Pamela Geller mag “Moslims zijn wilden” gebruiken

De islamkritische schrijfster en blogster Pamela Geller uit New York heeft het recht bevochten om op bussen moslims wilden te noemen. De verkeersautoriteit van de stad had geweigerd de leuze (zie illustratie boven) te accepteren, die reclame maakt voor de ondersteuning van Israël.

De tekst luidt: “In iedere oorlog tussen geciviliseerde mensen en wilden, ondersteun de geciviliseerde mens. Ondersteun Israël. Versla de Jihad.”

Op verzoek van de American Freedom Defense Initiativ, een door Pamela Geller opgerichte groepering, heeft rechter Paul A. Engelmeyer van het federaal gerechtshof voor het zuidelijke district van de staat New York het verbod opgeheven, zoals de FAZ bericht. De eigen bijdrage van Pamela Geller over de uitspraak van de rechter staat hier!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/07/pamela-geller-darf-%E2%80%9Emuslime-sind-wilde%E2%80%9C-schalten/#more-268545

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Free speech, Islam, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

17 reacties op Pamela Geller mag “Moslims zijn wilden” gebruiken

 1. Ko Lumbus zegt:

  Mooi mens, die Pamela Geller.

  Like

 2. Hellen zegt:

  Op geen stijl staat weer een filmpje van zo’n wilde woestijnrat , moest wachten voor een openstaande brug en gaat los ( de hond sterft van de dorst en honger ,tja rammendan he ) tegen alles en iedereen , hij zou ze wel ff laten zwemmen , k*nker , kutland , rascisten , afijn u kent het wel , ik zeg ga ff kijken naar dat abjecte islamitische gedrocht , het blijft een verrijking volgens blind en doof dhimmy spul .

  Like

 3. Ko Lumbus zegt:

  Hellen: hieronder het linkje naar het filmpje met dat allochtone gedrocht. Niet te filmen, de taal die door de cutuurverrijker wordt uitgebraakt. Wie schrijft die woorden even uit?
  En hoe beheerst die bestuurder die hem durt tegen te spreken. Zou mij zeker niet lukken zo!

  http://www.dumpert.nl/mediabase/2238151/4a3fbf05/man_moet_wachten_op_openstaande_brug.html

  Like

 4. Ko Lumbus zegt:

  LOL!, commentaar van ene ‘rara’ op Geen Stijl:

  ‘Alsof hij drie dagen een geit heeft staan pijpen, zo klinkt hij.’

  Like

 5. Hellen zegt:

  Heeft u @ Ko Lumbus , de commentaren onder t filmpje gelezen ?
  Een verademing , dat geeft de wakkere burger moed !
  Die bestuurder , van een scooter dacht ik , is voorbeeldig , ik had dat moslim varken op zijn plekkie gezet .

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  2 zielen 1 gedachte, Hellen. 😉

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 17.29. uur, ik heb het filmpje ook gezien, het bevestigd dat deze moslims, HIER niet THUIS horen. Laat ze maar fijn aftaaien naar hun achterlijke zandbak, zij HATEN ons, en willen gewoon ons ONS LAND afnemen. Ik vervloek de achterlijke LINKSE PARTIJEN die dit allemaal ondersteunen.

  Like

 8. Hellen zegt:

  @ Tom , ik hoop dat vele tienduizenden dit zien , dan weet je hoe dat moslimtuig over ons denkt .
  Wat mij betreft dito , ik zwaai dat alles en iedereen verziekende abjecte moslim schorum met een big smile uit , met zijn alle lekker terug naar die fijne zandbak .
  Links heeft ons gruwelijk verraden , daarom PVV !

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen bedankt, together we stand! En laten we de islamofiele en eurofiele partijen een grote nederlaag toebrengen op 12 september.

  Like

 10. Rudor zegt:

  Die cultuurverrijker gaf dan ook nog even aan dat hij het vervelend vond in Nederland geboren te zijn. Toen ik dat hoorde dacht ik direct aan zijn tweede paspoort en zei hardop tegen mezelf dat niemand hem weerhield om zijn biezen te pakken en te vertrekken naar zijn thuisland.
  Volgens trendwatcher Gerald Celente staat dat overigens ook nog te gebeuren, maar dan wel gedwongen natuurlijk. Vrijwillig zullen ze de kip met gouden eieren wel niet slachten. Daar moeten we ons maar aan vasthouden, dan blijft het nog een klein beetje draaglijk. Natuurlijk moeten daarna de linkse Gutmenschen die verantwoordelijkheid dragen voor dit multiculti debacle dan nog veroordeeld worden en na het uitzitten van hun (flinke!) straf verbannen worden naar de thuislanden van hun stemvee. Dan kunnen ze elke dag genieten van het multiculti ideaal.

  Like

 11. Hellen zegt:

  @ Rudor

  Juist , helemaal mijn idee !
  Daarom ……………. PVV !

  ps
  Op landverraad staat , dacht ik , de doodstraf ?

  Like

 12. vederso zegt:

  @ Hellen, nee, de doodstraf is in Nederland afgeschaft, zelfs voor hoogverraad en dat blijf ik een goed idee vinden. Ik kan me niet vinden in “natuurwet” als reactie op gruwelijke misdaden als van Breivik. Dat onderscheidt ons namelijk van de sharia.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Moslims zijn HAATBAARDEN, haten alles en iedereen, die niet wensen toe te treden tot de ISLAM- de ideologie van de HAAT! ISLAM is HAAT! HAAT! HAAT!

  Like

 14. Jan zegt:

  Mutaween (islamitische zedenpolitie) in York, Canada meent Joden te moeten intimideren, dwz bek houden om het even grof te zeggen als dat hij zich als een moslim gedraagt. Luister naar zijn leugens. De kwestie was dat dit element heeft geprobeerd een rabbi te verbieden Pamela Geller in zijn synagoge te laten spreken.

  Like

 15. Helena zegt:

  hilarisch en hartverscheurend tegelijk
  Bedankt Jan
  Ook de andere links op deze oude pagina waren de moeite waard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s