Vesting Europa: Vluchtelingen bestormen grenshek

Oplettende meteorologen kijken naar de bliksem om naderend noodweer te herkennen. Oplettende politici zouden echter gebeurtenissen zoals die van afgelopen zaterdag heel serieus moeten nemen. Zaterdagavond namelijk probeerden ongeveer 300 migranten het grenshek naar de Spaanse exclave Melilla te bestormen, wat ongeveer 60 van hen uiteindelijk ook gelukt is.

Daarbij maakten ze gebruik van de gunst van het moment, omdat op dat tijdstip in Marokko het einde van de ramadan werd gevierd en men voor de bescherming van de grens ook wezenlijk is aangewezen op hulp van de Marokkaanse politie.

De exclave Melilla ligt, net zoals Ceuta, aan de Noord-Afrikaanse kust en is al vijfhonderd jaar in Spaans bezit. Steeds opnieuw probeerden de afgelopen jaren hordes vluchtelingen het grenshek te bestormen, zodat men dit na een gelijksoortige gebeurtenis als dit weekend zeven jaar geleden had versterkt.

Men hoeft vermoedelijk geen profeet te zijn om te voorspellen, dat we het grootste deel van de Spaans-Europese geschiedenis in Ceuta-Melilla achter ons hebben liggen. In de opzienbarend te noemen Europese staatsschuldencrisis gaat de tijd, waarin men de Noord-Afrikaanse welwillendheid tegenover de veroveraars met geld kon kopen, ten einde. Zonder tegenprestaties zullen de Marokkanen er echter snel achter komen, dat iedere destabilisering van de 32 km² Spanje in Noord-Afrika met zijn 160.000 inwoners gunstig is voor hen. Vermoedelijk is het slechts een kwestie van nog enkele jaren of tientallen jaren, totdat de EU druk op Spanje zal gaan uitoefenen om zijn exclaves op te geven.

Verdere vooruitzichten:

Als het de komende jaren niet tot een ommekeer van 180 graden in het denken wat betreft bevolkingspolitiek en Europese zelfhandhaving komt, zal het verdwijnen van deze exclaves slechts een voetnoot in de geschiedenis zijn. Veel beslissender is dan dat Rusland over 100 jaar weer bij de Oeral zal eindigen. Tegelijkertijd zullen Zuid-Spanje, Sicilië en delen van de Egeïsche Zee vermoedelijk door islamitisch-Arabische immigranten-warlords worden gecontroleerd. Bovendien zal Israël van de kaart geveegd zijn, omdat niemand in Europa en Amerika nog geld en de politieke wil kan mobiliseren om het land te ondersteunen. Want ook Europa´s (hoofd)steden zullen in de door islamitisch-Afrikaanse meerderheden uitgelokte burgeroorlogchaos verzinken, terwijl Amerika met zijn blanke minderheid zich al lang zal hebben teruggetrokken uit zijn rol als wereldpolitieagent in de zelfgekozen isolering van een door tribalisme beïnvloed land.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/08/festung-europa-fluchtlinge-sturmen-grenzwall/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, EU, Immigratie, Islam, Marokko, Moslims, Spanje. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vesting Europa: Vluchtelingen bestormen grenshek

 1. Tom Hendrix zegt:

  Alles dankzij de vervloekte ” Resolutie van Straatsburg”, willens en wetens hebben politici van christen- democraten, sociaal democraten, socialisten en liberalen dit laten gebeuren. Het is een bewuste destabilisatie van onze westerse democratie.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Het zijn geen migranten, het zijn CHAOS-veroorzakers!!
  http://tinyurl.com/3qcstlc

  Like

 3. Rudor zegt:

  Ik zou denken dat je dit soort problemen simpel oplost door het hek onder stroom te zetten. Dan is de lol zo over. Wel even waarschuwingsborden in het Spaans ophangen natuurlijk.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het ergste is dat de geschiedenis door de overwinnaar geschreven wordt. Als de Islam ooit doorgestoten was in Europa wie had dan ooit gehoord van Karel Martel of Jan Sobieski. Maar zoals het nu lijkt heeft hun strijdt alleen voor uitstel gezorgd. Binnen de eeuwig imperialistische Islam wordt veel waarde gehecht aan het begrip Badr. Badr omschrijft het fenomeen van strategisch geduld. Bij de gewelddadige Islam heeft men in 1400 jaar geleerd dat praktisch alles bruikbaar is voor de uiteindelijke verovering van gebied. Schijn Verdragen, Schijn wapenstilstanden, Schijn terugtrekking, infiltratie, liegen, tijdelijk gedogen ongelovigen, Stap voor stap respect vragen voor het respectloze, economische uitholling te veroveren gebied, terreur. Teveel allemaal te benoemen. Er is maar een mogelijkheid de Islam de baas te worden en dat is resoluut tegengeweld. Dat is de enige taal die begrepen wordt en waardoor de moslim plotsklap van de een op de andere dag poeslief kan worden. Maar ook dat poeslieve is schijn. Europa is gedoemd deze strijdt te verliezen. Een kanker verdwijnt alleen als je hem als totaliteit wegsnijdt. De enige hoop voor de wereld van de rede is als de de Islam ten onder gaat aan haar eigen inherente irrationaliteit. De Moslim moet gaan beseffen dat de Islam zijn grootste vijand is. Alleen dan kan hij de kracht vinden zijn redeloos bestaan in te ruilen voor rede. Alleen de rede zal de Moslim verheffen en de wereld haar vrijheid terug geven.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Guus Velraeds inderdaad Hr. Velraeds, alleen de REDE kan moslims maar ook andere gelovigen redden. Als mensen niet meer zelfstandig mogen nadenken, maar alleen slaafs volgen, dan eindigt het in de meeste gevallen tot dictatuur. Het christendom, is door de Rede in de tijd van de VERLICHTING van zijn meest scherpe kanten ontdaan, of in ieder geval op haar plaats gezet.
  De seculiere staat en de vrijheid van meningsuiting, zijn de meest belangrijke voorwaarden voor VRIJHEID. En de vrijheid van godsdienst mag in mijn ogen NOOIT meer waarde toegekend worden als de vrijheid van meningsuiting. De ISLAM is een ABSOLUTISME en voldoet aan geen enkele voorwaarde aan de vrijheid, die elk individu toekomt. We mogen blij zijn met filosofen als Voltaire, Rousseau, Kant en Kierkegaard. Het is mij derhalve zonneklaar dat de islam in strijd is met zowel artikel 1 als artikel 18 van de UNIVERSELE VERKLARING VAN DE RECHTEN VAN DE MENS!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  @Guus Velraeds…. Alleen de rede zal de Moslim nooit ondekken !!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  @Guus Velraeds…. Alleen de rede zal de Moslim nooit ontdekken !!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 14.55. uur, inderdaad koddebeier, de zandhappers blijven vasthouden en steken in de achterlijkheid van 1600 jaar geleden. Een vorm van verlichting zullen deze primaten nooit meemaken.

  Like

 9. Pingback: Syrische vluchtelingen dromen van Europa | E.J. Bron

 10. Dat grenshek had voorzien moeten zijn van 380V zonder zekeringen en zonder aardlekschakelaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s