VIDEO: Speech van Daniel Hannan (CPAC 2012)

Geplaatst door:

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Speech van Daniel Hannan (CPAC 2012)

 1. Linsky zegt:

  Toen wist ie nog niet eens dat Iran Obama een mooie roze Drone heeft gestuurd. 🙂

  Iran heeft de RQ-170 Sentinel, die het in december vorig jaar uit de lucht haalde, teruggegeven aan de Verenigde Staten. Er zijn echter een paar verschillen: de drone is roze en het gaat om een stuk speelgoed.
  De Amerikaanse president Obama kreeg zijn eigen speelgoeddrone terwijl de eerste exemplaren al in speelgoedwinkels in de Iraanse hoofdstad Teheran zijn te vinden.
  “We wilden dat Obama zijn eigen speelgoeddrone kreeg en hebben laten zien dat Iraniërs geen verzoek onbeantwoord laten,” zei Seyyed Saeed Hassan-pour van het bedrijf Aaye. “We kozen voor Obama een roze RQ uit omdat het zijn lievelingskleur is. We hebben het exemplaar naar hem opgestuurd via de Zwitserse ambassade.”

  http://rt.com/usa/news/iran-us-drone-obama-933/

  Like

 2. Linsky zegt:

  En niet iedereen houd zijn kop!
  De Hongaarse vice-premier Tibor Navracsics zet EU-commissaris Neelie Kroes op haar plaats over de Hongaarse grondwet.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Schokkende stilte van Vlaamse ngo’s over slachtingen in Syrië – BBC brengt harde beelden

  Een team van BBC News geraakte de Syrische stad Homs in en brengt er verslag uit van de bombardemenden. Foto’s van dode lijkjes en andere verschrikkingen passeren de revue . Maar anders dan bij de oorlog van Israël tegen Hamas (wat trouwens een gerechtvaardigde actie was om raketbeschietingen te doen stoppen) lijken de Vlaamse ngo’s oorverdovend stil voor deze beelden.
  http://joodsactueel.be/2012/02/09/schokkende-stilte-van-vlaamse-ngos-over-slachtingen-in-syrie-bbc-brengt-harde-beelden/

  Like

 4. Linsky zegt:

  Je hoeft geen Jood te zijn om Zionist te zijn: Historisch besef helpt

  Pilar Rahola: “Als niet-Jood heb ik de historische verantwoordelijkheid om te vechten tegen Jodenhaat en tegenwoordig dus tegen de haat tegen hun historische thuisland, Israël. Bestrijding van antisemitisme is niet de plicht van de Joden, het is de plicht van de niet-Joden.”
  http://brabosh.com/2012/02/14/pqpct-fyk-2/

  Like

 5. Linsky zegt:

  Wordt het een dieprode maandag? Omstreeks 13 februari verwacht het Griekse Ministerie van Financiën uitsluitsel over een staatsschuld-deal. Maar ondertussen lijkt het bankroet van Griekenland onafwendbaar. In de afgelopen tien jaar blijkt de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs de Griekse overheid te hebben voorzien van riskante financiële constructies die de schuld van het land lager lieten uitvallen dan ze in werkelijkheid was. Daarmee hielp Goldman Sachs Griekenland om boven zijn stand te leven en zich steeds dieper in de schuld te steken. Het leverde Goldman Sachs honderden miljoenen op en het was het begin van de structurele ondermijning van de euro

  http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2011-2012/Goldman-Sachs-en-de-vernietiging-van-Griekenland.html met meer video.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Machmoud Abbas: ‘We erkennen geen Joodse staat’

  Machmoud Abbas, de leider van de Palestijnse Fatachpartij, heeft Israël een ultimatum gesteld: ofwel Israël stopt met de bouw van nederzettingen in het gehele gebied van de grenzen van 1967 en laat daarbij alle Palestijnse gevangenen uit Israël vrij, of de Palestijnen beëindigen de onderhandelingen met Israël, en wenden zich rechtstreeks tot de VN met het verzoek om erkenning van een Palestijnse staat.
  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2009–machmoud-abbas-we-erkennen-geen-joodse-staat

  Like

 7. Linsky zegt:

  Head of Assn of Palestinian Islamic Scholars in Lebanon: Jew Is Satan in Human!

  Like

 8. Linsky zegt:

  GEORGIA: DeKalb Mosque leaders seem to think they don’t have to obey ‘man-made’ laws
  Posted: February 14, 2012 | Author: barenakedislam | Filed under: Islam in America | 5 Comments »
  Leaders of a DeKalb County mosque face legal trouble after 16 code enforcement violations landed them in front of a judge. Mosque leaders complain that they are being harassed.

  http://barenakedislam.com/2012/02/14/georgia-dekalb-mosque-leaders-seem-to-think-they-dont-have-to-obey-man-made-laws/ Met video.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Extreme violence in Thailand. The ugly face of militant islam in action.

  Verschrikkelijke en echt schokkende foto’s, u moet echt GEWAARSCHUWD zijn!!!
  Ik zeg ’t niet zomaar……! …Kijk niet als u een zwakke maag hebt of wat sneller geëmotioneerd raakt bij het zien van zelfs verminkte kinderen!

  http://barenakedislam.com/2012/02/13/thailand-muslims-in-the-south-are-slaughtering-buddhists-in-order-to-ethnically-cleanse-the-area-warning-graphic-images/

  Like

 10. Linsky zegt:

  Sharia 4 Belgium: Frisse jongens en meisjes!

  De voorman van Sharia-4-Belgium, een frisse club jongens en meisjes die ons wil laten kennismaken met de verheffende kanten van de Islam mag zich komen melden:

  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Fouad Belkacem (29) uit Boom, de woordvoerder van de radicale moslimbeweging Sharia4Belgium, veroordeeld voor het aanzetten tot haat en geweld tegen niet-moslims … Belkacem liep al veertien veroordelingen voor de politierechtbank op, naast een viertal correctionele veroordelingen wegens diefstal met geweld, weerspannigheid, smaad, bedreigingen en inbreuken op de anti-racismewet.

  Tja.
  Maar het echte nieuws is natuurlijk dat er geen enkele demonstratie tégen Sharia-4-Belgium is geweest. Geen enkele moslim in België heeft hardop uitgesproken dat ze het niet met deze club eens is. Geen rellen voor de moskee, geen opstootjes. Helemaal niets. Terwijl deze club al een aantal jaren bestaat. Daar is ook een reden voor: De moslims willen inderdaad de Sharia invoeren. Vrouwen zijn immers hoeren en ongelovigen zijn vuile honden. Staat in de Koran dus is het waar.
  http://logicfreezone.wordpress.com/

  Like

 11. Linsky zegt:

  Valentijn verboten door moslims

  Sommige tortelduifjes in Indonesië zullen helaas geen chocoladehartjes, liefdesbrieven of rozen ontvangen van hun anonieme liefde. Moslimgeestelijken in het grootste moslimland ter wereld hebben in verschillende provincies de viering van Valentijn verboden.

  Volgens Trouw vinden enkele geestelijken het zeer ongepast voor moslims om Valentijn te vieren. Niet alleen geestelijken, maar ook de volgelingen vinden de feestdag niet kunnen. Vandaag gingen tientallen vrouwen in de stad Malang de straat op om te protesteren tegen Valentijnsdag. Volgens de dames is Valentijn niet-islamitisch, bevordert het alcoholgebruik en rampetampen mensen er te wijten aan Valentijn maar vrolijk op los.
  http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2012/02/valentijn-verboten-door-moslims

  ‘Voor Syrische christenen is veilige periode voorbij’

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3178300/2012/02/14/Voor-Syrische-christenen-is-veilige-periode-voorbij.dhtml

  Bezorgdheid over Erdogans plan voor ‘religieuze opvoeding’

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3177122/2012/02/13/Bezorgdheid-over-Erdogans-plan-voor-religieuze-opvoeding.dhtml

  Like

 12. Linsky zegt:

  Moslim Broederschap Egypte chanteert VS: Vrede met Israël in ruil voor miljarden

  Een hoge official van de Moslim Broederschap in Egypte, Essam El-Erian -de voorzitter van het parlementaire comité voor Buitenlandse Zaken- heeft gedreigd dat als Amerika de miljardenhulp aan Egypte terugschroeft, de Moslim Broederschap zal overwegen het in 1979 gesloten vredesverdrag met Israël te herzien. Vorig jaar verklaarden diverse andere hooggeplaatste vertegenwoordigers van de Broederschap dat Egypte op zeker moment in de toekomst de vrede met Israël geheel zal verbreken.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=653382&r=1&tbl_archief=&

  Like

 13. Linsky zegt:

  Jihadisten actief op internetfora

  Uit een vandaag verschenen rapport van de AIVD blijkt dat internetfora voor een belangrijk deel de dreiging tegen het westen vormen. Op deze fora zijn veel jihadisten actief. Mensen uit steeds meer landen kunnen op deze manier in contact komen met deze radicale jihadisten.

  Het rapport vertelt dat er wereldwijd circa 25.000 jihadisten actief zijn op radicale websites. Deze websites zijn niet terug te vinden in de zoekmachines. Hoeveel Nederlanders zulke sites bezoeken is onbekend. Volgens het rapport onderschatten politici, journalisten en wetenschappers de gevaren van deze websites.

  Jihadisten die op deze websites zitten zijn bereid om aanslagen te plegen, maar er zitten ook mensen op die alleen het gedachtegoed van jihadisten delen. Er worden onder andere discussies gevoerd die oproepen tot geweld tegen de “ware vijand van de Islam”. Organisaties als al-Qaeda beheren deze sites niet, maar zijn er wel op actief
  http://www.spitsnieuws.nl/

  Like

 14. Linsky zegt:

  Ik hoor net van mensen in mijn omgeving dat ze deze maand al gekort waren op hun pensioen van 1350€, ……met 265€..!!
  Dit is nog maar het begin van wat men nog meer in petto heeft voor de burgers.
  ========================================
  Ouderen kunnen was niet meer betalen

  Voor veel bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen zijn de kosten van het wassen van hun kleding niet langer op te brengen. Verpleeghuizen brengen hun bewoners elke maand tot wel 110 euro in rekening voor de was, met als gevolg dat een deel van de ouderen met een laag inkomen niet langer schone kleren kunnen betalen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11510778/__Wassen_kleding_te_duur_voor_bejaarden__.html

  Like

 15. Linsky zegt:

  Quote: De PVV-voorman was ,,vervuld met walging” toen hij dit vernam.
  ——————————————-
  Lekker dubbel en suggestief:
  Uit deze laatste zin blijkt overigens totaal niet waardoor hij ,,vervuld met walging” was, door het toneelstuk of de daden van Breivik……!
  ———————————————-
  Breivik ontmoet Wilders op het podium!

  Cultureel centrum De Balie in Amsterdam brengt dit voorjaar een toneelstuk op de planken waarin PVV-leider Geert Wilders de Noorse massamoordenaar Anders Behring Breivik tegenkomt. Op 22 en 25 maart is de dialoog ‘Breivik ontmoet Wilders’ te zien, liet De Balie dinsdag weten.

  Het toneelstuk is geschreven door schrijver en columnist Theodor Holman. De rol van Wilders wordt vertolkt door Hugo Koolschijn. Thijs Römer speelt Breivik.
  http://www.depers.nl/binnenland/630525/Breivik-ontmoet-Wilders.html

  Like

 16. Linsky zegt:

  Omstreden haatsjeik naar Amsterdam

  De omstreden Britse shariageleerde Haitham al-Haddad is komende vrijdag en zaterdag een van de sprekers op een symposium op de Vrije Universiteit Amsterdam. Het optreden van al-Haddad is opvallend, omdat hij in eigen land niet overal welkom is vanwege zijn extreme opvattingen over onder meer Joden.
  Zo werd een lezing die al-Haddad vorige week zou geven op de prestigieuze London School of Economics op het laatste moment afgeblazen na protesten van Joodse studentenorganisaties. Die herinnerden de schoolleiding eraan dat de sjeik joden in het verleden heeft uitgemaakt voor apen en varkens…………………….
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11510022/__Haatsjeik_naar_Amsterdam__.html

  Like

 17. Linsky zegt:

  Hé, Decky, deze jongens hebben minder vertrouwen. 🙂
  Duitse krant voert marken, franken en kronen weer in;
  http://www.hln.be/hln/nl/942/Economie/article/detail/1337175/2011/10/21/Duitse-krant-voert-marken-franken-en-kronen-weer-in.dhtml

  Dorp keert tijdelijk terug naar peseta om economie te redden;
  Een Spaans dorp is terug overgeschakeld van de euro op de peseta in een wanhopige poging om de lokale economie weer aan te zwengelen. Villamayor de Santiago, een dorp op 80 km van Madrid, kampt met een heel hoge werkloosheidgraad (meer dan 1 op 3). Omdat heel wat bewoners sceptisch waren bij de invoering van de euro in 2002, hadden ze al hun peseta’s nog bijgehouden voor het geval de euro zou crashen. Nu zijn al 30 handelaars teruggekeerd naar de peseta. De terugkeer is maar tijdelijk, maar op minder dan een maand tijd hebben ze toch al voor 6.000 euro aan oude peseta’s opgehaald. Op het einde van de operatie brengen ze het geld naar de nationale bank om het weer om te wisselen in … euro’s.
  http://www.hln.be/hln/nl/942/Economie/article/detail/1394454/2012/02/14/Dorp-keert-tijdelijk-terug-naar-peseta-om-economie-te-redden.dhtml

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 15:37… http://tinyurl.com/8yvy9py
  Zal ik jullie eens wat vertellen, ook naar aanleiding van de ellende in Thailand?
  Internet maakt KWAAD en ook GIFTIG, het maakt niet alleen mij kwaad en giftig.
  Dat wou ik ff kwijt. Ik zie nog veel meer ellende op ons af komen, hou daar maar rekening mee.
  Je moet je niet zo druk maken, hoor ik al héél lang. Dat moet ik horen van degenen die ziende BLIND zijn. Wie dat ook herkent mag het zeggen.
  En wat m’n link naar MbH betreft: er moet meer VERZET komen in dit land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s