VIDEO: Het Amsterdam van immigranten

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op VIDEO: Het Amsterdam van immigranten

  1. Esmee zegt:

    Elke stap die die Abu Kasim op onze Dam of grachten zet is een bezoedeling. En t is wat hij zegt: het is: OF democratie OF sharia. Doe mij maar democratie en laat Abu Kasim zsm naar een islamitisch land vertrekken.

    Like

  2. G.Deckzeijl zegt:

    Hoe is het mogelijk dat allochtonen die hier al meer dan 30 jaar wonen het verdommen om Nederlands te leren en zo goed als zeker allemaal een uitkering hebben? Ik erger me daar al jaren kapot aan, sterker: ik heb ze naast me wonen. Ze spreken een paar woorden Nederlands, ja, het woord discriminatie ligt ze voor op de lippen, bij het minste of geringste vliegt dat woord je om de oren. Maar begrijpen doen ze het niet. Ze begrijpen niet dat discriminatie in bepaalde verschijningsvormen heel gewoon is in het westen. Vrouwen en mannen bv. die op zoek zijn naar een partner discrimineren ook. De ene man heeft geluk als hij probeert een vrouw voor zich te winnen, de andere man niet. Ik zal daar niet te lang op ingaan. Natuurlijk weet ik heel goed waarom allochtonen het verdommen om Nederlands te leren, te integreren en met Nederlanders om te gaan.Dat is ze verboden vanwege de koran. In de bestseller SALAAM staan tot in detail de belevenissen van een under cover werkende journalist beschreven die deed alsof hij moslim wilde worden. Hoofdpersoon is Suhayp Salaam, te vinden door rechts in de header te klikken.
    Salaam jr. is de zoon van Ahmad Salaam, de imam die weigerde Rita Verdonk de hand te schudden. De Salaam’s zijn salafisten. Ze leren hun volgelingen hoe ze niet-moslims moeten haten. Ze leren hun volgelingen ook dat het beter is dit land te verlaten en in een moslimland te gaan wonen, omdat ze daar hun geloof beter kunnen uitoefenen. Zo goed al zeker is A.Salaam één van de imams in dit land die volgelingen opjut om van een uitkering te leven, om zo de staat schade toe te brengen. Da’s geen verzinsel. Hier zijn de details.
    http://tinyurl.com/3wdvven

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Ach Amsterdam, dat communistische bolwerk is helaas door de pvda, overgegeven aan de muzelmannen. Amsterdam is voor mij een schrikbeeld, voor alles wat door links en demonen 66 is kapot gemaakt!

    Like

  4. louis-portugal zegt:

    Wilders op de russische t.v.Hij wordt telekens groter.Wilders akbar
    Mooi reclamefilmpje voor Amsterdam.
    Gerrit jij hebt zelfs een extra lang commentaar gegeven.
    Zo frusterend is de hele situtatie.
    Ik ben het wel met jou eens.

    Like

  5. koddebeier zegt:

    Ongeveer een op de acht Amsterdammers is licht verstandelijk beperkt. Dat houdt in dat zij een IQ hebben tussen de 70 en 85. Dat blijkt uit een inventarisatie van burgemeester Van der Laan, naar aanleiding van de plannen van het kabinet om de awbz-zorg te beperken.Als deze plannen doorgaan, kunnen de verstandelijk beperkten geen aanspraak meer maken op de Algemene wet bijzondere ziektekosten.
    Gho, over wie zou van de Laan het nou hebben !! Miljarden kosten die lui.Met dank aan alle linkse idioten, die ons land naar de verdommenis hebben geholpen.
    Er uit met die lui en zo snel mogelijk !!

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    @Koddebeier 07.43. uur, nou koddebeier, links is heel erg goed in het geven van de schuld hiervan aan anderen, het zou me niks verbazen als ze weer gaan krijsen `Wilders schuld`.
    Maar het zijn toch echt VVD,CDA,PVDA en D66, die 40 jaar lang in de regering hebben gezeten, in wisselende samenstelling.

    Like

  7. Zodra je zo’n idioot midden op straat ziet bidden zou je ze meteen een hele dikke trap met een gelaarsde voet (met stalen neus) moeten geven. Uiteraard wel je schoen/laars daarna goed ontsmetten…

    Like

  8. vederso zegt:

    Commentaar van Snaphanen.dk op de Amsterdam-video. “Russia Today, Kanaal Poetin, is niet per sé mijn kopje thee, maar zo nu en dan heeft het reportages die compleet ondenkbaar zijn in de westerse media. Deze video over de vaak fiktieve integratie is een Europa dat op weg is naar “nowhereland”, en uiteindelijk naar chronische burgeroorlogen, die historici de multiculturalisten achteraf tot criminelen zal bestempelen.

    Like

  9. Seculiere zegt:

    Dit is een ZEER slechte reportage.

    weer wordt de Marokkaan en Turk veralgemeend.
    Die Marokkanen bidden op straat met baard enal en ze zeggen Nederland is slecht in dat en slecht in dit en wil het vervangen door de sharia.Terwijl diene Turk zegt ik HOU van Holland.

    Die Turkse oma in haar rolstoel ga naar haar werk terwijl ze invaliede is,gehandicapt en ze WERKT wat is daar nu slecht aan?

    En op laatste dat Turks trouwfeest vrouwen die dansen en zingen de meeste zonder hoofddoek en zeker zonder boerka met Make up enal,wat is daar nu ISLAMITISCH AAN?

    Het enigste wat je de Turken kan verwijten dat ze slecht nederlands spreken maar de laatste generatie heeft daar geen last meer van

    Like

  10. Seculiere zegt:

    Je ziet 3 hoofddoekjes op die 100 Turkse vrouwen op dat feest en die camera neemt net van die 3 een close up,ik kan echt niet tegen dat soort tunnel visie

    Like

  11. Linsky zegt:

    Dat zijn er dan 3 teveel, Seculiere! 😦

    Like

  12. Seculiere zegt:

    Ik zie de glas half vol,97 zonder dus zo goed als geen.
    ofwel moeten ze een reportage maken over de Turken wat de problemen zijn.ofwel over de marokkanen.

    Samen gaat niet want dat is zelfde als over Spanjaarden en Belgen over hun zelfde karakterstieken spreken terwijl er zo goed als niets gemeen hebben

    Die oma kon waarscheinlijk al met pensioen gaan of zelfs van een invalide uitkering leven maar ze blijft werken als zelfstandigen en nog maken ze haar zwart,steek maar liever al jullie energie in die baardapen van marokkanen die constant de sharia willen invoeren,heb dat nooit uit een Turk zijn mond gehoord van de sharia

    Ik wacht nog steets op jullie bewijs dat een Turk allah agbar roept of de sharia hier willen invoeren
    wie kan dit vinden? (niet door een Turkse iman dus he)

    Like

  13. Anita Kloes zegt:

    Nee, echt!!!

    Seculiere, ik zou eens een bekende uitspraak van Erdogan googelen.

    En die smerige sharia-aanhanger die WEL op kosten van ons, kaaskoppen, naar school is geweest en en passant ook nog Volendam opzocht om daar met zijn magere moslimreet omhoog te gaan liggen bidden…alsjeblieft!
    Laat mij achter die reet gaan staan!
    Mijn been jeukt…..

    Opzouten met jullie ruk-sharia; die ga je maar toepassen in de woestijn!

    Like

    • Seculiere zegt:

      @Anita

      Ik ben blij dat je zegt dat gematigde moslims niet bestaat,dus je heeft toe dat Turken geen moslims zijn in de praktijk.Ik weet het je bedoelde het anders maar als de meeste turksen geen hoofddoek dragen en een boerka bestaat zelfs niet in Turkije dus je zegt dat gematigd niet bestaat dan zijn ze toch niet moslim?je zal niet mee zijn….

      En Erdogan is 1 individu,denk je echt dat alle Turken als 1 blok achter hem staat?
      kijk is naar deze reclame(dat aantoont dat een boerka vrouw onvriendelijk is) waar Nederland nog van kan leren als ze te minste de moed hebben om het te uit te zenden.


      Like

    • Seculiere zegt:

      Heb je ooit zo’n vrouw in een moslimland voor een parlement horen praten?

      Like

  14. Anita Kloes zegt:

    En gematigde moslims bestaan niet.

    Wel moslims die taqquiyya moeten toepassen.

    Like

  15. In aansluiting hierop: http://www.telegraaf.nl/binnenland/12522311/__Nieuwe_actie_Sharia4Holland__.html

    Hoezo is het ‘juridisch niet mogelijk om Sharia4Holland te verbieden’? In de ons omringende laden is het wel mogelijk, niet allemaal maar het begin is er. Als de overheid dit toestaat weten niet alleen wij maar ook de nu nog onwetende Nederlanders waar Justitie en het OM voor staan…

    Like

  16. Seculiere zegt:

    Het moet wat serieuze crisis zijn in Turkije,die boerka’s bevatten steets minder en minder stof

    Like

  17. Anita Kloes zegt:

    Joost Niemoller kan je prima uitleggen waarom er geen gematigde moslims bestaan:

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/12/helaas-gematigden-jullie-islam-bestaat-niet

    Like

    • Seculiere zegt:

      Dat klopt volledig Anita
      Dat artikel gaat over politiek islam dat is dan totaal weer iets anders he,hier kan ik met 100 procent zekerheid zeggen dat Turkije niet aan meedoet met de sharia sins het jaar 1923

      kijk naar het video hier boven in het Turkse senaat,verplicht hoofddoek afdoen!wist je zeker niet he

      Like

  18. vederso zegt:

    @ Seculiere. Ondanks alle respect en dat heb ik voor u, maar u kunt mij niet garanderen dat het in Turkije goed afloopt. Integendeel, ik heb daar grote twijfels en zorgen. Natuurlijk zijn Turkse mensen meer dan sympathiek, maar dat is Erdogan mogelijk niet! En ik weet dat u dat ook vindt, maar hoe moeten wij daar nu mee omgaan? Ik wil een absolute scheiding van kerk en staat. Dat wilt u ook, dat heb ik begrepen. Maar hoe leggen we nu Fawaz Jneid uit dat we zijn verhaal absoluut niet willen, en als dat in belangrijkheid toeneemt er brokken vallen. Ik verwijs weer naar Huntington; aan alle randen van de westerse/islamitische wereld is het oorlog. In 1996 toen Huntington zijn boek schreef, hadden meer dan 80 % van alle conflicten te maken met moslims.
    Daarom wil ik een “Koude Oorlog” met de islamitische wereld, de oemma, (daarover later meer.)

    Like

  19. Seculiere zegt:

    Dit zal vreemd klinken en ik zal zelfs mij zelf tegen spreken.
    Maar Turkije gaat eigenlijk de goeie kant uit met hun democratie met Erdogan aan de macht,versta mij niet verkeerd het heeft nog een zeeeer lange weg te gaan.

    Maar als je heel die video hebt uitgekeken,zegt die vrouw 2x tegen een mannelijke parlementslid NEEN jij gaat zwijgen! En het gaat nog is over een koerdische kwestie.

    Dit was 10 jaar geleden onbestaant in Turkije onder
    Ik noemt dit vooruitgang,zeer traag maar teminste in de goeie richting invergelijking wat er nu gebeurt met die arabische lente

    Like

  20. Seculiere zegt:

    Dit is natuurlijk niet te danken aan Erdogan he,er zijn nog regeringsleiders die jullie niet kennen maar zeer goeie zaken doen

    Like

  21. Seculiere zegt:

    Vorige maand Turken veroordeeld voor haat moord op cristenen in Turkije,10 jaar geleden bestond dit ook niet

    Like

  22. vederso zegt:

    @ Seculiere. Alle aarzeling en weerstand om Turkije op te nemen in de EU zijn niet de Turken zelf, maar de islam, dat wil zeggen Erdogan. Maar … er is nog een probleem. Waarom willen Turken in Neukölnn (Berlijn) absoluut niet integreren, zelfs niet de Duitse taal leren. Dan kan toch niemand op de lange duur verwachten hier tevreden mee te zijn. Conflict is het gevolg. Dat wilt u niet, dat weet ik, en dat wil ik ook niet. Maar hoe lossen we dit op?

    Like

    • Seculiere zegt:

      33 procent van de Turken wil in de E.U. dus ik versta het zelf niet.
      en nog is Turken zijn alleen op papier moslim,niet in de praktijk
      Jullie blijven Turken in negatieve daglicht zetten en dat is de antwoord op u vraag waarom Turken de taal van herkomst niet willen aanleren (al klopt dit ook niet volledig) Zou jij je aanpassen aan een cultuur dat niets van u moet hebben?

      Toen ik 16 was had ik een Belgische vriendin en ze zei toen ik wil niet ontmaagd worden door een Turk,sins die dag besefte ik dat ik geen belg was maar een Turk ook al ben ik hier geboren.
      Sins die dag ben ik meer naar mijn Turkse roots gaan kijken en dan doe ik iets typisch Turks en dan komen jullie weer met die wil zich niet aanpassen…

      En dat is de reden dat duizenden Turken zich niet meer aanpassen,door jullie terwijl jullie zeggen dat het aan ons licht.

      Dit is een vicieuze cirkel dat niet opgelost zal geraken omdat jullie niet beseffen dat dat het eigenlijk door jullie zelf komt.

      Nu zal ik heel wat negatieve commentaar krijgen

      Like

  23. Seculiere zegt:

    voor alle duidelijk is sprak niet in de naam van de moslims want dat is een heel ander verhaal,dit is een en aleen een Turks verhaal

    Like

  24. Tom Hendrix zegt:

    @Seculiere 18.25. uur, ik begrijp je wel waarde seculiere. Maar waar veel reageerders bezorgd over zijn, is dat Turkije onder Erdogan de moslims alle kansen geeft, om de seculiere staat om “zeep te helpen”. Maar seculiere zelf heb ik zeker goede ervaringen met turkse mensen, bij mij in de buurt is een turkse buurtwinkel, en de winkelier spreekt het dialect net zo goed als ik het van thuis uit geleerd heb. Er zijn zonder meer turkse mensen die zich dus wel aanpassen, tenminste ik ken er enkele.

    Like

  25. Anita Kloes zegt:

    Natuurlijk schreeuwen ook Turken (lees: moslims) die vermaledijde kreet, ik heb ze toch nog in Den Haag horen krijsen vorig jaar: http://www.youtube.com/watch?v=tLaLf1-Grnk
    Je vroeg immers dit, Seculiere…Ik wacht nog steets op jullie bewijs dat een Turk allah agbar roept…

    Nee, alleen al het feit dat men zich na drie of vier generaties niet aangepast heeft en dit ook helemaal niet van plan is, maakt dat dat 1 van de redenen is dat ik moslims wantrouw.

    Ik ben toch wel een beetje op de hoogte van wat de grootste opdracht is vanuit de koran, en nope…ik geloof je niet.

    Like

  26. vederso zegt:

    @ Seculiere. Ik waardeer u zeer, maar dit is de allerlaatste keer dat ik dit ga zeggen, want anders kunnen we niet gelijkwaardig met elkaar in gesprek. Ik vind de Ditib gewoon een gevaar voor onze samenleving en dat kunt u niet oplossen en dat verwacht ik ook niet! Kortom, ik wil geen islam in mijn wereld. En daar heb ik zeer gegronde redenen toe. Maar ik weet, dat ik u daar niet op hoef te aanspreken, Maar het confict is er desondanks.

    Like

  27. Pieter Helenius zegt:

    “Ze leren hun volgelingen ook dat het beter is dit land te verlaten en in een moslimland te gaan wonen”
    Nou dan vindt ik die Salaam een hele toffe peer, want normaliter vinden die Imans dat het heel goed is om hier het sociale systeem te bedonderden. Wat mij betreft krijgt die man dus een lintje en hoop ik dat alle moslims zijn advies zullen opvolgen.

    Like

  28. Pieter Helenius zegt:

    “Het enigste wat je de Turken kan verwijten dat ze slecht nederlands spreken maar de laatste generatie heeft daar geen last meer van”
    Nee hoor, het enige dat je ze kunt verwijten is dat ze niet assimileren en niet Nederlander worden, maar Turk blijven.

    Like

  29. Pieter Helenius zegt:

    “En Erdogan is 1 individu,denk je echt dat alle Turken als 1 blok achter hem staat?”
    Helaas heeft hij wel 2 keer met grote overmacht de verkiezingen gewonnen…..
    In Istanboel en vooral in Izmir (kwam ik in de jaren 90 veel, nog nooit een Turban daar gezien) vindt je heel veel Turken die volledig modern zijn en gelijk aan de mensen in het westen. De grote massa’s uit het oosten zijn echter geen haar beter dan de arabieren: Middeleeuwse achterlijken. Helaas zijn het juist deze lui die hier naar toe zijn gekomen.

    Like

  30. Lucky9 zegt:

    @ Pieter Helenius
    Ik waardeer je bijdragen maar ik vrees dat je seculiere daarmee afschrikt.
    Mijn standpunt luidt als volgt:
    Zo lang de seculiere Turken niet bij machte zijn om te bewijzen dat ze de islam en islamofilie binnen hun eigen territorium niet definitief de baas zijn blijft mijn moreel en intellectueel dilemma: is het nu takiyya of géén takiyya? (FU taalunie! Mijn taal is de mijne niet de uwe stelletje fascisten!)
    Also sprach lucky9. ad 11-7-2012 post christum natum of hoe het ook mag uitgedrukt worden. De realiteit blijft toch altijd dezelfde!

    Like

  31. Linsky zegt:

    Tjeetje, Lucky, maak het je zelf niet zo moeilijk, zeg gewoon dat ze dood kunnen vallen! 🙂

    Like

    • Seculiere zegt:

      @Anita

      ik heb je filmpje nu pas gezien,ik vroeg allah agbar en helaas heb je het verkeerd misverstaan zoals ik gewoon ben.
      Ze roepen ”yallag” betekent wij zijn 1,er is niets maar absoluut niets dat het met de islam te maken heeft.je kan dit dubbel checken door aan een andere Turk te vragen

      Ik wacht nog steets op bewijzen…

      Like

  32. Seculiere zegt:

    Wel mensen dan heb ik zeer goed nieuws voor jullie
    Volgens wikipedia zal de Turkse bevolking in Nederland binnenkort heel erg uitgedund zijn
    Turkse geboortecijfers ligt lager dan de Nederlander plus er keren meer Terug naar Turkije dan dat er komen.

    Daarom dat Erdogan paar weken terug abortus wou verbieden omdat ze in Turkije met de zelfde lage geboortecijfers kampen.

    Wil niet zeggen dat er minder bruin hier zal lopen,maar minder Turk,pak minder zelfs bijna uitgestorven .

    En de Turken zal dan zelf klagen want in 2011 heeft Istanboel (1) voor New York (2) nieuwe migranten aangetrokken.

    Like

  33. Jaantje zegt:

    Dat stukje over de aanval op die spreker is maar een gedeelte,de man wou een vraag stellen aan de spreker en werd weggeduwd door diens beveiliger en toen hij zei handen thuis pakte ze hem en riepen de politie,wat je hier ziet is een geknipte versie.

    Like

Plaats een reactie