“Islamisten” stenigen ongetrouwd stel en geen enkele gematigde moslim hindert hen daaraan (+ video)

De media spreken van “islamisten” – maar de misdaad werd onder dezelfde motivatie gepleegd , die meer dan de helft van de islamitische ouders ertoe verleidt om hun dochters gedwongen uit te huwelijken, hen te slaan als ze geen hoofddoek dragen of een Duitse (Nederlandse?) vriend hebben  en hen activiteiten zoals zwemmen of een disco bezoeken verbieden.  Ook in Mali delen alle moslims dezelfde overtuiging, waarvan deze “islamisten” gebruik maken om de steniging volledig legaal, conform aan de sharia en de koran uit te voeren. Daarom werden de stenigingen niet verhinderd. Daarom kunnen “islamisten” altijd heel openlijk zulke koranconforme handelingen uitvoeren, zonder dat iemand zich hiertegen verzet. Er waren 200 toeschouwers ter plaatse en ze waren het allemaal met de misdaad eens. Ze waren inwoners, moslims:

Islamisten hebben in het noorden van Mali volgens beschrijvingen van ooggetuigen een ongetrouwd stel gestenigd. Twee vertegenwoordigers van de regio, die niet met name genoemd willen worden, zeiden tegen het persbureau AFP dat het stel in de stad Aguelhok voor de ogen van ongeveer 200 mensen zou zijn gedood.  Het stel liet twee kinderen achter, van wie er eentje pas zes maanden oud zou zijn.

Het stel zou zondag uit de omgeving van de stad Aguelhok naar het centrum zijn gebracht, zeiden de beide vertegenwoordigers. “Ik was er bij”, zei een van hen. “Ze werden in twee diepe kuilen gezet en met stenen bekogeld totdat ze dood waren.” Volgens hem viel de vrouw bij het begin van de steniging direct flauw, de man zou in het begin nog geschreeuwd hebben.

De tweede vertegenwoordiger zei dat het stel twee kinderen achter zou laten, van wie eentje pas zes maanden oud zou zijn. “De mensen zijn gekomen om het te zien. Er waren getuigen”, zei hij over de ongeveer 200 aanwezigen. (…)

De gevolmachtigde voor de mensenrechten van de Duitse regering, Markus Löning (FDP), was hevig verontwaardigd en eiste een einde van de “zware” mensenrechtenschendingen in Mali. “We veroordelen heel beslist het geweld tegen de mensen in het noorden van Mali om daar een radicale interpretatie van de sharia in te voeren”, zei Löning in Berlijn. Voor zover het “ontstellende bericht” over de steniging waar zou blijken te zijn, zou het gaan om een daad, die ook in Mali strafbaar en  die “door niets te rechtvaardigen” zou zijn.

AFP

Natuurlijk bedoelen de FDP-politici het niet helemaal zo. Mevrouw Leutheusser-Schnarrenberger rechtvaardigt de toepassing van de sharia zelfs in Duitsland. Wat eigenljk logischerwijze tot de conclusie zou moeten leiden, dat mevrouw de Minister van Justitie Leutheusser-Schnarrenberger zelf een islamiste is. Maar wie bepaalt tegenwoordig bij de krankzinnige politieke vertegenwoordigers van de islam (= islamisten) welke logische maatstaven er gehanteerd moeten worden? Wat dat betreft zouden alle islamitische vertegenwoordigers van de islam in de Duitse en Europese politiek ook islamisten moeten heten, net zoals het dorpshoofd in Mali, die toestemming geeft voor een steniging. Ja, zelfs de journalist moet volgens de definitie van het islamisme als een islamist gelden, die islamiseringpropaganda bedrijft.

In deze video wordt een jonge Pakistaanse gestenigd. Daarna nog een jonge man. Luister goed naar de kreten “Allahu Akbar” (pas op: schokkende beelden!):

 

Als deze mensen islamisten zijn, dan is de helft van de in Duitsland wonende moslims ook islamist. En de politici en goedmenschen, die hen politiek ondersteunen, ondersteunen de “politieke islam” – en zijn dus ook islamisten!

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/01/islamisten-steinigen-unverheiratetes-paar-und-kein-einziger-moderater-muslim-verhindert-sie-daran/#more-36857

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Islam, Islamitisch fundamentalisme, sharia. Bookmark de permalink .

46 reacties op “Islamisten” stenigen ongetrouwd stel en geen enkele gematigde moslim hindert hen daaraan (+ video)

 1. Linsky zegt:

  Ik blijf er bij dat dit soort creaturen helemaal niet van menselijk afkomst is!
  Het is een ras…ergens uit de diep krochten van de kosmos.

  “En de politici en goedmenschen, die hen politiek ondersteunen, ondersteunen de “politieke islam” – en zijn dus ook islamisten!”
  Precies!
  Dat verraders-schorem is geen haar beter. We kunnen alleen hopen dat ze zelf straks geslachtofferd worden door die krankzinnigen!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De Religie van de Vrede: Hoe achterlijk kan men zijn. Links shame on you!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En met medewerking van de RODEN en het CDA, gaan we dit in nederland ook krijgen!

  Like

 4. Johanna Haarlem zegt:

  geen enkele gematigde moslim hindert hen …..OMDAT ze niet bestaan!! ze leven met en onder een leugen hier in het westen…ze zullen elkaar nooit afvallen broeders en zusters.
  Het enigste is dat WIJ als broeders en zusters ons gaan verenigen en er keihard tegen gaan optreden en ze zelfs het land uit gaan jagen omdat men zich hier DAN ECHT eens niet meer thuis kan voelen…unite is het toverwoord en het medicyn tegen dit groeiende islamkankergezwel in het westen…als wij dit niet kunnen en niet doen is het klaar met de vrijheid en mag de laatste het licht uit doen….gezwicht voor korannen en tirannen.klaar.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Tom ziek en misselijk wordt ik van dat soort primitief gedrag.
  In idd. het linkse tuig dat dat accepteerd en zelfs verdedigd.
  Met dat criterium kan men onder de leeftijd van 40 jaar de helft in Portugal steniggen.

  Like

 6. @Tom Hendrix: Het is echt niet te hopen. Het moge duidelijk zijn dat deze barbaarse ideologie niets maar dan ook werkelijk niets hier in het westen te zoeken heeft. Echter, met dank aan de linkse elite wordt deze ideologie telkenmale aan ons opgedrongen!
  Barbaars, primitief, onmenselijk zijn zo’n beetje de eerste woorden die meteen boven komen drijven bij dit soort berichten! Zum Kotzen!

  Like

 7. Heb me gedwongen het helemaal te bekijken, inclusief de niet aangekondigde tweede steniging. Walgelijk, echt walgelijk. Omdat twee mensen verliefd waren (lijkt me toch?)! Wij zouden dit over een paar jaar bij de Publieke Omroep uit willen zenden. Ter lering, niet ter vermaak.

  Like

 8. vlieger zegt:

  De genen zonder zonde werpen de eerste steen.

  Wat te doen met deze dolgedraaide ideologie. Kunnen we zo zijn als deze voorbeelden?
  Kunnen wij ook de stenen oppakken en werpen? Kunnen wij zelf
  rechter spelen? Kunnen we blind van haat tegen wat dan ook als het maar
  schreeuwt en bloed stenen werpen? Kunnen we onze kinderen bomgordels
  omhangen en ze uiteen laten spatten om andere mee te nemen naar…..?
  Kunnen we dat aanleren? Moeten we eerst bij hen in de leer? Woorden we dan
  niet net zo? Ratten vreten elkaar op als er geen leef ruimte is en dat gebeurd
  met de mens ook. Er is te weinig leef ruimte, waar het vreten is en daar trekt
  de horde heen en daar zal men elkaar afmaken. Maar wij zijn daar niet voor
  geschikt. Daar is oer instinkt voor nodig, dat hebben wij niet meer.

  Like

 9. Het lukt me overigens niet om de diverse aangeboden video’s te bekijken. Ligt aan de PC die ik hier gebruik die nogal traag is met het afspelen (diashow en dergelijke). Zodra Pieterke weer thuis is doet ik een nieuwe poging… In ieder geval bedankt voor de waarschuwing!

  Like

 10. Schnoebel zegt:

  Naar dat soort filmbeelden kijk ik niet. Ik word al misselijk van de gedachte aan hetgeen zich daar afspeelt. Trouwens ik ben er van overtuigd dat er heus wel moslims zijn die tegen dit soort praktijken zijn. Echter in een omgeving die beheerst wordt door de islam teken je,met een kritische houding slechts je doodvonnis. Zelfs in het (nog) seculiere Nederland worden moslims bedreigd die zich enigszins kritisch opstellen. Ben benieuwd hoe moedig wij zouden zijn in een dergelijke situatie. Tijdens de 2e WO stonden ook niet alle Duitsers achter de jodenvervolging. Het waren maar enkele moedigen die daar tegen in opstand kwamen en het dikwijls met de dood moesten bekopen.
  Kwaad kan ik mij maken over de politiek en de MSM die dergelijke praktijken niet “aan de kaak stellen”. Nog erger het, met alle middelen, “onder het tapijt” trachten te vegen.

  Like

 11. Piet Klont zegt:

  Ik hoef die beelden niet te zien uit respect voor de weerloze slachtoffers die door deze beesten zijn afgemaakt op een manier die zijn weerga niet kent, echte dieren zijn nog ‘menselijker’ maar daarmee doe je deze dieren tekort.
  En nee, ik ben echt wel wat bloederigheid gewend, het is niet daarvan dat ik het niet wil zien.
  Maar bij het eerdere bericht hierover heb ik mij al niet mis te verstaan uitgelaten en dat ga ik niet nog eens herhalen.
  Deze beelden zouden in feite elke dag naar onze fascistische rode staatsomroep gezonden moeten worden, elk geval apart weer, totdat zij hier niet langer meer onderuit kunnen!!

  Like

 12. Ko Lumbus zegt:

  Zum kotzen!

  Like

 13. Pingback: Maar juffrouw Nanninga, toch! | AmsterdamPost – De keerzijde van het nieuws

 14. Martien Pennings zegt:

  Zal ik maar weer eens wat fundamenteels zeggen?
  Op een gegeven moment word je net zo moordlustig.
  Ik wel tenminste.
  Het verschil is dit: mijn moordlust is gerechtvaardigd en komt uit liefde voor het goede voort.
  De moordlust van deze stenigers komt voort uit haat voor het goede.
  Wie zou ik willen vermoorden?
  De aanstichters.
  Niet eens degenen die uit angst meedoen met het stenigen.
  Maar ik ben waarachtig in staat de aanstichters met blote handen de strotten en de harten eruit te rukken.
  En aan al wie deze emotie vreemd voorkomt, zeg ik: dan ontbreekt er iets aan je gezonde instincten.
  Zei ik “gezond”?
  Ja, ik zei “gezond”.
  Want ik laat me niet meer mentaal gijzelen door huichelende idioten die nu beginnen over “gesundes Volksempfinden”.
  Ik ben het met Piet Klont eens: ik heb niet gekeken uit respect voor de mensen die daar vermoord worden.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  We vergeten constant 1 ding er bestaan GEEN gematigde moslims!!
  Als een Haatbaard in de Moskee roept we snijden de ongelovige de keel door dan gebeurd dat, dan zijn er alleen uitvoerders en toekijkers die het in hun hart goedkeuren!!

  Like

 16. willemientje zegt:

  Waar op de wereld, vind je toch een godsdienst,
  die zo gevaarlijk is als de Islam,
  die met geweld, de wereld wil beheersen,
  door Mohammed, opgeroepen in de koran.

  Waar op de wereld, vind je een religie,
  die andere geloven, niet respecteert,
  die christenen, en joden uit wil roeien,
  en wereldwijd, zoveel tranen doet vloeien,
  omdat de imam ze dat heeft geleerd..

  Waar op de wereld, vind je geestelijke leiders,
  die met overtuiging, oproepen tot geweld,
  die overal, sharia, in willen voeren,
  die westerse vrouwen, beschouwd als hoeren,
  omdat ze vinden dat allen hun mening telt.

  Waar op de wereld , vind je toch een godsdienst,
  waar de gelovigen, zelfs moorden, onder elkaar,
  het is voor elke moslim toch dezelfde Allah,
  de wereldvrede is in groot gevaar.

  Waar op de wereld vind je een religie,
  die ongelovigen, als honden, en als varkens typeert,
  die alle andersdenkenden wil knechten,
  en die, de halve wereld al regeert.

  En hier in Holland, is er een regering,
  die ziet daarin geen groot gevaar,
  die vind de Islam, een vredige religie,
  en heeft tegen moskee, en minaretten geen bezwaar.

  Een man, staat op de barricade,
  waarschuwt al jaren tegen het gevaar,
  probeert wanhopig, de instroom te beperken.
  want in de grote steden, kun je het al merken,
  moslims hebben al haast, de meerderheden, daar.

  Die man, moet vrezen voor zijn leven,
  moet dag, en nacht worden bewaakt,
  laten wij hem, vol bewondering, onze stemmen geven,,
  zodat hij zijn partij, de grootste maakt,
  misschien kan het gevaar, dan nog worden bezworen,
  want, anders vrees ik,is ons land verloren.

  Like

 17. Breget. zegt:

  Hoe in vredesnaam kan men deze Onmenselijke geloof methoden blijven steunen ,en deze vrolijke moordenaars naar het westen halen en eisen dat we dat moeten respecteren en de verspreiders van dat soort te onderhouden .

  Like

 18. willemientje zegt:

  Bron, zijn jij en Piet tweelingbroers?, alle twee even idioot, ik ben maar een digibeet,ik kan nauwelijks een mail versturen, dus reageer ik maar op sites waar ik me niet moet registreren,een geen wachtwoord nodig heb,want dat gaat altijd mis, en ik ben niet eens blond.

  Like

 19. E.J. Bron zegt:

  @willemientje

  “alle twee even idioot”??? Hoezo? Ik heb je gedicht gewoon geplaatst. Daar hoef je toch geen idioot voor te zijn? Ik snap je niet.

  Like

 20. willemientje zegt:

  Je begrijpt best wat ik bedoel, voor mij zijn het huis, tuin, en keukenrijmen, ik reageer daarmee op artikelen, en vind ze zelf vaak niet goed genoeg,

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  Willemientje 09.36. uur, respect voor uw mooie gedicht. Het klopt als een bus!

  Like

 22. E.J. Bron zegt:

  @willemientje

  Onzin!! Als ik je gedichten, zó uit het hart gegrepen (!), niet kon waarderen, zou ik ze niet plaatsen. Ik houd me aanbevolen voor meer.
  (heb jij contact met Piet? Vraag hem dan even naar mijn mailadres!)

  E.J. 🙂

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @ Aisha 10.14. uur, nee 100 zweepslagen, dat is pas lekker hé. Hier komen de marokkaanse scooterklootzakjes weg, door LINKS en D66 rechters, met een onnozel taakstrafje. 100 zweepslagen, dan ga je er ook aan. Tot zover die fijne ” religie van de vrede”.

  Like

 24. willemientje zegt:

  Er staan er diverse bij de reacties op artikelen van DVC, ik zal proberen mijn mailadres weer eens op te halen, daar doe ik nl niets mee, maar er moest een mailadres zijn om te reageren, voor de rest ben ik een ongekende kluns op computer gebied, kijk maar wat je wil gebruiken,voortaan zal ik mijn oprispingen ook hier plaatsen, ik schrijf ze ook nooit op ,en moet ze dus zelf ook op gaan zoeken in de reakties op DVC

  Like

 25. E.J. Bron zegt:

  Je kunt mijn mailadres ook aan Linsky vragen via het contactformulier op zijn site:

  http://www.diamental.nl/contact/diamental.htm

  Like

 26. willemientje zegt:

  Ik zal het proberen, maar verwacht geen wonderen, als ik zeg dat ik een kluns ben met computers,is dat ook echt zo, ik word door mijn kinderen ook hartelijk uitgelachen, ik heb zelfs al een boekje
  Computeren voor senioren kado gekregen, en zelf dat snap ik niet, droevig

  Like

 27. E.J. Bron zegt:

  @willemientje

  LOL! 😀

  Like

 28. willemientje zegt:

  Errug he

  Like

 29. Breget. zegt:

  Tom Hendrix.Enige tijd geleden was er een jong meisje 16 jaar ± ,meen Indonesië- India ) zij kreeg 100 zweepslagen en stierf aan de gevolgen (logisch )dus wat is het verschil met stenigen zoals Aisha suggereert dat het allemaal best meevalt .

  Like

 30. Ad de Koning zegt:

  Aisha heeft een leugen gevonden in het verhaal. Nou, dat is geweldig, nu is alles opgelost. Hoe kan iemand met droge ogen dit sprookje opschrijven. Zal er in de koran iets anders zijn beschreven, de moslims hebben hun eigen regels en doen wat de imam ze zegt. En daar gaat het om.

  Like

 31. Schnoebel zegt:

  Aisha heeft gelijk dat steniging, als straf, niet in de Koran wordt vermeld. Echter, en dat weet zij ongetwijfeld ook maar laat zij wijselijk weg, in de shari’ah staat het wel degelijk. Er staat dat zina(ontucht en overspel) bestraft dient te worden met steniging en volgens de hadith heeft de profeet zelf een keer opdracht gegeven tot steniging als straf voor zina. En Aisha weet ook dat islam niet alleen de koran omvat maar eveneens de shari’ah en de overige islamitische geschriften.

  Like

 32. JooJootje zegt:

  Mensen Aisha kan je maar gewoon het beste negeren je kunt met haar geen volwaardige discussie voeren .
  Hier is zij namelijk niet in geïnteresseerd.
  Een paar woorden aan haar en haar islam
  Elke vorm van lijfstraf is een teken van barbarij en daar kunt u het mee doen.

  Like

 33. Eline zegt:

  @ Aisha 10:14
  quote : zo zie je maar weer het valt allemaal nog wel mee.

  Hier zijn geen woorden voor,alleen maar diepe walging !!

  Like

 34. Hellen zegt:

  Het valt allemaal nog wel mee ? Volgens aisha , naamgenoot van het kind die de waanzinnige pedofiele mo verkrachte op haar negende jaar . Een gezond mens verzint zoiets niet , laat dit figuur deze uitspraken doen bij de naaste familieleden van de vele duizenden die op een gruwelijke barbaarse manier zijn gestenigd of onthoofd door de aanhang van die onmenselijke woestijn ideologie .

  Like

 35. toetssteen zegt:

  Net zoals Martien Pennings en nog een aantal mensen heb ik gepast voor het filmpje. Het zal zeker niet afwijken van dat wat ik al enige malen bekeken heb en waarvan de walging mij bevangt.
  Walgelijk was trouwens ook de reactie van Laarmans, vandaar dat ik hier reageer. Op A7 had ik er geen trek in. Ik had geen lust om me kwaad te maken waar ik dan vervolgens alleen mezelf mee heb. Het is net zoals met de systeemcrisis waar Europa nu in verkeerd en die gewoon opgelegd pandoer is van Goldman Sachs cs. Dat die snuggermansen(politieke leiders) met hun grootheidskolder recht in de val zijn getrapt, zegt veel over een parallel probleem, te weten islam en hun evenknie het socialisme.
  Het gaat dus om macht, macht enzovoort. Religie is immers helemaal nooit de echte reden geweest voor een oorlog. Mja, voor het voetvolk dat op zoek is naar vrouwenvlees en buit. (kijk naar de demografie in de islamitische landen en huiver).
  Hetzelfde ziet men overigens ook in China, iets waarvan ik me afvraag hoe dat uit zal gaan pakken. In elk geval anders dan in islamlanden, maar ze hebben natuurlijk wel een stel testosteronbommen op twee benen, lees vechtvee. Wat dan misschien weer interessant is in het M.O. en de ontwikkelingen aldaar.

  @Aisha
  Uhuh, en de hadieth? U weet wel al die aparte boeken die toegeschreven worden aan mensen die beweerden dat ze wisten hoe het zat?
  Van mij mag u ze als onzin bestempelen, wat ze ook zijn, gelijk de verhalen uit het NT die ook van veel later datum zijn dan wordt gesuggereerd.
  Enfin even terugkomend op islam en de vier getuigen, eeehhhhh, de vrouw moet die vier getuigen opvoeren dame. Ja het zit slim in elkaar.
  ‘Ik ben verkracht door die, die en die. Wie zijn er getuige van geweest……..: nou eh, die, die en die. Het laat zich raden wat er dan gebeuren zal! Ook als zijn ze er pp vijf keer overheen geweest!
  Die die en die zullen haar aanwijzen als hoerrrrr.
  Ongehuwd zijn en toch gemeenschap hebben…… Of wel gehuwd zijn, maar een andere relatie aangaan (ik hoef alleen maar te refereren aan de katholieke kerk van niet zolang geleden waar velen in overspel positie leefden omdat scheiden onmogelijk was volgens de kerk) heeft deze walgelijke straffen al eeuwen achter zich gelaten.
  Het is dan ook zeer verdacht als men deze verdwazing duldt, sterker, de lengte geeft.

  In het algemeen: als Marx zijn leer niet had gelanceerd, hadden ze islam wel verheven tot doctrine. Ay, er was iemand die dat heeft aangetoond. Was niet echt een succes.

  Like

 36. @ Martien Pennings, 2 augustus 2012 om 05:50
  Met de daders hoef je geen medelijden te hebben. Van angst leek geen sprake, wel van enthousiasme.
  Leve de onderbuikgevoelens!

  Like

 37. Piet Klont zegt:

  @GAiusha:

  Dat heb je ook wanneer je dit soort smerige praktijken vergoelijkend toedekt.
  En het zijn de hypocriete regeringsleiders die wegkijken.
  Ik ben geneigd te zeggen dat wanneer ze jou zo’n stenigingbehandeling geven ik gauw kom kijken.
  Maar vooruit maar weer, ik zeg het niet.
  Laat je nakijken ‘mens’.

  Like

 38. Piet Klont zegt:

  @toetssteen zegt:
  2 augustus 2012 om 21:33

  Laarmans staat niet alleen.
  Naarmate Zande van nick veranderd. veranderd hij mee en niet in positieve zin.
  Het is nu de nick ‘Rick’ (Dick) en hij krijgt daarvan kennelijk een kick.
  Ze hadden de tent daar beter kunnen sluiten zoals in de bedoeling lag.

  Like

 39. Wellicht is het een laatste oprisping? Ik moet wel zeggen dat het een stuk gemakkelijker leest als je de plempsels van die gast negeert hoe moeilijk dat soms ook is…

  Like

 40. Schnoebel zegt:

  @Aisha heeft het over martelpraktijken van een paar eeuwen geleden. Precies, een paar eeuwen geleden. Dat waren de straffen die toen golden. De mens heeft zich, vanaf de oertijd, ontwikkelt van barbaar tot een “beter”, dus beschaafder mens en bij beschaving hoort dergelijk mensonwaardig gedrag niet. Echter er is één soort en Aisha is daar duidelijk een exponent van, die die ontwikkeling niet heeft door gemaakt. Hoe zou dat nou komen?? Zou de barbaar Mo daar iets mee te maken hebben? Want zeg nou zelf, als je het leven van die, zich noemende profeet, tot je neemt en dat vertaalt naar het heden dat kan men toch slechts concluderen dat Mo de ultieme barbaar was? Hem als voorbeeld nemen betekent dus dat zijn volgers in het stadium van “barbaar” zijn blijven hangen. De film Fitna, laat aan duidelijkheid hieromtrent niets te wensen over.

  Like

 41. Piet Klont zegt:

  @Schnoebel:
  Dat heb ik in comments bij mijn cartoon ook geprobeert duidelijk te maken.
  Dat moslims en de islam één zijn, stiekem ook volgens Wilders die dan weer net even zo handig is dat ie ’t niet hardop zegt.
  Handige jongen, die Wilders….?

  *out*

  Like

 42. Tom Hendrix zegt:

  @Aisha, U bent weer bezig met om het probleem heen te draaien. Inderdaad, deze achterlijkheid hebben we bij het christendom ook gehad, maar U vergeet 1 WEZENLIJK GEGEVEN. We hebben hier in de 18e eeuw -DE VERLICHTING- gehad, dankzij flosofen als Rousseau, Voltaire en Immanuel Kant, en sinds Immanuel Kant, is het voor ieder normaal mens duidelijk geworden, dat in principio geloof in GOD NIET WETENSCHAPPELIJK te BEWIJZEN VALT! Lees van Kant maar ” De Religie binnen de grenzen van de Rede”. Verder hebben we hier sinds NAPOLEON en de CODE CIVIL, de scheiding der machten- naar Montesqieu- alles na te gaan en te verifieren via Google Aisha. Verder om misverstand te voorkomen, ik ben nog lidmaat van een Protestantse Gemeente, en onze voorganger stimuleert zelfs KRITISCH DENKEN ook over het Christendom! Kom daar maar om bij de ISLAM. Verder zult U nooit INHOUDELIJK kunnen reageren, U gaat gelijk in het verweer.

  Like

 43. Tom Hendrix zegt:

  @Aisha 10.52. uur, bedankt voor de reactie. Ik vraag U hierbij waarom islamitische landen zich niet houden aan artikel 18 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens uit 1948, waar staat: ” Eenieder heeft recht op vrijheid van gedachte,geweten en godsdienst; dit RECHT omvat tevens de VRIJHEID om van GODSDIENST of OVERTUIGING te VERANDEREN, alsmede de vrijheid hetzij alleen, hetzij met ANDEREN zowel in het OPENBAAR ala in zijn privé leven zijn godsdienst of OVERTUIGING te belijden door die te onderwijzen, te beoefenen, door eredienst en inachtneming van GEBODEN en VOORSCHRIFTEN”. En zolang CHRISTENEN GEEN LEVEN, of RECHT hebben in ISLAM landen, heb ik er geen zin in steeds weer verweer te voeren t.ov. mijn visie. Wanneer christenen kerken mogen bouwen in ISLAM landen Aisha, herzie ik onmiddelijk mijn visie, alleen zie ik dat niet gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s