Islamitisch modetijdschrift “verrijkt” Oostenrijk

Een jaar geleden publiceerde het blad “Österreich” een peiling, waarin slechts 4% van de ondervraagden aangaf de islam “sympathiek” te vinden. Iedere week krijgen steeds meer burgers de neus vol van de alledaagse loftuitingen op deze ene religie – ja, zelfs met Kerstmis bleven we niet verschoond van Mohammed & Co. Of het nu de gebruikelijke meldingen zijn waarin christenen weer eens gediscrimineerd of direct brutaal afgeslacht werden of waarin de nodige multiculti-romantici zo nodig de gezamenlijke viering met moslims onder hun kerstbomen moesten benadrukken.

Dat alles interesseert de moslims zelf eigenlijk bar weinig. Zij volgen stug hun eigen weg: de islamisering van ons land en de belastering van onze waarden!

Des te meer de antipathie tegenover de islam toeneemt, des te aanvallender vervolgen Mohammedanen, of zoals in onderstaand voorbeeld de hoofddoekfractie, hun doel.

We stellen het 1e islamitische modetijdschrift in het Duitstalige gebied aan u voor:

“HABIBE” (Arabisch: “SCHAT”) is uiteraard ook al online – hier wordt u geïnformeerd door de makers van dit islamitische propagandatijdschrift:

“HABIBE is een nieuw opgerichte vereniging, die een modetijdschrift voor jonge moslima´s in Oostenrijk en vanaf de tweede uitgave ook in het Duitse taalgebied is (waar wordt de 1e uitgave gepubliceerd? Bij de familieleden in Turkije?)

Waarom?

In Oostenrijk en in het hele Duitse taalgebied verschijnen veel verschillende modetijdschriften. Natuurlijk zijn ze allemaal goed, maar ze voldoen niet aan de wensen en de behoeftes van moslima´s, omdat zulke tijdschriften bedoeld zijn voor “niet-moslims”.

Nu zijn wij aan de beurt! Midden in het centrum van Wenen, in Wenen, heeft het HABIBE-tijdschrift haar deuren geopend. Het richt zich tot vrouwen, die zijn zoals ze zijn: dynamisch, modern, jong, maar diep van binnen ´echte moslima´s´.”

Naast deze gebieden biest ons tijdschrift vakkundig gefundeerde reportages over de thema´s religie, cultuur en andere waarden van ons.

HABIBE is de aanzet tot islamitische vrouwentijdschriften in Oostenrijk en in het hele Duitse taalgebied en heeft tot doel de nummer 1 te worden van de maandbladen voor jonge vrouwen.

Het competente team bestaat uit een mengeling van 18 jonge en actieve vrijwillige medewerkers, die jarenlang actief waren in jeugdorganisaties en veel afweten van de religie en de cultuur.

In een open brief aan de leiding van het blad krijgt men het volgende te horen:

“…Zoals u weet, zijn sociale activiteiten en projecten, die onze samenleving er actief bij betrekken, een belangrijke stap voor het gemeenschapsgevoel van een multiculturele samenleving. Zulke maatregelen vormen niet alleen een belangrijk bestanddeel voor het vreedzame samenleven en de tolerantie binnen de republiek Oostenrijk, maar ook een verrijking….Kots!

Met het project HABIBE dient een belangrijke stap gezet te worden m.b.t. het vreedzame met elkaar leven binnen een multiculturele samenleving onder tolerantie en acceptatie van de culturele veelzijdigheid.”

Volgens onze informatie zou de leidster van dit hoofddoek-tijdschrift, Eslem Tülay Celik afkomstig zijn uit de Islamitische Federatie Wenen (Milli Görüs) – maar uiteraard is ook de IGGIÖ blij met nog een propagandablad van zijn religie.

Binnenkort luidt de nieuwe modetrend voor Oostenrijkse vrouwen en meisjes: Bedek je haar, je benen en je armen…de Middeleeuwen komen terug!

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2011/12/29/1-muslimisches-mode-magazin-bereichert-osterreich/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, political correctness. Bookmark de permalink .

9 reacties op Islamitisch modetijdschrift “verrijkt” Oostenrijk

 1. Linsky zegt:

  Hebben ze dat blad niet gratis verspreid in wijken waar te weinig of geen moslims zitten?
  Om van te kotsen zeg!

  Like

 2. Vind je het dan geen snoepjes linsky?

  Like

 3. seculiere turk zegt:

  nu nog een arabische playboy,krijg je een magazine met staaltjes gordijnen :p en daar zitten ze op te rukken

  Like

 4. Linsky zegt:

  Marijke, ik ben niet wanhopig hoor! 🙂

  Like

 5. hans van de mortel zegt:

  Ik ben niet zo goed in geschiedenis. Maar ik weet dat op een bepaald moment in de historie de opdringerige islam-religie die zich al in Spanje had genesteld en die totaal niet aansloot op het Europa van de vooruitgang, met harde hand verdreven werd uit ONZE beschaving. Toen was de rust wedergekeerd. En wat zien we nu? Een zetten van herhaling. In de schaaksport betekent dat volgens mij een remise. Op het schaakbord staan een paar pionnen. We hebben nu te maken met onze eigen toekomst. En aangezien moslims onder geen beding bereid zijn zich aan te passen aan onze normen, waarden, cultuur, kunst, theater, architectuur, omgaan met elkaar, seks, humor, kleding en vooral tolerantie, blijft er maar een conclusie over:

  Moslims passen niet in onze kennisbeschaving. Moeten wij ons dan nu aanpassen aan hun cultuur en integreren in onze eigen samenleving? Omdat moslims dat hoe dan ook vertikken vanwege hun superieure nietszeggende achterlijke religie die gebaseerd is op de achterbakse bedenksels van een Arabische woestijn analfabeet met een brutaliteit waar Hitler lering uit heeft getrokken?

  Mohammedanen horen niet thuis in het goddeloze Westen. Waarom zijn zij hier dan? Hebben wij ons dat ooit weleens afgevraagd? Parasieten. Dat is het juiste woord voor moslims die zich niet willen aanpassen aan onze westerse maatschappij van vooruitgang, innovatie en . . . last but not least seksuele revolutie.

  Like

 6. vederso zegt:

  @ hans van de mortel. U kent het vast en zeker en zoniet; “Eindstrijd”, samenstelling Hans Jansen en Bert Snel, Uitgeverij Van Praag. Zie vooral de bijdrage van Mat Herben over Andalusië.

  Like

 7. A3an zegt:

  Dat tijdschrift is geen lang leven beschoren hoor…
  Hier is, meen ik ook eens zo iets in die richting geweest…
  Ze zijn veels te gierig om aan zoiets geld uit te geven…

  Like

 8. seculiere turk zegt:

  ja zoiets moet je niet serieus nemen,mekka cola is ook al fait dacht ik

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.
  Met andere woorden: zelfs een naakte provocateur met hoofddoek is en blijft een provocateur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s