Bent u politiek niet correct? Lees dan hoe u zich nu moet gedragen

Mag men de FDP FDPissers noemen? Moet men in het vervolg huizen van mensen in de brand steken, die de zogenaamde klimaatverandering ontkennen? En waarover mag men eigenlijk nog praten?

Bent u politiek niet correct? Uit u zich vaak met drastische woorden over politieke partijen? Pas op: Een directeur-generaal op het Ministerie van Financiën en Economische Zaken in Baden-Württemberg raakt zijn baan kwijt, omdat hij de FDP “FDPissers” had genoemd.

Staat u sceptisch tegenover de nieuwe Piratenpartij en steunt u deze niet zonder voorbehoud? Pas op: De Piraten willen in de Verenigde Staten als nieuwe religieuze gemeenschap erkend worden. Het door de Piraten geëiste recht om de wet te breken en naar hartenlust te mogen kopiëren, wordt dan waarschijnlijk in het vervolg door de vrijheid van godsdienst gedekt. Als u niet wilt opvallen, bekritiseer dan dus niet de Piraten – per slot van rekening zou het een religieus dogma kunnen worden geldend recht te breken.

Lijkt u op een crimineel? Hebt u ooit als acteur een ander mens gespeeld? Pas op: De politie heeft in Stuttgart een acteur gearresteerd, die bij Aktenzeichen XY ungelöst een juwelendief had gespeeld. Een voorbijganger had de politie geroepen, omdat hij zich de filmbijdrage herinnerde.

Bent u kritisch m.b.t. tot de staatspropaganda over de zogenaamde “klimaatverandering”? Hebt u waarheidsgetrouwe actuele berichten van de BBC en andere nieuwsbronnen gelezen, volgens welke menig gletsjer niet smelt, maar groter wordt? Wilt u niet belast worden met klimaatheffingen, die niemand iets opleveren, behalve de belastingdienst? Pas op: Er worden op dit moment plannen gesmeed om de huizen en woningen van klimaatsceptici, die niet in de zogenaamde klimaatverandering willen geloven, in brand te steken. Dat gelooft u niet? In het gerenommeerde Forbes-Magazine stelt Steve Zwick, een van de chef-propagandisten van de klimaatverneukers precies dat voor. Alle klimaatsceptici dienen geregistreerd, daarna opgejaagd en dan hun huizen in brand gestoken te worden om een duidelijk signaal af te geven. Of die rookwolken echt gunstig zijn voor de klimaatbescherming? Ter herinnering: Pas enkele weken geleden heeft professor Kari Norgaard er openlijk toe opgeroepen om mensen, die kritisch staan tegenover de politiek correcte leer van de “klimaatverandering”, als geesteszieken of racisten te laten behandelen.

Als u werkelijk politiek correct wilt zijn, praat er dan in geen geval over hoe enkele Britse moslims het belangrijkste islamitische feest (Id al Fitr) gevierd hebben: Ze verkrachtten als groep jonge Britse meisjes. Dat maakte serieus deel uit van hun feestelijkheden, bericht een gerenommeerde Britse krant. Praat er alleen niet over, anders bent u niet politiek correct.

Bron:

http://tinyurl.com/coc9st8

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in political correctness. Bookmark de permalink .

23 reacties op Bent u politiek niet correct? Lees dan hoe u zich nu moet gedragen

  1. Linsky zegt:

    Europese piratenpartijen willen samenwerken en grenzen openen voor migranten en willen volledige vrijheid en daarom ook incest toestaan.

    ‘Genot en verslaving vervullen een fundamentele sociale functie’
    Zij willen een samenleving met veel rechten en nauwelijks plichten. Zo moet je de vrijheid hebben om incest te plegen en ook om niet te willen werken en toch een inkomen te krijgen.

    Afschaffen digitale kopieerverboden voor niet-commerciële doeleinden.

    Afschaffen patenten op levende wezens, genen, (zakelijke) ideeën en software.

    Gegarandeerd inkomen voor iedereen, ook voor mensen die niet (willen) werken.

    Onderscheid tussen de ‘geslachten’ verdwijnt volledig. Volkomen vrije samenlevingsvormen (ook met meer dan 2 personen) en seksuele identiteit. In dit kader heeft de Duitse Piratenpartij het recent door het Europese Hof bevestigde verbod op incest (tussen een Duitse broer en zus) afgewezen.

    * Migratie verrijkt de samenleving. Europa moet permanent de grenzen openen voor migranten. Feitelijk iedereen die hier wil komen wonen moet dat kunnen.

    * Scheiding staat en kerk, vrijheid van religie. ‘Privileges’ voor CHRISTELIJKE kerken moeten worden afgeschaft.

    * Hard optreden tegen RACISME, RECHTSEXTREMISME EN VIJANDIGHEID TEGENOVER BUITENLANDERS. Alle culturen en religies zijn gelijk.

    * Druggebruik uit de criminaliteit halen. Einde aan verbod op veel drugs.

    Sluit uitstekend aan bij de pedofiele vrijheden van het islamitische virus, niet waar?

    Like

  2. Linsky zegt:

    Eerlijk gezegd zie ik dus overigens weinig verschil met de ideologie van de islam.
    Veel van onze overheden blijken dit ook allemaal te willen, gezien de overstelpende publicaties van de laatste jaren.

    Zelfs pedofielenpartijen trachten tegenwoordig openlijk het ‘recht op seks’ af te dwingen voor kleine kinderen…!
    De sharia biedt ons dit alles aan en nog meer….totale heerschappij over kinderen en vrouwen en zelfs hun leven! Maar bovenal natuurlijk de onbegrensde vrijheid van seks met kinderen.

    Zelfs in Europa eerbiedigen we hun ‘cultuur van kinderverkrachting’, blijkens de vrijspraak die keer op keer door de rechters wordt uitgesproken.

    Allah, die per slot van rekening God is, proclameert dat en zijn profeet doet het….wie zijn wij dan om dat te veroordelen?
    En dat alles in naam van tolerantie en afdwingen van ‘gelijkheid’ voor iedereen…………..
    We hebben nu nieuwe argumenten!

    Leve de sharia!
    En de hypocriete linksen juichen en klappen,…ze hebben er ook wel 50 jaar op moeten wachten.

    Daarom dus dat er zoveel moslimknuffelaars zijn!

    Waarom er zoveel moslimknuffelaars zijn….!

    Like

  3. louis-portugal zegt:

    Ik heb ook die statuten van die piraten gelezen en ze zijn bij de peilingen al de derde partij in Duitsland.
    Hoewel ik het niet begrijp is het wel goed voor die Grünen.

    Like

  4. Morticia zegt:

    Ja, ik zeg zo snel mogelijk invoeren die sharia! Dat vrouwen in deze tijd nog steeds zonder boerka de straat op gaan is pure provocatie! Die arme moslimbroeders zich altijd maar inhouden en hun natuurlijk driften zien te onderdrukken bij het ontwaren van een stukje blote huid. Dat is toch gewoon onmenselijk! En dan moeten ze óók nog eens een speeltuin voorbij lopen zonder hun slag te mogen slaan. Sorry hoor, maar dat kan echt niet! Wie zit er ook te wachten op vrouwen met een eigen mening, achter het stuur of in minirok? En de kinderen die ze voortbrengen zijn ook bij voorbaat al softies! Die moeten vanaf de geboorte de islamitische fatsoensnormen met de paplepel ingegoten krijgen, en wie is er ooit slechter geworden van een fikse afranseling, verkrachting of hersenspoeling? D’r moet verdomme wel een oorlog gewonnen worden! O nou dan. Nee ik vind het buitengwoon prima dat er onderhand eens wat andere wegen bewandeld gaan worden om dat vrije vrouwvolk en hun mini-me’s wat broodnodig respect bij te brengen. Dus ik ben VOOR! Te beginnen in Groningen.

    Like

  5. E.J. Bron zegt:

    Waarom in Groningen Morticia?

    Like

  6. Linsky zegt:

    He, Morticia, ook weer in het land? 🙂

    Ik bracht toevallig je “scheldpartij nog in herinnering op;

    VIDEO: Toespraak Paul Weston (BFP) van 07-04-2012 (deel 1)

    Like

  7. Morticia zegt:

    E.J., wethouder Karin Dekker. Ze roept er hard zat om, dus vind ik dat zij een van de eersten moet zijn die van de voordelen van de sharia profiteert ;-). Ze is al voor de boerka en ik weet zeker dat er nog wel meer van haar gading in het pakket zit.

    Like

  8. E.J. Bron zegt:

    Tja…daar heb je een punt! 😉 😀

    Like

  9. E.J. Bron zegt:

    Ik kom regelmatig met de auto in Groningen. Maar pas op: Ik rem NIET voor pinguïns!! 😀

    Like

  10. Linsky zegt:

    Morticia, zou ze niet snappen dat ze genaaid wordt door die woestijnapen?

    Like

  11. Linsky zegt:

    En zeker geen Arabische pinguïns E.J !

    Like

  12. Morticia zegt:

    En wel voor baardapen?? Dat riekt naar discriminatie! 🙂

    Like

  13. Morticia zegt:

    Oh Linsky, had niet gezien dat jij er weer tussen zat met je gezwatel! 😉

    Like

  14. E.J. Bron zegt:

    Dat is nu die positieve discriminatie waarover zo vaak gebrald wordt! 😀

    Like

  15. Linsky zegt:

    Morticia, gezwatel of gezwets, ik doe m’n best! 🙂

    Like

  16. Morticia zegt:

    Oh is dat het? Nou beetje positiviteit kan geen kwaad in deze tijd, dus ik doe mee!!

    Like

  17. Morticia zegt:

    Linsky, gezwatel of gezwets, geneuzel of geklets, maakt niet uit, ik blijf fan! 🙂

    Like

  18. Linsky zegt:

    De echte die hards! E.J.

    Morticia laat me gewoon mauwen en klauwen.

    Like

  19. E.J. Bron zegt:

    Wie niet!? LOL!!! 😀 😀 😀

    Like

  20. Morticia zegt:

    🙂 🙂 🙂

    Like

  21. Linsky zegt:

    Ik bespeur daar toch niet enige mate van leedvermaak, wel? 😦

    Like

  22. E.J. Bron zegt:

    Helemaal niet! Je weet toch…ik ben realist! 😀

    Like

  23. Linsky zegt:

    Morticia,
    heb je dat filmpje van Weston gezien, die was ook al niet zo te spreken over de mate van verdediging door die slapjanus, hahahah

    En je hebt toch zeker wel meegekregen dat die arme moslima´s nu als “slachtoffers van overmatig geweld” zijn vrijgesproken?

    Engeland: schoppers van “blanke hoer” vrij

    Like

Plaats een reactie