen die voortdurend aandrang hebben om in het suikerpotje te roeren??
  Als anderen kinderen verwekken, is dat dan ook de verantwoording van degenen die helemaal buiten die beslissing staan..??? Kan geen spraken van zijn!!!
  Nog een leuke voor de fans van Erdogan & Co…
  http://tinyurl.com/6hyhstp

  Like

 14. Suzabbe zegt:

  Dacht dat het niet gekker mee kon, maar ik heb me vergist,maar mogen die hoofdoekjes dan wel acht kinderen baren?

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Dat demografische probleem heeft ook nog een neven-effect.
  http://tinyurl.com/7ktcy2p
  Keerzijde van de medaille is wel dat de dumpers met een andere vrouw van voren af aan beginnen. Resultaat: nog MEER allahschreeuwers, plus dat ons sociale vangnet inclusief AOW en pensioenen geheid naar de bliksem gaat!

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Oproep aan Gül en consorten: blijf in 2012 maar lekker zitten waar je zit, dan krijgen we hier ook geen gelazer. http://tinyurl.com/7dosxbd

  Like

 17. Serdar zegt:

  @ G.Deckzeijl

  gelieve niet alle minderheden op het zelfde kam te scheren,wat jij zegt held dit niet meer voor de turken,kinderen bij een turks gezin is enorm afgenomen,hier een columm van het nieuwsblad (2005) nu in 2011 is het zelfs bijna het zelfde als west europa
  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=G2BL5BB1

  Like

 18. Columnist zegt:

  @Serdar

  En daarom zijn de Turken Turkije aan het verliezen aan de Koerden.

  @Suzabbe

  De kinderen van de Links-Liberale elite vervuilen het meest.

  Like

 19. Serdar zegt:

  inderdaad naar schatting leven er 75 miljoen mensen in turkije waarvan 20 miljoen al van niet turkse origine,dus die cijfers liggen hoger dan eender welk europees land

  Like

 20. JohanW zegt:

  Elitaire linkse stemmen verraden opnieuw het eigen volk door te propaganderen dat de blanke Europeaan minder kinderen moet krijgen, dit is een funest advies. We brengen al veel te kleine nieuwe generaties voort die door en door verwend worden omdat een baby een zeldzaam item is in een modern blank gezin.
  Dit is een regelrechte weg naar de ondergang van de witte mens, we worden van de wereld gefokt door de primitieve horden die hun geboorte overschot hier dumpen en op onze kosten vrolijk door gaan met kinderrijke gezinnen. Op deze weg zie ik de westerse beschaving deze eeuw zichzelf afschaffen en vernietigen waarbij de blanke mens de achtergestelde en gediscrimineerde bewoner wordt in het land dat hij be-erft heeft van zijn voorouders

  Like

  • Columnist zegt:

   http://anonym.to?https://www.indymedia.nl/node/527

   wo, 09/11/2011 – 20:39 — Gerrit de Wit
   Mythe
   Overbevolking is naar mijn mening een mythe. Volgens allerlei onderzoeken kan de wereld met gemak miljarden mensen herbergen, mits aan een aantal voorwaarden voldaan wordt. Volgens mij is het echte probleem de overconsumptie, vooral in rijke landen waar de bevolking trouwens nauwelijks groeit of zelfs inkrimpt. Die overconsumptie leidt tot milieuvervuiling en een uitputting van de natuurlijke hulpbronnen. Het lijkt me zinniger om de consumptiepatronen en de ongelijke verdeling van de welvaart in de wereld tegen te gaan, dan mee te gaan in een mythe die vooral door rechts ingezet wordt om migratie te bestrijden.

   Like

 21. Serdar zegt:

  het is inderdaad een mythe,als je alle mensen van de wereld naast elkaar plaats dan zal maar 3/4 van belgie vol staan,dusja nog zeker geen zorgen maken.
  en tegen dat het wel zover is overbevolking pas over een paar eeuwen dan staat de mens zo ver met de technologie dat we waarscheinlijk op andere planeten leven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s