Hillary Clinton: “Obama heeft respect en waardering laten zien voor alle religies, vooral voor de islam”

Minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton was zondag in Dacca, Bangladesh, waar ze aan toehoorders vertelde dat de Verenigde Staten niet anti-islam zijn. Daarnaast zei ze dat president Barack Obama hard heeft gewerkt om zijn “respect en waardering” voor alle religies te laten zien – in het bijzonder voor de islam.

Clinton’s kwalificatie is opmerkelijk om een aantal redenen. Om te beginnen, Bangladesh is een overwegend islamitisch land, zodat de oproep kennelijk een poging is om moslims te overtuigen van de toewijding van Obama in het respect voor hun geloof. Met een V.S., die geconfronteerd worden met voortdurende beschuldigingen van anti-islamitische vooroordelen, werden de uitspraken van Clinton waarschijnlijk geuit om de voortdurende pogingen van de regering onder de aandacht te brengen om de kloof met de islamitische wereld te overbruggen.

“Ik denk zeker dat president Obama een zeer duidelijke boodschap heeft afgegeven van respect en waardering voor alle religies en in het bijzonder voor de islam”, verkondigde ze, terwijl ze sprak op de Internationale School.

De Minister van Buitenlandse Zaken zei verder dat beschuldigingen, die zeggen dat Amerika antimoslim is, haar kwetsen.

“Dat doet me zoveel pijn, eerlijk gezegd,” vertelde Clinton het publiek. “Ik bedoel, het is een pijnlijke perceptie om  er van te horen en ik betreur ten zeerste dat iemand het gelooft of het uitdraagt.

Naast de vermelding van haar persoonlijke pijn over het idee dat Amerika anti-islamitische vooroordelen heeft, verdedigde Clinton de natie als een baken van hoop en een toevluchtsoord voor mensen die streven naar vrijheid.

“Ik geloof dat de V.S. door middel van onze wetten en onze voortdurende politieke dialoog waarschijnlijk verder zijn dan waar ook ter wereld in een poging om wettelijke bescherming voor mensen te garaderen”, vervolgde ze. “Ik zou graag zien dat meer landen meer doen om de rechten van minderheden te beschermen, omdat ik denk dat dit een belangrijk deel is van democratie en de erkenning dat het niet uitmaakt wat onze religie of achtergrond ook moge zijn, dat we deze planeet delen met mensen met veel verschillende gezichtspunten en die we moeten respecteren”.

Clinton sprak ook over terrorisme en vertelde het publiek dat ze op geen enkele manier van mening is, dat radicale acties ten behoeve van terroristen een afspiegeling zijn van het islamitische geloof. Ze klaagde dat sommige individuen “religie perverteren”, maar herhaalde haar standpunt dat mensen door de geschiedenis heen elke religie hebben
gebruikt voor radicale doeleinden.

Bron:
http://www.theblaze.com/stories/hillary-clinton-obama-has-shown-respect-appreciation-of-all-religions-particularly-islam/

Vertaald uit het Engels door:

vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Obama, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

27 reacties op Hillary Clinton: “Obama heeft respect en waardering laten zien voor alle religies, vooral voor de islam”

 1. Turul zegt:

  duidelijk de multi-culturele agenda die cultuur marxist Clinton uitdraagt en de de elite in de VS wil opleggen aan Europa en elk land met een europes blanke achtergrond. Walgelijke mensen!

  Like

 2. Richard zegt:

  Wat een wereldvreemde reactie. Of ze kletst maar wat omdat ze daar anders niet heelhuids wegkomt.

  Like

 3. Marcel zegt:

  Goeie foto van Hillybaby !

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Een fanatieke minderheid beschermen. Clinton is al even walgelijks als haar islamitische president.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Marcel je neemt me de woorden van het papier, maar OK. een goeie foto Bert.
  Wat een heks is dat mens

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Stomme trut Clinton, het doet mij verdomme pijn dat MOSLIMOBAMA, de ISLAM de vrije hand laat om haar kanker te verspreiden, en Europa te destabiliseren. Hoe eerder OBAMA opgerot is hoe beter, deze trekpop van het ISLAM en BOLSJEWISME!

  Like

 7. Nicolazien zegt:

  Multiculturalisme bestaat niet, alleen al omdat de islam dat niet toestaat; Saoudi-Arabië is het voorbeeld. Multiculturalisme leidt onvermijdelijk tot volledige islamisering, het is de voorfase om mensen zand in de ogen te strooien (zoals socialisme de voorfase is voor communisme). Onze hoogste leiders (met hun verborgen agenda’s) hebben besloten de wereld te islamiseren, en een heel legioen van laffe, domme, opportunistische baantjesjagers en verraders schiet ze daarbij te hulp. Hillary Clinton hoort daar duidelijk bij. Walgelijk. Het islamitisch terrorisme schiet ons gelukkig te hulp! Daarop hadden onze hoogste leiders niet gerekend (weet ik toevallig), maar het ware gelaat van de islam wordt daardoor voor steeds meer mensen duidelijk .

  Like

 8. Linsky zegt:

  De 10 procent regel: minderheid wordt meerderheid

  Als tien procent van de bevolking een onwrikbare overtuiging heeft, zal na verloop van tijd onwrikbaar meer dan de helft van de bevolking die overtuiging hebben. Dat blijkt uit computersimulaties van Rensselaer Polytechnic. De bevinding heeft verstrekkende gevolgen, variërend van marketing tot politiek. Een klein groepje extremisten heeft een enorme invloed, zo blijkt.

  Het omslagpunt bij tien procent. Minderheid wordt meerderheid. Tien procent of meer ware gelovigen is genoeg om een maatschappij snel te kantelen.

  “Als het aantal overtuigde personen onder de tien procent ligt, is er geen zichtbare vooruitgang in de verspreiding van ideeën. Het zou letterlijk de leeftijd van het universum kosten voor de groep om de meerderheid te bereiken,”
  aldus SCNARC directeur Boleslaw Szymanski, als Claire and Roland Schmitt Distinguished Professor verbonden aan Rensselaer. “Zodra het aantal boven de tien procent groeit, verspreidt de overtuiging zich als een vuur.”

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Toch vind ik de foto niet leuk, E.J. ;-(

  Zo geef je Bill Clinton alle reden om weer achter een jong vrouwtje aan te gaan! 😛

  Like

 10. Linsky zegt:

  Wachteres, daar heeft die sigarenboer geen excuus voor nodig hoor! 🙂

  Like

 11. Marijke . zegt:

  Nou Wachteres het praatje gaat al in de ronte dat als ze klaar is met haar taak dat ze gaan scheiden.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Onthouden! Respect is uitsluitend bedoeld voor MENSEN,
  NIET voor religies en zeker niet voor dat fascistische GEDROCHT islam..!!!

  Like

 13. Marijke . zegt:

  En ze weten allemaal donders goed wat er aan de hand is hoor ,maar ze zijn als des doods de lafaarts.

  Like

 14. Linsky zegt:

  Welke mensen Deckzeijl?
  Volgens mij moet respect verdient worden……….

  Like

 15. Marcel zegt:

  Jammer dat Hillybaby deze school niet even bezocht heeft, dan had ze die meiskes ook nog even kunnen vertellen hoeveel respect en waardering zij en haar baasje wel niet hebben voor deze fantastisch prachtige ideologie :

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2012/05/slecht-biddende-scholieren-gebrandmerkt

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Túúrlijk Linsky, moet respect verdiend worden, maar dat kan iedereen toch zelf wel bedenken, niettan? Noudan!
  http://www.speld.nl/2012/04/06/nieuwe-kruistocht-gaat-door/

  Like

 17. Linsky zegt:

  Of-topic, maar…..

  So! Dat gaat lekker mensen!
  Hedge Funds speculeren op instorten Nederland en Duitsland
  Ingelaste EU-Crisis top op 23 mei – Hollande en Merkel bijna akkoord over invoering (vorm van) eurobonds – Europese banken parkeren 1,2 biljoen dollar bij ECB

  Om de eurozone overeind te houden bereiden de leiders van de eurozone als laatste noodgreep de invoering van eurobonds voor.

  Volgens de gezaghebbende Financial Times is een groep managers van ’s werelds meest prominente Hedge Funds begonnen met het speculeren op de instorting van de twee belangrijkste overgebleven ‘gezonde’ landen van de eurozone: Nederland en Duitsland. Ondertussen lijken de nieuwe Franse president Francois Hollande en de Duitse bondskanselier Angela Merkel het eens te worden over het handhaven van het Europese fiscale pact in ruil voor een Duits ‘ja’ tegen de invoering van eurobonds – al zullen deze om politieke redenen anders worden genoemd. Met eurobonds wordt de financiering van feitelijk de rest van de hele eurozone door met name Nederland en Duitsland definitief en permanent gemaakt.

  Het zijn niet de minste Hedge Funds managers die om deze reden ook de toekomst van de kernlanden Nederland en Duitsland somber inzien. John Paulson, die een bekende miljardair werd omdat hij succesvol ‘short’ ging (wedde) op het instorten van de Amerikaanse hypothekenmarkt in 2008, doet nu hetzelfde ten aanzien van de financiële positie van Duitsland, dat verreweg het meeste geld bijdraagt aan het Europese reddingsfonds EFSF / ESM. Gaat Duitsland ten onder, dan gaat daarmee de hele eurozone op de fles….verder:

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658994&r=1&tbl_archief=&

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Krijgen we dus toch een hete zomer….
  Teiltje: mag ik eve overgeve..???

  Like

 19. vederso zegt:

  @ Richard. Ik vrees dat het niet wereldvreemd is, maar welbewust beleid. Vlad Tepes heeft een deel van de speech van Obama in Caïro in 2009 uit elkaar genomen en daar ziet men hetzelfde terug. (zie de video in de tekst)

  http://vladtepesblog.com/?p=47579

  Like

 20. louis-portugal zegt:

  Linsky ik denk dat die 10 % regel alleen maar geld in bepaalde omstandigheden.
  Als ik zie wat 10 tot 20 duizend fanatieke moslims in Nederland al klaarkrijgen wordt je er bang van terwijl het hele aantal moslims in Nederland nog geen 10 % is.
  Ze vechten met andere wapens dan wij.
  Ik ga even naar DMN. want die weten meestal wat er aan de hand is.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  En wat mij steeds meer opvalt, de moslimknuffelaars zijn dezelfde figuren die compleet EUROFIEL zijn!

  Like

 22. Linsky zegt:

  Nu pas Tom?
  Daar schrijven we godverdomme al die tijd al over!

  Natuurlijk zijn dat Eurofile dhimmi’s. Zij het het ook die de islam willen met de sharia.
  Dan kunnen zij ook gefacilitereerd en legaal kinderen verkrachten en vrouwen mishandelen, met de wet in de hand.

  Like

 23. die schijden niet hoor B.en H. blijven lekker samen …

  Like

 24. Jan zegt:

  The Glazov Gang – Part 1 of 2/ Hillary “What Difference Does it Make?

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 10.29. uur. Zo gek zijn onze politici inmiddels geworden Jan. Ik vraag mij serieus af tegenwoordig, of de NORMALEN in het GESTICHT zitten, en de echte GEKKEN erbuiten! zucht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s