Zwitserse buitenlandercriminaliteit krijgt de overhand

De ontwikkeling van de buitenlandercriminaliteit, die de woordvoerder van de FPÖ in zake veiligheid Harald Vilimsky ieder jaar in Oostenrijk vaststelt, doet zich ook voor in Zwitserland. Ook daar toont de criminaliteitsstatistiek ieder jaar een toename van de delicten. Vooral in grote steden was er beduidend meer criminaliteit dan vorig jaar. Intussen is de situatie zo erg geëscaleerd, dat meer dan de helft van de Zwitserse delinquenten van buitenlandse afkomst is. Aan deze ontwikkeling dragen vooral asielzoekers en criminele toeristen bij.

Met het oog op deze ontwikkelingen eist de Zwitserse Volkspartij (SVP) nogmaals de omzetting van het referendum, dat dor de burgers werd aangenomen. Verder dient er harder te worden opgetreden tegen criminele asielzoekers. Ook de afbraak van de Akkoorden van Schengen, die de SVP als mislukt verklaard, wordt geëist.

Sinds het aannemen van het uitzettingsreferendum zijn er al anderhalf jaar voorbijgegaan. Desondanks heeft het Zwitserse regering nog niet eens een wetsontwerp tot stand gebracht. Daarom plant de SVP nu nog een referendum, die moet zorgen voor de verankering van het eerste referendum in de grondwet.

Vorig jaar hebben bovendien de SP, Die Grünen, de CVP en de FDP een motie afgewezen, die drugshandelaars uit het asielproces moest uitsluiten. Daarom zien de politici van de SVP ook bij deze partijen de schuld voor de stijging van criminaliteitsstatistieken. Ook ontmaskeren ze de belofte van de regering, dat de Akkoorden van Schengen voor een betere veiligheid zou zorgen, ronduit als een leugen.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/007773-Schweizer-Fremdenkriminalitaet-nimmt-ueberhand

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Zwitserland. Bookmark de permalink .

3 reacties op Zwitserse buitenlandercriminaliteit krijgt de overhand

 1. louis-portugal zegt:

  Wie had 10 jaar geleden geloofd dat dit in Zwitrserland zou kunnen gebeuren.
  Nu al 400.000 islamitische vreemdelingen.

  Like

 2. Hoe komen al die binnenstromers daar binnen? Zwitserland was toch altijd zo streng met de toelating? Het is me nog niet duidelijk. Wie schrijft er eens een special over?

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  @P.Pardon: ik denk dat je op de volgende plek alle relevante info kunt vinden.
  http://www.svp.ch

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s