VIDEO: European Counter Jihad-Meeting in Århus (DK)

De mediaverslaggeving over de eerste Europese Counter Jihad-Meeeting in Århus toont opnieuw het grote verschil tussen de realiteit en de mediale propagandavoorstelling. Er was een grote groep journalisten ter plaatse: twee wagens van de Deense televisie, een half dozijn camerateams uit verschillende Europese landen en ongeveer 30 radio- en krantenjournalisten. We zagen bij de televisieberichten ´s avonds op de Deense televisie geen enkele opname van het manifestatiepodium, waarop wij met onze spandoeken en vlaggen duidelijk maakten waarom het ging.

Het leek de politiek correcte mediale censuurwachters waarschijnlijk contraproductief wanneer ze bijvoorbeeld onze Israëlische vlaggen en onze “Stop de Sharia”-affiches zouden laten zien. Men mag het de kijkers kennelijk ook niet aandoen om te laten zien, dat er in Århus hele normale burgers uit het midden van de samenleving demonstreerden – en geen door de media zo hevig naar verlangde kale koppen met martiale gezichten, boksbeugels knuppels en zwarte legerkisten.

We zijn gisternacht laat met de bus uit Århus teruggekomen. Tijdens de 18 uur durende terugreis door heel Duitsland met veel stops stapten de laatste demonstranten om 02.30 uur uit in München. Onze beide buschauffeurs, eentje van hen een oorspronkelijk uit Duitsland afkomstige man uit Kazachstan, namen afscheid van ons met de woorden:

“Jullie zijn een toffe groep. Ga zo door!”

Daar kunnen ze op rekenen. Een bijzonder vlijtige medestrijder uit Nordrhein-Westfalen heeft diezelfde nacht nog een videosamenvatting geproduceerd, die in deze vorm vermoedelijk niet op de publiekrechtelijke televisie uitgezonden zou worden. Want zij documenteert de waarheid en die mag men kennelijk de brave Duitse burger niet aandoen. Michael Mannheimer omschreef in zijn spontane toespraak, die hij nog voor het officiële begin van de manifestatie hield, uit wie onze beweging bestaat en wat haar bedoeling is. Alain Wagner van de Franse islamkritische internetsite Riposte Laïque verweet de mainstream-politici ervan, dat zij de veiligheid van hun volkeren voor olie en de financiële kracht van de Arabische landen zouden verkopen.

Onze cameraman ging ook heel dicht in de buurt van de zwaar vermomde linkse chaoten, die zich in hun verwoestende handelen blijkbaar met islamitische gevechtstroepen, waarvan enkelen T-shirts en jacks met het opschrift “Soldier of Allah” droegen, hebben verbroederd. Er is te zien, hoe ze vuurwerk aansteken en de politie bekogelen met flessen en straatstenen. Wanneer deze ondermijnende militante vijanden van vrijheid en democratie getalsmatig verder toenemen, kunnen we al heel spoedig op burgeroorlog lijkende toestanden in de straten van Europa verwachten:

Kijk ook naar de ARD Tagesschau van zaterdag om 20.15 uur (vanaf 08:13). Er wordt bericht over “rellen”, waarbij ongeveer 80 personen werden gearresteerd. Geen woord over van wie het geweld uitging en aan welke kant de politie alleen maar arresteerde.

Een lid van de German Defence League werd geïnterviewd door de Deense televisiezender TV2. Hij heeft met zijn verstandige en zakelijke uitlatingen de verwachtingen van een “rechts-radicaal” of “vreemdelingen hatende” gevaarlijke “racist” zwaar teleurgesteld. Tijdens de manifestatie was er geen enkele rechts-radicaal te bekennen. Zowel de Engelse, evenals de Deense, Zweedse, Finse, Noorse, Poolse en Franse islamkritische beweging bestond uit burgers uit het midden van de samenleving. Hier het interview met het lid van de German Defence League:

De antidemocraten, de gewelddadige knokploegen, de meningsonderdrukkers, de vijanden van verscheidenheid, mensenrechten en vrijheid waren allemaal bij de “tegendemonstranten” te vinden. Hun aantal wordt intussen op tweeduizend geschat. Ze lieten in de straten van Århus sporen van hun destructieve instelling achter:

Deze van haat vervulde en nihilistische elementen trokken na het einde van de manifestatie door Århus, gooiden winkelwagens en plantenbakken om en sloegen ook ramen in. Als er niet honderden politieagenten in de straten zouden hebben gepatrouilleerd, dan zou het vernielingswerk desastreus zijn geworden.

Eentje had zich tijdens zijn invasie van het manifestatieterrein kort voor de arrestatie door de politie waarschijnlijk ontdaan van zijn wapen, dat we in het gras vonden. Daarmee zou hij zeer waarschijnlijk niet in zijn neus hebben willen peuteren:

De eigenaar van dit aanvalswapen is vermoedelijk een van de 85 van zijn gewelddadige geestverwanten geweest, die door de politie gearresteerd werden. Arrestaties aan de kant van de vreedzame islamkritische demonstranten: NUL.

Steeds opnieuw probeerden deze “anti”-fascistische fanatiekelingen het manifestatieterrein te bestormen. Maar de waakzame politie en beveiligingsmensen op het terrein hadden de situatie constant onder controle. Aan onze bescherming droeg ook deze sympathieke politiehond bij, zodat wij ondanks de om ons heen marcherende rode fascisten en soldaten van Allah een veilig gevoel hadden. De politieagenten maakten ook de indruk, dat hun sympathie eerder aan onze kant dan die van het gewelddadige gepeupel van de andere kant lag. Ze wisselden direct in snel tempo van positie als er gevaar dreigde door binnendringende chaoten.

Daarbij steeds op de loer: Fotograaf Tobias Raphael Bezler, die niet alleen veel deelnemers aan de manifestatie fotografeerde, maar ogenschijnlijk ook heel begerig was om opnames van vermeend geweld tegen zijn extreem linkse politieke geestverwanten te kunnen maken. Op de volgende foto is hij links op de achtergrond te zien.

Bezler, die zichzelf bij zijn publicaties altijd “Robert Andreasch” noemt, is officieel een journalist, die ook een perskaart bezit. Maar hij gedraagt zich niet als eentje. Want journalisten stellen normaalgesproken vragen. Ze willen er achter komen wat de deelnemers aan een manifestatie motiveert, welke hun ideeën en doelen zijn. Bezler heeft ons, op de tientallen manifestaties waarop hij ons met zijn camera bespiedde, nog nooit één vraag gesteld. Hij forografeert alleen maar stil als een vis constant demonstranten. Bezler maakt waarschijnlijk een dossier met islamkritische burgers d.m.v. grote en detailopnames. De zaak, waar het eigenlijk om gaat – kritiek op de ideologie van de islam – interesseert hem überhaupt niet. In zijn artikelen gaat hij hier nooit op in, maar maakt ons steeds opnieuw zwart als “racisten” en “rechtspopulisten”.

Bovendien probeert hij constant om achter de namen van islamkritische demonstranten te komen. Hij sprak een dame, die zich nog nooit aan hem heeft voorgesteld, die nog nooit als persoon in het openbaar is opgetreden en haar naam nog nooit heeft genoemd, in Århus bij haar achternaam aan. Dit zou deel kunnen uitmaken van zijn strategie: ten eerste door het voortdurend fotograferen van deelnemers aan de demonstratie deze proberen te intimideren en hen daarna door het noemen van hun naam – wat hij in Århus overigens ook bij Michael Mannheimer deed – angst voor de openbare politiek correcte maatschappelijke boycotknuppel in te boezemen. Figuren zoals Bezler zouden met hun gedrag in de DDR vermoedelijk een steile carrière bij de STASI gemaakt hebben.

Deze poging tot het onder druk zetten kan men alleen maar tegemoet treden met een standvastige, vastberaden en zelfbewuste houding. Wij vertegenwoordigen niets anders dan de waarheid en de feiten. We moeten ons door niemand laten intimideren. Nog hebben we een democratie en een half om half functionerende rechtsstaat. Nog kan feitelijk geuite islamkritiek niet worden bestraft, hoewel er al talrijke pogingen in deze richting bestaan. Wij zijn de opvolgers van de “Weiße Rose”, van graaf Stauffenberg en de burgerbeweging in de voormalige DDR, ook al worden we nog niet bedreigd door een dictatoriaal regime. Maar Århus heeft aangetoond: Als we ons niet verzetten, dan zal Europa over enkele decennia geen continent meer zijn, waarin het waard is om te leven.

Daarom is energiek en moedig verzet zo vreselijk belangrijk. In Århus hebben we gezien, dat wij veel geestverwanten in heel Europa hebben. Duizenden anderen zouden ook gekomen zijn als ze niet bang zouden zijn geweest voor de linkse en islamitische terreurcommando´s. En als ze niet door ondermijnende verbreding van links-extremistische propaganda uit de eigen rijen geïrriteerd zouden zijn.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/04/video-european-counter-jihad-meeting-in-aarhus/#more-247406

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Counterjihad, Denemarken, Europa, Free speech, Islamisering, Islamkritiek, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: European Counter Jihad-Meeting in Århus (DK)

 1. Predictor zegt:

  Net als in Nederland mochten de Deense media jarenlang geen kwaad woord over moslims of de islam naar buiten brengen en werden alle misstanden zorgvuldig met de ‘mantel der liefde’ bedekt. Hoe genadeloos de door de Europese politici gepredikte en gebezigde tolerantie voor de autochtone bevolking inmiddels is geworden begint nu echter langzaam door te dringen tot de bevolking. Voor het eerst waarschuwen de Deense media -verwijzend naar de politie- openlijk voor een Kroatische moslimfamilie die al jaren vrijwel ongehinderd criminele maffiapraktijken kan bezigen. Om de dag komt de familie Levakovic wel met de politie in aanraking, opgeteld 203 keer in slechts één jaar tijd. Ze maken zich schuldig aan afpersing, heling, bewapende overvallen en verkrachtingen. Alle integratiepogingen zijn mislukt en de Levakovicjes zijn inmiddels de meest kostbare immigrantenfamilie van Denemarken geworden.
  http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Predictor, dat gedeelte van die famillie ken ik niet maar het eerste gedeelte zou ik zelf geschreven kunnen hebben.
  Bedankt dus.

  Like

 3. Bedankt weer Bert, voor deze nuttige informatie. Ook al weten we allang wie de nieuwe (?) fascistische broertjes van de islamofascisten zijn.

  Like

 4. potlood zegt:

  Nou zou het natuurlijk zo kunnen zijn dat ik niet goed heb opgelet, maar naar mijn menig is de verslaggeving van Nederlandse hournalisten kennelijk zoekgeraakt tijdens de terugreis want ik heb er nauwelijks iets over gelezen in de kranten, of van gezien op onze immer onafhankelijke NOS…

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Het fascisme is al aan de macht.

  Like

 6. Predictor zegt:

  Nog geen 5% van alle criminele zaken komt hier in de (gesubsidieerde) media zodra het om moslims/niet-westerse immigranten gaat (de grote Taboe’s van onze regering!) Per slot van rekening geldt nog steeds: “wiens brood men eet, diens woord men spreekt!”
  Het volk krijgt hiertegenover wel zo nu en dan ter camouflage een nietszeggende topic voorgeschoteld, waarvan men weet dat de kuddedieren hier als een bok op de haverkist zullen springen (zoals bijv. de kwestie Mauro en het hoofddoek van Bea!)
  Zolang men dit ‘clubje achter de heg’ blijft, is dit een vrijbrief voor onze bestuurders om te blijven manipuleren!

  Like

 7. toetssteen zegt:

  http://www.flex.com/~jai/satyamevajayate/hell.html

  Men zou wensen dat de geschiedenis nu eindelijk eens geschreven zou worden zoals het hoort. Dat opdat men er lering uit zou kunnen trekken…..

  Like

 8. Predictor zegt:

  Dat grote groepen moslims de evolutie hebben overgeslagen is duidelijk (waarschijnlijk vanwege hun isolatie in de woestijnen). Maar dat er heden ten dage in deze westerse maatschappij nog steeds volgers, fans en pamperaars zijn (primaten dus) van een ideologie die uit het stenen tijdperk stamt, is niet te geloven! Darwin zou zich in zijn graf hebben omgedraaid!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Goed stuk waar ook ik HELEMAAL achter sta. Scribenten, het was de grote staatsman Churchill, die dat al lang had voorzien. Hij zei citaat” De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”. Wat een visionair was deze man. Inderdaad het ” rode gespuis”, in samenwerking met de anarchisten hebben zich verbonden met de ISLAMOFASCISTEN. En nu word ik echt niet goed, als ik denk aan de verraderlijke motie Halsema, waardoor in nederland deze fascisten niets in de weg mag worden gelegd. ALLEEN DE PVV EN DE SGP stemden TEGEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s