“Loverboys” (video van Al Jazeera)

‘Witness’ (Julia Rooke) volgt Ibrahim Wijbenga, een Marokkaans-Nederlandse sociaal werker, (lid van de gemeenteraad in Eindhoven voor het CDA) in zijn strijd tegen de Marokkaans-Nederlandse bendes van de derde en vierde generatie immigranten, die de seksindustrie voorzien van jonge Nederlandse schoolmeisjes. Een voormalige pooier onthult hoe en waarom hij zijn ‘vriendinnen’ achter de ramen op de Wallen liet werken en voormalige slachtoffers beschrijven hoe ze uiteindelijk tegen hun wil in de prostitutie belandden.

Deskundigen menen dat men ‘loverboys’ moet onderscheiden van Nederlandse pooiers, die traditioneel arme, jonge meisjes uit de provincie op zoek naar werk, de prostitutie inlokten. Deze nieuwe vorm van souteneurschap is de laatste 20 jaar ontstaan in een ‘nichemarkt’, die werd gedomineerd door Nederlandse mannen en werd overgenomen door tweede en derde generatie immigranten. “Het is een meedogenloze, hardcore criminaliteit en wordt soms door ouderen georganiseerd,” legt hij uit. “Het is gebaseerd op een zeldzame vorm van racisme, vermengd met stedelijke cultuur en een cultuur gebaseerd op de scheiding van sekses.”

Via Snaphanen.dk

Lees ook:

http://alles-over-loverboys.blogspot.com/2012/05/interview-frank-bovenkerk-over-de.html

Bron:

http://www.aljazeera.com/programmes/witness/2012/05/201251472437903283.html

Vertaald uit het Engels door:

vederso (voor  https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Islam, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

2 reacties op “Loverboys” (video van Al Jazeera)

 1. Columnist zegt:

  Wederom zijn het niet alleen moslims die veel Westerse meiden als een stel h…. zien.
  http://www.mercatornet.com/family_edge/view/10722

  Overigens is het erg vreemd dat gelovigen ongelovigen kwalijk nemen dat hun vrouwen hoeren zouden zijn. Willen gelovigen dat ongelovigen óók grote gezinnen hebben? Immers, er is een verband tussen het “hoer”-zijn, en kleine gezinnen.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Loverboys zijn pooiers en KLOOTZAKKEN. Jonge puberende meisjes, die over het algemeen makkelijk het hoofd op hol gemaakt kan worden(zie ook opsporing verzocht van gisteravond..!!!)
  moeten beter opletten.Ik weet dat ik makkelijk praten heb, maar ze moeten zich niet laten verleiden met mooie verhalen en kadootjes. Denk als dat gebeurt: wie heeft er belang bij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s