Arabische Lente in Egypte: “5 jaar les, daarna hakken we ook handen af” (+ video)

De horror is begonnen. Wat wij islamcritici al een jaar geleden voorspeld hebben, neemt nu vorm aan: De enige winnaar van de “Arabische Lente” zal de islam zijn.

De verliezers zijn diegenen, die een jaar geleden tegen het despotisme van hun heersers op de barricaden zijn geklommen en op meer vrijheid en mensenrechten hadden gehoopt in een van de weinige islamitische landen, die tot nu van de sharia verschoond waren gebleven. Maar na de verlamming van de eerste bezieling van de demonstranten zijn – waar we al bang voor waren – de Moslimbroeders de echte winnaars van de “Arabische Lente”. De perfecte organisatie en het netwerk van deze fundamentalistische moslims heeft zich – na een jarenlang schaduwbestaan in de oppositie – uiteindelijk uitbetaald.

In Libië wordt nu al de sharia toegepast en het volgende land, dat zal volgen, zal Syrië zijn. Dankzij westerse hulp zal daar het regime van Assad net zo ten val worden gebracht als dat van Gaddafi in Libië.

De westerse elites geloven nog steeds in het sprookje van de goede islam en het kwade islamisme. In het geloof, dat als ze de islam “versterken” ze het “islamisme” zouden terugdringen, hebben ze de enige, de ware, islam – die dit onderscheid niet kent – aan de macht geholpen. Deze vergissing kan heel spoedig fataal blijken te zijn. Want hoe erg de heersersdynastieën zoals die van Moebarak en Assad ook geweest mogen zijn: Ze waren de laatste garanties tegen de barbaarse wet van deze woestijnreligie uit de Steentijd – de sharia.

Michael Mannheimer

De soennitische geleerde sjeik Yusuf Al-Qaradawi: Islamitisch recht dient trapsgewijs in Egypte te worden ingevoerd; in de eerste vijf jaar worden er geen handen afgehakt. Hieronder het volledige interview met Al-Qaradawi, dat op 26 januari 2012 op Al-Nahar TV werd uitgezonden:

 

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2012/02/27/arabischer-fruhling-in-agypten-5-jahre-unterricht-dann-hacken-wir-auch-hande-ab/#more-8284

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Egypte, Islam, Islamisering, Sharia. Bookmark de permalink .

13 reacties op Arabische Lente in Egypte: “5 jaar les, daarna hakken we ook handen af” (+ video)

 1. Linsky zegt:

  Tja……………….
  De waanzin en onmenselijkheid nemen met de dag, nee met het uur toe.

  De tijd is nabij voor een nieuwe incarnatie van Diogenes.
  Eens, op klaarlichte dag liep deze op een druk bezocht marktplein met een lantaarn en scheen in alle gaten en hoeken en overal om zich heen.
  Op de vraag wat ie in hemelsnaam aan het doen was antwoordde hij; “Ik zoek mensen!”

  Like

 2. Marijke . zegt:

  Het maakt mij niets meer uit wat ze daar doen,ze hakken en snijden maar.Ze hebben er voor gestemt.Ik maak me meer zorgen wat er hier gebeurt of in onze buurlanden.Zo als ik al eerder zei er zal nooit geen vrede zijn in het midden oosten ,Ik maak me meer zorgen om die studenten die een haatbaard laten komen voor twee dagen.Van die haatbaard weten wij het maar wat zegt dat over die studenten.En dat zit in ons land.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Ik breng ’t nog maar even in herinnering, zal niet erg zijn denk ik, ja kan niet vaak genoeg waarschuwen tot het eindelijk DOORDRINGT, want hier is buiten de 3 filmpjes hierboven nog zo’n pedofiel-AANBIDDENDE IDIOOT: http://tinyurl.com/6wh6lwm
  (nee, niet de interviewer, die’s OKAY, die baardaap, die bedoel ik)
  Tuurlijk, hij schijnt nou in de bak te zitten, maar daar zittie niet eeuwig.
  En wat gaattie doen alstie eruit komt? Klaverjassen..???
  Wat die IDIOTEN in hun landen van plan zijn, zijn ze uiteindelijk ook HIER van plan.
  Kijk, een lekker stukje salami of draadjesvlees van een gewone Nederlandse slager is niet te versmaden, maar die verdomde sharia-SLAGERS mogen hier geen poot aan de grond krijgen,
  kapiert?

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Dringend, niet on topic, lees zelf maar waarom, begin niet aan internetbankieren of STOP er vandaag mee als u het wel gebruikt: http://tinyurl.com/7akf5w9
  Wees niet eigenwijs, banken kunnen en mogen hun klanten NIET dwingen geldzaken via internet af te handelen. Hetzelfde laken en pak geldt voor internetsystemen die met creditcardgegevens werken: speel criminelen niet in de kaart, STOP ermee.

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  Over handen afhakken gesproken.

  Een wijkbewoonster die in Nederland op 3 jarige leeftijd was en als een voorbeeld gezien wordt bij opbouwwerk ( ivm integreren) in een wijk, inmiddels getrouwd en 13 kinderen ( droom van Allah wat ze zelf zei) had het over handen afhakken, dat moet volgens de Islam en ze mochten eindelijk fietsen met toestemming van de Koning van Marokko. Haar man gaat naar de Moskee ( sprak nooit Nederlands en binnen een week opeens vloeiend!!??).

  Dat iemand Nederlands spreekt, hier woont, Westers gekleed is, zegt niets over Islam en Moskee!! Laat u niet besodemieteren. Dubbele Nationaliteit dubbele loyaliteit en in meeste gevallen 1 loyaliteit, hoe zogenaamd gematigd en goed geiintegreert men ook lijkt!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Tsja Jowitteroos, Mohammed Bouyeri was ook perfect geïntegreerd, maar wat gebeurde op 2 nov 2004…??? Onthoud ’t nou maar voor eens en voor altijd: wat jij beschrijft sluit precies aan op de doelstellingen van HET PROJECT. Wat jij beschrijft heeft alles te maken met infiltratie en de zgn sleepers. Dat laatste is een term uit de Koude Oorlog(lees de The Mitrokhin Archive maar eens, dan gaat er een wereld voor je open!). Een sleeper is een agent(toen meestal van de KGB)die een normaal leven lijdt, onopvallend, had niet zelden een eigen bedrijf. De bedoeling van zo’n sleeper was om in actie te komen als de toenmalige Sovjet-Unie het westen zou aanvallen.
  Zover is het nooit gekomen. Nu hebben we een soortgelijke situatie.De nieuwe VIJAND zit al geruime tijd binnen onze landsgrenzen. Ik beschouw sowieso iedere hoofddoekdrager en baarddragende bewakers als sleepers. De rest mag je zelf invullen en ik weet dat je dat kan.
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  @ Deckzeijl

  Ik weet het, heus.

  Af en toe herhaal of schrijf ik dingen die de meeste lezers van AP en E.J. Bron al weten, maar af en toe krijgen we ( gezien de namen??) nieuwe (? ) lezers en/of reageerders.

  Ik ben al of pas, gezien de ervaring van de meeste vaste reageerders, 15 jaar bezig met mijn ogen te openen. Hoop altijd mensen te bereiken die nog vol ongeloof reageren of lezen. Het is inderdaad het Linksdenken ( zo lijkt) wat de meesten tegenhoudt ( boek Bosma……………..schijnelite)

  Dus als u mij weer leest of hoort Deckzeijl, dnek daar aub dan aan. Vind het overigens altijd leuk uw bijdrage te lezen en de aanvullingen die u geeft middels b.v. het oude HVV archief of anderzinds.

  Vriendelijke groet medestrijder!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Hartelijk dank, Jowitteroos, voor alle complimenten. Refereer zelf ook gerust aan Het Project, okee, dan hoef ik het niet alleen te doen.
  Maar ik GA DOOR, ongeacht wat! Laat dat voor iedereen die dit leest duidelijk zijn.
  Ik heb daar persoonlijke redenen voor die ik hier niet ga parkeren.
  Schijnélite van de Valsemunters…. weergaloos leesvoer! Zou verplicht moeten zijn op alle scholen in dit land, inclusief die rijksgesubsidieerde islamitische APARTHEIDSBUNKERS.

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  @ Deckzeijl, zo is het…verplichte leesvoer!!

  Obama:
  http://antivenin.blogspot.com/

  Like

 10. Fay zegt:

  Andere (positieve) kijk op de Arabische Winter.

  http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=937:a-movie-about-muhammad-an-idea-whose-time-has-come&catid=45:ali-sina&Itemid=58

  Ali Sina:

  But the mission is not accomplished. In the first year of this century, I predicted that Islam will be eradicated in our own lifetime. On the surface, it appears that it has become stronger. Secular despots in Islamic countries are being replaced by extremist Muslims. But don’t let appearances deceive you. This is a necessary step in the de-Islamization of the world. Muslims must first taste the bitterness of Islam before they spit it out for good. This process has already happened in Iran. If given freedom, Iran will be the only country today that will renounce Islam. In the land of Cyrus the Great, the illusion of Islam is all but waned. Other Islamic countries need to go through the same cleansing process. They are just three decades behind.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad, dan maar even hier, dit omdat Brussel steeds vaker de dienst uitmaakt.
  http://tinyurl.com/79eowjp

  Like

 12. Linsky zegt:

  Syrische christenen vrezen genocide door moslimrebellen als Assad wordt afgezet

  Militair ingrijpen uitgesteld; Obama wil eerst ‘humanitaire corridors’ opzetten

  Het leven in Syrië onder het regime van president Bashar Assad was zeker niet ideaal. Desondanks zorgde de heersende Ba’ath partij ervoor dat de verschillende religieuze groepen in het land ondanks de overweldigende islamitische meerderheid in vrede en relatieve veiligheid konden samenleven. De christenen in Syrië vrezen nu een herhaling van het drama in Irak en Egypte, waar na de machtsovername door extremistische moslims een gruwelijke en genadeloze vervolging is losgebarsten. In Irak zijn er hierdoor vrijwel geen christenen meer overgebleven.

  De Syrische christenen leven al maanden met een groot dilemma: ze zijn het niet eens met het harde optreden van Assad tegen de rebellen, maar weten tegelijkertijd dat als Assad wordt afgezet ze vrijwel zeker het volgende doelwit zullen worden van deze moslimrebellen, die net als in Irak, Egypte, Libië en veel andere Arabische landen streven naar de oprichting van een volledige islamitische staat onder de Sharia wetgeving.
  Veel van de tienduizenden christenen die door het moslimgeweld Irak moesten ontvluchten vonden in Syrië een veilig heenkomen…………………………..

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=654702&r=1&tbl_archief=&

  Like

 13. Florac Bosch zegt:

  De EU en de NAVO deugen niet.

  De Navo is een clubje wat overal de belangen van rijke islamitische machthebbers verdedigt. NAVO heeft in Balkan, van den vreemde 2 nieuwe islamitische landen gecreëerd, (Bosnie en Kosovo).

  NAVO helpt islamisten Midden Oosten aan de macht!

  Navo heeft in Irak bv, de molla’s ter plekke geholpen, ze zijn door de Navo aan de macht gebracht. In Syrie hebben ze ook Jihadisten gesteund. AL-NUSRA en IS zijn dankzij NAVO sterker geworden.

  Intussen is de NAVO zelf zwaar beschadigd.

  Net zoals in de eerste oorlog ooit, die in de jaren ’90 tegen Servië, heeft de NAVO er ook nu voor gezorgd dat islamistische krachten konden overwinnen.

  Officieel moet de NAVO-operatie in Libië burgers beschermen, maar cynisch genoeg zorgen de westerse bombardementen zelf voor de nachtgrijp van vreselijke Jihadisten in Noord_Afrika. In Libië wordt nu al de sharia toegepast en het volgende land, dat zal volgen, zal Syrië zijn.

  Intussen is de toestand na interventies van de NAVO in veel landen bijzonder slecht. Navo moest overal zich terug te trekken…Terroristen werden aan de macht geholpen, de Taliban in Afghanistan (om de Russen eruit te werken), al-Qaeda (met hulp van vooral Saoedi-Arabië) in zowat het hele Midden-Oosten. Met andere woorden de NAVO heeft blijkbaar ook een pact met de meest verwerpelijke terroristische organisaties.

  Om zo’n ondeugdelijke en schadelijk verdragsorganisatie in stand te houden is heel wat propaganda nodig. Er wordt op grote schaal gelogen en bedrogen.!
  In Libië, de jihadisten bendes zijn dankzij de NAVO aan de macht gekomen… En in Syrië, heeft de NAVO, met Turkije, Katar en andere dictatoriale sjeikdommen in de Golf aan zijn zijde, harde sancties ingesteld en terreuraanslagen gefinancierd. Islamitische jihadisten zullen zich nu overal gesterkt voelen bij het streven naar het overnemen van nog meer landen.

  In Afghanistan is er Karzai maffia geïnstalleerd… De NAVO acties zijn uiteindelijk hier ook mislukt. Binnenkort krijgen de Jihadisten de controle over hele land. Het is een duidelijk teken van mislukking dat de NAVO uit Afghanistan terug te trekken.

  Dit heeft niks mee te maken met de verdediging van democratie of vrijheid!
  Van verdediging is geen sprake, het gaat om pure uitbreiding van macht. Vrede bestaat voor een groot deel van de wereld niet en de democratie wordt steeds verder bedreigd door spionage en controle van alle burgers .

  NAVO helpt de vijand!

  Volkerenrecht niet toepasbaar op Navo-acties!

  En nu, na de zoveelste mislukkingen krijgen we NAVO_Oekraine probleem. De tijd van het ‘na de oorlog’ nadert. En dus is het tijd voor de eerste naoorlogse vraag: die naar de morele verantwoordelijkheid voor de vergeefse verwoesting.
  De NAVO gaat gestaag door met de militaire opbouw aan de grens met Rusland, duizenden kilometers van de eigen grenzen, in de Europese satellietstaten die gehoorzaam clandestiene gevangenissen bouwen, op Rusland gerichte anti-raketsystemen op hun grondgebied toelaten.

  De NAVO heeft raketlanceerinrichtingen en luchtmachtbases geïnstalleerd in Polen, Roemenië, Spanje, Tsjechië en Bulgarije. Het arsenaal omvat Patriot PAC-3 luchtverdedigingssystemen in Polen, geavanceerde AN/TPY-2 radarsystemen in Turkije en diverse met SM-3 IA raketten uitgeruste oorlogsschepen in Spanje. Allemaal hoogtechnologische wapens die in enkele minuten hun doel kunnen bereiken. Voorts is Washington bezig met de installatie van nieuwe -of uitbreiding van bestaande militaire bases in voormalige Sovjetrepublieken in Centraal-Azië. En via de NAVO heeft Washington omvangrijke economische en militaire initiatieven ondernomen tegen belangrijke Russische handelspartners in Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

  Door Brussel lopen de spanningen alsmaar hoger op en worden wij als Nederlandse volk steeds armer en wanhopiger. Oekraïne oorlog moeten we ook betalen..

  EU-Brussel is het ergste wat ons is overkomen sinds 1945…. met zelfs de kans op een nieuwe oorlog.

  Het morele failliet van het Westen ligt elders en eerder: bij het falen van de conflictpreventie, terwijl er toch zo vaak was gewaarschuwd voor escalatie in Oekraïne,Kosovo en Bosnie…, We hebben dringend behoefte aan politici en commentatoren die weten waar ze het over hebben, als ze de termen ‘democratie’ en ‘rechtsstaat’ in de mond nemen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s