Echte islamisering (Fjordman in Aftenposten!)

                                                                                                                              (Door: Fjordman)

Bard Larsen and Morten Kinander, in een anderszins uitstekend artikel over de partij “Rood”, die een communistische ideologie ondersteunt die naar schatting 100 miljoen mensen heeft vermoord en overal op de wereld een totale mislukking is gebleken, claimen dat vijandigheid tegenover hun imago niet “erg veel anders is als een samenzwering van de Fjordmannen”.

Zij suggereren hiermee mogelijk, dat ik denk dat er een geheime moslimsamenzwering is om Europa te koloniseren en te overheersen en dat westerse regeringen gedeeltelijk islamitische organisaties steunen om hun doelen te bereiken. Dat is onjuist. Ik heb nooit gezegd dat het een geheim was.

Het is geen geheim dat grote en machtige organisaties als de Moslim Broederschap Europa willen koloniseren en dat de islam de wereld zal overheersen, wat feitelijk gewoon islamitische theologie is. Verscheidene leiders van de Broederschap, inclusief hun chef-ideoloog Yusuf al- Qaradawi, hebben openlijk gezegd dat moslims Europa zouden moeten koloniseren en een delegatie gesteund door de regering Stoltenberg gaat daar op bezoek. Hun goed ontwikkeld netwerk van moskeeën in het Westen, laat zien dat dit geen loos dreigement is.

Met hulp van EU, NAVO en westerse leiders, zelfs tot aan president Obama toe, komt de Moslim Broederschap aan de macht in sleutellanden als Egypte. Dit speelt zich voor onze ogen af. Het zal waarschijnlijk blijken dat de steun aan groepen die de sharia internationaal verspreiden een strategische tijdbom zal blijken te zijn. Westerse landen zullen het nog bitter berouwen dat ze niet meer naar ons islamofoben hebben geluisterd.

Peder Jensen alias Fjordman

Bron:

http://snaphanen.dk/2012/08/29/frankrigs-prioriterede-sikkerhedszoner/

Link naar artikel in “Aftenposten”:

http://www.aftenposten.no/meninger/Reell-islamisering-6977313.html

Auteur: Peder Jensen, alias Fjordman.

Vertaling: Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Echte islamisering (Fjordman in Aftenposten!)

 1. Marc Bouwman zegt:

  Amen.

  Like

 2. Linsky zegt:

  IDD, verder geen woorden bij nodig!

  Like

 3. Marcel zegt:

  Ons islamofoben ?

  Wat een klets. Een fobie is een irrationele angst. Een angst dus die niet berust op rationele grond. Het is een term die word gebruikt om ons te pathologiseren, jammer dat Fjordman erin meegaat en die term nu ook al gaat gebruiken.

  Onze angst voor de islam is namelijk heel rationeel, en komt voort uit zaken die maar al te reeel zijn. Daarmee is het dus duidelijk geen fobie.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dit artikel is juist en correct. Al 1400 jaar zijn de ISLAMISTEN van zins de WERELD te VEROVEREN!

  Like

 5. Lucky9 zegt:

  En nu maar hopen dat jullie het tegen de 14° van volgende maand niet allemaal vergeten zijn!

  Like

 6. En daarom reblog ik deze meteen!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Marcel zegt:

  29 augustus 2012 om 21:03

  Ons islamofoben ?

  Wat een klets. Een fobie is een irrationele angst. Een angst dus die niet berust op rationele grond. Het is een term die word gebruikt om ons te pathologiseren, jammer dat Fjordman erin meegaat en die term nu ook al gaat gebruiken.

  Onze angst voor de islam is namelijk heel rationeel, en komt voort uit zaken die maar al te reeel zijn. Daarmee is het dus duidelijk geen fobie.

  Beste Martin,
  Ik denk dat Fjordman het gebruik van de term Islamofoob sarcastisch/cynisch bedoeld heeft. Althans dat maak ik op uit de algemene samenvatting van zijn tekst. Overigens vind ik persoonlijk het woord Islamofoob inmiddels een geuzennaam en maak in mijn kennissen kring met regelmaat duidelijk dat ook ik Islamofobisch ben met hart en ziel.

  Like

 8. Marcel zegt:

  Ik niet Goos,

  ik probeer in mijn kennissenkring (die net als bij jou maar al te vatbaar is voor dit soort retoriek) duidelijk te maken dat angst voor de islam niks te maken heeft met ingebeelde wanen. Bij een geuzennaam stel ik me heel wat anders voor.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met Fjordman.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s