Britse man veroordeeld tot jaar gevangenisstraf voor het ophangen van anti-islam posters voor zijn raam

Nogmaals laat de westers wereld, onder leiding van Groot-Brittannië, aan de wereld zien hoe totalitarisme eruit ziet, evenals het onvermogen om te kunnen onderscheiden tussen ideologie en ras. Wanneer deze man bijvoorbeeld een ton aan materiaal had gehad over hoe slecht blanken zijn en dat voor het raam had gehangen, dan had ik tot op zekere hoogte kunnen begrijpen dat er wetten zijn die gevangenisstraf tot gevolg kunnen hebben, hoewel ik dan nog steeds denk dat het “vrijheid van meningsuiting” zou zijn. Maar dat is niet wat hij heeft gedaan. Hij had materiaal over hoe slecht, gevaarlijk en barbaars het nazisme is. Dit is een ideologie.
Wacht, sorry. Het was geen materiaal over Russen, het was over het communisme, dat ook een gevaarlijke en dodelijke ideologie is, dat 100 miljoen mensen in vredestijd heeft vermoord.
Mijn fout, sorry. Het was geen tirade tegen Japanners, het was zijn poging om de mensen te waarschuwen voor het shintoïsme, die gevaarlijke ideologie en religie die het Japanse volk motiveerde om te proberen de wereld met geweld over te nemen.

Oeps!

Het was het probleem met de Arabieren. Het toonde een duidelijk krankzinnig, racistisch, van haat vervulde  aanzet tot genocide, die-vereist-om-de-wereld-te-veroveren-en-deze-in-het-proces-te-vernietigen; de ISLAM.

Uit de krant “Dit is Lincolnshire”

Een man uit Gainsborough die zijn voorraam had beplakt met walgelijke, anti-islamitische haatliteratuur is voor een jaar gevangen gezet. Darren Conway, iemand die zelf aangeeft aanhanger van extreemrechtse organisaties te zijn, kreeg een straf van 12 maanden van de Lincoln Crown Court. De rechtbank kreeg dinsdag te horen dat verzorger Conway het raam van zijn benedenwoning had beplakt met 17 foto’s en affiches. Conway heeft ontkend op 16 april vorig jaar religieus aanstootgevend materiaal te hebben getoond, maar hij werd eerder dit jaar na een kort proces schuldig bevonden, waarna de uitspraak van het vonnis werd opgeschort in afwachting van een nieuw rapport.

Rechter Michael Heath zei tegen Conway: “Om het materiaal in uw venster als beledigend te omschrijven is een understatement. Er is in een beschaafde samenleving voor dit soort gedrag geen plaats en de enige straf die ik gerechtvaardigd acht, is een onmiddellijke vrijheidsstraf.”

Conway kreeg ook een gevangenisstraf van drie maanden – die wordt uitgezeten tijdens de langere termijn – na het toegeven van illegale productie van cannabis. Er werden 16 cannabisplanten in zijn huis aangetroffen, toen de politie zijn huis doorzocht om het haat-delict te onderzoeken.

Christopher Lowe, aanklager, zei dat Conway, die toegaf zowel de BNP als de English Defence League te steunen, werd opgepakt na een klacht uit het publiek. “Later die dag bezocht de politie het pand en vond de 17 posters en afbeeldingen op het raam en dat volledig zichtbaar voor het publiek,” zei de heer Lowe. “De meerderheid van de getoonde posters en foto’s zijn zonder twijfel aanstootgevend voor het islamitische geloof.”

“Conway werd ter plekke gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen.”

“Hij dacht met die posters, min of meer, wraak te kunnen nemen op zijn huisbaas.”

“Hij probeerde ze (posters) op politieke en religieuze gronden te rechtvaardigen.”

“In een achterkamer werd een kleine kwekerij van cannabisplanten gevonden. Zestien planten groeiden er onder verwarmingslampen.”

Tony Stanton voerde als verzachtende omstandigheid aan, dat Conway het materiaal had opgehangen als onderdeel van een voordurend conflict met zijn huisbaas. Hij zei dat Conway geen voorgeschiedenis had van soortgelijke delicten en dat hij veel tijd besteedde aan de zorg voor zijn oude vader. “Zijn vader heeft meerdere hersenbloedingen gehad en kan het huis niet uit”,  zei de heer Stanton. “Deze verdachte zet zich dagelijks voor z’n vader in, zoals de boodschappen doen. Die persoon zou er onder lijden als Conway zijn vrijheid verliest.”

Naschrift van Tundra Tabloids:

Let op dat er geen melding wordt gemaakt van de inhoud van het materiaal of dat het materiaal waarheid bevat, omdat dit duidelijk geen rol meer speelt. En, net als met de islamitische godslasteringwetten zelf, kunnen de rechters het bewijs niet beoordelen, want moslims mogen godslasterlijk materiaal niet bekijken en zo hebben we niet kunnen zien wat Conway voor het raam had gehangen. We moeten hier gewoon afgaan op de bijvoeglijke naamwoorden van de journalist, ook al is het waarschijnlijk, zoals meestal het geval is, dat deze “haatliteratuur” eigenlijk een voorbeeld is van islamitische haatliteratuur zelf.

Reactie van Bob Smith (bezoeker van het blog):

Is de waarheid vertellen tegen de wet van het Verenigd Koninkrijk?
Sorry, het is de realiteit.
De islam is een fascistische, haatpredikende, pseudoreligieuze sekte, die langzaam de samenleving verstikt waarin hij huist.
Als het Verenigd Koninkrijk niet snel de islam aanpakt, verwacht dan een bloedig conflict.
Veel succes.

Bronnen:

http://tundratabloids.com/2012/03/uk-man-jailed-for-a-year-for-anti-islam-material-in-apt-window.html#more-36624

http://www.thisislincolnshire.co.uk/Gainsborough-man-jailed-anti-Islam-images-flat/story-15455418-detail/story.html

Vertaald uit het Engels door:

vederso

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Groot-Brittannië, Islamisering, Islamkritiek, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op Britse man veroordeeld tot jaar gevangenisstraf voor het ophangen van anti-islam posters voor zijn raam

 1. G.Deckzeijl zegt:

  O, dus de door Conway achter z’n raam opgehangen foto’s zouden aanstootgevend zijn voor het islamitische geloof? Die rechter KLETST uit z’n politiek correcte nek, omdat de juridische onderbouwing van de aanklacht niet deugt. Wat sowieso AANSTOOTGEVEND voor de westerse wereld is, is dat verdomde woestijngeloof dat enkel te vinden is in een kleine 2 miljard geïndoctrineerde koppen die in tal van gevallen het aankijken NIET waard zijn!
  Waarom deugt de aanklacht niet? Islam is enkel en alleen een stelsel van gedachten. Islam is NIET een moskee, islam is NIET een hoofddoek of djellaba, een foto kan niet aanstootgevend zijn voor iets dat in een bepaald aantal koppen te vinden is, een gedachte is GEEN rechtspersoon.
  Het is te hopen dat juristen in dit land het bovenstaande goed onthouden, dat kan in de nabije toekomst, in geval van islamitische IDIOTEN die over belediging zeiken, zeer van pas komen.
  http://tinyurl.com/3v3kah7

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  In herinnering:
  Elisabeth Sabaditsch-Wolff
  Citaat:
  “I am against a dialogue with political Islam. I am, however, in favor of a broad discussion about human rights and personal freedoms.”
  HIERR: http://www.libertiesalliance.org/2009/12/05/interview-with-elisabeth-sabaditsch-wolff-i-am-against-dialogue/

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  De uitspraak doet me denken aan Elisabeth Sabitsch Wolf.
  Ook veroodeeld omdat ze de onwelgevallige waarheid.over mohammed zei.
  Dat doet me ook denken aan veroordelingen tussen ´40 en 45´waarbij mensen veroordeeld werden wegens volksverraad omdat ze het niet met Hitler eens waren.
  Beangstigend die foute mensen.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Jowitteroos We waren regelijk aan het typen, maar ik zie ook dat Sabitsch fout is.

  Like

 5. Columnist zegt:

  http://muslimreverie.wordpress.com/

  Deze man, Jehanzeb Dar, legt uit waarom het haten van Moslims racisme is. Het komt er vooral op neer dat mensen bij een Moslim meteen denken aan iemand met een Arabisch uiterlijk. Ik heb hem erop gewezen dat dat ook de andere kant op werkt; mannen met een Turks of Marokkaans uiterlijk hoeven geen baard te dragen om zonder lastige vragen een moskee binnen te komen.

  Like

 6. Hora Finita zegt:

  Moslims zijn duidelijk wel een ras.
  Ooit is er in de evolutie van de mens een fout ontstaan waardoor er een ras ontstond
  met afwijkende hersens.
  Deze hebben in 1400 jaar nooit een enkele vorm van ontwikkeling door gemaakt.
  Duidelijk een ander ras dus.

  Like

 7. Lucky9 zegt:

  @ Hora Finita om 12:17
  Moslims zijn overeenkomstig wetenschappelijke maatstaven géén ras.

  Desalniettemin begin ik me daarover ook zorgen te maken en vragen te stellen. Inteelt is in de islamitische praktijk een meer dan alledaags verschijnsel. Vele generaties moslims hielden zich intensief bezig met hun Mohammedaanse stamboom in de meest letterlijke zin van het woord.

  Gekoppeld aan de hersenspoeling die elke nieuwe generatie tijdens haar jeugd gedwongen ondergaat stelt zich de vraag of over een korte periode van 1400 jaar er zich toch geen genetische mutatie heeft voorgedaan die een blinde agressiviteit en domme onverdraagzaamheid genetisch bestendigde.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  @ Hora Finita:
  Citaat:
  “Het is niet ras, maar cultuur of attitude”
  http://dutch.faithfreedom.org/2011/12/02/het-is-niet-ras-maar-cultuur-of-attitude/

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  @ LOuis Portugal

  Neem aan dat u bedoelt dat Sabaditsch “fout” was/gezien werd en word omdat zij niet meegat met het knuffelen van die Haatideologie Islam

  Like

 10. vederso zegt:

  Had Sarrazin dan toch gelijk met zijn stelling, dat ook een genetische faktor een rol speelt in het falen van de integratie? Hij zelf is, ondanks heftige kritiek, nog steeds die mening toegedaan.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Jullie hebben allemaal gelijk: ze zijn genetisch gemanipuleerd, hetgeen me doet denken aan een weergaloze film, nl. Une Prophète. Daarin zegt de hoofdrolspeler op een gegeven moment:
  “Als ze niet eeuwenlang met hun ZAK gedacht hadden, zouden ze nu beter geëvolueerd zijn.”

  Like

 12. Hora Finita zegt:

  Lucky
  Natuurlijk is het volgens de wetenschap geen ras
  Maar dat er geestelijk iets fout zit dat staat vast.
  Zou ook allemaal niet erg zijn.
  Er zijn duizenden achterlijke achtergebleven volken op deze aarde.
  Hebben wij geen last van.
  Laat ze leven volgens hun cultuur en (bij) geloof.
  De grootste fout die gemaakt is, is het vermengen van een middeleeuwse cultuur
  en hersen beschadigde volkeren met het westen.
  En de schuldigen zijn wij zelf, (ons eigen volk)
  De westerse regeringen die het op zetten en de burgers zelf die het toelaten
  hoewel we het van af de eerste zogenaamde arbeidsmigrant al wisten.
  En terug gaan ze nooit weer.
  Een moslim geeft nooit 1 meter veroverd gebied terug zonder bloedvergieten.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @EJB: wil je svp de “post” nakijken, uitleg volgt meteen daarna.(hier niet reageren!)

  Like

 14. E.J. Bron zegt:

  @GD

  Ik heb geen “post” !!

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  @EJ: het sleutelwoord is krankjorum….!!!!!!!!
  Hier NIET reageren…!!!

  Like

 16. jowitteroos zegt:

  @ Louis Portugal

  Ik ben denkelijk een beetje traag als het om begrip gaat, maar lees nu pas wat u in 11.50 bedoeld:

  De naam had U fout geschreven

  Like

 17. rekaba zegt:

  Moslims een ras? Zijn Joden een ras? Zijn Hindoes een ras?
  Ja en nee, soms wel soms niet.
  Als mensen eeuwen en eeuwen lang alleen onder elkaar trouwen en eenzelfde denkwijze en gedrag aanhouden zou dat dan in het DNA te zien zijn? Zou dat evolutionair effect hebben in de genen? m.a.w. wordt op die manier een ´ras´ gecreëerd?

  Vele rassistische jodenhaters wisten het antwoord op deze vragen ook nie. In feite waren de Joden voor hun een ras omdat ze de Joden als ras zagen. Overigens deden de Joden dat in feite voor zichzelf (noemden zich ´volk´) ook.

  Belangrijk bij Joden en Hindoes is dat de religieuze en etnische identificatie gelijk opgaan, samenvallen. Hun god en goden spreken zich ook als zodanig uit. Islam is wel Arabisch van karakter maar laat makkelijk ruimte voor andere etniciteiten. Alleen kan je er heel makkelijk in maar (officieel dan) nooit meer uit. Dus draagt het bij aan het kweken van een moslimras. Hindoeïsme is open en makkelijk wat dit betreft. Jodendom niet. Probeer maar eens (als man) Jood te worden. Hoewel het bij het liberale jodendom wel meevalt maar bij de orthodoxie wordt je zodanig omgeturnd dat er van je oude etnische identificatie niet veel meer overzal blijven.

  Moeilijke discussies zijn dit. Er zijn geen geschikte woorden om te gebruiken. ´Religieus rassisme tegen moslims´ wat een terminologie.

  Like

 18. vederso zegt:

  Edgar1981 heeft, met een beroep op de Freedom of Information Act, de posters opgevraagd. Zo simpel kan het dus zijn. Zie ook de link naar Bruce Bawer in dit kort stuk.

  http://edgar1981.blogspot.com/2012/03/imprisoned-in-uk-for-criticising-islam.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s