Frankrijk: Immigratie zorgt voor stijging van criminaliteit

Er bestaat een duidelijk verband tussen immigratie en criminaliteit. Dat blijkt uit het jaarrapport van het Franse observatiepunt voor immigratie en criminele wetenschappen (ONDRP), benadrukt Nicolas Bay van het Front National, adviseur betreffende immigratievragen van partijchef en presidentschapkandidaat Marine Le Pen.

In het rapport staat: “13% van de personen, die in het jaar 2010 vanwege misdrijven of overtredingen (m.u.v. verkeersdelicten en overtredingen van het vreemdelingenrecht) voor de rechter moesten verschijnen, is buitenlander.” Wanneer men onderscheid maakt in het type misdrijven, zijn de cijfers zelfs nog dramatischer: “Tussen 2008 en 2010 is het aantal door buitenlanders gepleegde vermogensdelicten (diefstal, vernieling of beschadiging) gestegen van 35.570 naar 47.186, wat overeenkomt met een stijging van 32,7%. Het aantal door buitenlanders gepleegde roofovervallen steeg de afgelopen twee jaar zelfs met 46%, driemaal zo hoog als het gebruikelijke aandeel van buitenlanders in misdrijven.”

Volgens het observatiepunt voor criminaliteit is het aandeel van buitenlanders aan criminaliteit niet alleen al zeer groot, maar het wordt zelfs voortdurend groter. Uit de statistiek blijkt volgens het Front National hoe de massieve ongecontroleerde immigratie naast zijn economische en sociale effecten de Franse samenleving volledig destabiliseert; daarmee zou grotendeels ook het gevoel van onveiligheid verklaard kunnen worden, dat Frankrijk in zijn greep heeft. De criminaliteitsstatistiek zou Marine Le Pen gelijk geven, die opgeroepen heeft tot een energieke strijd tegen de illegale immigratie en het aantal verstrekte verblijfsvergunningen wil reduceren tot 10.000 per jaar (op dit moment 200.000).

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/006263-F-Immigration-steigert-die-Kriminalitaet

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie. Bookmark de permalink .

10 reacties op Frankrijk: Immigratie zorgt voor stijging van criminaliteit

 1. Hellen zegt:

  Ze kunnen zeggen wat ze willen , die Le Pen ziet het goed , Frankrijk is met een bloedgang aan het islamiseren ( net als Engeland ) ik heb de filmpjes gezien waar die haatbaarden met duizenden straten afzetten om op hun knieen te gaan voor de waanzinnige mo de pedo , haathutten worden neer geplempt alsof het niks kost , tel daarbij de cijfers van de criminaliteit van de vreetzamen er bij op en je hebt he inenin trieste t totaal plaatje , rampzalig . Gotallemachtig wie stopt deze islamitische roversbendes , wanneer ontwaakt Europa ?

  Like

 2. Ik was vandaag een dagje op fam bezoek.Amsterdam slooten,We gingen naar het winkel centrum en wat zie ik,bij Zeeman op het raam u kunt hier niet contant betalen alleen pinnen en iets verder op een grote banner met kijk uit voor in brekers.Zo iets heb ik zelf nog niet in de states gezien.Gos waar gaan we naar toe in dit mooie kleine landje

  Like

 3. Linsky zegt:

  Welkom bij de club dames .
  Alle hulp is welkom in de strijd tegen die rifratten.
  In ieder geval zijn jullie wakker! 🙂

  Like

 4. koddebeier zegt:

  In Nederland gaan we de zelfde kant heen.. Kijk is naar ‘Opsporing Verzocht’.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Ps. Hellen, die tip van je, dat verkeerd terug leggen van varkensvlees tussen de halal-troep is idd. erg leuk. Geeft een bijzonder effect bij die pinguïns en haatbaarden.

  We staan open voor meer van dat soort acties. 🙂

  Like

 6. Linsky ik ben al heel lang wakker,Jaren terug toen we in Ankara woonde werd een beste vriend van ons dood geschoten,zo maar om dat hij een amerikaan was en ze zeiden hier bush heb je nog een jimmy,Onse vriend zat niet eens in het leger,werkte voor boeing.Als we code oranje hadden moesten we met spiegels onder onse auto kijken of er geen bom onder zat en zo kan ik nog door gaan en was zo blij dat we naar soesterberg werden over geplaatst.Jezus wat ben ik geschrokken toen ik na al die jaren terug kwam naar holland en ja ik kom van Amsterdam en woon er niet meer en ben dood ziek als ik zie wat er van die stad is geworden

  Like

 7. Hellen zegt:

  @ Linsky , ik draag ook al jaren een ketting met een groot kruis , in de winter , opvallend , over mijn jas ( enig idee van de dodelijke blikken die je daardoor van die rifratten krijgt ?) want ja , provoceren kan ik natuurlijk ook. Is zeker een aanrader want het werkt als een rode lap op een stier .

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  M. Le Pen heeft GELIJK! Zie mijn bijdrage bij het eerste onderwerp over Somaliërs en zo.

  Like

 9. Zilvervis zegt:

  In elke groep heb je individuen met de neiging om te ontsporen. Komen die in omstandigheden die zij niet kunnen plaatsen, dan krijg je met een beetje pech de poppen aan het dansen, zeker als zij aankomen in een samenleving zoals Nederland anno 2011, waar ervan uitgegaan wordt dat je genoeg zelfbeheersing en discipline bezit om je beschaafd te gedragen, zonder dat anderen daar bovenop moeten zitten. Dat was vijftig jaar geleden anders. Nederland was een autoritaire maatschappij waar bijna niemand die deze tijd bewust meemaakte, nog naar terug verlangt.

  Wist je dat voor 1965 de grootste groep immigranten eeuwenlang: de Duitsers waren?
  Hierover is een boek geschreven, over hoe Nederlanders hen ook voor WO II al uitmaakten voor ‘moffen’ ‘Duitse poepen’ etcetera, en over hun reactie op de Nederlandse gewoonten. Ik interviewde de auteur en herpubliceerde dit interview vandaag op mijn blog: http://zilvervis.net/2011/12/08/duitse-immigranten-in-utrecht/

  Like

 10. Linsky zegt:

  Hoi Zilvervis.

  Ik heb geen tijd om je hele site door te kammen,
  maar als je meer artikelen hebt die raakvlak hebben,
  met ons blog alhier…..meld het gerust.

  Ik bespeur overigens artistieke kwaliteiten. Schilder je soms ook?

  Veel mooie foto’s hoor!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s