Geen zin in zwarten? Racisme hoort bij de evolutie

Waarom zijn witte buffels eigenlijk “heilige dieren” voor de indianen? Waarom geen zwarte? Waarom worden albino´s door zwarte Afrikanen als tweederangs mensen behandeld? Waarom grenzen groepen mensen zich van elkaar af? Wetenschappers leggen ons heel voorzichtig uit, dat racisme in zijn vele vormen tot de evolutie behoort. Wij willen dat echter niet horen, want is politiek niet correct.

Voelt u zich Duitser, Oostenrijker of Zwitser? Definieert u zichzelf via een natie? Pas dan op – want dan bent u in de ogen van menig medemens al een racist. Daarbij schijnt racisme bij de menselijke ontwikkeling te horen. Wetenschappers van de University of Massachusetts in Amherst berichten nu in ieder geval, dat negen maanden oude blanke baby’s, die nog nooit of bijna nooit een mens met een zwarte huidskleur hebben gezien, al duidelijke kenmerken van racisme vertonen. Duidelijk is in ieder geval, dat mensen al extreem vroeg naar het ras worden gevormd waarmee ze de meeste omgang hebben. Als men dit racisme wil elimineren, dan moet men de kleine kinderen dus van de moeders afpakken en ze zo mogelijk vroeg in gemengde groepen stoppen. Wellicht zal het desondanks niet functioneren om racisme uit te roeien, omdat dit nu eenmaal in onze evolutionaire historie ligt opgesloten. Religieuze, etnische en racistische vooroordelen zijn evolutionair gezien een zuiver beschermingsinstrument. Dat tonen studies op apen aan, die een jaar geleden gepubliceerd werden. In het Duitstalige gebied is het politiek niet meer correct om zulke onderzoeken ook maar te noemen.

Er moeten op dit moment veel heikele politieke vragen beantwoord worden. James Anaya is speciale gezant van de VN voor de mensenrechten. In zijn nieuwste rapport eist de man nu dat de Amerikaanse regering het land van de VS aan de indianen teruggeeft. Natuurlijk zal dat niet gebeuren, maar alleen de eis al maakt het zwarte Amerikaanse president Obama tijdens de verkiezingscampagne tamelijk moeilijk. Per slot van rekening heeft hij ook de stemmen van de indianen nodig.

Want James Anaya, de zojuist geciteerde speciale gezant van de VN, is nu eenmaal zelf een indiaan. Daarvan behoort men op de hoogte te zijn, wanneer vette koppen in de media nu beweren, dat de VN zogenaamd van de VS eisen het zogenaamd gestolen land aan de indianen terug te geven.

De indianen zijn op dit moment sowieso woedend. Want in Texas werd een jonge witte buffel gedood en van zijn huis ontdaan gevonden. De kans dat een buffel wit is, is één op de miljoen. Witte buffels zijn voor veel indianen in tegenstelling tot zwarte buffels “heilige dieren”. Is het niet racistisch wanneer de indianen de voorkeur geven aan een witte buffel boven een zwarte? Waar blijven de protesten en kreten van verontwaardiging van de antiracistische initiatieven tegen deze racistische onrechtvaardigheid? Het mediakartel zorg ervoor, dat wij alleen nog maar een bepaalde manier van denken hebben. En wij hebben geen vrijheid van meningsuiting meer. We zijn nu vrij van iedere politiek niet correcte mening. Ja, dat is vanuit de zienswijze van het mediakartel de ware vrijheid van meningsuiting.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/kein-bock-auf-schwarze-rassismus-gehoert-zur-evolution.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Racisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Geen zin in zwarten? Racisme hoort bij de evolutie

 1. Turul zegt:

  de huidige uitspraken en beschuldigen van racisme heeft niets te maken met werkelijk racisme, maar met cultuur marxisme, niets meer niets minder.

  Met als uiteindelijk doel, het monddood maken van de autochtone bevolking, om eventueel verzet tegen de voorgenomen genocide, door middel van massa immigratie, in de kiem te smoren.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Goed artikel E.J ! 🙂

  Misschien leuk om te weten;

  De inval van Japan in 1942 gaf voedsel aan een oude legende. Niet alleen steunden de Japanners nationalistische bewegingen, maar ze beantwoordden onbewust ook aan de wijdverspreide ‘Djojobojo-profetie’. Volgens deze profetie zou een witte buffel komen om over Java te regeren. Deze zou lange tijd aanblijven maar uiteindelijk worden opgevolgd door een gele aap. De gele aap zou slechts aan de macht zijn voor zolang een maïsplant leeft. Dan, na een periode van chaos, zou Java weer door Javanen worden geregeerd. De profetie voorspelde ook de komst van een Messias: een Ratoe Adil (rechtvaardige heerser). Voor de Indonesiërs symboliseerde de witte buffel de Nederlanders en de gele aap de Japanners

  De Djojobojo-profetie is uitgekomen. Na de Japanse nederlaag brak werkelijk een periode van chaos aan. Na de oorlog was voor koloniale mogendheden geen plaats meer. Onder druk erkende de Nederlandse regering de op 17 augustus 1945 uitgeroepen ‘Republik Indonesia

  http://www.worldpeacewhitebuffalo.org/legend.html

  Ik heb de “De Legende van de Witte Buffel.” in het Nederlands. Kan ‘m hier wel zetten, maar is wel een behoorlijk stukje tekst.

  E.J…?

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Acg tegenwoordig is alles racistisch Als je denkt dat het niet gekker kan.
  Dit kwam Ik vandaag tegen op AP; http://gatesofvienna.blogspot.com/2012/05/its-not-about-color-stupid.html

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Turul 17.35 uur, U heeft het volkomen goed gezien. De fascisten van LINKS, de BILDERBERGERS en de handlangers van de NWO zijn hard aan het werk de europese cultuur en de volkswil te breken, en verdorie het lijkt nog te gaan lukken ook. Wat een wereld om moedeloos van te worden he!

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Idd. Tom om moedeloos van te worden.
  Henk wat denk je van het voorstel door RMO om geen allochtonen meer te benoemen????

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom discriminatie eigenlijk niks bijzonders is.
  Meervrijheid>> http://tinyurl.com/3kad4j6

  Like

 7. Piet zegt:

  “Allemaal humbug, dat evolutionistisch racisme. Er is biologisch gezien maar één menselijk ras.
  Jammer voor Hitler, maar het arisch en het negroide “ras” zijn bologisch volkomen gelijk. Een beetje meer of minder pigment in de huid doet daar niets aan af.

  Like

 8. Jan zegt:

  Amerika behoorde niet aan de indianen die er leefden en wel omdat zij geen vast bestaan hadden opgebouwd waaruit bezit voortvloeide. Zij waren nomaden en kannibalen die een gebied kaalplunderden, verwoesten om vervolgens verder te trekken. Slechts enkele stammen waren sedentair. Als blanken indringers zouden zijn, zijn de Apachen dit ook en de Hopi, de Kiowa, sterker, iedereen, ook de Maya of de (moordende) Azteken. De edele wilde is een sprookje. Indianen moorden er op los als moslims en de ‘hygiënische omstandigheden’ waren nou ook bepaald niet om over naar huis te schrijven, die waren ronduit smerig en zijn het nog steeds in de reservaten. De indianen pasten zich net zo ‘goed’ aan als moslims, behandelden hun vrouw(en) als vee, waren intens wreed. Wie een reservaat bezoekt ziet dezelfde lamlendigheid als bij moslims waar ter wereld. Geen initiatief, maar zeuren wat hen is aangedaan en zuipen terwijl zij compleet onderhouden worden.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Ik wist niet dat de al dan niet gewelddadige indianen hier ter discussie stonden. Dat die tribes nog al eens met elkaar in oorlog waren is een zwakte geweest, waardoor de kolonisten met de hulp van overheidstroepen natuurlijk veel meer kans hadden.
  Exact hetzelfde probleem, waarom de May’s, en de Azten makkelijk door de Overheersers, voornamelijk de Spanjaarden overwonnen konden worden.
  Zo lang als de mensheid bestaat. Is elke stam, elk land met elkaar in oorlog geweest.

  Er bestaan op aarde geen heiligen volkeren hier, hoor!

  Wat ik wel erg vind, is dat de wijze waarop hele tribes zijn uitgemoord!
  De zendelingen die van alle kanten gesteund werden door de staat en de ‘christelijke’ kerken,
  Hebben hele volkeren bijvoorbeeld dekens gegeven, waarvan zij wisten dat die met Pokken waren besmet.

  Tribes, die in hun hele bestaan vrijwel nooit ruzie of geweld hadden gekend en dansten en zongen en vrolijk waren, werden door de zendelingen als duivels aangemerkt. Feitelijk op de zelfde wijze, waarop nu dat moslimgebroed elke goede westerse verworvenheid en vermaak veroordeeld.

  Er bestaat een boek, van Norman Lewis; Zendelingen. Een werkelijk verschrikkelijk ooggetuige verslag!

  Hoe indianen nu, onder erbarmelijke omstandigheden in reservaten leven, is erg genoeg. Waarbij het maar de vraag is of zij echt kans kregen om op normale wijze te assimileren. Er zijn wel erg veel mensen rijk geworden door hen aan de drank te helpen.

  Overigens zijn de meeste gewoon geïntegreerd in de Amerikaanse samenleving.

  Overigens konden de indianenvolken van Noord-Amerika in het algemeen een democratische vorm van bestuur. De ‘kring van ouden’ koos een leider (‘opperhoofd’) op grond van zijn bekwaamheden en goede gedrag. Een leider moest er altijd rekening mee houden dat zijn volk bestond uit zeer vrije individuen, die hij niet zijn wil kon opleggen. Hij stond in dienst van het volk en niet andersom. Dictatoriale krijgers kregen weinig kans; charismatische en welbespraakte persoonlijkheden, zoals Seattle, des te meer. Hun invloed was vaak groot, maar hun woord was geen wet.
  De oorspronkelijke nederzetting Seattle, naar het Duwamisch opperhoofd “Sealth vernoemd.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Voor de liefhebbers van boeken hier nog een
  :
  ”Making them Indonesians, childtransfers out of East Timor”, van de Australische onderzoeker dr. Helene van Klinken,.
  Kinderen Oost-Timor als oorlogstrofee meegenomen

  Bij het graf staan dat je ouders voor jou hebben gedolven. Dat overkwam de 18-jarige Mariana, toen ze na haar tienjarige verdwijning terugkeerde bij haar ouders op Oost-Timor. Als klein meisje was ze weggehaald bij haar ouders, en toen ze terugkwam, kregen die de schrik van hun leven. Ze dachten dat ze allang was overleden en hadden daarom een graf voor haar gemaakt, zodat –volgens de heidense gedachtegang– haar ziel tot rust kon komen.
  Het boek vertelt over de 4000 jonge kinderen die tijdens de gewelddadige bezetting door Indonesië van Oost-Timor, in de periode 1975-1999, werden weggehaald bij hun ouders door Indonesische soldaten, door Indonesische burgers en religieuze organisaties, waaronder vooral islamitische.
  Niet alleen soldaten, ook islamitische organisaties zagen hun kans schoon om langs de weg van adoptie Oost-Timor te islamiseren. Een van die organisaties, Yakin, verplichtte kinderen terug te keren naar hun vaderland nadat ze zich tot de islam hadden bekeerd.

  http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/kinderen_oost_timor_als_oorlogstrofee_meegenomen_1_640597

  Like

 11. Linsky zegt:

  Jan;

  Dat de ‘edele’ wilde een sprookje is, ben ik geheel eens.
  Maar dat “Amerika niet behoorde aan de indianen die er leefden en wel omdat zij geen vast bestaan hadden opgebouwd waaruit bezit voortvloeide.” Is echt de grootste kolder die ik ooit heb gehoord!

  Met andere woorden, de mens die geen bezit verwerft heeft feitelijk geen bestaansrecht of recht op een plaats om te leven! Waar had je gedacht ze te plaatsen dan? Zijn ze niet gerechtvaardigd te existeren op de plek waar ze leven?

  En waarom zouden het indringers zijn? Het gaat hier om stammen die daar van oudsher woonden en zwierven. Het is in ieder geval hun continet! Dat het schorem, de avonturiers en uitschot van Europa, zich daar wilden vestigen, is uiteraard een vrij normaal gegeven. Echter het is nog wat anders dan genocide plegen op de inheemse bevolking!

  En dat is toch echt wat er gebeurde!
  Het wordt gewoonweg zo niet genoemd, evens als de Turken de genocide op de Armeniers ontkennen, en er graag andere woorden aan geven.

  En sinds wanneer worden autochtonen geacht zich aan te passen aan indringers?
  Quote= De indianen pasten zich net zo ‘goed’ aan als moslims,===

  Dit gaat wel erg ver de kant van volslagen idioterie in, miz.

  Met hoeveel maatstokken meet jij bevolkingsgroepen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s