Brussel, Europese hoofdstad van de islam (+ video)

De Amerikaanse televisiezender CBN News heeft onlangs een explosieve bijdrage over de toenemende betekenis van de sharia en de islam in Europa uitgezonden. Sindsdien zorgt deze televisiedocumentaire voor heftige discussies, zowel in de VS als in Europa. Het gaat vooral om de meest noodlottige stad van alle Europese landen, om de hoofdstad Brussel, die op dit moment een dramatische verandering doormaakt: Er wonen steeds meer moslims, hun groeiende invloed verandert op dit moment alle structuren van de samenleving. Leest u hieronder de vertaalde bijdrage van CBN News:

Brussel is de hoofdstad van Europa. Maar enkelen noemen haar nu de “Islamitische hoofdstad van Europa”. De graffiti op een Brussels gebouw zegt het duidelijk: “Welkom in Belgistan”. Moslims zijn weliswaar nog een minderheid in België, maar in de hoofdstad Brussel zijn ze al de op twee na grootste religieuze groep, die meer dan een vierde deel van de bevolking vormt. In minder dan 20 jaar zouden ze in de meerderheid kunnen zijn.

Sharia4Belgium

De meest controversiële islamitische geloofsgroep noemt zichzelf “Sharia4Belgium”. Ook al nemen velen deze groepering niet serieus, klinkt de leider Fouad Belkacem alias Abu Imran uiterst vastberaden als hij aan CBN News uitlegt dat de moslims België en de wereld weldra zullen domineren: “De sharia zal heersen”, zegt Imran, “wij geloven, dat de sharia wereldwijd zal worden ingevoerd.”

Maar niet alle moslims zijn enthousiast over Sharia4Belgium en zijn handelwijze. Veelmeer is het tegendeel het geval: Men zou deze beweging een PR-nachtmerrie kunnen noemen voor die islamitische groepen, die hun verbindingen tot het radicalisme en de sharia veel liever willen bagatelliseren.

Sharia4Belgium-leider Imran sprak zich voor de Amerikaanse televisiezender CBN News desondanks heel openlijk uit: “De islam en het shariarecht zijn onafscheidelijk en de democratie is slecht”, zegt hij. En verder: “De sharia is de islam. Om het heel duidelijk te zeggen, er bestaat geen verschil tussen islam en sharia, het is alleen maar een naam.”

Imran gaat nog verder, wanneer hij de overtuiging uitspreekt dat de democratie tegenover de islam en de sharia zou staan: “Wij geloven, dat Allah de wetgever is. Allah formuleert de wetten. Hij beslist wat toegestaan en wat verboden is.”

CBN News vroeg Imran naar de zelfbenoemde “democratische moslims”, die zich uitspreken tegen extreme delen van de sharia. Daarover zei hij het volgende: “Het is echt grappig als ik iemand hoor zeggen dat hij met een democratische moslim heeft gesproken. Dat is hetzelfde als wanneer ik zou zeggen dat ik met een christelijke jood of een joodse moslim gesproken zou hebben of zoiets. Dat is onmogelijk”. De moslims, die zeiden dat ze tegen de sharia zouden zijn, zijn geen moslims. Onmogelijk.

Oorlog der culturen

Net zoals in veel landen van Europa is er ook in België een “oorlog der culturen” aan de gang. Vorige maand werd er aan de deur van moskee in Charleroi een varkensmasker bevestigd. Daarna poseerde de dochter van de voorzitter van het rechtse Belgische Vlaams Belang, An-Sofie Dewinter, in bikini en boerka met de Nederlandse woorden “Vrijheid of islam”.

Onbekenden schilderden de poster helemaal over met een boerka en Dewinter werd met moord bedreigd. Op YouTube noemde de leider van Sharia4Belgium Imran de vader van An-Sofie Dewinter, de politicus Filip Dewinter, een souteneur, omdat hij haar in bikini liet poseren: “Deze samenleving is goor en pervers. We maken het verval van deze samenleving mee, waarom wij haar moeten redden, zoals we dit ook al in Spanje deden” verwijst Imran naar de islamitische expansie naar Spanje 1300 jaar geleden.

“We moeten de samenleving redden en verlichten met de islam”, zegt hij tegen CBS News. En de islam laat zijn spierballen zien: Meisjes in bikini´s worden aangevallen en in enkele islamitische gedomineerde buurten wordt de sharia al toegepast.

Een fascistische ideologie

“De grote steden van Europa zijn de eerste plaatsen waaraan we kunnen zien wat er gebeurt als moslims in de meerderheid zijn”, waarschuwt Sam van Rooy, coschrijver van het belangrijke nieuwe Nederlandse boek “Islam: Kritische essays over een politieke religie”. “We zien het in de grote steden: Brussel, Rotterdam, ook Amsterdam en Antwerpen”.

“De islam is een fascistische ideologie, hij is geen religie zoals het christendom of Jodendom”, aldus de publicist tegen CBN News. “Het gevaar vormt de religieuze kant, dat is anders dan bijvoorbeeld bij het communisme of nazisme, want bij hen gaat het ´slechts´  om ideologieën. De islam heeft van beiden iets.”

Van Rooy zegt tegen CBN News, dat hij de toekomst van Europa zeer pessimistisch zou inzien en hij waarschuwt ervoor dat de hele regio zeer vermoedelijk de weg van de sharia zal gaan. De leider van Sharia4Belgium Imran verheugt zich al op de tijd, waarin de Belgische wet door de sharia vervangen wordt. Bij deze wet horen o.a. straffen zoals amputatie bij diefstal, steniging en dood voor homoseksuelen.

Imran merkt relativerend op: “Veel mensen denken bij het woord ´sharia´  onmiddellijk aan amputaties, stenigingen, moord. Dat is slechts, ik weet het niet exact, een duizendste deel van de sharia”, zegt hij. “Of wist u, dat in de 1302 jaar van de islamitische staat onder de sharia slechts ongeveer 60 handen werden afgesneden? Dus in 1300 jaar maar zestig handen”, stelt hij vast. “Is dat echt een aantal waarvoor men bang moet zijn? En als u geen crimineel bent, waarom zou u dan bang voor de sharia moeten zijn?”

Confrontatie met de sharia in zicht

Een confrontatie over de sharia wordt alleen al door het islamitische geboortecijfer, dat het politieke landschap in toenemende mate verandert, steeds waarschijnlijker. De populairste babynaam in Brussel is al vier jaar lang Mohammed. CBN News vroeg Imran of hij zou geloven dat het nog slechts een kwestie van tijd zou zijn totdat de moslims de meerderheid in België zouden vormen.

“Natuurlijk”, zegt hij, “zelfs de ongelovigen zelf zeggen dat in 2030 de moslims hier in België sowieso in de meerderheid zullen zijn. Dat is geen probleem, want hier in Antwerpen is al 40% van de schoolkinderen moslim”.

Imran geeft de blanke, autochtone Belgen het advies hoe zij deze ontwikkeling zouden kunnen tegenhouden: “Als ze ons willen terugdringen, zouden ze ermee moeten beginnen met vier vrouwen te trouwen en veel kinderen te verwekken”,zegt hij. “Begin daarmee, maar ik denk niet dat ze een kans zullen hebben”.

De journalist Sam van Rooy bevestigt het uitzicht op een islamitische toekomst voor België: “Ik geloof niet, dat men dit proces zal stoppen”, zegt hij tegen CBS News. “Ik ben zeer pessimistisch en ik denk dat steeds meer Belgen Brussel zullen verlaten, zodat de stad echt een islamitische hoofdstad voor decennia zal zijn”.

De leider van Sharia4Belgium Imran kan dit alleen maar bevestigen: “Ik denk niet dat we hier nog ver van verwijderd zijn. Ik denk, dat het Westen en Europa zich nu op een golf van de islam en de sharia moeten voorbereiden. De overwinning van Allah is nabij!”

Video:

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/redaktion/bruessel-europaeische-hauptstadt-des-islam.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

15 reacties op Brussel, Europese hoofdstad van de islam (+ video)

 1. Linsky zegt:

  Maak je borst maar nat. Dit weten die manipulators al heel erg lang, daar waren deze onderzoeken niet echt voor nodig!

  De 10 procent regel: minderheid wordt meerderheid

  Als tien procent van de bevolking een onwrikbare overtuiging heeft, zal na verloop van tijd onwrikbaar meer dan de helft van de bevolking die overtuiging hebben. Dat blijkt uit computersimulaties van Rensselaer Polytechnic. De bevinding heeft verstrekkende gevolgen, variërend van marketing tot politiek.

  Een klein groepje extremisten (islamieten/moslims…etc…) heeft een enorme invloed, zo blijkt dus.

  http://www.visionair.nl/wetenschap/de-10-procent-regel-minderheid-wordt-meerderheid/

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het word tijd voor nieuwe Kruistochten, we hoeven niet ver we kunnen beginnen in ons eigen land.

  Like

 3. wat kunnen wij hieraandoen!!!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier, dat klopt, alleen vrees ik dat we in het geheel een zwak volk geworden zijn, we vechten niet meer terug. En onze grote politieke partijen heulen mee met de ISLAM evenals BEA BILDERBERG!

  Like

 5. Linsky zegt:

  on-topic, maar toch…

  Op het NOS journaal was natuurlijk middels het beruchte filmpje, uitgebreid te zien hoe misdadig en gewelddadig de Israëlische soldaten zijn.

  Hier wordt er toch wat genuanceerder over gedacht en blijkt er wel het een en ander aan te zijn vooraf gegaan!

  Like

 6. lucky9 zegt:

  Linsky niet helemaal off topic.

  Onlangs schafte ik twee werken aan: “United in Hate: The Left’s Romance with Tyranny and Terror” van Jamie Glazov, zeer verhelderend op elk gebied.
  En een 2e werk van Pamela Geller: “Stop the Islamization of America: A Practical Guide to the Resistance”. Dit laatste daagt de Europese intelligentsia uit om een aan Europa aangepaste versie over “Weerstand” te schrijven.

  Alleen is het zo dat ik vrees dat deze laatste subversief en onder de toonbank zal moeten verspreid worden, want de Americans hebben mooi praten. De klauwen van de fascistische geïndoctrineerde islamofiele apparatsjiks zijn op het grondgebied van de laatste bakermat van de hedendaagse beschaving immers al dermate versterkt en aangescherpt door de demografische invasie door de islamitische jihad dat hier echte paardenmiddelen moeten aangewend worden.

  Een aspirientje tegen kanker helpt immers helemaal niet, integendeel het bevestigt slechts onvermogen, onbekwaamheid, debiliteit en idiotie. Gelukkig is er aan alles een begin en een einde.

  Moslims bereid U alvast maar voor om onvoorwaardelijk te remigreren of te integreren zonder ooit het geringste leugentje te gebruiken! Er is geen andere mogelijkheid, geen enkele andere weg, geen uitvlucht of achterpoortje. Zero tolerance. Hoe meer u lastert en schreeuwt over discriminatie en racisme, hoe nauwer het net van de geschiedenis zich sluit rond uw nekken.

  Voor islamofielen en dito politici, geen genade. Nooit!

  Like

 7. Zeker Kodderbeier !
  Volkomen gelijk hoor .
  We durven ze niet aan hier de mensen hier zijn niet zo hard als dat volk.
  Kijk eens op youtube na Nostradamus,
  of op tv History channel nu en dan komt het weer
  ik heb alle dvd’s van hem

  Like

 8. Linsky zegt:

  Europese ministers willen ‘superleider’ aan hoofd van EU
  IMF eist invoering Eurobonds
  Wie wordt de eerste ‘superpresident’ van de EU, door critici ook wel het ‘Vierde Rijk’ genoemd?

  Een door de Duitse minister Guido Westerwelle aangevoerde groep van ministers van Buitenlandse Zaken wil dat de EU een nieuwe ‘superleider’ krijgt die tegelijkertijd de rol van Herman van Rompuy -de president van de Europese Raad- en Jose Manuel Barroso -de president van de Europese Commissie- gaat vervullen. Deze ‘super-minister’ moet door de EU afgevaardigden worden gekozen, zodat er nog een schijn van enige democratie aan de functie hangt.. ….verder

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658176&r=1&tbl_archief=&

  Like

 9. Er kan langs democratische weg nog genoeg tegen gebeuren als de man in de straat dit wil, maar daar is hij te lui voor, want nadenken en van gewoonte veranderen is vermoeiend.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Generaal Pardon, HELEMAAL MEE EENS, en daarom wordt ons alles door “de strot”geduwd, van islamisering tot verkwanseling aan het POLITBURO EUSSR!

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Heel lang geleden is er na veel kritiek op Amerika door een station, moe van dat eeuwige gezeur over Amerika door vooral nederlanders, een documentaire gemaakt over misstanden in Nederland hetgeen natuurlijk niet zo moeilijk is.
  Ondanks dat het hier volgens “velen” bijna perfect is, waren en zijn er ook minder “mooie” dingen.
  De linkse MSM is toen over die amerikanen heengevlogen met o.a , waar ze de brutaliteit vandaan haalden om zo´n documentaire te maken.

  Conclusie het mooiste is om deze documentaire bij zoveel mogelijk politiek correct spul te vertonen en vooral bij die politici.
  Het zal wel onmogelijk zijn om de documentaire op een nederlands P.O. vertoont te krijgen.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Ik ben echt geen blinde Israël fan maar vind die video van MIchael Coran wel too the point.

  Ik begrijp trouwens niet goed hoe die NWO-ers in Brussel dit allemaal kunnen toestaan want in wezen zijn de NWO en de Islam 2 concurrerende machtsblokken.

  Leg eens uit Linsky.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Louis,
  hoe kom je d’r in hemelsnaam bij dat de islam en de NWO zouden concurreren..?
  Wat denk jij nu eigenlijk wat er allemaal aan het gebeuren is!!

  We hebben het hier goddomme over een wereldoverspoelend, gehersenspoeld volk (islamieten) wat een geloof hanteert en praktiseert, wat de totale vernietiging nastreeft van alles en iedereen die anders is en niet voldoet aan de zieke interpretaties van hen persoonlijk of hun koran en sharia, ja zelfs het leven zelf!

  Het is geen religie in de zin van het woord, maar een compleet, juridische, economische en politieke oorlogsdoctrine, een militair NWO-systeem met als doel; Total Control! Uitermate geschikt dus als instrument, wapen om de huidige wereldbevolking te ‘transformeren’!
  Uit letterlijk alles blijkt toch dat de islam/sharia gebruikt wordt om de mens te ‘veranderen’ te transformeren in een nieuw ‘ras’ tot slaaf gekneed naar door het instrument -islam- .

  Wie anders dan de moslimknuffelaars zijn de vazallen en uitvoerders van de nieuwe orde.
  Kijk naar wat hoofdmoefti Obama in de USA naar binnenhaalt en zelfs in zijn regering!
  Kijk naar wat de Amerikaanse ambassadeurs aan opdrachten hebben ten aanzien van moslim projecten die dus hier in ons eigen Eussr / Eurabië moet worden gerealiseerd!

  Inmiddels is ook al heel lang duidelijk hoe Al Qaida gebruikt wordt door de geheime diensten. De USA steunt hen financieel via de Inter-Services Intelligence , de veiligheidsdienst van Pakistan. Dat programma van de CIA heette Operation Cyclone.

  Het grote doel van Al Qaida is het stichten van een wereld kalifaat. Ze richt zich daarbij in eerste instantie op islamitische landen die in de ogen van Al Qaida niet genoeg naar de regels van de islam leven.
  Wist je overigens dat de Europese Commissie Al Qaida nooit als terroristische organisatie heeft gekwalificeerd?!

  In bijv.; ‘Waarom er zoveel moslimknuffelaars zijn….!‘ geef ik een aantal redenen die zeer belangrijk zijn voor de verraders om de islamisering met vol enthousiasme te steunen en te verwezenlijken.

  In een van je commentjes onder ‘Het grote eindspel’ gaf je aan dat ik je te snel ging.
  Ik heb in een aantal artikelen geprobeerd duidelijk te maken wat en hoe men het spelletje speelt. Misschien dat er oudere zijn waar het een en ander in duidelijk word.

  Je kunt Linsky in het zoekvak zetten dan krijg je een lijst.
  Maar hier heb je ze ook.
  https://ejbron.wordpress.com/?s=Linsky
  https://ejbron.wordpress.com/page/2/?s=Linsky
  https://ejbron.wordpress.com/page/3/?s=Linsky

  Like

 14. frank de vries zegt:

  Het blijft onbegrijpenlijk, dat er zo weinig protest tegen de Islam is door alle westerse meisjes en vrouwen! Zij zijn bij invoering van de Sharia de klos!
  Nu al zijn in Europa vele meisjes meer uitgescholden, betast, bespuwd, aangerand en verkracht door moslimjongens en mannen, die gewoon de voor hen heilige opdracht in de Koran opvolgen.
  Zie Koran Hfst. 24 vers 13: Verkrachting is toegestaan!
  Je wilt klagen bij de Sharia-rechter? Dan moet je eerst vier mannelijke getuigen als bewijs mee kunnen brengen. (Ieder weet dat bij ons één getuige al moeilijk is te vinden).
  Aan alle meisjes en vrouwen (moeders en vaders van (klein)dochters) die straks onder de Islam-wetten moeten leven.
  Zie Koran Hfst. 65 vers 4: Kinderhuwelijk is toegestaan.
  Dat weten we ook al eeuwen van de moslims.
  Hun huwelijk wordt nog steeds (voor het grootste deel ) door de familie geregeld.
  Meisjes kunnen vanaf hun 3de jaar “verkocht” worden aan volwassen mannen
  Die mogen hun “vrouw” vanaf het 9-de jaar legaal verkrachten als huwelijkspartner.
  Elke moslima begint haar huwelijk met een gedwongen verkrachting.
  Willen al die miljoenen westerse meisjes en vrouwen dat?
  Tot slot: Geloof NOOIT een moslim!
  Zie Koran Hfst, 3 vers 28 en Hfst. 16 vers 106: Moslims MOETEN liegen tegen niet-moslims!
  Dit als iemand zou denken, dat een moslim je iets aardigs tegen je zegt of beloofd!
  Ik ben nog geen moslim tegengekomen, die zegt dat de Koran-wetten liegen!
  Kortom alle vrouwen”: Stem TEGEN DE ISLAM in Europa.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Frank de Vries, prima verwoord, en ze noemen ons ook nog: apen, varkens en honden. Wat mogen wij toch blij zijn voor deze verrijking, die we te danken hebben aan: de resolutie van Straatsburg, Wientjes werkgevers cum suis, en de volgende partijen: PvdA,CDA,D66, en de bierpompliberalen VVD.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s