“Hamas zal Israël nooit erkennen”

Waarom wordt er toch altijd zoveel over de boze kolonisten in Israël en de vreedzame Palestijnen en de vrede daarginds geouwehoerd? De terroristen hebben het toch al vaker duidelijk gezegd en nu ook weer de Hamas regeringschef van de Gazastrook, Ismail Haniya, gisteren in Teheran. Hij was te gast bij atoombom-Ahmadinejad ter gelegenheid van de 33e verjaardag van de revolutie van 1979 en sprak hele duidelijke woorden.

In de Duitstalige kranten werd hier weinig over geschreven. De Neue Zürcher Zeitung (NZZ) schreef het volgende:

De strijd zal voortduren tot de volledige bevrijding van het gebied Palestina en Jeruzalem en de terugkeer van alle Palestijnse vluchtelingen. Men wil dat wij de Israëlische bezetting erkennen en het verzet staken. Maar als vertegenwoordiger van het Palestijnse volk en in naam van al diegenen, die in de wereld staan voor vrijheid, bevestig ik dat wij, zoals we altijd gezegd hebben, Israël nooit zullen erkennen.

Op het “Vrijheids”plein waren honderdduizenden mensen bijeengekomen, die scandeerden “Dood aan Amerika” en “Dood aan Israël”. Voor deze moedige woorden krijgt hij van het Westen vast en zeker 100 miljoen extra “ontwikkelingshulp”!

Misschien mag men er in dit verband nog aan toevoegen, dat de Israëli´s uit begrijpelijke redenen de Nabije Oostendeskundigen met de meeste kennis zijn. Niemand heeft daar hoog opgegeven over de “Arabische Lente”. De Israëli´s bedanken ook hartelijk voor de “bevrijding” van Syrië, die wij in het Westen nu dagelijks als nieuw democratisch doel krijgen voorgeschoteld.

11 februari was de eerste verjaardag op het Tahrirplein in Cairo. Wat is er het afgelopen jaar ten goede gekeerd? En in Libië regeert een terreurbende met marteling, moord en doodslag, en het Westen zwijgt. En de successen in Tunesië beperken zich tot criminele asielbedriegers, die Europa op dit moment als “verrijking” teisteren.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/02/hamas-wird-israel-niemals-anerkennen/#more-238966

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Palestina", antisemitisme, Iran, Islam, Israël, Midden-Oosten, Moslims. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Hamas zal Israël nooit erkennen”

  1. G.Deckzeijl zegt:

    Wat voert Ahmadinejad op dit moment in zijn schild…??? Wie het weet mag het zeggen, alhoewel ik een sterk vermoeden heb…
    http://tinyurl.com/82nj79o

    Like

  2. Hallo Tokyo zegt:

    Ahmadinejad is met morele steun van Nederlandse dimmies bezig een nucleair wapen te vervolmaken, wat vervolgens in een aangepaste versie zal worden verstrekt aan islamitische terroristen, wat hen in het nabije verleden niet is gelukt te verwerven zal door Ahmadinejad ongedaan worden gemaakt om de staat Israël en het Westen te treffen, al ben ik van mening dat het Westen eerder gevaar loopt daar Israël te midden van moslimellende is gevestigd.

    Like

  3. Het is nog veel erger, bijvoorbeeld de NRC blijft de suggestie wekken dat met Hamas ‘wel te praten’ is:

    http://likud.nl/2011/12/hamas-de-vernietiging-van-israel-is-het-onveranderlijke-doel/

    Like

  4. jay jay zegt:

    wat een gekken

    Like

  5. louis-portugal zegt:

    Dat gaat echt helemaal fout daar.
    Die domme Clinton en de rest moeten nog maar wat tegen Assad aan schoppen dan kan Iran met Al Qaida em Hitzbolla dat land ook over nemen.

    Like

Plaats een reactie